Page 216 of 402 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... LastLast
Results 5,376 to 5,400 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

jesam li ja jedini na iglu odje? eee djeco nemate vi pojma onda o treningu ;pppppppp
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

sto vas zanima za hemiju ne budalesajte pitajte ;p nije sramota

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako da odradim punjenje kreatinom?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako bas oces da radis.
    Radi prvih 5 do 7 dana i uzimaj po 20 gr kreatina.Onda samo nastavi sa dozama 5-10 gr zavisi.Ja kad radim punjenje uzimam ovako: ujutro na prazan stomak 5 gr.Prije treninga 5 gr.Posle treninga 10 gr.Nekad uzmem posle treninga 5 pa uvece jos 5.Sad ti vidi kako ti odgovara meni je ovako najbolje.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

jesam li ja jedini na iglu odje? eee djeco nemate vi pojma onda o treningu ;pppppppp
    Не би био једини да имам ја пара и да сам довољно докон :Д
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

samo da znas kolko je jeftino batalio bi whey za igle veeeruj mi ;p , ja ti sad odma garantujem da ces za 10 nedjelja i 70 eur da imas gain kakav nisi do sad napravio nikad ;p jub

ja sam eo mjesec batalio gym da odmorim, i bio sam u sumu , radio obarao bal;vane sjekao izvlacio narezivao ubio se mjesec da promijenim da dobijwm volju pa da nastavim izang opet

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ма веј ни не купујем никад, ово сам добио двије канте на поклон :Д

Знам ја то, али мислио сам овако без ичега ако имаднем пара икад, да видим кад средим комплетну исхрану како стварно све то фукнционише и како то иде итд, а после тога би највјероватније дошла на ред галеника или тако нешто, не искључујем ја те могућности, ипак сам превише загријан за бодибилдинг, чак написах неђе да бих волио на такмичење некад да изађем, чисто да видим ђе сам...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    samo da znas kolko je jeftino batalio bi whey za igle veeeruj mi ;p , ja ti sad odma garantujem da ces za 10 nedjelja i 70 eur da imas gain kakav nisi do sad napravio nikad ;p jub

ja sam eo mjesec batalio gym da odmorim, i bio sam u sumu , radio obarao bal;vane sjekao izvlacio narezivao ubio se mjesec da promijenim da dobijwm volju pa da nastavim izang opet
    al zato kad batalis sa treningom i svim, taj gejn ce da podje okle je i doša, zato mi je vazda miliji ovaj prirodni gejn :P

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahah Sparco ce pocet ka Konicani, teretana, pa kad se smori, kopa kanale za dž, pa opet teretana i tako...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Jes jes
    Postao sam opsjednut sa teretanom i nutrition citam i ucim sve sto mogu, i praktikujem ali ide sve to polako pa vazda gledam kako bolje itd (ali bez steroida naravno)
    citao sam sinoc bukvalno cijelu noc o raznoraznim stvarima sto se pominjase odje i dnp mi je bas ostavio utisak neki, mozda zbog lakoce da umres ako uzmes previse no dobro, reko mozda neko odje je koristio ili zna vise ali bas ekeftivna stvar izgleda bez obzira na side effects...

(2,4-Dinitrophenol ako neko ne zna o cemu pricam)
    Ja rekoh da si probao to,pa da ti cestitam
    Ovaaj,nemoj previse da citas,a posebno ne strane forume,veeruj mi.Masu ces gluposti nac,a ti neces znat da su gluposti i onda ces da zastupas to sto si procitao,vjerovatno nekome i predlozis dnp i tak,baaaad

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Mozda jednog dana, ali sumnjam interesantnih stvari ima za procitat pa sam vidjet sto ej istina sto ne. Ali nijesu ni nasi forumi bolji, na realx3mforum cega se sve nacitah uf
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

@on topic hemija
    A sto je cilj svima da izadju na takmicenje moze li mi neko objasnit?iii to jos da se vidi dje sam! pa sto ocekujes kad izadjes prvi put,da ces napravit neki rezultat?
    sve vise ljudi oce kao da se takmice,kao da je to pod musthave jbt.

@kedown
    jesi koristio kad sto od hemije?pa znas da ce se to desiti ako odradis sve kako treba? pusti te price zivota tii..
    Pod hemijom se ne smatra samo metan,znas?to sto kod nas 80% 'vjezbaca' ne zna za bolje i pametnije,pa uzmu metan i imaju 4obroka u gurman,prekinu sa uzimanjem i normalno ispisaju taj 'dobitak' ,sjebu hormonalnu sliku i eto

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

@on topic hemija
    a sto je cilj svima da izadju na takmicenje moze li mi neko objasnit?iii to jos da se vidi dje sam! Pa sto ocekujes kad izadjes prvi put,da ces napravit neki rezultat? :grin:
    sve vise ljudi oce kao da se takmice,kao da je to pod musthave jbt.
    a што си ти трчао полумаратон?
    Што људи оће да истрче полумаратон, ка' да ће направит' неки резлултат?

Глупа су ти питања, брате... Неко једноставно воли бодибилдинг и оће да се такмичи, што је ту чудно.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

kedown godinama vjezba svaka serija sledeca je smanjivanje kilaze ;p al zna o toj hemiji vrhunski ;p

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Kaljestro,tebra nije se odnosilo bas direktno na tebe..
    Sad ti vise volis bb od mene jer bi izasao na binu a ja ne?e ovo je malo bzv zakljucak,da ne koristim 'glup'.
    Ja sam istrcao polumaraton,jesam..ali oces li ti izac na binu bez spremanja ikakvog,bez ooogromnog odricanja i na kraju bez dopinga?Neces.
    Poenta moje price je da ne moraju svi da budu takmicari,to kao da je neki trend sad postao.I kako mozes ti vidjeto gdje si,ako izadjes kao natural,a 80% su koristili hemiju?Samo bi se gore osjecao.
    Znaci moze se vidjeti gdje si i bez izlaska na jebenu binu..imas masu ljudi koji su u zavidnoj formi,cak i boljoj od nekih takmicara.I eto,raspisah se ja..
    I da dodam,po meni ljepse je biti tokom cijele godone u nekoj solidnoj formi,nego tih sat vremena za binu i posle tuki.
    Last edited by dontigar; 30-11-14 at 14:27.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Не, не велим да више волиш ти бб од мене ако ти изађеш на бину, а ја не, нема то везе, него велим ако ја нпр волим то, што не бих изаша' и такмичио се? Што да не, нико не каже да ћу само једном изаћ, нико не каже да нећу наставит и касније да се такмичим, али оно...

А није ни битно, нека користе сви све, ти изађеш без допинга, видиш какав си међу људима који га користе, што фали, нема везе... Сад ја кад видим Катлера, Колемана, Пеђу Петровића, Бакића треба да се сморим и да баталим да тренинрам јер су они на хемији и нећу бит' такав? Не'а шансе, пуца ми...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

kaljestro imam dobru deku povoljno da znas ono

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Хвала :Д

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

http://www.drugs.com/sfx/deca-durabo...e-effects.html

E ne znam kako vam se isplati. Da ima steroid ili kombo da radi bez nezeljenih efekata citaj sranja po organizmu, ja bih se prvi sibao direkt u oko 10 inekcija dnevno. Al kad covjek procita sto MOZE da se desi od toga...***** mi se smrzne eto.

I sad ce sparco da se posprda a nece dat kontra argument. Al jbg volim coeka.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svako ima svoj merak kaljestro...ovo pricam jer nikad ne bi zelio da budem kao Cutler, Coleman i sl likovi...Bas nikad...Sve i da ocu ne mogu, ali bas imam neku granicu estetsku...Sto se tice Srpskih BB, ne znam, osvajaju oni ta takmicenja, al uporedis ih sa ovima sa IFBB takmicenja, brate izgledaju jadno...Cini mi se da nekog nikšićkog rmpaliju il međeda iz šavnika staviš na defku, bio bi kao njih dvojica, uz malo rada i peglanja simetrije...

ono, vjrv ćete me izgoret i smijat se, i vjrv se ne razumijem u takmičarski BB, al vala gledao sam im slike više puta, ovih što pomenu...izdefkani bro prosječne genetike...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Black View Post
    http://www.drugs.com/sfx/deca-durabo...e-effects.html

E ne znam kako vam se isplati. Da ima steroid ili kombo da radi bez nezeljenih efekata citaj sranja po organizmu, ja bih se prvi sibao direkt u oko 10 inekcija dnevno. Al kad covjek procita sto MOZE da se desi od toga...***** mi se smrzne eto.

I sad ce sparco da se posprda a nece dat kontra argument. Al jbg volim coeka.
    hm uzmi nekad procitaj side effects od brufena, aspirina, i bilo kojeg drugog analgetika, pa onda antibiotika i tako dalje , onda uzmi hranu koju jedes pa citaj sve emulgatore ponaoosob i njihove side effects , pa onda citaj ovo sto citas, a ka sve procitas onda idi unazad jedno 100 koraka pa kreni od mehnizama kako sta funkcionise , pa onda dodji do doziranja pa idi kad i u kojim slucajevima je takvo nesto pod najvecom sansom da se desi, juuuuuuuuuuuuub pusa sklep po guzi

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Не, не велим да више волиш ти бб од мене ако ти изађеш на бину, а ја не, нема то везе, него велим ако ја нпр волим то, што не бих изаша' и такмичио се? Што да не, нико не каже да ћу само једном изаћ, нико не каже да нећу наставит и касније да се такмичим, али оно...

А није ни битно, нека користе сви све, ти изађеш без допинга, видиш какав си међу људима који га користе, што фали, нема везе... Сад ја кад видим Катлера, Колемана, Пеђу Петровића, Бакића треба да се сморим и да баталим да тренинрам јер су они на хемији и нећу бит' такав? Не'а шансе, пуца ми...
    Ma *ebote kalter i koleman Ne pricam o njima brate..
    ti si gore napisao da bi izasao da vidis dje si,pod tim sam mislio izasao bi jednom i to je to,nisi rekao da bi zelio aktivno da se takmicis.
    Fora je ako ti izadjes medju ljudima koji ga koriste,izgledaces smijesno.Zamisli ti u kategoriju do 80-85,dje je bakic(kojega inace ne podnosim) i stanete jedan pored drugog kako bi to izgledalo?
    Voli tebe brat :*

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

ti si gore napisao da bi izasao da vidis dje si,pod tim sam mislio izasao bi jednom i to je to,nisi rekao da bi zelio aktivno da se takmicis.
    А не вјерујем да бих ста' на само једном и то првом такмичењу вала

Fora je ako ti izadjes medju ljudima koji ga koriste,izgledaces smijesno.Zamisli ti u kategoriju do 80-85,dje je bakic(kojega inace ne podnosim) i stanete jedan pored drugog :grin: kako bi to izgledalo? :grin:
    Voli tebe brat :*
    Па вјероватно би изгледало као да сам уша' у теретану прије два дана, али оно, у принципу би ме бољело дупе из разлога што бих учинио себи гушт и зна' бих како је направљено моје тијело, а како њихово...
    Ок, Бакић је на већем нивоу, па га нема што посматрат, али са ових регуларних такмичења што да не, нема везе
    <3

Svako ima svoj merak kaljestro...ovo pricam jer nikad ne bi zelio da budem kao Cutler, Coleman i sl likovi...Bas nikad...Sve i da ocu ne mogu, ali bas imam neku granicu estetsku...Sto se tice Srpskih BB, ne znam, osvajaju oni ta takmicenja, al uporedis ih sa ovima sa IFBB takmicenja, brate izgledaju jadno...Cini mi se da nekog nikšićkog rmpaliju il međeda iz šavnika staviš na defku, bio bi kao njih dvojica, uz malo rada i peglanja simetrije...

ono, vjrv ćete me izgoret i smijat se, i vjrv se ne razumijem u takmičarski BB, al vala gledao sam im slike više puta, ovih što pomenu...izdefkani bro prosječne genetike...
    Ма не бих ни ја волио, ти људи су екстреми бодибилдинга, и што кажеш и да оћеш не можеш сигурно... Али да оћу да будем већи и да имам све бољу и бољу форму, то сигурно оћу, ђе ћу стат', не знам...

Па оно, Бакић изгледа баш добро, даље са балкана има ту још пар њих који изгледају доста добро, али су они у нижим категоријама наравно, то је типа до 100 кила ако се не варам већина њих...
    Преко сто кила, откуд знам, ето нпр Петар Кланчир је монструозан, добиће вјероватно про кард наредне године... Али он је тип који може на велика такмичења јер је баш огроман...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes vidim da su po metar sedamsedest, do 80-85kg...pero labudovo
    A ovaj Klančir izgleda ozbiljno, da nije on bio na neku sliku što Benex izbaci? baš se izdvaja

P.S. Malo više koncentracije, il ojačah, i nestade mi ova nelagoda na čučnjeve skoro u potpunosti...
    p.p.s. ODradio noćas zadnjih 5 serija u teretani u mraku, IDEMO HARDCORE
    Last edited by Loverclocker; 01-12-14 at 21:57.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

a dje klancir je frik samo takav,takav se radja jedan naprema meleon.Dje njega uporedjivati sa ovim manekenima pored,ne zeebaj

To loveru,milo mi da cujem too..ajmo neki klip nekog od liftova,ajmooo,dosta prazne prica bree
    i ja u mraku nocas u teretanu,popalismo telefone pa se nesto i uradi..

Page 216 of 402 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)