http://www.vijesti.me/sport/kadet-sl...st-voli-843767
nadam se daćmo znati da ga iznjegujemo u vrhunskog igrača, da će trener sa manje skepse prići domaćim talentima
Jeste stvarno glupo vise ocekivati bilo sta dok je ovaj blavor na klupi, da mu se komplet NBA all-star petorka dovede, on bi nekako nasao nacin da mu se ekipa raspadne i da ima svoje karakteristicne cetvrtine od po 5-6 poena.Nema smisla ni pojacanja dovoditi, zao mi i sto ce ove klince sad upropastiti ako uopste budu i igrali jer ce Misko dovuci neke svoje raspade koje ne moze nidje da uvali da mu igraju pa neka ih u Buducnost da uzmu sto para.Pih...
http://www.vijesti.me/sport/kadet-sl...st-voli-843767
nadam se daćmo znati da ga iznjegujemo u vrhunskog igrača, da će trener sa manje skepse prići domaćim talentima
Super, jos jedan mladi crnogorski igrac kojeg ce Jovovic da unisti
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo izgleda stiže i Sead...
http://www.vijesti.me/sport/sead-seh...st-voli-844276
Shit has hit the fan !
Evo se pominje kao jedno od potencijalnih pojacanja, Cliff Hammonds(plej) sto je za Albu igrao prosle godine.
ode reynolds![]()
Kuku sto se ucinje od ekipe. Sehovici ima da bacaju cigle kao sto samo oni znaju, dje makose rejnoldsa, morali su ga zadrzat
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
posa je u zelenu goru, jbg, evroliga..
Nadam se samo da će se braća mijenjati na niskom krilu.
In vino veritas
Znam iz ovog sto sam gledao da je dobar defanzivno, dobar wingspan, nije tip koji uzima previse suteva ali mi zato ne djeluje kao tip koji bi dosao u Buducnost da mu Jovovic neke svoje fix ideje sprovodi.Reynolds je konkretno za smijesne pare otisao u Zielonu Goru ali mi je milo zbog njega jer onakav igrac zasluzuje da bar jednom u karijeri, igra EL.Volio bih da je ostao ali nije bilo realno ocekivati.Da oce nekog centra tipa Akindele dovesti da pocinemo sto se skoka tice da ne skidaju Planinicu i druzini svi sa glave lopte.Ja da se ja pitam svake godine bi probao da rizikujem sa nekim koledz igracima, ko sto rade klubovi iz italije. neki od najboljih nedraftovanih igraca svake godine nakon prvog cuta, zavrse u nekim italijanskim klubovima sa dna tabele u prvoj ligi ili u njihovoj drugoj ligi, odakle odu kasnije u neki Olimpijakos,Makabi,Albu i slicne EL.
Kakve su mije informacije oni imaju pare za dobru ekipu. Samo se nadam da ce dovesti jednog lidera, da nece biti kao prosle sezone.
Kakvo je sad stanje, Planinic i braca Sehovic su tu. Ovo ostalo, kud koji mili moji.
Domagoj "35% suta iz igre" Bosnjak se povezuje sa jednom opasnom suterskom ekipom u nazivu topika.I to ni manje ni vise nego 3 godine ugovor.
Reynolds-a su morali zadržat kako znaju i umiju
ivanovic u megu..
Kakve veze koga ce da dovedu kad je Jovovic tu?Mogu Kari,Westerbruk i Harden da dodju ovaj bi ih strucnjak ogranicio na pet sest minuta igre jer se ne uklapaju njegov sistem
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sportando prenosi da Budućnost "juri" Demarkusa Nelsona![]()
Last edited by johnny bravo; 31-07-15 at 20:40.
In vino veritas
Sve ljepse od ljepseg, da imam vremensku masinu i odem 10 godina u Buducnost(no pun intended), opet bi se u Moraci igrala neka rudarska kosarka, da se primi poen manje, na 100-120 poena, bacanje cigli sa otvorenih suteva, promasivanje zicera, igrali bi igraci koji su primarno defanzivci i specijalci, Jovovic bi jos pokusavao da otkrije tajne odbrane od PnR,a utakmice bi vjerovatno bile zatvorenog tipa bez navijaca jer bi se vjerovatno i ekonomi smorili od godina i godina neatraktivne, zastarjele i frustrirajuce kosarke.
Svakakva imena cirkulisu ovih dana po ovim klubovima ABA lige pa tako i za Buducnost, ko da su svi bili zajedno na kolektivnom godisnjem odmoru do avgusta.Vjerovatno ce se neki igraci dovesti u narednim danima.Svaka cast Nelsonu ali bi radije gledao Dasica kako organizuje napade nego jos jednu sezonu toboze konkurentne ekipe koja nece moci da bude u trci za EL.Vratite jos i Subotica, ebite nam majku.
De Markus je odlican igrac, ali za poziciju 2. Nikako za organizatora igre. Ne vidim sto bi on to tako lose pao Bucucnosti? Da nije igrao bolji igrac ukupno gledano od njega prosle sezone? Ko je bolji, Rejnolds?
Buducnost prvenstveno treba igraca koji ce moci da isporucuje neke poene iz utakmice u utakmicu, igraca sa poenima u rukama, jer ostatak ekipe nema igraca koji konstantno moze da isporucuje te poene.Uz svo postovanje Nelsonu, njegovoj odbrani i svemu ostalom, ja bi radije usao u sezonu sa Reynoldsom znajuci da tip moze da pogodi otvoren sut, da moze da kreira pogadja iz driblinga, da je igrac koji donosi prevagu.
Ma jasno, ali Nelson ima sve karakteristike odlicnog kosarkasa. Strahovito dobra odbrana, odlicna tranzicija i fizika. Nece se od njega ocekivati da daje te poene, on je se tu dovodi kao sraf ekipe.
Meni je jasno da ti volis leprsavu kosarku, ali ta kosarka da bi se igrala potrebna su malo jaca novcana sredstva. Ekipe sa ovog podneblja su ''osudjeni'' na tu rudarsku kosarku kakvu igraju recimo Oly i Zvezda. Ja bih jako volio vidjeti Nelsona odje kod nas. Jer smatram da prosle sezone nismo imali igraca tih karakteristika.
Svakako gledajuci roster Cedevite, pojacanja koja su doveli, racunajuci da ce Zvezda biti takodje izuzetno mocna, Buducnost ce morati da ulozi dosta novca i znoja da se dokopa EL lige. Bice im to mnogo teze nego prosle godine.
Last edited by MrTwister; 01-08-15 at 10:33.
Vitkovac jeste napustio ekipu. Mislim da je u Ibar prešao.
Samo je Aleksa nedodirljiv, izgleda. Završiće karijeru u Budućnosti, a onda će i trener postati.
In vino veritas
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks