Page 622 of 830 FirstFirst ... 122522572612618619620621622623624625626632672722 ... LastLast
Results 15,526 to 15,550 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Sto znam prvi port koristis kao wan?

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Jel ko prijavljljivao reklamaciju preko njhovog sajta na online? kada kliknem prijavi kvar nista se ne desava,ostaje ista stranica koja je bila? uopste mi nije jasno,a zovem 1500 zvoni prvi put posle toga odma zauzece. uzas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne radi online prijava.

Zovi sa mobilnog 1500 pa tamo prijavi kvar (np. Ja sam ukucao tako broj fixnog koji nije radio)

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Quote Originally Posted by .:. View Post
    Ne radi online prijava.

Zovi sa mobilnog 1500 pa tamo prijavi kvar (np. Ja sam ukucao tako broj fixnog koji nije radio)
    Ok sada cu zvati sa mob
    Edit: isto sa.mob se desava zvoni dva puta i nema nista posle. Zvao sam sa 69.

Send from Sea Coast

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .:. View Post
    Moguce. To je ono sto su objavile novine. Da li je to tacno - znaju samo ETV i SBB.
    Poz
    Da, tacno je. A novine se bave raznim temama i prenose informacije onako kako njima odgovara...

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Cek prvo tvrds sa sigurnoscu da je LAZNA prica, a onda se vodis pretpostavkom da telekom ima interes? Odluci se da li znas ili ne znas
    Telekom ima interese (kao i svaka kompanija sa TK trzista!), ali mislim da isti ne bi odbio da se SK kanali nadju u njihovoj ponudi, pa makar bile i u osnovnom paketu! Jer da je tacno ono sto su novine prenijele, onda bi Telekom dugorocno sebi nanio stetu. A to njima NIJE U INTERESU! Zato sam u tom kontekstu i pomenuo rijec - interes.

Quote Originally Posted by gentleman View Post
    Nedje sam citao da ce SK od sledece sezone I ls prenosit....ako je to istina ugasice arenu koja ce ostat na calcio raspali I francusku ligu. Sve prijateljske I kvalifikacije se prenose na SK. Cijelo moje drustvo,poznanici.... koji imaju ETV imaju ili total ili BBm uz to,i planiraju da gase ETV posto se SK ne nazire u skorije vrijeme.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sto da recem? Nadam se da ce SK biti u ponudi ETV-a! A ako ne budu bili za to je SBB odgovoran.

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Jedno pitanje, mogu li da odjavim fiksni i tv. a da mi samo ostane net?
    Moze. Samo pod uslovom da nijesi pod Ugovorom.

Quote Originally Posted by straus View Post
    Trenutno je extra tv najgori u cg ali po svemu.
    Tvoje misljenje. Vidis, statistika govori SUPROTNO! Da je Telekomov ETV NAJBOLJI! Najvise ga koriste u sve 3 regije u Crnoj Gori. Ostali mu ni primac ne mogu. Pa zasto bi ljudi koristili masovno "najgori" servis??

sad ce ti prezla reci da mozes jer ti ne placas fiksni vec kako rece nadoknadu ili nesto drugo U svakom slucaju moras placati onih pet eura
    Tako je. Isto placas i kod EPCG. Kao vodu, smece, gorivo...

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Ironicno je da branis monopolisticku firmu tvrdnjom da je druga firma monopolisticka (o T/com aroganciji ne bih trosio rijeci).

Koliko je ova prica LAZNA, recicu samo da je na proslogodisnjem sastanku firme koju branis od strane zaposlenih menadzmentu postavljeno pitanje vezano za uvodjenje sportklub kanala u ponudu extra tv-a. Informacija koju ja imam je da je tada menadzment glatko odgovorio sa "pregovori su toku". Pretpostavljam da su tada bili nespremni pa su zato ove godine odlucili da uoci ovogodisnjeg sastanka, zaposleni posalju pitanja mejlom, valjda da bi se pripremili. A mozda je i ovo LAZ...

Ti mozda zelis da relativizujes znacaj sportkluba u ponudi kanala, ali moram ti reci ono sto vjerovatno i sam znas. Dosta zaposlenih u T-comu nije uvelo extra tv
    zbog tog beznacajnog sportkluba. A to sto vjerovatno mislis da je KONSTANTAN RAST rezultat kvalitetne ponude i servisa, razmisli malo bolje. Da t-shop ne nudi
    razne telefone na akcije uz extra tv, konstantan rast bi bio KONSTANTAN PAD, sto zbog ponude kanala a sto zbog servisa. Uzivaj u prividu, dokle god on traje.
    Ironicno, u cemu?? U cemu je Telekom "monopolisticka firma"??

Radnici Telekoma pitali menadzment u vezi SK kanala, a onda "ti imas informaciju"..... Ovo mi objasni, jer te ne shvatam bas najbolje.... SK kanali se brane Telekomu, jer nad njima ima monopol SBB, firma koja je "konkurent" istom, pa zato i zabrana da ih ima u ponudi Telekoma. A to ti je istina, koliko god ti ovdje nas ubjedjivao (doduse neuspjesno) da nije...

Jeste, bice i da je izvjestaj Agencije o stanju TV trzista "privid", a koji govori da platformu Extra TV-a koristi sve vise i vise korisnika, sa ili bez telefona! Generalno gledano, kod Telekoma za istu cijenu ces dobiti najvise, jer i ovi koji kritikuju Telekom, koriste internet kod istog! Zasto? Nije valjda da su oni uzimali "telefone u t-shop"?? Sam si sebi nejasan, pa kako ces onda meni biti jasan?

Quote Originally Posted by bakyknez View Post
    tako je PRIVID!!!!!!!!!!!
    na razne načine grabe korisnike prodaju im maglu daju svakakva obećanja i da ne nabrajam...
    e to je marketing ali proće i to....
    ako ovako nastave, a krenu drugi sa internetom i kvalitetnijom slikom
    (a svi drugi imaju bolju ponudu kanala od extra tv-a)
    vidjećemo kako im se polako ali sigurno rasipaju korisnici!!!!
    samo neka krene bbm odn. telemach a evo i mkabl se pokrenuo
    biće svašta ,,,, ima da extra tv do kraja godine izgubi veliko broj korisnika
    jedva čekam, dosta je više monopola i ucjena
    Znaci i sam priznajes da je Telekom NAJBOLJI u ponudi? A zasto ti drugi nijesu dosad krenuli sa internetom i kvalitetnijom slikom?? Kao Telekom im nije dao??

Quote Originally Posted by napalm View Post
    @Prezla, podsjetio bih te na:

"osnovne zakone balistike
    pod kojim uglom letis u nebesa
    pod tim te ceka hladna Trebjesa"
    ?????

Zasto moderator ne reaguje na poziv na ubistvo?? Ili je ovo "samo" pjesmica??

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Dodje mi racun za adal flat 2 sedam eura.

Da se telekom nije zeznuo nesto?
    Koliko dana si koristio flat 2 net?

Quote Originally Posted by unkrauter View Post
    Meni su menjali ruter pa nije ni meni radilo. Kontaktirao korisnički servis i rekli mi da opcija snimanja nije bila uključena. Uključiše mi ljudi tada i evo sada radi.
    Tako se RJESAVAJU problemi, ali spameri samo kukaju i prijete... Za njih NISTA NE VALJA, samo njihovo dezavuisanje javnosti "valja"...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Danas nisam mogao dobiti, veceras odma. Javio se neki gosp.rekao sta da uradim da bi rest i opet bilo po starom. Nazvao sam opet javila mi se neka dama,mogu reci skroz ljubazna koja cekala 15 min dok se nije pojavila slika na ekranu. Recpect i onda mi rekla da sam dobio 2mjeseca besp.HBO i ja sam se ljubazno zahvalio i rekao da ne treba jer slabije gledam tv i filmove na tv.

Send from Sea Coast

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Imam onaj max paket jel se tu nalaze svi kanali a sadrzaj za odrasle je zakljucan trazi pin koji je i ako ukucam jer ce uvek biti otkljucan i oce li mi to naplatiti ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Da, tacno je. A novine se bave raznim temama i prenose informacije onako kako njima odgovara...

Telekom ima interese (kao i svaka kompanija sa TK trzista!), ali mislim da isti ne bi odbio da se SK kanali nadju u njihovoj ponudi, pa makar bile i u osnovnom paketu! Jer da je tacno ono sto su novine prenijele, onda bi Telekom dugorocno sebi nanio stetu. A to njima NIJE U INTERESU! Zato sam u tom kontekstu i pomenuo rijec - interes.

Sto da recem? Nadam se da ce SK biti u ponudi ETV-a! A ako ne budu bili za to je SBB odgovoran.

Moze. Samo pod uslovom da nijesi pod Ugovorom.

Tvoje misljenje. Vidis, statistika govori SUPROTNO! Da je Telekomov ETV NAJBOLJI! Najvise ga koriste u sve 3 regije u Crnoj Gori. Ostali mu ni primac ne mogu. Pa zasto bi ljudi koristili masovno "najgori" servis??

Tako je. Isto placas i kod EPCG. Kao vodu, smece, gorivo...

Ironicno, u cemu?? U cemu je Telekom "monopolisticka firma"??

Radnici Telekoma pitali menadzment u vezi SK kanala, a onda "ti imas informaciju"..... Ovo mi objasni, jer te ne shvatam bas najbolje.... SK kanali se brane Telekomu, jer nad njima ima monopol SBB, firma koja je "konkurent" istom, pa zato i zabrana da ih ima u ponudi Telekoma. A to ti je istina, koliko god ti ovdje nas ubjedjivao (doduse neuspjesno) da nije...

Jeste, bice i da je izvjestaj Agencije o stanju TV trzista "privid", a koji govori da platformu Extra TV-a koristi sve vise i vise korisnika, sa ili bez telefona! Generalno gledano, kod Telekoma za istu cijenu ces dobiti najvise, jer i ovi koji kritikuju Telekom, koriste internet kod istog! Zasto? Nije valjda da su oni uzimali "telefone u t-shop"?? Sam si sebi nejasan, pa kako ces onda meni biti jasan?

Znaci i sam priznajes da je Telekom NAJBOLJI u ponudi? A zasto ti drugi nijesu dosad krenuli sa internetom i kvalitetnijom slikom?? Kao Telekom im nije dao??

?????

Zasto moderator ne reaguje na poziv na ubistvo?? Ili je ovo "samo" pjesmica??

Koliko dana si koristio flat 2 net?

Tako se RJESAVAJU problemi, ali spameri samo kukaju i prijete... Za njih NISTA NE VALJA, samo njihovo dezavuisanje javnosti "valja"...
    koje gluposti pročitah ovdje posebno odgovore
    ne mogu da vjerujem kako je čovjek opterećen!

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    48 Posts

Quote Originally Posted by AdiMNE View Post
    Imam onaj max paket jel se tu nalaze svi kanali a sadrzaj za odrasle je zakljucan trazi pin koji je i ako ukucam jer ce uvek biti otkljucan i oce li mi to naplatiti ?
    Ako sam dobro razumio pitanje (google translate mi ne radi ), pitaš jesu li XXX kanali otključani trajno, ili na određeno vrijeme, poslije ukucavanja PIN-a.
    Otključani su pola sata poslije ukucavanja PIN koda. Nakon toga se automatski zaključaju opet.
    Neće ti naplatiti otključavanje (ako si na to mislio).

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    95
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Danas nisam mogao dobiti, veceras odma. Javio se neki gosp.rekao sta da uradim da bi rest i opet bilo po starom. Nazvao sam opet javila mi se neka dama,mogu reci skroz ljubazna koja cekala 15 min dok se nije pojavila slika na ekranu. Recpect i onda mi rekla da sam dobio 2mjeseca besp.HBO i ja sam se ljubazno zahvalio i rekao da ne treba jer slabije gledam tv i filmove na tv.

Send from Sea Coast
    Treba si je ljubazno zamolit da ti ukljuci Sport Klub

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Ako sam dobro razumio pitanje (google translate mi ne radi ), pitaš jesu li XXX kanali otključani trajno, ili na određeno vrijeme, poslije ukucavanja PIN-a.
    Otključani su pola sata poslije ukucavanja PIN koda. Nakon toga se automatski zaključaju opet.
    Neće ti naplatiti otključavanje (ako si na to mislio).
    A koji je taj pin kod

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

0 0 0 0

Thanks Thanks Given 
    1,103
    Thanks Thanks Received 
    659
    Thanked in
    333 Posts

Sent from my HTC One_M8

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Hahaha Imam i total u kucu,tako me ne zanima sport club na extra tv.

Send from Sea Coast

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za ovakve (uglavnom maliciozne) poruke imam iznenadjenje.....

Stanje na TV trzistu, 31. decembar 2014. godine.
    Jel ovo crvenom bojom oznacen vas obecani "telemah"?? Hhehehehe

Ko ono bjese LIDER?
    I kako je to sve moguce bez (zamislite BEZ!?) SK kanala?? Imate li odgovor na ovo, spamercici??
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    323 Posts

Pa evo konkretno kod mene je to sto imam extra tv + sat tv, a extra tv imam zato sto nemam internet alternativu, pa kad već placam to dodam jos malo za mini paket.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Total i BBM su sad ista firma, u jedno maltene, ipak su oni lideri u ovom trenutku.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa evo konkretno kod mene je to sto imam extra tv + sat tv, a extra tv imam zato sto nemam internet alternativu, pa kad već placam to dodam jos malo za mini paket.
    A ja upravo govorim, da Telekom nudi najvise za najmanje para, ali 'ajde dokazi to ovima zlonamjernima...
    Moj ti je savjet da uzmes umjesto Mini paketa, standarni paket + SAT, jer ces za malo vise para dobiti mnogo vise kanala!

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Total i BBM su sad ista firma, u jedno maltene, ipak su oni lideri u ovom trenutku.
    Imaj na umu da DTH tehnologija se ne odnosi samo na SBB Total CG, vec i na individualne (obicne) SAT antene....

Pa i kada ih zbrojimo zajedno OPET NEMAJU VISE od IPTV odnosno ExtraTV platforme....
    I jos tome dodaj, da je ETV startovao POSLEDNJI!!! Pa i pored nepostojanja kanala poput SK, ipak drzi lidersku poziciju, vec 5 godinu zaredom!!!

I kad se ovo VRLO JASNO, CRNO NA BIJELO PREZENTUJE, onda krecu spamerski orkestar bljuvotina....

Mucnite glavom i konacno prihvatite da nema boljeg servisa od ETV-a!
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To ti je situacija u CG. Etv ti dodje nesto kao Golf2. Ili Passat. Dobar bio kad se pojavio, ali sad je malo star.

@prezla - posto si upucen - u cemu se to etv drasticno popravio danas u odnosu na etv iz perioda kada se pojavio?

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Podnio sam žalbu za extra tv,i neki lik zvao na fix da pita sto nije u redu. Naravni moja majka mu se javila i rekla mu "ja ti nemam pojma sta mu je,ja gledam samo total,nego eto vam br.mog sina pa ce vam on reci" nazvacemo sjutra(danas).hahahaha kraljica. Znaci extra tv imamo u kucu nedje od 2010 od prilike,brat ljetos preselio u drugu kucu,a ja sam od ljetos uzeo na drugi broj. Znaci da me tako nervira da mogu raskinuo bi ugovor. Jednostavo ako nestane struja,extra nemas boga da upalis svaki put. Pa zovi pa restartuj pa pm,treba mu dva sata da se upali. Očigledno moje misljnje je do uredjeja tako da non stop pravi neku gresku (crveni x na sredini,starten stoji po pola sata itd). Nadam se ce zvati danas da mi ga zamijene jer me izludje.

Send from Sea Coast

Thanks Thanks Given 
    635
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    ...Radnici Telekoma pitali menadzment u vezi SK kanala, a onda "ti imas informaciju"..... Ovo mi objasni, jer te ne shvatam bas najbolje....
    Znaci da osim sto kategoricki negiras ono sto se ne poklapa sa tvojim misljenjem, (tvrdis da su to sve spamovi i lazi), takodje glatko porices stvari koje znas... Nema sta, vrlo si vjerodostojan.

Ovdje si vise puta isticao poslovnu politiku t-coma. Iz svega sto tvrdis izgleda da kompaniji koja se bavi pruzanjem usluga kablovske televizije nije bitna ponuda kanala koje ona distibuira. Uopste nije bitno da li t-com u ponudi ima najbolje filmske, sportske, muzicke, dokumentarne, HD (...) kanale, bitno je ostvariti profit i zadržati lidersku poziciju na trzistu (kad sam kod toga, kvartalni izvjestaji agencije ne pokazuju konstantan rast, vec udio t-coma na trzistu varira oko 41% od kvartala do kvartala - NO LIE u potpisu, zar ne?). A za korisnike i njihove zelje, necemo se valjda sjekirati. Sve ces ti nezadovoljnim korisnicima/spamerima fino objasniti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo što reče, kad nestane struje, dosta ljudi stavlja ups od računara na tv i ove total tv, ekstra i slične prijemnike, možda bi to pomoglo?
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,436
    Thanked in
    2,601 Posts

Može biti, ni je prije bilo lakše, morao si da paziš samo extra TV STB, a sada moraš i ruter jer bez njega nema interneta
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Quote Originally Posted by SpongeBob View Post
    ovo što reče, kad nestane struje, dosta ljudi stavlja ups od računara na tv i ove total tv, ekstra i slične prijemnike, možda bi to pomoglo?
    Ups imam na pc i ruter. A bas imam para za bacanje da kupim ups i za extra tv. Kako da ne, 39e svaki mjesec malo li je

Send from Sea Coast

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Ups imam na pc i ruter. A bas imam para za bacanje da kupim ups i za extra tv. Kako da ne, 39e svaki mjesec malo li je

Send from Sea Coast
    Što jest jest, cijene su im visoke.

Ako već imaš jedan i ako je izvodljivo, da povežeš i tv sa prijemnikom, ne troše ovi novi mnogo?
    Al to s nekim ko je radio tako nešto, ako nemaš iskustva, bolje ne dirati ništa.
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Page 622 of 830 FirstFirst ... 122522572612618619620621622623624625626632672722 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)