Pa 156 JTD SW i banja...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Jesi usao u bilo koju radnju autodjelova?
Ne, nisam, jer ne vjerujem da imaju to po tim radnjama.
Relej od grijaca za dizle radi na slican nacin.
Last edited by Fabia_Elegance!; 30-11-14 at 20:06.
TAKUMI
A kako mislis da ugradjuju ova "automatska svijetla"? Relej 10ak sekundi i direktno napajanje..
Koja automatska svijetla?
Ako mislis na kratka koja se pale kada je upaljen motot, da, koristi se relej ali to je totalno druga vrsta releja.
TAKUMI
Plin fabricki...
TAKUMI
ma ugradjen vani nakon sto je sisla sa trake..,nije ga reno ugradjivo znamo.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/284294
Pa to nikako nije prednost.
TAKUMI
šćah reći da je komplet auto utegnut i odrzavan i taj plin koji radi dobro mu dodje ko plus jer trazi benza..g
Pun je diler auta za te pare.E sad od toliko lima treba iskopati nesto da OK.Kakav je ovaj 1.8 u njih?Ne volim generalno plin u autu,jer mi nije potreban zbog male godisnje kilometraze.Ali ako ga vec ima i ako auto ok ne bi me to odbilo.![]()
Ova lagnuna bar ovako preko slika izgleda predobro za te pare
Donesi mu 2500 na ruke, prodaj plin 200e, ulozi u auto 500e i ima glava da te ne boli naredno 5 godina.
Ovaj auto je bez centa ulaganja.uzmi ovo slobodno.
Ima na diller e46 320d na ime kupca 2500e. Na slike je kao ova laguna bez pecke 10/10.
+38268615321
[email protected]
taj e46 320d je rupa bez dna presao pola miliona udarat farbat i ko zna sta jos... sve mu cjena govori...
cvx slazem se za volva to je tenk medju autima...
Sent from my iPhone using Tapatalk
E46 za te pare dizel,sumnjam da icemu valja.
Ima jedan volvos80 99' benzinac izgleda korektno.Mada volvo nije sto je bio nekad.
Sta me veseli jeste da do sada nisam imao ni jednu ponudu vw-a.
![]()
Ovo je pravo vrijeme za trgovinu,pa se nadam da ce iskociti nesto.
Da se ukljucim, isto u budzetu 2k -2,5k, sta mislite o fokusu mk1? Ko je majstor za fordove u pg, i koga bih mogao zvati da mi pogleda auto (fokusa gore navedenog) ako ga bidem kupvao?
Kakvi su auto placevi sto se tice provjere auta kod majstora?
Ko zna zašto je to dobro?
i za ovoga audog znam da nema šta nije odrađeno na njemu
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/252027
korektan momak ispričaćete se polijepo i potanko...
lagunu sam ja htio uzet ali mi bilo crno ić do gore...momak mi je na mail poslao još gomilu slika, veliki servis je radio u Užice...mislim da je solidna trgovina za neku normalnu eksploataciju ne bi trebalo problema da imaš...na ove benzince samo svećice i bobine mogu da te zezaju to je par desetina eura...
Ovaj audi mi zapao za oko.Izgleda dobro.Jedino mi cudno da nije od avg reg.a sve zivo odradjeno na njemu.Ovo model 180ks kvatro sa plinom.Koliko cuo i citao to su pouzdani motori.A kvatro,je li mu plus ili minus?
Laguna,iskreno i meni to zeznuto,jer treba poci tamo,povesti nekog ko se razumije,opet ista mu cijena kao i A6ci,s tim sto mladji par godina i oba su neregistrovana.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks