u bijelo polje ima masu opada za vag, kad bi archi pomoga malo
Ima li ko broj otpada u Rozaje?(predpostavljam da ima samo taj jedan ?)
I ako ko zna dje mogu nac menjac od A6 95g 2.5(140hp) TDI quattro?
u bijelo polje ima masu opada za vag, kad bi archi pomoga malo
A ovaj menjac je tesko nac,slabo ko ima quattro u taj model.Za sad znam da ima nedje u Rozaje i nedje u Kakaricku(valjda se tako pise) al nikako da im dodje do broja tel ili tacne lokacije
Meni dadose br nekog Bata iz BP,navodno ima dosta auta
067524494
Uzmi Accord, Avensis, Mazdu 6. Koji ce ti klinac Lancer?
TAKUMI
Lancer jedino Evo. Ovi ostali su toliko siromasni da bi ti cigan na semaforu ponudio 10cetni da imas..![]()
zna li ko pouzdano da li po zakonu moze djecije sjediste da stoji na suvozacevom sjedistu?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne znam tacno po zakonu ali brate prerizicno je svakako
Nije. Na vecini auta ima opcija da se iskljuci airbag, sjediste se okrene kontra, tako da dijete gleda ka zadnjem dijelu, ne naprijed...
Treba mi upustvo kako iskljuciti obavjestenje za veliki servis koje mi se pali kad upalim auto a koji je odradjen prije 2 mjeseca,ima neka varijanta da se drzi ona ruckica za km sat na instrument tabli I okrece ona gdje je sat inace auto je Audi a3 99 godiste,ovo su praznici pa nemam gdje povesti da se to preko auto dijagnostike resetuje...
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
A da probaš na YOUTUBE, "reset servis interval a3... "?
Može. Do 3 godine starosti.
Člаn 25
U motornom vozilu nа prednjem sjedištu ne smije dа se prevozi dijete mlаđe od 12 godinа,
kаo ni lice koje zbog dejstva аlkoholа, psihoаktivnih supstаnci ili iz drugih rаzlogа nije sposobno
dа uprаvljа svojim postupcimа.
Dijete do pet godina stаrosti mora se prevoziti u bezbjednosnom sjedištu, odnosno korpi
koja je za vozilo pričvršćena sigurnosnim pojasom vozila ili posebnim kopčama u vozilu, osim u
vozilimа zа jаvni prevoz putnikа.
Izuzetno od stаvа 1 ovog člаnа, dijete do tri godine može se prevoziti nа prednjem
sjedištu, ukoliko se prevozi u bezbjednosnom sjedištu, odnosno korpi koja je za vozilo
pričvršćena sigurnosnim pojasom vozila ili posebnim kopčama u vozilu kojа je okrenutа suprotno
prаvcu kretаnjа vozilа, kаd vozilo nemа ili je isključen bezbjednosni vаzdušni jаstuk.
Dijete u bezbjedonosnom sjedištu, odnosno korpi iz st. 2 i 3 ovog člana mora biti vezano
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
e to je to...hvala puno! nisam bio 100% siguran da li moze. rep!
Ako imas manual od Audija vjerovatno ima objasnjeno kako se iskljucuje obavjestenje o servisu. Ja nadjoh za pasatliju, oni videi na youtube nidje veze...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
pecka li vas elektricitet u zadnje vrijeme kad izlazite iz auta? ja se ne sjecam da je prije , ali evo u zadnjih 10 dana izludje me to...:disgust: imam kao neki privjesak za to, ali ne pomaze
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks