Ljudi znate li oce li biti sport kluba mislim da je vrijeme vise stvarno?
Mjesec dana i sam ti se gasi :-) valjda cu opet biti u pravu :-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ljudi znate li oce li biti sport kluba mislim da je vrijeme vise stvarno?
Last edited by ivan007; 09-02-15 at 10:09.
Bili su ranije u pregovorima za SK i novine su dosta pisale o tome.
Uglavnom - nisu se dogovorili jer je uslov SK da njihovi kanali budu u osnovnom paketu (kao na Totalu i drugim), a ExtraTV je htio da budu u posebnom paketu koji se naravno dodatno placa. Tu su se razisli i cao zdravo.
To je LAZNA prica, buduci da te (jako trazene) kanale posjeduje SBB na koje ima monopol. Telekomu bi bilo u interesu da ti kanali postoje u dodatnom paketu, ali mislim da isti ne bi riskirao i da budu u osnovnom (standardnom) paketu.
Svakako bi bili u standardnom paketu, da SBB prestane sa arogantnim i monopolistickim ophodjenjem prema ostaloj konkurenciji.
Bilo kako bilo, Telekom i njegova ETV platforma biljezi KONSTANTAN RAST, tako da na kraju krajeva je krajnje nebitno hoce li bit SK ili ne u ponudi ETV-a...![]()
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Moguce. To je ono sto su objavile novine. Da li je to tacno - znaju samo ETV i SBB.
Poz
Nedje sam citao da ce SK od sledece sezone I ls prenosit....ako je to istina ugasice arenu koja ce ostat na calcio raspali I francusku ligu. Sve prijateljske I kvalifikacije se prenose na SK. Cijelo moje drustvo,poznanici.... koji imaju ETV imaju ili total ili BBm uz to,i planiraju da gase ETV posto se SK ne nazire u skorije vrijeme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedno pitanje, mogu li da odjavim fiksni i tv. a da mi samo ostane net?
Tu es mon héro!
Trenutno je extra tv najgori u cg ali po svemu.
ma ko im jbe mater za to 5e, nego mi ta ***** ne trebaju bez net...
Tu es mon héro!
Ironicno je da branis monopolisticku firmu tvrdnjom da je druga firma monopolisticka (o T/com aroganciji ne bih trosio rijeci).
Koliko je ova prica LAZNA, recicu samo da je na proslogodisnjem sastanku firme koju branis od strane zaposlenih menadzmentu postavljeno pitanje vezano za uvodjenje sportklub kanala u ponudu extra tv-a. Informacija koju ja imam je da je tada menadzment glatko odgovorio sa "pregovori su toku". Pretpostavljam da su tada bili nespremni pa su zato ove godine odlucili da uoci ovogodisnjeg sastanka, zaposleni posalju pitanja mejlom, valjda da bi se pripremili. A mozda je i ovo LAZ...
Ti mozda zelis da relativizujes znacaj sportkluba u ponudi kanala, ali moram ti reci ono sto vjerovatno i sam znas. Dosta zaposlenih u T-comu nije uvelo extra tv
zbog tog beznacajnog sportkluba. A to sto vjerovatno mislis da je KONSTANTAN RAST rezultat kvalitetne ponude i servisa, razmisli malo bolje. Da t-shop ne nudi
razne telefone na akcije uz extra tv, konstantan rast bi bio KONSTANTAN PAD, sto zbog ponude kanala a sto zbog servisa. Uzivaj u prividu, dokle god on traje.
tako je PRIVID!!!!!!!!!!!
na razne načine grabe korisnike prodaju im maglu daju svakakva obećanja i da ne nabrajam...
e to je marketing ali proće i to....
ako ovako nastave, a krenu drugi sa internetom i kvalitetnijom slikom
(a svi drugi imaju bolju ponudu kanala od extra tv-a)
vidjećemo kako im se polako ali sigurno rasipaju korisnici!!!!
samo neka krene bbm odn. telemach a evo i mkabl se pokrenuo
biće svašta ,,,, ima da extra tv do kraja godine izgubi veliko broj korisnika
jedva čekam, dosta je više monopola i ucjena
@Prezla, podsjetio bih te na:Bilo kako bilo, Telekom i njegova ETV platforma biljezi KONSTANTAN RAST, tako da na kraju krajeva je krajnje nebitno hoce li bit SK ili ne u ponudi ETV-a...
"osnovne zakone balistike
pod kojim uglom letis u nebesa
pod tim te ceka hladna Trebjesa"
Dodje mi racun za adal flat 2 sedam eura.
Da se telekom nije zeznuo nesto?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Bolje da preformulises pitanje u "ocu li placati jos nesto osim interneta ako odjavim fiksni i tv"
Oces naravno. Iako ga ne koristis placaces tzv "fiksni" ili kako je zovu, mjesecna naknada za pristup mrezi, u iznosu od 6.10 eura.
I + internet .![]()
Who let the dogs out
Meni je ta pretplata pet eura..
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Imam jedan problem, pa ako neko ko je upoznat može da mi pomogne i uputi me što da radim?
Problem je taj što neke snimljene emisije ne mogu da pogledam, jer mi koče i svako nekoliko izbacuje onaj meni "počni iz početka, obriši itd."
Pokušao sam i restartovat ono u podešavanja i na tipku na risiver, ali ne pomaže.
Meni već danima ne radi DVR ni na jednom resiveru. Ne radi ni snimanje, ni pauziranje, premotavanje, ništa!!!
Pozdrav.
Imam onaj mali ZTE ruter sto daju iz T-coma. Na njega su mi kablom zakaceni tv i 1 pc. Prikacio sam lan kablom jos 1 ruter na njega (onaj stari sto su davali iz t-coma ADB) da bih ga koristio kao Extender za drugi dio kuce. Sve podesio i preko drugog rutera (extendera) internet radi odlicno, wifi odlicno, medjutim slika na tv zamrzne svakih 3-4 min i tako stoji nekih 30-40 sekundi ili dok dok ne prebacim na drugi kanal. Ima li nesto sto bih trebao podesiti na ZTE-u ili na ovom drugom ruteru? U cemu moze biti problem zna li iko?![]()
Na ADB podesi drugu adresu umjesto 1.254
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks