Pobjede/porazi u sezoni 2014/15 41-23
ABA 21-10; Eurocup 4-12; CG kup 3-0; CG liga 13-1
ABA i Eurocup 25-22; CG kup i CG liga 16-1
Pobjede/porazi u sezoni 2014/15 41-23
ABA 21-10; Eurocup 4-12; CG kup 3-0; CG liga 13-1
ABA i Eurocup 25-22; CG kup i CG liga 16-1
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Pa je li već bio žrijeb za Euroligu? Pošto vidim da priča o Eurocupu.
Unics, Banvit, Trabzonspor, Budućnost, Aris, Steaua. Lovely.
Opet Solun![]()
![]()
Treće mjesto, ako se ekipa ne raspane
Barem nije PAOK, a mogao je biti lako. Ne treba nam još divljanja.
Cus trece mjesto, ne zna se ni na sta ce ekipa da lici sledece sezone.Kakva su imena dosad dosla u ova prva 3 tima, nema sanse da se tu nekako uvucemo bez da se napravi bas mocna ekipa.Sto se Jovovica tice, njemu bi bilo svejedno igrao mu Durant ili Aleksa PopovicAko nista doci cu na utakmicu sa Uniksom da uzivam gledajuci Kit Lengforda mozda jednog od najboljih scorera u Evropi trenutno i njegov PnR sa Parahuskim.
Bas tesko da ce Buducnost bit u 3, utakmice sa Arisom ce vjerovatno odlucivat o prolazu
Suad produzio na jos dvije god.
http://www.vijesti.me/sport/suad-seh...ucnosti-842181
Shit has hit the fan !
Strasan je to igrac.
Ja bih radije gledao Suada do kraja karijere u Buducnost nego razne poluigrace iz regiona sto svake godine dolaze da uzmu pare i skoro nista ne doprinesu.Na kraju vise kostaju ekipu nekim glupostima svojim nego sto zapravo pomognu.
Ovima sto smeta Suad sto je coek za napisao svoje iskustvo iz inostranstva pa je preko noci postao sluga rezima,nato placenik, domaci izdajnik su vjerovatno ovi isti koji su podrzavali Ciprasa i dizali ga u visine, kacili po fb #OXI i zvali EU robovlasnickom tvorevinom.Najsmjesnije od svega ovog je sto citava ova odluka da on produzi ugovor sa Buducnosti nema nikakve veze sa politikom, ali neka ste iskoristili da se posprdate malo, valjace vam vjerovatno.
Buducnost je raskinula ugovor sa Vitkovcem, koliko mi se cini
Posljednji put opominjem dežurne putinofile da se drže teme i da svoje frustracije sa nama mogu podijeliti na
Politika / Budućnost Crne Gore/ Da li u NATO?
Ima dovoljno nas koji imamo suprotno mišljenje od njihovog, ali koji se držimo teme i ne želimo političku raspravu na ovom i drugim sportskim topicima. Konkretno, ja ne želim ni na drugim za to namijenjenim, ali ima onih koji za to imaju živaca.
U suprotnom, pucaće infrakcuje i banovi jer je ovo već treći put. Računajte da je svaka rasprava na ovoj temi o evroatlanskim integracijama zaključena.
Last edited by amnesiac; 11-07-15 at 23:33.
Pa ovo je bilo prije 10 dana...
inace: http://www.cdm.me/sport/kosarka/niko...buducnost-voli
Kako bi prodisao Nikola u, recimo, Megi.
Dobar potez za njegovu karijeru.
In vino veritas
Kakva su dvojica francuskih atleta dosli u Megu ima da bude lob city za Abaligaske prilike.Ne znam zbog Miljenovica oce li mu dati mjesto prvog pleja ali bi u najbolju ruku bilo zanimljivo za gledanje.Plus je Dzoniju sledeca godina izlazna na draft.Naci ce se nacin da se napucaju dovoljno statsi da ga izabere neko u drugoj rundi ako na kraju ode tamo.Nego je po meni velika sansa da nece vise igrati u ABA ligi vec ce poci putem Vlada Mihailovica i nedje igrati u inostranstvu.
Ziv nijesam dok ne vidim kakvi su planovi i na sta ce liciti roster dogodine.Prosle sezone se znalo pola tima otprilike u ovo doba.Sad se prakticno nista ne zna.
U Megi bi i ja i ti prodisali. Klub bez ambicija za nabijanje statsa...
Za njega bi to bio veliki korak nazad u karijeri.
Volio bi da proba neđe napolju,da vidimo ima li što od tog toliko očekivanog talenta ili je sve bio samo hype.
U svakom slučaju,sve mu najbolje želim.
Shit has hit the fan !
Mislim da će ovi naši sačekati da se završi ljetnja liga NBA i tu pokušati da dovedu nekog mlađeg Amerikanca kao Šihija prošle sezone
kako se ogriješismo o nikolaja kao da nam je najveći krvnik a ne najveća nada. viđećete kako će da eksplodra kod duleta. ne očekujem ni da će ove godine šansu dobiti ilić, radunović, baćović niti čarapić a talenta imaju na pretek. jovoviće je obična pičketina da oprostite na rječniku
Ja nedje po twitteru procitah, da je moguce da Jovovica mrcenog naslijedi Dzikic iz Krke na klupi Buducnosti.Pregovori valjda u toku pa zato i nema pojacanja zasad.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks