View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 169 of 199 FirstFirst ... 69119159165166167168169170171172173179 ... LastLast
Results 4,201 to 4,225 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Дирижабл View Post
    Једна војска најбоље функционише када се уведе демократија па сваки курир има право да изнесе своје мишљење и да одбије послушност ако му се нешто не учини по таман.
    Postoje zakoni o ratovanju. Inače, lijepa je ta priča o vojsci kao oruđu koje samo sluša i izvršava naređenja, ali kada na izborima pobijedi neki Aljende, ta se priča naglo izmijeni.
    ★

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    32 Posts

Recimo da uđemo u NATO a sve je izvjesnije da hoćemo jel ko nas šta pita. Šta nas očekuje u prvoj godini, odnosno šta nas očekuje u prvih 10 godina, koliko vojnika ćemo da šaljemo kako bi nafta i dalje tekla ?
    Gdje se mogu naći podaci o tome kolika sredstva imamo na raspolaganju a kolika će biti tražena da se ulože u modernizaciju, ja ne mogu da nađem ništa a da nije saopštenje nekog političara što uzimam sa rezervom
    jer mi toliko ti podaci "smrde" da to nije realno, jer budimo objektivni da ćemo imati veći prihod za i za 10.000 godišnje svi bi oni to iznosili na sva zvona, a da se razumijemo ništa nam neće dati za džabe iako imam utisak da dobar dio "ljudi" smatra da ćemo dobijati novac samo za to što smo članovi. I na kraju traba dobro da pogledamo račinucu prije donošenja odluke jer budimo pošteni da priznamo sebi da zbog nje i ulazimo.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by vido89 View Post
    recimo da uđemo u nato a sve je izvjesnije da hoćemo jel ko nas šta pita. Šta nas očekuje u prvoj godini, odnosno šta nas očekuje u prvih 10 godina, koliko vojnika ćemo da šaljemo kako bi nafta i dalje tekla ?
    Gdje se mogu naći podaci o tome kolika sredstva imamo na raspolaganju a kolika će biti tražena da se ulože u modernizaciju, ja ne mogu da nađem ništa a da nije saopštenje nekog političara što uzimam sa rezervom
    jer mi toliko ti podaci "smrde" da to nije realno, jer budimo objektivni da ćemo imati veći prihod za i za 10.000 godišnje svi bi oni to iznosili na sva zvona, a da se razumijemo ništa nam neće dati za džabe iako imam utisak da dobar dio "ljudi" smatra da ćemo dobijati novac samo za to što smo članovi. I na kraju traba dobro da pogledamo račinucu prije donošenja odluke jer budimo pošteni da priznamo sebi da zbog nje i ulazimo.
    Свакако питања која су на мјесту и на које вриједи дати одговор.

Уласком у НАТО можемо да задржимо садашњи план развоја Оружаних снага, односно малу, добро опремљену и обучену професионалну војску, са малом активном резервом.Такав систем иде са јасно усмјереним и селективним развојем родова, видова и служби, гдје се скупе компоненте одбране употпуњују преко регионалних иницијатива у оквиру савеза.
    Најбољи примјер је braad иницијатива за заштиту ваздушног простора Хрватске, ЦГ, БиХ и Македоније, који је у припреми.

То што нас чека за годину, или за 10 година јасно пише у стратегијским документима у које имаш на сајту МО.Доста тога је реализовано, а доста тога још увјек чека на реализацију, од чега су најскупље ставке занављање хеликоптерске ескадриле, што је хитно, и куповина патролних бродова, што није толико хитно, јер постојећи бродови могу још деценију.

У НАТО-у не постоји јасна правила колико војске треба свака чланица да има.Једино што постоји је препорука да свака земља изваја 2% БДП-а за своје ОС.Те препоруке се придржава само неколико чланица савеза.
    За сада ЦГ издваја око 1.6% БДП-а (40-50 милиона), рачунајући ту и војне пензије.Повећање до 2% се може извршити тако што би се дио надлежности у оквиру МУП-а, прије свега највећи дио авио-хеликоптерске јединице МУП-а, или Сектора за ванредне ситуације, пребацио под управу Министарства одбране.
    Али као што рекох ништа нас не обавезује да издвајања од 2%.

Када би остали изван НАТО-а, морали би ићи са ширим развојем видова, родова и служби наших ОС.Морали би имати значајно већу како активну тако и резервну војску.
    Активне јединице би морале бити попуњаване из грађанства кроз служење војног рока, а послије завршетка војног рока обавезници би били упућивани у резервне јединице.
    Као што рекох ишло би се са ширим развојем свих видова родова и служби и то самостално, све би требало бити веће, бројније и скупље, да сад не детаљишем, имаш у неком од мојих претходих постова што би све требали имати.
    Процјена ових препаметних НАТО активиста је да би нас такав систем коштао око 150 милиона еура на годину, односно око 5% БДП-а.То није тачно.Моја процјена је да би такав систем, да би био функционалан морао бити барем 100 милиона еура скупљи, односно преко 7% БДП-а.Односно прескупо за ову или неку догледну економију...једино ако Мило нафту нађе.

Стога рачуница је на страни чланства у НАТО.

П.С.
    Ово око слања војника и слично.ЦГ је дужна да учествује само у оним операцијама које за директан циљ имају одбрану земаља чланица савеза, односно само ако би нека од чланица била нападнута.
    Све остале мисије и операције, борбене или хуманитарне су опционе.

И у једном и у другом случају трупе изван земље шаље Парламент, а не Влада.
    Last edited by BAR; 19-07-15 at 19:48.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    32 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post

То што нас чека за годину, или за 10 година јасно пише у стратегијским документима у које имаш на сајту МО.Доста тога је реализовано, а доста тога још увјек чека на реализацију, од чега су најскупље ставке занављање хеликоптерске ескадриле, што је хитно, и куповина патролних бродова, што није толико хитно, јер постојећи бродови могу још деценију.
    Ne vidim od kojih para ćemo kupiti eskadrilu helikoptera, vjerovatno se nadamo nekoj donaciji ili da nam daju polovne recimo iz HR,AL ako se odlučimo za nove koliko procenata će da nas košta eskadrila ?
    Skoro smo imali donaciju patrolnog broda, kolika nam još trebaju ? Koloiko je to procenata bdp-a ?

Quote Originally Posted by BAR;
    У НАТО-у не постоји јасна правила колико војске треба свака чланица да има.Једино што постоји је препорука да свака земља изваја 2% БДП-а за своје ОС.Те препоруке се придржава само неколико чланица савеза.
    За сада ЦГ издваја око 1.6% БДП-а (40-50 милиона), рачунајући ту и војне пензије.Повећање до 2% се може извршити тако што би се дио надлежности у оквиру МУП-а, прије свега највећи дио авио-хеликоптерске јединице МУП-а, или Сектора за ванредне ситуације, пребацио под управу Министарства одбране.
    Али као што рекох ништа нас не обавезује да издвајања од 2%.
    Ne obavezuje nas pa hajde da i mi budemo tu i da izdvojimo 2% jer jedino tako možemo da osiguramo da imamo zadovoljnog vojnika koji se neće postijedti pred jednim italijanskim ili nekim drugim nato vojnikom. Mislim da prenošenje nadložnosti ništa ne znači i tu je suština problema što su nam i dobar dio ostalih obaveza ispunjene na sl. način pa ministri mogu da kažu kako smo ispunili dobar dio obaveza a mi ih u stvari ne vidimo jer nismo ništa uložili kako bi poboljšalji stanje pa se pitam da li je bolje da dostignemo isti standard u uđemo kao ravnopravni član nego ovako da što god da treba da ispunimo odg. bude "e znate kako mi nemamo dovoljno sredstava" al zato možemo da prepakujemo stvari i to će da riješi problem

Када би остали изван НАТО-а, морали би ићи са ширим развојем видова, родова и служби наших ОС.Морали би имати значајно већу како активну тако и резервну војску.
    Активне јединице би морале бити попуњаване из грађанства кроз служење војног рока, а послије завршетка војног рока обавезници би били упућивани у резервне јединице.
    Као што рекох ишло би се са ширим развојем свих видова родова и служби и то самостално, све би требало бити веће, бројније и скупље, да сад не детаљишем, имаш у неком од мојих претходих постова што би све требали имати.
    Процјена ових препаметних НАТО активиста је да би нас такав систем коштао око 150 милиона еура на годину, односно око 5% БДП-а.То није тачно.Моја процјена је да би такав систем, да би био функционалан морао бити барем 100 милиона еура скупљи, односно преко 7% БДП-а.Односно прескупо за ову или неку догледну економију...једино ако Мило нафту нађе.

Стога рачуница је на страни чланства у НАТО.

П.С.
    Ово око слања војника и слично.ЦГ је дужна да учествује само у оним операцијама које за директан циљ имају одбрану земаља чланица савеза, односно само ако би нека од чланица била нападнута.
    Све остале мисије и операције, борбене или хуманитарне су опционе.

И у једном и у другом случају трупе изван земље шаље Парламент, а не Влада.
    Ne vidim zašto bi morali da idemo sa širim razvojem vojske ako ne pristupimo nato paktu, takođe niko nam neće reći vi morata da ispunite tu i tu obavezu koja nije obavezujuća kao na pr broj vojnika koji se šalje već
    će nam reći znate kako potrebno nam je još trupa tu i tu a evo potencijalnih kandidata oko sredozemlja, bliskog istoka ima na izvolte pa ćemo vam za uzvrat dati to i to kako bi opet mi sami uvećali našu borbenu gotovost, naravno kako opravdati postojanje jedne ovakve i ovolike vojne org ako ne postoji mjesta na kojima je potrebno intervenisati, stoga ne znam koliko je dobra računica, sem ako ne želimo da imamo vojsku kakvu imaju nato članice.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

ne vidim od kojih para ćemo kupiti eskadrilu helikoptera, vjerovatno se nadamo nekoj donaciji ili da nam daju polovne recimo iz hr,al ako se odlučimo za nove koliko procenata će da nas košta eskadrila ?
    Skoro smo imali donaciju patrolnog broda, kolika nam još trebaju ? Koloiko je to procenata bdp-a ?
    Хеликоптери ће се нејвјероватније набавити кроз дјелимичну донацију односно у неком пакету са Хрватском гдје би се вршило одржавање.Потребна су нам два вишенамјенска транспортна, и у будућности неколико малих, извиђачких кад овим Газелицама истекну ресурси.Ти мали хеликоптери нису толико скупи.

Иначе предмет потенцијалне донације нису хеликоптери из Хрватске или Албаније, а обије имају одличне хеликоптерске ескадриле, већ хеликоптери из САД, uh-60 Црни Јастреб.

Ако не буде донације, онда треба купити неколико ab 412, који коштају око 5 милиона еура по комаду.Полиција већ има два таква.
    Уз неки повољан кредит, мислим да је постојећи буџет за одбрану довољан да исплати рате.

Никакав патролни брод није дониран.За потребе МУП-а, донирани су, али и купљени мали бродови/глисери за надзор приобалног поморског саобраћаја.
    Ја говорим о наоружаним војним бродовима дужине преко 50 метара, који могу испловити и по тешким временским условима.
    За сад можемо да се поткрпимо, али у наредној деценији треба озбиљно размишљати о томе.

ne obavezuje nas pa hajde da i mi budemo tu i da izdvojimo 2% jer jedino tako možemo da osiguramo da imamo zadovoljnog vojnika koji se neće postijedti pred jednim italijanskim ili nekim drugim nato vojnikom. Mislim da prenošenje nadložnosti ništa ne znači i tu je suština problema što su nam i dobar dio ostalih obaveza ispunjene na sl. Način pa ministri mogu da kažu kako smo ispunili dobar dio obaveza a mi ih u stvari ne vidimo jer nismo ništa uložili kako bi poboljšalji stanje pa se pitam da li je bolje da dostignemo isti standard u uđemo kao ravnopravni član nego ovako da što god da treba da ispunimo odg. Bude "e znate kako mi nemamo dovoljno sredstava" al zato možemo da prepakujemo stvari i to će da riješi problem
    Ја мислим да треба повећати буџет на 2% јер би онда било довољно новца да се Војска брже опреми и да брже скоче плате.Али више волим да ми дигнемо економију па да нам постојећих 1,6% не буде 40-50, него 80-100 милиона еура.Наравно за то је потрбена барем деценија солидног развоја.
    Ја сам предложио како можемо за кратко вријеме испоштовати препоруку НАТО-а, а да не трошимо више новца.

Испуњавање стандарда се не завршава самим уласком у НАТО, већ је улазак у НАТО само корак напријед.

ne vidim zašto bi morali da idemo sa širim razvojem vojske ako ne pristupimo nato paktu, takođe niko nam neće reći vi morata da ispunite tu i tu obavezu koja nije obavezujuća kao na pr broj vojnika koji se šalje već
    će nam reći znate kako potrebno nam je još trupa tu i tu a evo potencijalnih kandidata oko sredozemlja, bliskog istoka ima na izvolte pa ćemo vam za uzvrat dati to i to kako bi opet mi sami uvećali našu borbenu gotovost, naravno kako opravdati postojanje jedne ovakve i ovolike vojne org ako ne postoji mjesta na kojima je potrebno intervenisati, stoga ne znam koliko je dobra računica, sem ako ne želimo da imamo vojsku kakvu imaju nato članice.
    Оружане снаге су или способне да бране народ и државу или нису.Са постојећoм организацијом ВЦГ није способна да брани Црну Гору, ван колективног система безбједности.
    Стога ако останемо изван НАТО-а не можемо имати овакав систем одбране него га морамо реконструисати и унапредити.А то кошта.
    И ја не говорим о неким претјеривањима типа ловачка авијација, ракетни системи дугог домета и слично.Само најосновније.

Како изгледа систем којег финансираш као да си чланица НАТО-а, а доктрински развијаш као да нећеш у НАТО, имаш на примјеру Србије."Све се распада укључујући и машиновођу".И да се разумијемо пропадање ОС Србије би почело раније да нису код себе повукли већину наоружања ЈНА.
    Last edited by BAR; 19-07-15 at 22:57.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/partij...zastavu-843231

pa kaze,partija RADA(ej,RADA...RADA...RADA) zapalila zastavu nato-a...no comment...

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/partij...zastavu-843231

pa kaze,partija RADA(ej,RADA...RADA...RADA) zapalila zastavu nato-a...no comment...
    Потомци Баба Јуле и Деде Слобе...

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Smijem li da primjetim nepismenost novinara i u ovom clanku, pogotovo na pocetku samog clanka?
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

smijes.
    ali to nikako ne opravdava ovaj divljacki cin,a pogotovo ne od partije RADA.e qq,yebem ti ja te radnike koje ce ovi predstavljat.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Vido89 View Post
    Recimo da uđemo u NATO a sve je izvjesnije da hoćemo jel ko nas šta pita. Šta nas očekuje u prvoj godini, odnosno šta nas očekuje u prvih 10 godina, koliko vojnika ćemo da šaljemo kako bi nafta i dalje tekla ?
    Šta možemo da očekujemo u prvih 10 godina možeš da vidiš u našem okruženju tj. na primjeru Hrvatske, Slovenije i Albanije.

S'vremena na vrijeme neki NATO brod obiđe Hrvatsko primorje, obiđe i nas.

Hrvati šalju mali broj svojih vojnika na obuku, šaljemo i mi koji nismo NATO članica.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

...yebem ti ja te radnike koje ce ovi predstavljat.
    Носачи гајбица свих земаља, уједините се!

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Носачи гајбица свих земаља, уједините се!
    ae,ujedinite se protiv nato-a,poznatijeg kao izrabljivac radnika...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ја сам предложио како можемо за кратко вријеме испоштовати препоруку НАТО-а, а да не трошимо више новца.
    Zašto bi mi bili jedna od rijetkih članica koja ispunjava preporuku i trošila 2% budžeta na vojsku ? Tu preporuku ispunjava cirka 6 članica (podatak iz prošle godine).Ostalih 22 članice ne ispunjavaju, a neke ni približno
    Last edited by Rakun; 20-07-15 at 00:33.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

To su neki komunisti, staljinisti, lenjisti šta li već, na sajtu piše da im je ovaj osnivač: https://en.wikipedia.org/wiki/Vlado_Dapčević

Čovjek je prije rata hapšen par puta, u toku rata 3 puta isključivan i priman iz KPJ. Posle rata postavljen na visoku poziciju, zatim zatvaran u tri zatvora/logora zbog stajanja na stranu SSSR-a, pobjegao u Albaniju, iz Albanije proćeran u SSSR, iz SSSR-a išao kao dobrovoljac da se bori u Kubu, pokušao da ode u Vijetnam. Zatim se seli na zapad đe se priključuje marksističko-lenjinističkim partijama. U Rumuniji biva uhapšen i izručen Jugoslaviji, Jugoslavija ga osuđuje na smrt pa na 20 god zatvora. Nakon 15 godina u zatvoru proćeran iz SFRJ.
    90. se vraća i osniva novu KPJ, koja se brzo raspada, i onda konačno osniva partiju rada Onda se borio protiv Miloševića i zalagao se za nezavisnost CG i 2001. umro.
    Last edited by chucknorris; 20-07-15 at 00:44.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ne mozete u nato. Ne mozete se ni s' jednim trulim debilom koji vas jase 20 godina izbavljat'. vi u nato? maaa daaaj wtf. Ova tema je sprdnja. Cus Nato, niko vas nije ni pitao a ni nece.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

trebao si okacit nesto i sa sajta stormfronta...

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ne pratim to.

Ovamo sam predplacen. Mjesecno.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ne daj boze da idete na ratiste, horror zivi.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

ko ide na ratiste?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

niko.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Nema boljih vojnika od nasija u svijet'.

Nedaj boze da nas je vise, ne bi nas ni USA ni Rusija zaustavili...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

ali to nikako ne opravdava ovaj divljacki cin
    ae,ujedinite se protiv nato-a,poznatijeg kao izrabljivac radnika...
    Nedostaje ti malo perspektive. A da je usrećio radnike Libije i Jugoslavije, to jeste.

Je li ovo već došlo vrijeme da je Vlado Dapčević "ovaj" ili sam ja pogrešno protumačio?
    Last edited by RoNN|3; 20-07-15 at 13:54.
    ★

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Čini mi se da je lik iz Vijesti htio nešto da napiše na jedan način pa se predomislio, neprecizno brisao prethodno i dodavao novonapisano. Prije će bit da je lik površan, lijen i brzoplet nego što je nepismen. Zato mu prvi dio teksta izgleda kao da ga je Joda pisao.

Istina, novinar bi trebalo da bude pismen, ipak mu je to u opisu posla. Nije neophodno bit pismen da bi se komentarisalo na portalima, forumima i slično, ali čisto da se napomene:

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Smijem li da primjetim (primijetim) nepismenost novinara i u ovom clanku, pogotovo na pocetku samog clanka?

Ne pratim to.

Ovamo sam predplacen (pretplaćen). Mjesecno.

Nema boljih vojnika od nasija u svijet'.

Nedaj (ne daj) boze (Bože) da nas je vise, ne bi nas ni USA ni Rusija zaustavili...

Nisam pisao iz zle namjere, samo sam htio da naglasim kako kritika neke pojave zvuči mnogo bolje kada dolazi iz izvora koji poznaju materiju. Naravno, kao kritičar ulaska u nato možeš da kažeš kako je to potez koji je toliko loš da je očigledno i onima koji uopšte ne poznaju prinicipe odbrane države, uređenja i organizacije vojske i slično.

Na kraju, da ne bih gušio druge teme, Marko Milačić je jedan pendrek i nije mi jasno kako neko može da priča o njegovoj borbi za ne znam šta ili o nekakvoj hrabrosti. Da se razmujemo, nisam ja ništa hrabriji od njega, ali ne simuliram revolucionara, nego sjedim doma i čačkam muda ispred tastature, u skladu sa svojim mogućnostima. Priča o neutralnosti, ulasku ili neulasku u nato, daleko prevazilazi mogućnosti Marka Milačića, Ognjena Crkvatrebavišedasepitaprilikomvođenjadržavnepoliti ke Jovovića i sličnih klovnova.
    Last edited by NHM; 20-07-15 at 08:25.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Jedan lapsus - predplacen.

Prvo je hendikep kucanja jednim prstom na tastaturi (ne bih u detalje) kojih u zadnjih nedelju dana sigurno ima vise nego obicno i bice ih u narednih mjesec dana..

'boze' pisem malim slovom, nije greska i sve sto ide uz njega pisem spojeno sto mozes vidjet' iz drugih poruka - bozesacuvaj, pomoziboze itd. (greska je sto nisam sve napisao zajedno, i to mi je promaklo)...

U svakom slucaju prastaj. Moguce da sam uvrijedio tvoj intelekt.

Inace se ta nepismenost vidi u SVAKOM clanku, ne samo tom. Ne znam jel' ti radis u Vijesti ili neko tvoj pa te dotaklo, nije mi bila namjera da uvrijedim tebe ili nekog 'tvog'. Iako i dalje stojim pri tome da su nepismeni i prij svega neprofesionalni.
    Last edited by Fidel Castro; 20-07-15 at 09:32.
    Do Not Disturb.

Page 169 of 199 FirstFirst ... 69119159165166167168169170171172173179 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)