Pocece da nam naplacuju dodatnih 6 centi po litru za auto-put, samo ne znam od kog datuma, ali mislim da ce brzo posle Nove...
Pocece da nam naplacuju dodatnih 6 centi po litru za auto-put, samo ne znam od kog datuma, ali mislim da ce brzo posle Nove...
Lagano...6 je nista no da ne bude 26c/litru
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
I plin?
Pa sto ne pojeftine onda plin zajedno sa ostalim gorivima? Kad se cijene trebaju dizati - tada se brzo dizu; a sporo se spustaju.....
Plin je moneta za sebe... jestivo ulje sve češće na trpezi naših puteva... KLIZAMO SE KAO PIJANI... a gorivo kao nikad do sad, ILI nam je u rezervoare palo dosta kiše ovih dana, ILI nešto nije u redu sa mojim autom, ILI neko krade na količini točenog goriva, ne znam, sipam na različite pumpe i vjerujte mi da je razlika pređene kilometraže i do 30%!!!
Ili je samo možda pogodno vrijeme za lovce u mutnom (gorivu).
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Probaj na lukoil,ja sam zadovoljan,inace sam imao slican slucaj,sipa mi lik i samo hefta sa onim pistoljem,pritiska i pusta,ja ga pitam sto radi on veli,u oprosti ja se zamislio
Od tada sam sipam![]()
Odavno nisam vozio na benzin tako da nisam imao iskustva sa pumpama. Sad vozim i da, docepao sam kad je stigao auto, na Petrol. Auto je radio na 620 rpm, ne 621 ili 619 nego 620. Potrosnja je bila 24.4 mpg. Radio sam servis motora, Amsoil, filteri i to. Potrosio sam taj rezervar i onda sam opet docepao ali na Castellanu. Istu noc sam zamijenio svjecice (mora da se skine usisna grana, milion dzekova). Sjutra dan sam primijetio da nesto nije u redu. Potrosnja je skocila i ler je varirao (580-670). Posto auto ima aktivne stope motora, vibracija nije bilo. Mislio sam da je do mene, da sam ja nesto zajebao prilikom zamjene svecica. Provjerio sam sve, 2-3 sata. Sve je bilo kako treba. Posto imam Lexusov TIS, skenirao sam i nije bilo nikakve greske. Vacuum leak? Nula. Svi senzori bez greske ali catalyst efficiency je bio tik do donje granice. Razlozi? Previse ulja u motoru, previse sumpora u gorivo. Posto sam vjerovao da Castellana ima najbolje gorivo, mislio sam da ima previse ulja. Provjerio sam, bang on. Bez greske.
Uhvatila me panika ali odlucio sam da vozim pa da skeniram opet. Posle 320 km sam skenirao, sve isto osim catalyst efficiency, bio je za nijansu nizi nego prosli put.
Potrosnja se popela sa 24.4mpg na 22.6mpg i to je zajebano jer sa Amsoilom mora da trosi manje, barem litar. Juce, opet do cepa. Na Petrol. Potrosnja je pala na 25.3mpg, motor radi na 620 rpm, skenirao sam i catalyst efficiency ide prema gore.
Znaci, samo Petrol.
TAKUMI
Kada se sjetim da se čovjek kleo u Castelanu i Nokia telefone
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Sipam samo na bonus petrol ili hip hop ako znam kako se zove tacno neki zovu ovako neki onako ali gorivo je top,bas dobro
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ocu sjutra da ga natankam, da idem na cmc ili na bonus kod autobuske?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Ja se razmisljam Bonus ili EuroPetrol??
Bonus
Sipah sad preko puta eko pumpe,u ul Vojislavljevica.Ne znam cegovic je ona benzinska.Jesam se zaheba'?
Jesi,jer ce gorivo od ujutru biti jeftinije,hahahaha
Je li 1.8T A6? Koliko konja? Koliko trosi?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks