Puca. I to ne samo na auto... Od vjetra. Staticki elektricitet..
Nego... Bijah do CT juce prekjuce, pretekao me neki irvas tako da mi je sasuo 20 kila kamencica kojima su posuli put u sofersajbnu... Sad imam tackice od toga po istoj. Nije nidje pukla ali tackice iritiraju. Ima li lijeka za to?
mozda ovo pomogne![]()
*****r mrtvi. Pih!
Ne primijetih odma jer je bila noc. Tek po suncu... Mislim nista sad havarija strasno, ali opet...
Kupio sam auto nov prije par god i volim da ostane takav koliko je vise moguce. Mogao je taj majstor i bez toga... Goveda balkanska!
Tacno se ubacio tik ispred mene posle preticanja i poceo da ubrzava.. Govedo
Ja sad imam isti problem, usporavam uvijek kad me preticu.
Sad ce ti to unistit i brisace.
TAKUMI
Takve boli uvo:
1) sluzbeni auto
2) vozi kakvu raspalu baracinu, izudaranu
3) vozi auto koje je na drugoga, a koje je uzeo za dug
4) ne umije:
4a) pocetnik
4b) riba koja ima neku vrstu sponzora (za ogrebotine ne brine - frajer ce kupiti novo auto)
5) dolazi iz sredine gdje je takvo ponasanje u saobracaju normalno (voznja u branik, ima kucu i parking ispred kuce a parkira auto pola na trotoar a pola na ulici ispred kuce, parkiranje po blatnjavim baricama, voznja stoke (domacih zivotinja) u kolima)...
Gore navedene slucajeve boli uvo oce li ih ko ogrebati vratima na parking ili oni drugoga (ima toliko ogrebotina da se nove i ne primjecuju); ili ne umiju.
Ps
Svaka cast ljudima koji brinu o kolima nebitno da li je to Fica 750 ili Merc 123 (pranje, poliranje, voskiranje, garaziranje, sam da mijenjas ulje i jednostavnije stvari). Jednostavno se vidi ko pazi auto.
Last edited by .:.; 06-01-15 at 10:51.
Što bi iko sam mijenjao ulje i filtere kada ne to besplatno ako ostaviš staro ulje koje ti i ivako ne treba.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Da. Samo dolivas.
1. Zato sto ti nece sipat auto za koje si dao pare;
2. Stavice ti falsni ili polovni filter;
3. Ne znaju;
4. Ja sam sinoc radio servis mjenjaca i volana na Lexusa i jos neke check-ove. Znas li koliko sam radio oko toga? 8 sati. Znas li za koliko rade u Efel? Za 2 sata sve ali ja ti garantujem da ce posle imati pola litra manje vise. Ovdje je sve u mililitar.
TAKUMI
Ćao, gdje ima da se kupi staklo od retrovizora za golf 5? Ali original, tj. ono zakrivljeno? Hvala![]()
Kako moze biti do termostata,meni se slicno desava,spusti temperaturu i dize ali malo teze po ovoj zimi,i mislis da je do termostata?
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks