Trunka je falila da ja jutros zavrsim na ovaj topic.. Ljudi moji idem iz pravca Tuzi onom pravinom 80 je ogranicenje ja vozio tuda izmedju 80 i 90. Na onu raskrsnicu kod stocne pijace vidim ja vozi ovaj brzo kao da ne planira da stane da se ukljuci na ovaj glavni put. Ja sviram i blago kocim reko mozda nije bacio pogled a ovako ce cut i stace, ada nastavlja on, ja kocim i izbjegavam ga malo mislim sve stace jer ne prestajem da sviram (a sirena mi je bas bas jaka) i NISTA covjek nastavi i skroz se ukljuci u traku tik ispred mene i ja onda pri kocenju (nisam naglo inace bi se zakucao u njega) skrecem u onu traku pomocnu (koja sluzi da se iz drugog pravca skrene tamo ka stocnoj pijaci) i obilazim ga.
Morao sam da stanem da vidim sta je sa covjekom. Izadjoh i ljubazno ga upitah da li je normalan da ne pogleda kad se ukljucuje a tuda je ogranicenje 80 i legenda lagano kaze nisam te vidio bio si daleko.. A ako me nisi vidio imas li sluha da me cujes... E ovakve policija nikad kaznit nece, ovakve potencijalne ubice na putu.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Bookmarks