Може, то је најлакше нешто, само немој наручиват' ако не једеш довољно, боље ти је у месо то потрошит'...?
Који је циљ иначе?
moze li mi neko napravit neku dobru kombinaciju suplemenata da narucim na proteini.si.
Sent from my iPad using Tapatalk
Може, то је најлакше нешто, само немој наручиват' ако не једеш довољно, боље ти је у месо то потрошит'...?
Који је циљ иначе?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ај' ок.
Само ми речи који ти је циљ? Добијање масе, дефиниција, што?
И до колико пара?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
OldMan jos samo reci koliko dugo treniras i jesi li koristio suplementaciju do sada?
Ako si pocetnik neka osnova ti je whey protein + kreatin.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Kao sto rekoh, idem na Body pump, sto je trening od 50min sa malim kilazama, a veliki broj ponavljama za sve grupe misica... Plan je Pon/Sri/Pet, ali mi se cesto desi da moram da preskocim Petak i mozda cijeli vikend...
Ima li poente da treniram istu grupu misica par dana za redom jer mi se desi da idem Pon/Sri, pa onda opet Pon...
Originally Posted by Nk-001
valjalo bi da napravis makar dan pauze za istu grupu misica...I to ako radis tu grupu sa jednom, eventualno dvije vježbe...Ako ćeš praviti veću pauzu, između treniranja određene grupe 3+ dana, ožeži je jače i duže će se oporavljati...Ako radis full body kao ja, onda se trenira češće, sa manjim obimom po grupi, i rijetko se ide do otkaza...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
@Igi, sve ima poentu, odnosno sve je bolje nego da ništa ne radiš
Neka varijanta full body workout-a je najbolja stvar za rekreativce koje ne zanima klasični bodybuilding i steroidi... Odnosno koje zanima da izgrade atletsko srazmjerno tijelo, koje ima funkcionalnu snagu i osnovu... Body pump kod Benija je OK, a ukoliko te zanima preporuka za bolji FBW grupni trening u PG, rado ću ti preporučiti...
PS. FBW je mnogo bolji od klasičnog split-a, po pitanju preskakanja treninga, upravo jer svaki trening radiš cijelo tijelo, i nema disbalansa...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
loverclockeru se bozje zore ne zna , te full boduy, te grupe, te do besvijesti te do pola, te je hardcore te je amater , oooo sto mi radi ovaj coek, ;pppppp
ja sam sad na masaze i squash dva mjeseca , necu teg ocima da vidim, pi teretana, i bilderi masni pi,
mozda taman krenem sa igijem na bodi pump
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Kakve sam ja upale dobio posle squasha....Strasan sport, ali im kurca prostor ne valja.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
jes jes ti si profi, cudi me da nisi reka ne moz da jebes posle squasha ?
Mogu tebe vazda odzacaru jedan
kad oces mec da te setam tamo vamo ka border koli haha
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
hahahahah znaš me uuu gurtnee me znaš xD
klasični bodybuilding i steroidi...oca mu ebem pa ima milion ljudi sto radi klasicni split, bez steroida, sa super rezultatima...sve kako kome odgovara xD
Meni crnjak mlatit 5 dana u teretanu, a našao ovaj kulj program, i više vučem ka toj frekvenciji nego razbijanju jednom nedjeljno, pa sam na full...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Jel ovo rekao da deadlift ne valja za donja ledja?
:/
\\OFL•GIC
vidis sto kaze za patike ka tvoje?
ХАхахахаххахаха :Дloverclockeru se bozje zore ne zna , te full boduy, te grupe, te do besvijesti te do pola, te je hardcore te je amater , oooo sto mi radi ovaj coek, ;pppppp
Ај' овако онда...Treniram vec 2 godine i od suplemenata koristim gold whey standard i glutamin i to samo poslije treninga.
Веј настави, глутамин настави.
Убачи креатин.
Убачи неке масти нпр, оно рибље уље....
БЦАА
Основна суплементација су ти тај веј и креатин....
Искрено ја веј нисам пио без ео сад кад сам добио на поклон и једном сам га купио јер је јефтин нешто био...
Можеш додат' неки НО реактор ако ти је мерак да мало поспјешиш тренинг, вјероватно ће те фино дрмнут' ако ниси пио ништа до сад....
Eo tigrić je tražio liftove...dodata muzika da bude najCooL...patike propadaju...sve se raspada...inače rekord do sad...nisam pokusavao vise jer sam spavao zajebano prije 2 dana, pa mi se ušinuo vrat bio i čuda...
Last edited by Loverclocker; 04-12-14 at 15:51.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ок је ово, само мислим да си мога' још мало да повучеш према назад и да се нагнеш, да не би оптерећење на кичму било
a nisam ramena zabacivao...rijetko to kad radim...ak znam...a za naginjanje vjrv...mislis da treba vise dizem iz ledja i iz kukova, nego iz nogu?
-->*-TRIATLON PG!-*<--
koristio nisam, niti cu, a znam da ce se desiti jer evo treniram 3 godine, i kroz teretanu je proslo na stotine ljudi. pa ponesto vidim a ponesto i cujem
dovoljno mi je bilo da vidim ljude dje se zagrijavaju na benc sa 50-60 kg, i dizu po 150kg, a onda ih posle mjesec dana, izdusili, ne mogu 80kg da podignu...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks