Kad već pomenu Voli, malo prije njega (od Zlatice) čukanje otpozadi. I to RO sa custom tablicom![]()
i standardno kod volija na stari. meni nije jasno kako još uvijek nisu regulisali tu raskrsnicu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad već pomenu Voli, malo prije njega (od Zlatice) čukanje otpozadi. I to RO sa custom tablicom![]()
Neki idiot sa crnom bijesnom cetvorkom, sinoc u kruzni kod Atlasa, imao me pokupit samo tako, srecom vidio sam ga u retrovizor i sklonio sam se. Sto je najgore, sviram mu i masem rukom da stane i nista.
TAKUMI
poznao te je,pa utekao,![]()
najjgori vozaci vozaci gnjolfova gti i tih nabudzenih bijesnih golfova, toliko istripovane djecurlije sjedi za ovim autom da je to presmijesno, a misle da voze najbriz auto na ovoj planeti
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
i danilovgrađani
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa near miss.
TAKUMI
Ako vozite putem Donja Gorica - Beri, moze vam se vrlo lako desit da izgubite glavu ni krivi ni duzni.
Cesto su ti putevi u prigradska naselja opasni, ali kako se odje vozi, to treba FIA da uvrsti u kalendar.
Prvo sto je u Beri svako, ali bas svako auto BMW 3 kockica, ili Golf 3, treceg nema, obratite paznju kad prolazite. Vlasnici - sve momcici. To je non stop turiranje I jurnjava do magistrale, I nazad, pa se trkaju, cuda...
Sad sam se mimoisao sa teget Golf trojkom, odskakao je od asfalta kako je isao onuda, vjerujem preko 120. Cuo sam ga sa jedno 500 metara i skrajnuo se u dvoriste jedne kuce dok prodje...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Cimnes ga.
Vjerovatno su to Berska+Vojvođanska...
Nije, to je ova desno od Albone, Vladike Ruvima pa skroz gore do Beri. Obiljezicu je posle sa kompa.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Petronas,ti si dobro i prosao,da vidis kad idu preko Palovina(cini mi se tako se zove) pa izadju kod Vencora.E da vidis tu jurnjavu do Vencora...
Tuda rijetko idem pa nijesam nalijetao ali verujem da je pakleno.
E ovo ispod na sliku je ta "nesretna" ulica, bez lezecih, idealna za nabudzene Duje, Trojke i Kockice...
Odje dje sam stavio crvenu tacku mi tacno zivi ujak, pa kad god ocu da odem prvo se prekrstim. Ta krivina dje je on je vrlo dugacka, svuda blaga ali se lomi nezgodno na jedno mjesto i tu kiksaju najcesce. Njemu su bezbroj puta ulijetali sa autima u dvoriste, prevrtali se kolima po imanju i slicno tome... Lomili su mu ogradu bar 5-6 puta svu, pa sad zida betonsku malo po malo kako ima
![]()
Zato kupis kamion i miran si. Pa neka te onda onda cvikaju i voze sredinom puta puni gas.
Ocu, kamion za kroz grad.
Ovaj danas bjese zreo za jednu vaspitnu samarcinu, momcic 17-18 godina, bez majice, i obavezno naocare.
Al opet cudno, fale dva detalja, nije tresla muzika iz kola i nije bilo MR naljepnice koliko vidjeh, da upotpuni dozivljaj.
e kolko sam puta proša tom ulicom![]()
She is only here to annoy herself!
I ja sa tobom bio par puta
Znas da sam gleda onamo na pocetak kad se skrene sa magistrale, dje je onaj brezuljak kod servisa, i tu ga zalete pa skacu da se odlijepe od asfalta...
Hahahah need for speed![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
fap duplak je idealan
There are currently 14 users browsing this thread. (2 members and 12 guests)
Bookmarks