Da
Ne
nije filip jedini predsjednik neke drzave koji se nije odazvao pozivu(ne kazem da je trebao ovako da postupi ali to je tako odluceno i ne znam sto se dize toliko prasine oko ovoga),naprotiv,mnogi predsjednici nece prisustvovati toj paradi jer ce obiljeziti taj dan u svojoj drzavi.
sad je aktuelno utrkivanje ko je bio (veci) antifasista,amerikanci ili rusi,a zajedno su se borili za slobodu svijeta tih godina,ko toga nije svjestan u velikoj je zabludi.to sto je sssr dao mnogo vise zrtava od amerike je svakako za respekt,ali to ne umanjuje doprinos koji su amerikanci dali za oslobodjenje.
e sad,to sto ne mozemo biti suvereni u potpunosti,ne mislim da treba da nas zabrinjava toliko,dok god imamo stabilnu i bezbjednu drzavu.pa ni vece zemlje od nase se ne mogu "pohvaliti" da su suverene jer imamo nekoliko velikih igraca na svjetskoj sceni koji na ovaj ili onaj nacin upravljaju sa manjima.to je uvijek bilo i bice.
Ako bi bili članica svi mogu na nas poljube tamo gdje sunce ne sija.
NATO garantuje teritorijalni integritet bez obzira da li je u pitanju zajebancija između članica, pa bila jedna daleko uticajnijaa od druge. Grčka i Turska su u a'la Prevlaka teritorijalnom sporu. NATO je medijator i Turska kao neuporedivo jača članica tu ništa ne može
može on da se bavi politikanstvom koliko god hoće ali imamo nekoliko ovakvih i gorih kombinacija
Murica bi se tako obezbijedilo sprovođenje zakona i odstranila korupcija. Hrvatska je članica NATO-a pa kada je ušla nije bila bolja po tim stavkama nego Crna Gora danas. Eno u pola Hrvatske ne smije ni natpis na ćirilici da se stavi, što bi država Hrvatska morala do obezbijedi (bez obzira što pola Srba u Hrvatskoj ni ne zna da je čita) pa su u NATO.
Korupcija cvjeta u Grčkoj pa su godinama NATO članica.
Last edited by Rakun; 09-04-15 at 00:53.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
O Filipu Vujanovicu jedinom predsjedniku drzhave igdje ikad koji se zalazhe da se himna te iste drzhave osakati mislim sve najgore ali ovdje je potpuno u pravu, jer nije stvar u Rusiji nego u cinjenici da i mi imamo nashe antifashiste koje treba isposhtovati i koji su se protiv fashizma borili nishta manje posveceno i hrabro od Rusa ili Amerikanaca ili Britanaca ili...Zashto gurati ljude koji su krvarili za ovu zemlju u zapecak i zapostavljati ih da bi se ulagivali Putinu i koristili priliku da se slikamo sa ruskim nukelarnim raketama i tenkovima?
Ridin' on the black train
Nisam baš to pitao, pa ako možeš dodatno da mi objasniš. Pitao sam ako mi ne budemo članica NATO, a okolne zemlje jesu članice, da li se može desiti da nas okolne zemlje napadaju (s obzirom da NATO nije agresorska organizacija... i da je pravičan i pravdoljubiv)? Ako kao članice NATO-a neće da nas napadaju, što će nam NATO? I zar nismo dovoljno zaštićeni time što smo okruženi NATO državama, s obzirom da smo rekli da i ako budemo članica NATO to ne znači da će oni imati svoje vojnike i svoje baze u Crnoj Gori. Pa što će mi onda koji moj da budemo član NATO-a? Zbog šupkanja? Da budemo "cool", "in" i slično?
Znači ako ja i moji drugari krenemo da crtamo karte velike Crne Gore, sa na primjer pretenzijama na osvajanje Srbije, onda Srbija treba brže-bolje da ulazi u neke vojne saveze, da bi bila sigurna? A pošto ćeš vjerovatno reći da nije isto ako ja i drugari crtamo, ili ako zvanične institucije Albanije učestvuju u velikoalbanskoj propagandi (ili je makar ne suzbijaju), onda me zanima zašto predstavniku te države predsjednik moje države daje počast svojim prisustvom pri imenovanju za počasnog građanina u Ulcinju.
Pa u tome i jeste poenta. Znači slažemo se ja i ti.
I ... što će nam NATO?
Kako ono bješe: da nas štiti od susjeda? Super, ajmo malo da prospemo priču o Sutorini, Prevlaci, velikoj Albaniji, nestabilnosti, o teritorijalnim pretenzijama Šešelja... baš se sve fino uklapa.
Je li se koje godine pravila parada 9. maja u Moskvi i jesu li naši predstavnici išli tamo? Ako jesu, zašto su tada "zapostavljali naše antifašiste", sram ih bilo?
Svake godine se pravi parada u Moskvi a koliko znam nash predsjednik nije ishao nijednom tamo niti je bio pozivan.Originally Posted by hop
Ridin' on the black train
hahahhahahahaha
Na primjer:
Parada pobede u Moskvi 2010. godine održana je 9. maja u spomen 65 godina od pobede nad Nacističkom Nemačkom u Velikom Otadžbinskom ratu 1945. godine.
Na paradi su po prvi put učestvovale vojne jedinice zemalja saveznikaSovjetskog Saveza u Drugom svetskom ratu, iz Francuske, Poljske, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država i država članicaZajednice Nezavisnih Država.
Paradi pobede prisustvovali su sledeći dostojanstvenici:
Angela Merkel – kancelar Nemačke
Ivo Josipović – predsednik Hrvatske
Filip Vujanović – predsednik Crne Gore
Turbjorn Jagland – generalni sekretar Saveta Evrope
Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države su na paradi predstavljali njihovi ambasadori u Rusiji.
Poznaješ li onoga 3. na spisku?
Pa i da nije on lično nikad prisustvovao, da li je bilo ko u ime Crne Gore prisustvovao?
Imaš li još neku argument?
У случају када би све околне земље биле чланице НАТО-а, самим тим и безбједносно стабилне, значајно би се умањила безбједносна пријетња по Црну Гору.
Чињеница је да већина сусједа ЦГ нису у НАТО-у и да неће скоро постати чланице, неки од њих чак нису ни државе.Имамо једно огромну темпирану бомбу која сваки час може да експлодира и земље НАТО-а, ЕУ и САД, улажу огромне напоре да спријече експлозију.
А што се тиче параде у Москви не видим разлог зашто би наш предсједник ишао тамо.Нити нас је СССР ослободио, конкретно Црну Гору, нити су допринос и жртве Црне Горе у Другом светском рату, мање од од СССР-а.Пропорционално величини наравно.А и Фистун је већједном био тамо.
Иначе када је прије пет година одржавана велика парада у Москви поводом 65. година биле су позванe војске земаља побједница, укључујући скоро све републике СССР-а, САД, Пољске, Француске, Британије, а војске Црне Горе па чак и Србије нису биле позване, а наши народи, прије свега црногорски и српски су дали јако велики допринос, водећи константну борбу током четири године рата, за разлику од Пољака.
Сада када нема Амера, Пољака, Француза и Британаца, добри су и Ким Јонг Ун и контигент из Србије.
п.с.
Морам узети са резервом ово што пише лажава новина МРАК, али ако је стварно истина да је Фистун прво званично потврдио долазак па одустао, онда је то удар на углед Државе.
Last edited by BAR; 09-04-15 at 13:23.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Taj sramotni stav o himni je poznat godinama, pa ga partija kandiduje gotovo svake izbore, to govori dovoljno o onima koji vladaju CG.
Treba li da vam ponovim pitanje, koje je bilo savrseno jasno ?
Dje si nasao u mom postu da sam gurao u zapecak ljude koji su krvarili za ovu zemlju ?
Licno sam misljenja da je te ljude narod crnogorski bacio u zapecak, glasajuci najgore sluge i lizisahane, koji prodadose sve sto antifasisticke zrtve platise zivotom da bi bilo nase !
Dje sam pominjao Putina, imate neku veliku fobiju od njega, moguce da bas zato pocnem da ga simpatisem ? Ovaj narod koji je skoro pa gladan je Putinovim lupezima placao struju, vracao kredite i sta sve nije, naposlijetku smo i krali struju za njih, zahvaljujuci vladi ! Treba li da napomenem da je i to bacanje u zapecak crnogorskih antifasistickih zrtava ? Tada je trebalo biti oprezan, a ne na paradi pobjede, samo ko mrzi Rusiju i ko mora da slusa te mrzitelje tamo nece ici, ko i makar malo drzi do casti svoje drzave pojavice se tamo,
Ako ste za pristupanje CG nato alijansi, nadjite nacin dostojan covjeka pa to zastupajte, ne preko antifasistickih zrtava, doduse kad vidim sta zastupate ne iznenadjuje me nista od vas nekoliko odje.
Ako (kad) Albanci krenu put nas krenuće kao samostalna država, a ne članica NATO pakta i to neće biti oružijem već postepeno kao što su uradili na Kosovu. U tom slučaju koji je interes NATO alijanse da štiti Crnu Goru ?? Da su neke prirodne nepogore zadesile Crnu Goru svakako da bi pristigli u pomoć (već su to radili za neke zemlje) ali tu je kraj bilo kakve zaštite.
Osim toga "slučajno" si zaboravio da Srbija nije dio NATO-a, a Vučić je zamislio da su devedesete (nedostaju mu) i da je on Milošević kada nam poručuje kojim putem smijemo da idemo
Ni Kosovo niti Bosna nisu članice NATO-a.Šta misliš hoće li Sandžak koji svako malo vikne nešto oko neprirodnosti granica dobiti podršku od Albanije (NATO članice), Kosova i Bosne ? To su već 3 države (na žalost je realnost da je Kosovo de facto država) od kojih je jedna članica najjačeg vojnog saveza na planeti koje Crnoj Gori indirektno rade o glavi.
Ti i tvoji drugari možete crtati mape do sjutra. Jedno je crtati mape i AKTIVNO raditi na projektu, a nešto sasvim drugo budaliti
TAČNO TAKO !!!! Sve se baš fino uklapa, samo si zaboravio domaće gnjidice
Last edited by Rakun; 10-04-15 at 00:12.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Znači ako Albanija krene na nas, a mi smo u NATO, onda će nas NATO štititi (napanuti Albaniju, ili samo spriječiti Albaniju da nas napane- i kako će je spriječiti: zamolnicom ili bombama?), a ako nismo u NATO onda nas NATO neće štititi, nego će dozvoliti da njegova članica napada Crnu Goru (možda će je podstrekivati, s obzirom da mu je Albanija članica, pa da navija za nju)? A zašto je NATO intervenisao da brani druge zemlje koje nisu njegove članice, što radi svuda po svijetu, a u blizini smo imali primjer Bosne? A da, neće nas braniti, jer kao što ti reče, Albanija neće oružjem na nas nego će drugim metodama. Pa što ćemo u NATO ako nas neće braniti u takvom slučaju? Ako uđemo u NATO oće li se smanjiti natalitet Albanaca?
Zaključak po ovom pitanju: ne dobih odgovor na pitanje da li NATO država može da napada (oružano) susjednu ne-NATO državu... a da naš dobri, mili i pravdoljubivi NATO to dozvoli?
Ono ostalo ne bih komentarisao, oko Srbije Bosne, Kosova, jer i sam si rekao: "jedno je crtati mape i AKTIVNO raditi na projektu, a nešto sasvim drugo budaliti"- pa pošto Albanija "aktivno radi", usudiću se da protumačim da je stav zagovornika NATO-a da je Albanija glavna opasnost za nas. A što se tiče Vučića, nije on oduvijek na vlasti u Srbiji, nego tek neku godinicu. Možda možemo sačekati malo sa ulaskom u NATO- možda neko drugi uzme vlast u Srbiji, čija nam politika odgovara (mada ne vidim da se naš NATO-propagandni režim nešto žali na Vučića), pa da ne ulazimo zbog Vučića bezveze ako neće biti potrebe (vlast je promjenljiva kategorija- osim naravno kod nas).
EDIT:
EUREKA, imam rješenje za čitav svijet: neka sve zemlje svijeta postanu članice NATO-a i onda je zagarantovano da neće biti sukoba, za vijek vjekova.
Last edited by hop; 10-04-15 at 00:49.
poznato je da cg politicari ne mrdaju ni noznim prsticem za bilo sta sto im nije od licne koristi... vidimo da neki dobro mrdaju..
moj stav o nato je jasan jos od prve "stranice" pa tu nemam sta polemisati... ali mi je zanimljivo..zasto cg politicari teze nato-u... zna li tko?citavo vrijeme pisete zasto neki nece da cg udje u Nato, ali zasto neki hoce, e o tome niko... tabu...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 10-04-15 at 09:11.
Nijesu svi ali dobar dio jeste...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Nazakost ne guraju politicari u nato zbog interesa cg nego zbog legalizacije svojih resursa dobijenih na racun cg..profiterstvo.. zato ista fraza ko nije za nato protiv je cg I slicne gluposti... treba neko da odrzi dinastije politicara I nista vise nazalost. I mi koji smo bili za cg zbog cg I za nato zbog sigurnosti cg.. eto politicari samo zbog interesa lucnih kao I za rat I za cg nezavisnost za svoj dzep.isti poriv je I za nato.... da neka revolucija im ne skine kapital djecii I unucadima od mukotrpne alavosti na racun budzeta...tocka..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 10-04-15 at 11:38.
zasto onda cujem od nekih opozicionara da ce,kad udjemo u nato,milo tj. dps biti svrgnut/i s vlasti? o cemu se tu radi?
zasto bi onda milu bio interes da udje u nato i eu?
Zasto? Ne zanima bogate politicare cg odavno politika..izasli bi iz toga davno ali kapital je u pitanju.Pa ne bi izigravao sadama I slicne.. sadam je slusao I do kraja ali zalud..I gotovo..
U istoriji balkana je manjina enormno bogatih na racun profiterstva nad drzavom bez gatja ostajala..djeca I unucad posebno.. e oni ne pevaju zbog cg I sela nego radi sebe.. legalizacija na zapadu.. bilo proslo oa nek traje.. a to sto su prouzrokovali bijedu ratnog stanja raspada sistema itd na cemu su profitirali..e to da im trahe.. do "juce" su mislili na sebe..sad na svoje potomstvo...nije njih strah srbije, albanije, bosne, hrvatske..nego agencija slicnih onoj srdje popovica kad daea prevrsi mjeru u narodu..itd. Gdje masa odigrava ulogu..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 10-04-15 at 11:56.
R to je poenta G. Rakune.. mi za nezavisnu cg zbig cg a dpsovci zbog alapljivosti..mi za nato zbog cg a dps zbog icuvanja profiterskog kapitala.. I ko dps vodi u sve to... tacno.. narod cg.. opsujte I za mene koji put.. ja ne mogu.. paprikara dovedose I narod glasa.. psovka na kub.
P.s. gledam juce jednog jadova taksista u bg.. pljuje ove one..uzdize desete u politici srbije..rijec ne progovorih samo pratila slicnost sa cg... trazi 1800 dinara za voznju koja nije ni 500 din.. jadnik dadoh mu 2uz osmjeh 2000 I rekoh ovo da vas castim zato sto cete biti to isto do kraja zivota jer za bolje I nijeste. Nastavite s pricom. To je "masa", glasac..sitni sisnjar.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 10-04-15 at 12:28.
Zanima me,sto ce se tacno desiti ako udjemo u NATO ? Koja promjena ce konkretno nastupiti za nasu zemlju. Prica o NATO paktu neodoljivo podsjeca na kampanju uoci referenduma kada se obecavalo da cemo jestim zlatnim kasikama kad postanemo nezavisni.
Sada za los standard vise nije kriva Srbija,nego domace "lijeno" stanovnistvo.Vlast je napravila sve uslove za zaposlenje,ali eto lijeni Crnogorci ne zele raditi.Stalno je neko drugi kriv a vlast u pravu.
Копмлетираћемо систем одбране, поуздано обезбиједити границе и државно уређење, а то ће нам омогућити да потпуно мирно озбиљно приступимо примјени закона.
У том случају све приче о дестабилизацији Државе падају у воду, бришемо се из сваког великодржавног плана.Овако док смо на балканској вјетрометини у опасном смо ризку да се нађемо између двије, три или четири ватре.
Ракуне, нема разлога да улазиш у расправу онима који се боре "против зла Запада".Већа је Црног Гори и Црногорцима пријетња од њих но од било какве велике Албаније, но су наши па их човјек мора трпјети.Још прије сам рекао да се ради о класичној јуловштини.
Црна Гора ће ући у НАТО, и биће на њима мрском Западу, а они не могу ништа да ураде поводом тога без да скиче од муке.
Mene zanima sljedece.
Da li protivnici NATO misle da ce nas zapadne zemlje gledati istim ocima ako budemo clanica tog kluba i ako ne budemo.
Clanice NATO su pored SAD i Kanade sve bitnije i vece clanice EU.
Sve ex komunisticke zemlje su morale uci u Nato prije nego sto su postale clanice EU.
Moralisanje kako je Nato zlo a kako je Rusija na putu pravednika, ako ceno iskreno i obratno, i argumentacija koju koristite za pravdanje takvih stavova je na nivou Tri karte za Holivud.
U Srbiji je narod otisao sa razmisljanje m u tri pm. Od one energije i ideje Beograd je Svet i zastava Srbije sa zastavama zapadnih zemalja na ulicama BG nije ostalo nista. Vjerovatno je i ovo razlog zasto toliko protivljenje ulasku u NATO. Kod nas na zalost jos ima dobar dio onih sto za misljenje prvo konsultuju RTS pa onda svoju pamet ili ne daj boze interes.
Mozda neki misle da mi u CG imamo pravo da drzimo moralne pridike svijetu i ispravljamo krive Drine.
Izasli amo iz komunizma, mozemo reci davno, i sad se postavlja pitanje da li hocemo da napravimo taj zadnji korak i budemo clan kluba sa ostalim vodecim silama svijeta, sa zapadnom Evropom, SAD i Kanadom, i pri tom dobijemo garanciju bezbijednosti ili zelimo mozda da zbog nekih visokomoralnih nacela, pitam se odakle nam pravo na ista imajuci u vidu sta smo sve i u cije ime radili, da unistimo buducnost buducih heneracija i ostavimo ih na vjetrometini kao monetu za potkusurivanje.
Biram NATO.
Posledice uclanjenja i sigurnosti koju dobijamo itekako prevazilaze dnevnopoliticka prepucavanja na nivou vlast opozicija iako na zalost vecina NATO gleda kroz tu prizmu.
Last edited by kimmi; 10-04-15 at 14:43.
Dan: Crna Gora preko Iraka slala oružje za Ukrajinu, Vlada: Tvrdnje neosnovane i tendenciozne
Komentari (1)A A A
Avionom Vazdušnih snaga Vojske Sjedinjenih Američkih DRžava SAD sa Vojnog aerodroma u Golubovcima 15. februara ove godine oružje i vojna oprema iz skladišta Vojske Crne Gore (VCG) prebačeni su u ratom zahvaćene Ukrajinu i Irak, objavio je današnji Dan. Iz Vlade su te tvrdnje odbacili kao neistinite, neosnovane i tendenciozne.
Vlada Crne Gore
Dan je objavio da je ta pošiljka Vladi Crne Gore poslužila kao paravan da se dio oružja u stvari dostavi Ukrajini, a da je zvanično predstavljena kao donacija Iraku.
Više učesnika u utovaru oružja i vojne opreme, potvrdilo je Danu da su na sanducima u kojima se nalazilo oružje bile otpremne naljepnice za Irak (konkretno za Bagdad) i glavni ukrajinski grad Kijev.
“U kontroli leta na Vojnom aerodromu Golubovci upisano je da je u pitanju avion koji treba da transportuje oružje koje je Vojska Crne Gore donirala, ali nije navedeno mjesto isporuke.
Više učesnika u ugovaru na Vojnom aerodromu nam je saopštilo da su na sanducima bile i otpremne naljepnice na kojima su bili navedeni Bagdad i Kijev kao mjesta isporuke. Tako je jedan dio oružja iz skladišta Vojske Crne Gore otišao u Irak, ali je drugi dio završio u Ukrajini”. piše Dan.
Vlada: Tvrdnje o „isporuci oružja“ Ukrajini neosnovane
Crnogorska Vlada odbacila je kao neistinite, neosnovane i tendenciozne tvrdnje Dana da je navodno donacija ubojnih sredstava Crne Gore Vladi Iraka zapravo upućena i u Ukrajinu.
Iz Vlade su podsjetili da je Crna Gora, kako je saopšteno javnosti dana 18. februara 2015. godine, donirala Vladi Iraka određene količine municije iz viškova koji nijesu neophodni za funkcionisanje Vojske Crne Gore. Sličnu donaciju uputile su još neke države regiona.
Javnosti je, kako su naveli iz Vlade, saopšteno i to da je transport ovih sredstava obavljen sa Aerodroma Golubovci, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori“, stoj u saopštenju Vlade.
„Budući da su sve relevantne informacije saopštene javnosti, kao i da je realizacija obavljena na osnovu Zaključka donijetog na 97. sjednici Vlade održanoj 29. januara 2015.godine, tvrdnje plasirane preko dnevnog lista „Dan“ o tome da je transport navodno sadržavao oružje, da je završio u Ukrajini, i da su čak „na sanducima bile i otpremne naljepnice na kojima su bili navedeni Bagdad i Kijev kao mjesta isporuke“ lišene su bilo kakvog osnova te predstavljaju tek jednu od dezinformacija lansiranih iz krugova izvan Crne Gore sa lako prepoznatljivim ciljem“, zaključeno je u saopštenju Vlade.
Лажава новина Мрак, основана од стране КОС-а, данас у служби Бурек Војводе, поново у акцији....
NATO je za sada ođe jedina opcija, koliko god mi to htjeli prihvatit ili ne!
Ali je žalosno kako i na koji način se taj isti NATO ođe pokušava učinit prijemčivim, da ne pominjem retoriku isključivosti, nativističke generalizacije, društvene podjele i etiketiranja... i ko zna više šta sve ne... tačno čovjeku dođe muka!
S obzirom da se vazda valja fokusirat na ono na što možemo uticat, kakva je svrha razglabat o NATO?!
Sad ću ja lijepo da pričam o NATO i biću poželjan član ovoga društva... JEEEE-TUP-GLUP! Hiljadu je puta ljepše čuti i drugačije mišljenje sa uvažavanjem i kulturom dijaloga nego li upiranje prstom i histerično vikanje DISIDEEENT.
Prosto, mnogo je više argumenata na strani priključenja Crne Gore u NATO od svih alternativnih opcijica, i ne može mi ni najmanje biti jasna očigledna isfrustriranost onih koji se silovito, i prije svega bespotrebno batrgaju i propinju da na nedolične načine odbrane svoje pretenzije ka NATO savezu!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Znaci do sada imamo opravdanje zato sto nismo "mirno i ozbiljno" pristupali primjeni zakona?Pa cekamo ulazak u NATO da bi morali zakon primijeniti. Pogledaj sta si napisao.Zaista mi je neozbiljno nastavljati dalju komunikaciju.
U poslednjih 100 godina uvijek nam je neko drugi kriv. Bilo koja vlast da dodje ona je odlicna,ali eto neprijatelji joj ne daju da razvije zemlju.Jako neozbiljno.Naglasavam neozbiljno jer mi nismo dobili pozivnicu za ulazak u NATO,a ti vec sipas optuzbe na racun onih koji nista ne odlucuju,vec samo imaju svoje misljenje.
Evo klasicnog primjera,opet su drugi krivi. Burek Vojvoda,KOS....da nema njih sigurno bi imali belgijski standard. Taj Burek Vojvoda,mozemo se mi sprdati,prezicnije Burek sa sirom Vojvoda,jer je jeo sir.Ali on nista ne odlucuje u ovoj zemlji,ima 6-7% birackog tijela.Mi jos nismo dobili pozivnicu za ulazak u NATO pakt.
Dokle vise druge kriviti za neuspjehe ove vlasti? Meni djeluje kao da se ti zezas,ozbiljno ti kazem.
Kad vam kazu da ce se tada postovati zakoni hahahahaha pa za 25 god ih sami izglasavaju, postuju iste kao g. Numanovic saobracajnu...kad im se sta i kad cefne... ali obecavaju da ce ulaskom u nato oni isti to bolje raditi hahahaha a jes da se neki sprdaju sa budaletinama, ali do ovog dna...e zaista...sa smijeh.
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks