Quote Originally Posted by prezla View Post
Da, tacno je. A novine se bave raznim temama i prenose informacije onako kako njima odgovara...

Telekom ima interese (kao i svaka kompanija sa TK trzista!), ali mislim da isti ne bi odbio da se SK kanali nadju u njihovoj ponudi, pa makar bile i u osnovnom paketu! Jer da je tacno ono sto su novine prenijele, onda bi Telekom dugorocno sebi nanio stetu. A to njima NIJE U INTERESU! Zato sam u tom kontekstu i pomenuo rijec - interes.

Sto da recem? Nadam se da ce SK biti u ponudi ETV-a! A ako ne budu bili za to je SBB odgovoran.

Moze. Samo pod uslovom da nijesi pod Ugovorom.

Tvoje misljenje. Vidis, statistika govori SUPROTNO! Da je Telekomov ETV NAJBOLJI! Najvise ga koriste u sve 3 regije u Crnoj Gori. Ostali mu ni primac ne mogu. Pa zasto bi ljudi koristili masovno "najgori" servis??

Tako je. Isto placas i kod EPCG. Kao vodu, smece, gorivo...

Ironicno, u cemu?? U cemu je Telekom "monopolisticka firma"??

Radnici Telekoma pitali menadzment u vezi SK kanala, a onda "ti imas informaciju"..... Ovo mi objasni, jer te ne shvatam bas najbolje.... SK kanali se brane Telekomu, jer nad njima ima monopol SBB, firma koja je "konkurent" istom, pa zato i zabrana da ih ima u ponudi Telekoma. A to ti je istina, koliko god ti ovdje nas ubjedjivao (doduse neuspjesno) da nije...

Jeste, bice i da je izvjestaj Agencije o stanju TV trzista "privid", a koji govori da platformu Extra TV-a koristi sve vise i vise korisnika, sa ili bez telefona! Generalno gledano, kod Telekoma za istu cijenu ces dobiti najvise, jer i ovi koji kritikuju Telekom, koriste internet kod istog! Zasto? Nije valjda da su oni uzimali "telefone u t-shop"?? Sam si sebi nejasan, pa kako ces onda meni biti jasan?

Znaci i sam priznajes da je Telekom NAJBOLJI u ponudi? A zasto ti drugi nijesu dosad krenuli sa internetom i kvalitetnijom slikom?? Kao Telekom im nije dao??

?????

Zasto moderator ne reaguje na poziv na ubistvo?? Ili je ovo "samo" pjesmica??

Koliko dana si koristio flat 2 net?

Tako se RJESAVAJU problemi, ali spameri samo kukaju i prijete... Za njih NISTA NE VALJA, samo njihovo dezavuisanje javnosti "valja"...
koje gluposti pročitah ovdje posebno odgovore
ne mogu da vjerujem kako je čovjek opterećen!