ima li kakvih jeftinih karata?
ima li kakvih jeftinih karata?
Eh da sam admin samo jedan dannnnn, samo jedan dannnnnn...
Evo poceli letovi BG - Zagreb sto znaci da se povezuju sa vise destinacija.
Tipa ZG - Pariz moze da se nadje za 70eur povratna pa ko nece da se lomi po busevima moze preko begisha
One Ring to Rule them all...
Da li postoji neki sajt ili aplikacija koji mogu da pruže informaciju koje kompanije lete iz kojih gradova (aerodroma)?
In vino veritas
http://www.jetmap.co/
Mislim da ti je ovo najbolje.
Kliknes na grad i on ti pokaze dje se leti i sa kim se leti. Samo low cost kompanije tho..
Najjeftinije moguce za Jordan u martu ili aprilu???
32eur Beograd - Atina
80 - 100 eur Atina - Amman
E sad ne znam jel ti treba povratna, ovo su ti u jednom smjeru.
Evo od sjutra opet karata za Istanbul po 100 eura
http://www.turkishairlines.com/en-me...l/TGD5D6110IST
Kako je najjeftinije do Budimpešte oko 22-og Januara povratak 29-og?
Voz do Beograda 15eur i onda voz do budimpeste 10 eur.
Avionima nemas nista
Last edited by Gandalf_White; 14-12-14 at 19:34.
Ili do Beča avionom, pa onda 3 ure busem.
Globetrotting
Moze li neko da mi napise za koje sve gradove postoji direktan let iz Podgorice?
Ne moze
Najjeftinije ti je rekao Gandalf, ali to lomatanje nikom na svijetu ne bih preporucio. Voz od Cg-Bg - 16 sati, voz Bg-Bdpst 9 sati. To ispane 15+13eura u jednom pravcu.
Direktan let ne postoji, ali leti AirSerbia za Bdpst i to bude preko 250eura povratna, sa presjedanjem.
Najrealnija opcija je avion + kombi. Avion 100e povratna do Beograda, i zovnes Tera travel kombi da te pokupi na aerodrom i vozi te na zeljenu adresu u Budimpesti, za 50e povratna karta. Ispadne sve 150e i stignes za 6 sati iz CG u centar Bdpst.
Last edited by mc_esseny; 14-12-14 at 23:53.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Hvala svima na odgovorima. Mislim da je najbolja ova opcija što je predložio mc_esseny-i.
Last edited by Ricardo_Izecson; 15-12-14 at 00:20.
Jedno pitanje. Kada se kupuje karta u Agenciju, pitaju te da li oces da uzmes osiguranje, i da je to neophodno. Da li napraviti osiguranje ili je to samo klepanje para?
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Napravi ga obavezno, iznos je smijesan...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Imaš na shop.sava.co.me da uzmeš putno osiguranje, platiš karticom i odmah dobiješ PDF za štampanje, sve gotovo za 5 min...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ako neko hoce da putuje za Dubai, od sada ima i low cost varijantu iz Sarajeva, kompanija flydubai
Povratna karta cca 200 eura
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks