hahah koji haos od emisije![]()
:stung:sta je bodybuilding...
Last edited by wampir130; 13-03-15 at 07:14.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Mogli bi se vi prvo malo napucat pa onda pisat ovdj...
Mogu da vam dam par pravila za dobijanje mase
Jel uzimao ko od QNT Delicious Whey? Eo neki popust pa se razmisljam uzet...iskustva?
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Укус ванила топ.Jel uzimao ko od QNT Delicious Whey? Eo neki popust pa se razmisljam uzet...iskustva?
Мало више пјени, али ко га је*е...
Узео сам га ја прошле године на акцију исто![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Извини, погријешио сам, ја сам узео био јагоду, сад се $етих, али мислим да је ванила још љепша и мање пјени, ткао да слободно узимај, немаш бриге, њима су ок укуси...
Узео сам батери БЦАА јер почех неку дефку... Ееееее како је то гадно све му јебем :Д
Али навић' ћу се лако, данас други дан како пијем, оно, мислио сам да нећу моћ', али оћу :Д
@Loverclocker koja je cijena tog wheya na akciju? Pretpostavljam da je u ultimate nutrition?
@Kaljestro koji si ukus uzeo? Ja uzeh one ukus Cola i prijaju mi, za promjenu malo posle fruit, orange i slicnih ukusa![]()
Poslato sa LG-G3
У ултимат је, вјереоватно је 45 еура....
Узео сам без укуса, јер реко' мијешаћу уз њега веј и декс па реко' да ми се не мијеша укус коле и чоколаде... Али сам преметнуо с ума да ћу их пит' и прије тренинга соло, а да могу и после тренинга исто тако и направио грешку, али ај'... Није ни битно, нећу црћ' од мало горког укуса
Какав је кола?![]()
Ja pored GLutamina i Wheya i creatina monohidrata kupih i BCaa, ovako ih ja koristim, odmah nakon treninga popijem dozu Bcaa, mjerica je 7.6gr, nakon 15 min u sejkeer stavim dozu wheya (30gr) dozu kreatina 5gr i dozu glutamina 5g sve smuckam i popiNem, valja li ovo ili da mijenjam sto?
Bcaa pij prije treninga i u toku ako mozes.A ako ga vec pijes posle neznam sto ga odvajas od ostalih suplemenata, nema potrebe. I povecaj taj glutamin barem na 10g
Sve je to na psihichkoj bazi ®
БЦАА 10 грама прије и 10 грама после тренинга... и додај декстрозу, једно 20 грама... и што вели олош појачај тај глутамин.
e fala vam momcovi, ovako BCAA pijem samo posle, jer ovdje na forum procitah da je prije i u toku samo bacanje para, jer ga tijelo koristi za energiju.
Razlog sto odvojih BCAA prvog, je sto sam procitao da je kao 'brz' pa ce prije doci do misica od wheya, ili ako se mijesa.
Treca stvar, opet sto sam procitao ovdje, je da ne moze tijelo da iskoristi vise od 30grama proteina, pa stoga stavljam od svega po 1 dozu, jer u 30 grama mjerice wheya ima 24gr proteina, u bcaa 6grama u u glutu 5grama, znaci oko 35gr cistog proteina. Ali ajde da vas poslusam povecacu glutamin, i mozda bih trebao i ubaciti jednu mjericu wheya ujutro. :drunk:
Bcaa ukus cola su mi super, ukus je isti kao kad ostane malo koka kole u bocu pa to izmućkaš da izduši![]()
Ja bcaa pijem prije i tokom treninga, posle treninga ih ne pijem jer imam whey koji opet ima bcaa u sebi![]()
Poslato sa LG-G3
Kaljestro, uzmi Olimp Carbonox, ukus narandze, ima ti tri vrste UH (dekstrozu, maltodekstrin, itd) i nesto malo L-Arginina (cini mi se 500mg po dozi) - dobar je za miješanje sa tim BCAA jer onda dobiješ ukus kao "djus bez šećera"... Cijena za 1kg ti je 8.99 eura (oko 20 doza)... Jedino ako nisi na nekoj "keto" dijeti...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Само што није баш препоручљиво узимат' те шећере прије тренинга, знашKaljestro, uzmi Olimp Carbonox, ukus narandze, ima ti tri vrste UH (dekstrozu, maltodekstrin, itd) i nesto malo L-Arginina (cini mi se 500mg po dozi) - dobar je za miješanje sa tim BCAA jer onda dobiješ ukus kao "djus bez šećera"... Cijena za 1kg ti je 8.99 eura (oko 20 doza)... Jedino ako nisi na nekoj "keto" dijeti...
Шибам га у декстрозу и веј, промућкам, убије се опори укус, мало остане, али добро је то![]()
Argumentuj mi malo to, u kojim slučajevima, da ne živim u zabludiOzbiljno
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Па немаш користи од дрндања инсулина и дизања истог прије тренинга, која је корист?
Након тренинга је друга прича![]()
Evo dvije nedelje vec izmedju svih serija u teretani radim 30-40 trbusnjaka dok ''odmaram''. I osjecam se kao zvijer, cini mi se da sam time digao i formu sto se tegova tice. Mada moguce da tripujem.
Sto gustiras od preparata?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks