Quote Originally Posted by gaul View Post
Aha...sad sam skapirao.

Šteta što nisi ubačio i plavuše, one su takođe popularne, mislim da bi doprinjeli pozitivnosti a i leksikonska vrijednost bi bila viša.

Mada, što se tiče poznatosti , sliku ovog brke ,čika Riki Diki nosi u novčaniku, ako ne trebao bi...

Za njegovog života , kad bi neko mu napisao pismo naslovio bi ga...

JOSEPH STALIN
adresa - SVIJET

...toliko je bio poznat
Quote Originally Posted by ASC View Post
Poenta ovog topika je razbijanje predrasuda o ateistima koje određeni ljudi imaju. Kad neko ukapira da mu je neko od omiljenih glumaca ili muzičara ateista ili agnostik možda promijeni svoj odnos prema njima.
...ili barem malo razmisli o tome.

Razlog zbog koje sam opet pokrenuo temu je da su opet na forumu počele da se pišu nebuloze da "nevjernici" ne mogu biti srećni, zadovoljni ili dobri ljudi.
Pa oni koji tako lupetaju neka razmisle šta zapravo govore time, i kako etiketiraju nekih 700-1400 miliona ljudi.

Neki slušaju i Zapu, Pink Floyd i slično a ovamo opisuju ateiste kao nesrećne ljude bez cilja u životu, ikavih moralnih načela i "duhovnosti".
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inače, i vi imate poznatih od ove sorte koju ti navodiš: Osamu Bin Ladena, Adolfa Hitlera, Abu Bakr al-Bagdadija, Augusta Pinočea, Vlada III Tepeša (poznatijeg kao Drakula), Idi Amina, Kralja Leopolda II od Belgije, Ivana Groznog, i tako dalje ...
O mentalnim bolesnicima, psihopatama i sadistima poput ovog gore kojeg si nesojski opisao kao "realizovanog ateistu" da ne govorim.

Ali, opet velim: to nije tema.