Page 135 of 1402 FirstFirst ... 35851251311321331341351361371381391451852356351135 ... LastLast
Results 3,351 to 3,375 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Како су их навукли ово није реално.Боље није могло и за Србију и за Вучића, фокус свјетске а посебно регионалне јавности је потпуно помјерен.
    Не желим да улазим у то да ли су или нису ови што су гађали имали право или не.Ипак једно је сигурно, они нису гађали Вучића, већ сами себе.
    Gadjali su Vučića i time pokazali lojalnost zapadu ... prosto ... sad što ima ljudi koji vjeruju da je zapad neka civilizacija koja ne trpi izgrede ovakve vrste to prosto nije istina ... oni samo ne trpe neposlušnost a u ovom slučaju konkretno BIH je pokazala lojalnost njihovim ciljevima ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Gadjali su Vučića i time pokazali lojalnost zapadu ... prosto ... sad što ima ljudi koji vjeruju da je zapad neka civilizacija koja ne trpi izgrede ovakve vrste to prosto nije istina ... oni samo ne trpe neposlušnost a u ovom slučaju konkretno BIH je pokazala lojalnost njihovim ciljevima ...

Гађали су Вучића јер је он у вријеме док су им најмилији гинули био радикал, четник, слао добровољце да ратују против њих.Гађали су га јер није усвојена резолуција, гађали су га јер не жели да помњне ријеч геноцид, гађали су га јер је премијер Владе Србије, гађали су га јер је Србин.
    Али га нису гађали да покажу лојалност западу.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Гађали су Вучића јер је он у вријеме док су им најмилији гинули био радикал, четник, слао добровољце да ратују против њих.Гађали су га јер није усвојена резолуција, гађали су га јер не жели да помњне ријеч геноцид, гађали су га јер је премијер Владе Србије, гађали су га јер је Србин.
    Али га нису гађали да покажу лојалност западу.
    Pa što onda nisu gadjali Klintona kad ( ako su stvarno vjernici ) znaju da je bezbroj ljudi poginulo , mučeno , mnoge države uništene od strane te iste Amerike ??? Valjda bi kao vjernici trebalo da tako pokažu saosećanje prema onima koji su im bliski ??? Ali ne ... oni su njih dočekali kao oslobodioce dok su se ostrvili na premijera Srbije !!! Zbog toga sam napisao da su pokazali lojalnost zapadu i kao u slučaju Albanije trebalo bi da u narednom periodu nešto profitiraju iz toga jer cio ovaj performans postaje besmislen !!! Da budem jasan i mi to isto radimo kako bi pokzali lojalnost ali to je očigledno jedini način da funkcionisanje državica nastalih raspadom Jugoslavije
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

nadao sam se finom danu,putu ka pomirenju dva naroda i onda se nadje nekoliko budala koji ne mogu da zaborave i oproste ovu sliku i ono sto je aleksandar vucic predstavljao do skoro.
    i onda dodje night_silence i kaze da su ga gadjali zbog nekakvog za
    pada?dje zivis ti druze...dobro je rekao jedan pametni covjek danas,nama su za sve krivi zapad i amerika,a to je ono sto cesto i sam kazem odje,ali dzaba kad nemam kome

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Pa što onda nisu gadjali Klintona kad ( ako su stvarno vjernici ) znaju da je bezbroj ljudi poginulo , mučeno , mnoge države uništene od strane te iste Amerike ??? Valjda bi kao vjernici trebalo da tako pokažu saosećanje prema onima koji su im bliski ??? Ali ne ... oni su njih dočekali kao oslobodioce dok su se ostrvili na premijera Srbije !!! Zbog toga sam napisao da su pokazali lojalnost zapadu i kao u slučaju Albanije trebalo bi da u narednom periodu nešto profitiraju iz toga jer cio ovaj performans postaje besmislen !!! Da budem jasan i mi to isto radimo kako bi pokzali lojalnost ali to je očigledno jedini način da funkcionisanje državica nastalih raspadom Jugoslavije
    Препоручујем да проучиш рат у БиХ, и војни и политички аспект.Посебну пажњу посвети начину на који је рат заустављен и улогу САД и Клинтона у томе, и онда ћеш добити одговор зашто га не гађају.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ne ne, istorija se ne interpretira na takav način na ovom forumu.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Препоручујем да проучиш рат у БиХ, и војни и политички аспект.Посебну пажњу посвети начину на који је рат заустављен и улогу САД и Клинтона у томе, и онда ћеш добити одговор зашто га не гађају.
    Poptuno me ne zanima šta se dogadjalo u BIH i realno jeste ta bol za ljudima koji su stradali tu ogromna ali rat posebno civilima ništa dobro ne donosi ni u BIH ni bilo dje drugo !!! To što su se lokalni Srbi ( ne mislim na uvezene ) poput Ratka Mladića borili za RS i tu teritoriju posle raspada Jugoslavije potvrdila medjunarodna zajednica Dejtonskim sporazumom ne treba doživljavat tragično !!! Sad pokušavat od rata napravit baletsku predstavu dje jedan baletan sa nožem kolje ostale učesnike u predstavi je imbicilan pokušaj a koliko vidim ispadaju stvarno Srbi najveći problem i dežurni krivci kojima se sudi u punom kapacitetu !!! Hrvati su svoje domobrane dočekali kao heroje npr. !!! Zbog toga ja kažem da je vjerovatno napad na Vučića motivisan time da će to biti dočekano kao lojalnost zapadu !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

to ti je isto kao da tvrdis da su albanci pustili onaj dron da bi dokazali tu neku lojalnost zapadu.besmislica,nidje veze...uostalom,nije ni bitno.

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    2,437
    Thanked in
    1,347 Posts

Cudo nema jos nidje o pucnjavi u buda bar... E pa ljudi moji sto se radi.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Cu sto se radi, puca se po zapadu divljem.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Cudo nema jos nidje o pucnjavi u buda bar... E pa ljudi moji sto se radi.....

http://www.vijesti.me/vijesti/povrij...vicevic-842264
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Meni je Sejdefa najsigurnije mjesto.

Sta radi policija, zar nije bila pucnjava u taj lokal prije 10 dana?!

Sta se desava sa ovom drzavom. Mozda je Milo digao ruke ili...

Kriminal cvjeta, pozari se sire...

Ova vlast je izgleda spremna jedino da krade izbore i nista vise.

Iskreno, zao mi je ovog naroda.

Ipak zapad je kriv, a Bog nece mijenjati stanje jednog naroda, sve dok ga on sam ne izmjeni. "Citat iz Kurana".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci i Kuran kaze da je Zapad kriv? Eto, dje cete veci dokaz.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Kao Bošnjak, mogu da kaze da Bosni jucerasnji incident ne moze da donese nista dobrog. Za Bosnu je olaksavajuca okolnost sto je incident izazvala manja grupa huligana (ne znam kako drugacije da ih nazovem) iz Srbije (bar sam takve izjave cuo od ljudi koji su bili na dzenazi). Naravno, nije puno trebalo da se prikljuce i ostali.
    Da je trebalo kazniti Vucica trebalo je. Ali postoji milion mirnih nacina za to, kao npr transparenti.

Necu da vjerujem u terorije zavjere i price da je sve organizovano iz Srbije, kako bi se svijetu pokazalo da Bosnjaci ne zele dolazak čelnih ljudi na mjesto genocida. Podsjecam, da je u Srebrenici dolazio i Tadic, pa je sve proslo mirno i kako dolikuje. Postoje snimci, sada je na potezu policija i sudstvo Bosne kako bi se napadaci uhvatili, ispitali i naravno kaznili.

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Kao Bošnjak, mogu da kaze da Bosni jucerasnji incident ne moze da donese nista dobrog. Za Bosnu je olaksavajuca okolnost sto je incident izazvala manja grupa huligana (ne znam kako drugacije da ih nazovem) iz Srbije (bar sam takve izjave cuo od ljudi koji su bili na dzenazi). Naravno, nije puno trebalo da se prikljuce i ostali.
    Da je trebalo kazniti Vucica trebalo je. Ali postoji milion mirnih nacina za to, kao npr transparenti.

Necu da vjerujem u terorije zavjere i price da je sve organizovano iz Srbije, kako bi se svijetu pokazalo da Bosnjaci ne zele dolazak čelnih ljudi na mjesto genocida. Podsjecam, da je u Srebrenici dolazio i Tadic, pa je sve proslo mirno i kako dolikuje. Postoje snimci, sada je na potezu policija i sudstvo Bosne kako bi se napadaci uhvatili, ispitali i naravno kaznili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi da odahnemo, evo Rashko Horsewitz počeo borbu protiv kriminala...

http://www.vijesti.me/vijesti/morao-...anovicu-842266
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Boga mi ako dodje ovamo, morace da pohapsi pola foruma.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    43 Posts

Muslimani su sami sebi zabili takav autogol... Toliko su mogli kulturnije da mu spuste i da mu oproste ruznu proslost pa cak i samo pred kamerama ali lakse je biti divljak. Samo su mu ucinili uslugu, sada je ispao mucenik i heroj, sad ce opet da nas davi kako je on i kamenice junacki podnosio za Srbiju a ovamo sto se okruzio poslednjih olosem i bitangama koji bi narodu skinuli i kozu sa ledja to nikom nista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne bi odje nikoga uhapsili jer se odje ne tolerise primitivizam i vulgarnost, a oni skloni debilnim komentarima vrlo brzo nadju mjesto dje je to rado vidjeno. Blago partiji dje su im takvi aktivisti, ali to je njihov problem ili marketing....

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

kralj!

- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ne bi odje nikoga uhapsili jer se odje ne tolerise primitivizam i vulgarnost, a oni skloni debilnim komentarima vrlo brzo nadju mjesto dje je to rado vidjeno. Blago partiji dje su im takvi aktivisti, ali to je njihov problem ili marketing....
    To se slazem.Kultura mora postojati, kritika na vulgaran nacin nigdje nije dobrodosla a niti je korisna.Primjer je ovaj mladi aktivista ove nove partije.Ovakva kritika nije primjerna jednom mladom aktivisti a posebno politicaru.Takvih smo za ovih 25 godina imali i imamo i previse.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovo je Vucic namjerno napravio u saradnji sa Dodikom i njihovim sluzbama a sve pod pokroviteljstvom BIA-e

Pogledajte ga sad, spreman da pogine za mir i dobrosusjedske odnose, heroj, mucenik, dobri stari Vucko, evropa se slomi sad oko njega.
    A muslimani su ti koji siju sjeme razdora i zlo.

Nije iskljuceno ni da su ga njegovi evropski mentori nacerali na ovo.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Kao Bošnjak, mogu da kaze da Bosni jucerasnji incident ne moze da donese nista dobrog.
    Kao Rus tj osoba iz zemlje, gdje je sigurnost postala prava opsesija za top-duznosnike, mogu reci da citava akcija "prvo dodjem pa budem kamenovan" izgleda iskljucivo kao iskulirana i isplanirana provokacija u stilu najprljavije propagande od strane sprpskih sigurnosnih sluzbi.
    Last edited by A+A; 12-07-15 at 11:02.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ovo je Vucic namjerno napravio u saradnji sa Dodikom i njihovim sluzbama a sve pod pokroviteljstvom BIA-e

Pogledajte ga sad, spreman da pogine za mir i dobrosusjedske odnose, heroj, mucenik, dobri stari Vucko, evropa se slomi sad oko njega.
    A muslimani su ti koji siju sjeme razdora i zlo.

Nije iskljuceno ni da su ga njegovi evropski mentori nacerali na ovo.
    Takve kurvinske politike smo se nagledali 90-ih, samo se sad malo zamijenile uloge, pa svijet tesko vari Srbiju u toj ulozi ustvari, tesko je vari svakako hahah
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Kao Rus tj osoba iz zemlje, gdje je sigurnost postala prava opsesija za top-duznosnike, mogu reci da citava akcija "prvo dodjem pa budem kamenovan" izgleda iskljucivo kao iskulirana i isplanirana provokacija u stilu najprljavije propagande od strane sprpskih sigurnosnih sluzbi.
    I sve to da je istina, sto naravno ne treba iskljucivati, morala je da sprijeci bosanksa sigurnosna agencija. Na snimcima se vidi ko je pravio nered, privesti tu grupu huligana, identifikovati i dobro preispitati. Ako su to Bosnjaci poslati bar 5 godina u zenicki zatvor da ih i tamosnji zatvorenici preispitaju.

Page 135 of 1402 FirstFirst ... 35851251311321331341351361371381391451852356351135 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)