Page 215 of 402 FirstFirst ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... LastLast
Results 5,351 to 5,375 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma ja peljam što god stignem, nekad i 2l cokoladnog na dan...No eto, potroši se neđe nekako No mene zanima koja je fora sa insulinom, što uzimaju to neki likovi?
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Ma ja peljam što god stignem, nekad i 2l cokoladnog na dan...No eto, potroši se neđe nekako No mene zanima koja je fora sa insulinom, što uzimaju to neki likovi?
    Pa insulin ti je jedan od najacih anabolika za izgradnju misica.On direktno ucestvuje u stvaranju misica ali skladisti i masti tj. ,,ne bira,,

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Poštujem ja, mada mislim da je svakom primarno da fino izgleda. Na drugu stranu ukusi su različiti, bilo vezano za sebe, bilo to da ima i momaka što vole punačkije cure, i cura sto vole krupnije momke i zabolje ih za six pack i qrce palce...
    Samo što se tiče pl u CG, 90% koji idu na takmičenja rokaju steroide. Tako da ne možeš doći do izražaja/uspjeha/priznanja bez za neko lično zadovoljstvo. Drugo, ne znam koliko je zdravo opterećivati zglobove ogromnim težinama, sve to prije il kasnije stigne, dok ovako trening za hipertrofiju i sl, nije toliko opasan.
    Činjenica je isto i da postoje ovakvi likovi koje sam naveo, činjenica je i da ja osjećam moć da nabijem neki personal best i presrećan sam po 3 dana, isto tako i likovi što opletu polu-maraton il maraton, svaka im čast, znam koje su to psihičke borbe i snaga uma, vrh stvar.
    Malo sam iskarikirao, ne kažem da nema izuzetaka, al narod kod nas teži takve priče da provlači, kad ne može nešto postići, onda to omalovaži a sebe uzdigne Plus, nemam kompleksa sa koliko radim koju vježbu, dok ima momaka koji neće zadnja ramena (i sl) da rade jer je to sa bučicama od 2-5kg.
    Pa ne postujes kad gore ono napisa
    To sto se tice nase scene i jesu li na sterosima ili ne..koga boli ona stvar?oni barem znaju zbog cega koriste,bolje to nego sto gledam momke tu treninraju sezonski i rokaju metan,solo ofc,ili wini i tome slicno.Tuga.
    Sto se tice zglobova,brate kad bi gledali sto je zdravo sto ne,ne bi disali cini mi se opet ta hipertrofija ne moze nastati bez tezina,pa mozda u pocetku nisu neke,ali kako napredujes,logicno i da ce se tezine povecavati,i neces samo gadjati tih 12ponavljanja...Upravo to,pojacaj neki od liftova za 10kg,vooooila,na konju si
    A tih kompleksa je vazda bilo i bice,oko toga ni ne vrijedi raspravljati..zalim takve momke,ali jbg.Kod mene stave po 15kg na letenje za s.rame,hahaha,da vidis to
    a znas onu spravu kao za 'bocne trbusnjake'(external oblikque)?e pa jedne prilike neki likovi su stavili tuu ok 80kg,imao sam nedje i sliku toga..a to je plac

Sto se tice insa,znas koja je njgova uloga?Ako znas,onda mozes zamislit kad roknes sinteticki(vecu kolicinu) sta se desava,koliko se samo materije 'ugradi'.Ali naravno to je ozbiljnija prica,glupo je uzimati solo..a i ne volim oko toga da pametujem jer me za sad ne zanima,tako da..obrati se sparcu,hahahah
    Last edited by dontigar; 28-11-14 at 23:08.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postujem ozb , gore ima pojačana doza zbog ovoga hemičara što mora lakat desne ruke stavit iza lijevog uva da mu se nazire po neka kockica

Na scenu ne mislim na momke koji postižu nešto kao Vujošević, ima ovih što idu na tu scenu, nema konkurencije, pa osvajaju kao medalje neke, a niđe veze ni trening, ni ishrana ni zdravlje.. Da ne imenujem braću sad.

Dobro, al hipertrofijom ideš mnogo sporije, ne gađaš max svaki trening il svaki drugi, ja ove moje PB nabih čisto jer sam se osjećao pun snage i energije i da mogu...ništa na silu, a ko zna kad cu opet probat jer me ne zanima previše...

Hahah, jes, ima i ona za "grljenje" za grudi ono letjenje, e kad tu narokaju pa riču Hhahah

Znam znam...Cak sam i slusao nedje, ima ono kao da mora da se jede u roku od 10 min inace se pada se u nesvijest i slicno...No vidim nije kod nas popularno, il makar ja nisam cuo da se uzima, pa reko koja je fora... Mora da metan ima bolji price/performance odnos
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Момци који користе стероиде и иду на такмичења, имају мој наклон, ја сам река' да имам пара и да имам времена, први бих се убоо и спрема' за такмичење, да видим ђе сам и на чему, искрено сад причам...

Шо се тиче инсулина, ргнеш њега и хормон раста и оно, бања... Јес' да имаш стомак ка' трудница, али си макар велик... Јер инсулин спутава пораст хормона раста у организму, оног мрченог што се производи природним путем, а кад шинеш обоје од споља, мо'ш мислит' што се деси

У принципу, те супстанце се, чини ми се, не откривају на тестовима, тако да се оне користе у последњим данима пред такмичење код ових проова, и онда су чисти ка' суза
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

meni je to glupost obicna, na isti ces qr*ac bit ka sad na cemu si x2, aj da imas neke koristi, no samo dobijes kantu proteina mozda od sponzora :drunk:

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

hahah,a kralju

a sto ces brate,svega sem mozga

grljenjeeeee!! mislim da nikad nisam sjeo na tu spravu,cak ni kad sam pocinjao..

A to stoji sve..ali najbolje jos kod nas sa tim uveliko da pocnu,ne znaju bolje od solo metana,ali pusti djaole

@kaljestro
    ne mora znacit da ce ti stomak biti kao trudnici..ne mora da se implicira u abdomen,moze u bilo koji drugi misic
    i gh se moze testovima vidjeti,kao i sve drugo..ali su ti testovi mnooogo skupi
    Last edited by dontigar; 28-11-14 at 23:46.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma brate pričam o duducima koji ne veze nemaju ni o čemu, a bockaju se i idu na takmičenja CG PL saveza, dje je stvarno konkurencija šnj...Nema ozbiljnih liftera tu...Avetinje koje se opijaju viskijem vikendom do poneđeljka, u poneđeljak rokaju BP sa 2-3 ponavljanja i sl...

Baj d vej, što se tiče moje priče oko čučnjeva, eo kako stvari stoje...

*Ista stvar se dešava i sa manjom težinom, i na smith mašinu i na slobodnu šipku,
    *Isto je gurnuo je više lijevo il desno
    *Do sad sam uvijek radio sa high bar pozicijom, i to se dešava, kao pritisak na dno lijeve lopatice ili rebra, ili neki mišić tu se jače isteže ili grči...
    *Probao sam juče i danas low bar, na zadnja ramena i traps da se ukliješti i da se isprsim, to se ne dešava, al vjrv kako nisam navikao, boli me na ove kosti od ramena pozadi, kako li se zovu, valjda ih nažulja šipka

*Probao sam da raširim ruke i da skupim, bol je blaži kad malo raširim i kad udahnem više vazduha, uz malo veći naklon naprijed nego kod high bar čučnja...
    *Zadnja stvar, kod low bara vidim da ne mogu toliko duboko da čučnem kako treba, jer pri kraju krenu mi koljena ka unutra da se vraću

Sve u svemu, mislim da je dosta ovoga posledica nepravilnog (ukoso) sjeđenja ispred računara, dosta vremena, makar za high bar...Za low bar je samo navika čini mi se u pitanju

Jedino još neđe kako snimanje da odradim, ako ima za dž i brzo da ne čekam 2-3mjeseca u državnu bolnicu (herbalife i dalje radi?) i da viđu kakve vježbe za pravilno držanje, posture i slično

mada do duše nisam nikad primjećivao ikakvu aksijalnu iskrivljenost kičme, il dok stojim...al ne znam koji kur drugi more bit

EDIT, al neđe ćemo nas trojica na zajednički trening, pa ćete viđet ako sam što previdio il zaebao Častim mjericu whey-a
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eh da, BP radim lagano trecu nedjelju ovog MASSBuilding for Tough guys, Cucnjeve isto lagano uz ovu blagu nelagodu...Mrtvo dizanje sa 120kg, 6 serija * 4repa, isto lagano (mada je očekivano jer mi je to jača strana),
    dok leđaaa goreee na lat pulldown i veslanje sa 20 ponavljanja, nadušiiiim se ko žaba Isto tako biceps i triceps po 20 ponavljanja, goriii sve živooo, malo fali da me grčevi stegnu...al pijem vode dosta i malo minerala ponekad, nekad kisjelu, pa neće valjda
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

ne mora znacit da ce ti stomak biti kao trudnici..ne mora da se implicira u abdomen,moze u bilo koji drugi misic
    А нешто, брате, не вјерујем, кад дође Фил Хит, Каи Грин, Блејд Џексон и сами врх бодибилдинга са надушеним стомацима на бину, ваљда би избјегли они то, не би се је*авали са тим, значи нешто има у томе

Ловер, какав ти је трапез, можда њега мало да исфорсираш, ако порасте и задебља се, можда неће бит' проблема :Д

eh da, BP radim lagano trecu nedjelju ovog MASSBuilding for Tough guys, Cucnjeve isto lagano uz ovu blagu nelagodu...Mrtvo dizanje sa 120kg, 6 serija * 4repa, isto lagano (mada je očekivano jer mi je to jača strana),
    dok leđaaa goreee na lat pulldown i veslanje sa 20 ponavljanja, nadušiiiim se ko žaba Isto tako biceps i triceps po 20 ponavljanja, goriii sve živooo, malo fali da me grčevi stegnu...al pijem vode dosta i malo minerala ponekad, nekad kisjelu, pa neće valjda
    Нека, нека, само удри :Д
    Ја сам јуче урадио руке, уф какво је то гажење било, упала данас убија у пм
    Last edited by Kaljestro; 29-11-14 at 00:54.
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    А нешто, брате, не вјерујем, кад дође Фил Хит, Каи Грин, Блејд Џексон и сами врх бодибилдинга са надушеним стомацима на бину, ваљда би избјегли они то, не би се је*авали са тим, значи нешто има у томе
    Jer gh pomaze loklanom topljenju masti,a znas i sam da dovesti trbusni zid do takvog savrsenstva nije lako,tj mozda je i najteze osloboditi se tih poslednjih grama masti sa stomaka..zbog toga ga impliciraju u abdomen.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

DNP i ECA stack i eto trbusnjaci za cas :P
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

jesi koristio dnp?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ловер, какав ти је трапез, можда њега мало да исфорсираш, ако порасте и задебља се, можда неће бит' проблема :Д

Нека, нека, само удри :Д
    Ја сам јуче урадио руке, уф какво је то гажење било, упала данас убија у пм
    A vala je dovoljan za to toliko ja se nadam Fora je sto i sa manjom težinom se isto javlja, pa sve i da ga nema, nije u njemu problem

E pojeo sam od sinoćnjeg treninga 4k kalorija mmm baš sam se ožulio bio, mora sad nadoknada
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Dje ste prasicine bilderske
    @Loverclocker
    Radi obavezno istezanja posle treninga
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đe si, na čemu, na koliko si, šta si

Radim radim, čak se razmišljam da u off dane svaki dan odradim jedno 15-20min kuci, čudo je istezanje
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Pitanje za Lovera: Mozes li na bench da dignes Dimitrija Vojnova ili bi isao na neki submission?

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Đe si, na čemu, na koliko si, šta si

Radim radim, čak se razmišljam da u off dane svaki dan odradim jedno 15-20min kuci, čudo je istezanje
    Od kad je Kaljestro poceo da bilduje povuka sam se ahahahah
    Ako ti potraje to podji do nekoga fizioterapeta da valjda... Taj neugodan o$ecaj sto imas je vjerovatno posledica iritacije nerva...
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A on mi je premasan, kliza iz ruku, ljigav baš, nema tu posla nikakoga
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    jesi koristio dnp?
    Okle ja sam ti DYEL. Ali sinoc sam se bas nacitao o raznim stvarima ukljucujuci dnpu i sto znam..
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa došao ođe da baČaŠ fensi skraćenice?
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Jes jes
    Postao sam opsjednut sa teretanom i nutrition citam i ucim sve sto mogu, i praktikujem ali ide sve to polako pa vazda gledam kako bolje itd (ali bez steroida naravno)
    citao sam sinoc bukvalno cijelu noc o raznoraznim stvarima sto se pominjase odje i dnp mi je bas ostavio utisak neki, mozda zbog lakoce da umres ako uzmes previse no dobro, reko mozda neko odje je koristio ili zna vise ali bas ekeftivna stvar izgleda bez obzira na side effects...

(2,4-Dinitrophenol ako neko ne zna o cemu pricam)
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ja сам данас добио двије канте веја од по два кила, а шта сте ви радили данас?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ja сам данас добио двије канте веја од по два кила, а шта сте ви радили данас?
    Čučnjeve

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Мене зезну друг, хтио сам и ја ноге да одрадим, али нисам имао кишобран, а он рече да ће да иде и на крају вели ни он неће, а са буса имам једно км да идем до теретане, па ријеших да $утра одрадим груди ту код комшије ђе сам прије тренира', а ноге у понеђељак, тако да ништа не губим :Д

Page 215 of 402 FirstFirst ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)