Mythbusters pitanje: cijene goriva su pale, da li je true or busted da sto gorivo nize pada da raste potrosnja u kolima, kao i kolicina vode u gorivu?
Kolka guzva na petrol sto je ovo,preko 20 min sam cekao...Kao da sjutra nece bit iste cijene i sjutra
Kod autobuske je na bonus meni do sada najbolje gorivo...nisam probao to...dje je ta petrol pumpa?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
to je ta, nekad je bila zajednicka firma naseg Bonusa i Slovenackog Petrola (PETROL BONUS), a sad je samo u Slovenackom vlasnistvu pod imenom PETROL.
Pa to je ta. Prije se zvala Bonus Petrol, sad se zove Petrol.
TAKUMI
Dizel im se raspada a i benzin u zadnjih mjesec dana..... I po penti vidim, i po autu jednom i drugom.... A do tad im je bilo daleko najbolji (bar benzin)
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je ta...super...i meni se pokazao najbolji tamo iz vise razloga...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ovo za povecanu potrošnju se i meni desilo na zadnje sipanje i bezolovnoga i nafte , doduse ja sam sipao u Trebinju na nestro pumpi pun rezervoar oba auta i oba su vise trosila skoro litar. To je biloprije zahladjenja ovoga, tako da nije do zime, a dizelasa ne vozim ja tako da nije ni do mene.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk
Mislim da mozemo da ocekujemo ubrzo neke akcize na gorivo ( za autoput i sport) visine 5 centi po litru
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pa potrosnja ide gore zbog pada temperature.
TAKUMI
Hahahha top!
Sad kad padne Dizel ispod € bice po nasem standardu![]()
Po nasem treba da kosta 10 centi.
TAKUMI
Za nas je luksuz imat i odrzavat auto , i dalje je u crnoj gori najskuplje gorivo u regionu .
To je par centi razlike, mada skupo je i okolo, ali je problem kod nas sto se ne organizuje javni prevoz da valja, onda se ne bi davale tolike pare za gorivo.
avio dizel na eko pumpi voda sipao 50l + 3l benzina na to i opet zaledila (istina bilo je oko -22,25 ) filter zacepio pun parafina...Toliko o avio dizelu...
jesi to i ti na zabljak zaglavio? i na koju si pumpu sipao
One Ring to Rule them all...
ne u pv... jedna jedina u pv.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks