Evo jutros u medijima info kako je WIZZ AIR zainteresovan za letove iz PG...otvorih tekst kad tamo skoro ni rijeci o tome...svasta
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Evo jutros u medijima info kako je WIZZ AIR zainteresovan za letove iz PG...otvorih tekst kad tamo skoro ni rijeci o tome...svasta
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
I ja sam nedje pricitao juce..
Mađarski ambasador je to kratko pomenuo da je wizz zainteresovan. Ništa specijalno.
Pa gasi jednu za drugom linije iz Beograda pa gledaju normalno dje jos ima prostora tj aerodroma.
Cini mi se da je tesko da izabere PG umjesto BG...jedino bi u sezoni mogao malo da mu parira...ipak smo mali
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Koliko god skupo preko agencije je duplo skuplje. Imas za 250 evra turkisom iz Podgorice s tim sto po jednu noc spavas u Istanbulu(o trosku aviokompanije koliko ja znam)i u odlasku i u povratku.
Dakle 28 decembar Podgorica Istanbul 29 decembra Istanbul Lisabon stize se u 15h i 15 min i nazad 2 januara iz Lisabona za Istanbul a u subotu 3 januara nastavak puta za Podgoricu.
28 decembra i 2 januara nocenje u Istanbulu a 29,30 i 31 decembra i 1 januar(4 nocenja) u Lisabonu.
Ako vas je makar dvoje 4 nocenja u Lisabonu ne mozete platiti preko 30-35 eura po covjeku a u Istanbulu koliko ja znam placa kompanija.
Cak i ako se to promijenilo i tamo je smjestaj jeftin i za 60 eura dvokrevetna soba je da biras.
U nepovoljnijoj varjanti(da se u Istanbulu placa nocenje) sve ovo kosta po osobi oko 450 eura sa transferima sa i do aerodroma.
Nema te agencije koja ce ti ovo ponuditi-sam si sebi najbolja agencija!
Koliko vidim iz Beograda su ponude oko 600 eura za 5 nocenja avionom plus da se prebacis to tamo i nazad pa ti vidji sto ces!
Evo vidim nocenja su u Istanbulu dzabe tako da je kalkulacija jos povoljnija
http://www.turkishairlines.com/en-in...rvice-requests
Last edited by kurogane; 20-11-14 at 19:27.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
do Juna airserbia leti do Dizeldorfa povratne 149 i do Milana povratne 109 eur. Ne vazi oko nove i bozica
One Ring to Rule them all...
Iz bg ili pg?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Bg nijesmo mi te srece
Mmmm, do Milana.. Vrh.. Konachno da vidim sjever Italije, lishe Venecije i Trsta
Pa to je valjda akcija AirSerbia za nedelju sa dvije te destinacije Milano i Diseldorf ali karte po toj cijeni treba danas valjda da se kupe?
http://www.airserbia.com/sr-me/novos...LfFhoCABLw_wcB
Evo vidim da se za Milano iz Podgorice karte krecu nepunih 50 eura vise.
To i jeste nedje pravilo da te karte iz Beograda kostaju oko 50 eura vise ako oces da letis iz Podgorice.
Znaci Podgorica Beograd Milano Beograd Podgorica para 157 eura a za Diseldorf ima za 185 eura.
Last edited by kurogane; 07-12-14 at 11:42.
Odlican sajt. Funkcionise tako sto vam da moguce opcije prevoza od mjesta do mjesta, naravno sa cijenom. Bilo da se radi o avio ili drumskom prevozu. http://www.rome2rio.com/
Ima iz Dubrovnika za Milano 50-60 povratne...mada samo jul i avgust. easyjet
Adria vise ni casu vode ne daje na letovima (isao sam prosle nedjelje Podgorica-Ljubljana i Ljubljana-Brisel) za dzabe... Nasuprot njima, AirSERBIA za svaku pohvalu... Na relaciji Brisel-Beograd meni je ispod...
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Je li moguce da MNE i Jat imaju u euro iste cijene, bez obzira na to sto se kod prvih vozis gospodskim avionima a kod drugih u Cesnu iz '78 dje bez kvalitetnih slusalica i muzike, tokom leta mozes slobodno ogluvjet od onih propelera? Da se razumijemo, i kod jednih i kod drugih su cijene bezobrazne ali bi trebao JAT bit jeftiniji.
sto se tice milana, za provmajske praznike, iz tirane po 100e karta. direktno
f6
Ima li neko info.za let za Napoli? Ima neka fora iz Podgorice vikendima,tako sam cuo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
to mozda ovi sto kockaju u maestral pa dolaze. carter. nista to.
ontopic- koja je fora sa cijenama smjestaja u milano ( period u maju 2015) . tipa isti hotel februar 200e 3 noci a maj 1200e. ne kapiram
f6
i to jedan let u januaru i jedan let u martu, izmedju iz PG nista nema...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks