Ironicno je da branis monopolisticku firmu tvrdnjom da je druga firma monopolisticka (o T/com aroganciji ne bih trosio rijeci).
Koliko je ova prica LAZNA, recicu samo da je na proslogodisnjem sastanku firme koju branis od strane zaposlenih menadzmentu postavljeno pitanje vezano za uvodjenje sportklub kanala u ponudu extra tv-a. Informacija koju ja imam je da je tada menadzment glatko odgovorio sa "pregovori su toku". Pretpostavljam da su tada bili nespremni pa su zato ove godine odlucili da uoci ovogodisnjeg sastanka, zaposleni posalju pitanja mejlom, valjda da bi se pripremili. A mozda je i ovo LAZ...
Ti mozda zelis da relativizujes znacaj sportkluba u ponudi kanala, ali moram ti reci ono sto vjerovatno i sam znas. Dosta zaposlenih u T-comu nije uvelo extra tv
zbog tog beznacajnog sportkluba. A to sto vjerovatno mislis da je KONSTANTAN RAST rezultat kvalitetne ponude i servisa, razmisli malo bolje. Da t-shop ne nudi
razne telefone na akcije uz extra tv, konstantan rast bi bio KONSTANTAN PAD, sto zbog ponude kanala a sto zbog servisa. Uzivaj u prividu, dokle god on traje.

Reply With Quote
Bookmarks