Jel ko prijavljljivao reklamaciju preko njhovog sajta na online? kada kliknem prijavi kvar nista se ne desava,ostaje ista stranica koja je bila? uopste mi nije jasno,a zovem 1500 zvoni prvi put posle toga odma zauzece. uzas
Sto znamprvi port koristis kao wan?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jel ko prijavljljivao reklamaciju preko njhovog sajta na online? kada kliknem prijavi kvar nista se ne desava,ostaje ista stranica koja je bila? uopste mi nije jasno,a zovem 1500 zvoni prvi put posle toga odma zauzece. uzas
Ne radi online prijava.
Zovi sa mobilnog 1500 pa tamo prijavi kvar (np. Ja sam ukucao tako broj fixnog koji nije radio)
Da, tacno je. A novine se bave raznim temama i prenose informacije onako kako njima odgovara...
Telekom ima interese (kao i svaka kompanija sa TK trzista!), ali mislim da isti ne bi odbio da se SK kanali nadju u njihovoj ponudi, pa makar bile i u osnovnom paketu! Jer da je tacno ono sto su novine prenijele, onda bi Telekom dugorocno sebi nanio stetu. A to njima NIJE U INTERESU! Zato sam u tom kontekstu i pomenuo rijec - interes.
Sto da recem? Nadam se da ce SK biti u ponudi ETV-a! A ako ne budu bili za to je SBB odgovoran.
Moze. Samo pod uslovom da nijesi pod Ugovorom.
Tvoje misljenje. Vidis, statistika govori SUPROTNO! Da je Telekomov ETV NAJBOLJI! Najvise ga koriste u sve 3 regije u Crnoj Gori. Ostali mu ni primac ne mogu. Pa zasto bi ljudi koristili masovno "najgori" servis??
Tako je. Isto placas i kod EPCG. Kao vodu, smece, gorivo...
Ironicno, u cemu?? U cemu je Telekom "monopolisticka firma"??
Radnici Telekoma pitali menadzment u vezi SK kanala, a onda "ti imas informaciju"..... Ovo mi objasni, jer te ne shvatam bas najbolje.... SK kanali se brane Telekomu, jer nad njima ima monopol SBB, firma koja je "konkurent" istom, pa zato i zabrana da ih ima u ponudi Telekoma. A to ti je istina, koliko god ti ovdje nas ubjedjivao (doduse neuspjesno) da nije...
Jeste, bice i da je izvjestaj Agencije o stanju TV trzista "privid", a koji govori da platformu Extra TV-a koristi sve vise i vise korisnika, sa ili bez telefona! Generalno gledano, kod Telekoma za istu cijenu ces dobiti najvise, jer i ovi koji kritikuju Telekom, koriste internet kod istog! Zasto? Nije valjda da su oni uzimali "telefone u t-shop"?? Sam si sebi nejasan, pa kako ces onda meni biti jasan?
Znaci i sam priznajes da je Telekom NAJBOLJI u ponudi? A zasto ti drugi nijesu dosad krenuli sa internetom i kvalitetnijom slikom?? Kao Telekom im nije dao??
?????
Zasto moderator ne reaguje na poziv na ubistvo?? Ili je ovo "samo" pjesmica??
Koliko dana si koristio flat 2 net?
Tako se RJESAVAJU problemi, ali spameri samo kukaju i prijete... Za njih NISTA NE VALJA, samo njihovo dezavuisanje javnosti "valja"...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Danas nisam mogao dobiti, veceras odma. Javio se neki gosp.rekao sta da uradim da bi rest i opet bilo po starom. Nazvao sam opet javila mi se neka dama,mogu reci skroz ljubazna koja cekala 15 min dok se nije pojavila slika na ekranu. Recpect i onda mi rekla da sam dobio 2mjeseca besp.HBO i ja sam se ljubazno zahvalio i rekao da ne treba jer slabije gledam tv i filmove na tv.
Send from Sea Coast
Imam onaj max paket jel se tu nalaze svi kanali a sadrzaj za odrasle je zakljucan trazi pin koji je i ako ukucam jer ce uvek biti otkljucan i oce li mi to naplatiti ?
Ako sam dobro razumio pitanje (google translate mi ne radi), pitaš jesu li XXX kanali otključani trajno, ili na određeno vrijeme, poslije ukucavanja PIN-a.
Otključani su pola sata poslije ukucavanja PIN koda. Nakon toga se automatski zaključaju opet.
Neće ti naplatiti otključavanje (ako si na to mislio).
Sent from my HTC One_M8
Za ovakve (uglavnom maliciozne) poruke imam iznenadjenje.....
Stanje na TV trzistu, 31. decembar 2014. godine.
Jel ovo crvenom bojom oznacen vas obecani "telemah"?? Hhehehehe
Ko ono bjese LIDER?
I kako je to sve moguce bez (zamislite BEZ!?) SK kanala?? Imate li odgovor na ovo, spamercici??
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Pa evo konkretno kod mene je to sto imam extra tv + sat tv, a extra tv imam zato sto nemam internet alternativu, pa kad već placam to dodam jos malo za mini paket.
Total i BBM su sad ista firma, u jedno maltene, ipak su oni lideri u ovom trenutku.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
A ja upravo govorim, da Telekom nudi najvise za najmanje para, ali 'ajde dokazi to ovima zlonamjernima...
Moj ti je savjet da uzmes umjesto Mini paketa, standarni paket + SAT, jer ces za malo vise para dobiti mnogo vise kanala!
Imaj na umu da DTH tehnologija se ne odnosi samo na SBB Total CG, vec i na individualne (obicne) SAT antene....
Pa i kada ih zbrojimo zajedno OPET NEMAJU VISE od IPTV odnosno ExtraTV platforme....
I jos tome dodaj, da je ETV startovao POSLEDNJI!!! Pa i pored nepostojanja kanala poput SK, ipak drzi lidersku poziciju, vec 5 godinu zaredom!!!
I kad se ovo VRLO JASNO, CRNO NA BIJELO PREZENTUJE, onda krecu spamerski orkestar bljuvotina....
Mucnite glavom i konacno prihvatite da nema boljeg servisa od ETV-a!
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
To ti je situacija u CG. Etv ti dodje nesto kao Golf2. Ili Passat. Dobar bio kad se pojavio, ali sad je malo star.
@prezla - posto si upucen - u cemu se to etv drasticno popravio danas u odnosu na etv iz perioda kada se pojavio?
Podnio sam žalbu za extra tv,i neki lik zvao na fix da pita sto nije u redu. Naravni moja majka mu se javila i rekla mu "ja ti nemam pojma sta mu je,ja gledam samo total,nego eto vam br.mog sina pa ce vam on reci" nazvacemo sjutra(danas).hahahaha kraljica. Znaci extra tv imamo u kucu nedje od 2010 od prilike,brat ljetos preselio u drugu kucu,a ja sam od ljetos uzeo na drugi broj. Znaci da me tako nervira da mogu raskinuo bi ugovor. Jednostavo ako nestane struja,extra nemas boga da upalis svaki put. Pa zovi pa restartuj pa pm,treba mu dva sata da se upali. Očigledno moje misljnje je do uredjeja tako da non stop pravi neku gresku (crveni x na sredini,starten stoji po pola sata itd). Nadam se ce zvati danas da mi ga zamijene jer me izludje.
Send from Sea Coast
Znaci da osim sto kategoricki negiras ono sto se ne poklapa sa tvojim misljenjem, (tvrdis da su to sve spamovi i lazi), takodje glatko porices stvari koje znas... Nema sta, vrlo si vjerodostojan.
Ovdje si vise puta isticao poslovnu politiku t-coma. Iz svega sto tvrdis izgleda da kompaniji koja se bavi pruzanjem usluga kablovske televizije nije bitna ponuda kanala koje ona distibuira. Uopste nije bitno da li t-com u ponudi ima najbolje filmske, sportske, muzicke, dokumentarne, HD (...) kanale, bitno je ostvariti profit i zadržati lidersku poziciju na trzistu (kad sam kod toga, kvartalni izvjestaji agencije ne pokazuju konstantan rast, vec udio t-coma na trzistu varira oko 41% od kvartala do kvartala - NO LIE u potpisu, zar ne?). A za korisnike i njihove zelje, necemo se valjda sjekirati. Sve ces ti nezadovoljnim korisnicima/spamerima fino objasniti.
ovo što reče, kad nestane struje, dosta ljudi stavlja ups od računara na tv i ove total tv, ekstra i slične prijemnike, možda bi to pomoglo?
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Može biti, ni je prije bilo lakše, morao si da paziš samo extra TV STB, a sada moraš i ruter jer bez njega nema interneta
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks