Ko odkupljuje gume za nalivanje?Kolko se krecu cijene?
Ma ti zezas:-)
Ako ti bijela sijalica probija kroz crveni film,ti mozes da stavis crvenu led i da tako bude jako crveno,e ako imas vise boja onda mozes da uzmes bijelu led i da opet dobijes tako kao fabricki izgled :-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ko odkupljuje gume za nalivanje?Kolko se krecu cijene?
Crklo mi je daljinsko zakljucavanje na kljucu (ford fiesta) i porucio sam novi kljuc sa ebay. Kako bih kodirao treci kljuc, moram ga prije "izrezati" da bude identican kao originalni. Kod kojeg kljucara to odraditi???
Ima li neko iskustva sa tim?
Sef...
Ovaj sto moze biti na golf 1.9 tdi da ponekad vuce ubija kako ide a po nekad jedva vuce,do turbine valjda nije jer nema kapi dima..jos neka ideja?
Mislis ne pali turbinu? Jeste li ga stavljali na dijagnostiku?
f6
Nisam jos uvjek nista vala nego pitah ovdje,kazem kako kad se to desava,ne uvjek,inace je dosta ulijenjeno jer se sporo vozi
Dje se nalazi to,i koliko moze da kosta popravka/zamjena istog?
rentacar koji daje auto ako si ispod 21? zna li iko?
Zar prave probleme ako si ispod 21? To nisam znao
Tacnije, 3god treba da imas vozacku pa odatle 21. Dzaba ti i 35 ako nemas bar 3 god vozackog iskustva.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Posjedovanje vozacke dozvole 3 godine(a i vise)ne dokazuje da imas 3 godine iskustva,jer ima masu ljudi koji su polozili cim su 18 napunili a nikad za volan nisu sjeli.A ima ih masu sto voze svaki dan pa opet blage veze nemaju.
A šta onda dokazuje koliko imaš iskustva?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
datum izdavanja vozacke
Pa moram li da idem nedje onaj kilometar-sat da mi ugrade?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
znaci nema agencije u crnu gora koja mozda zaobilazi to pravilo? zar je to toliko postovano, kad me je drug pitao ja sam takodje bio iznenadjen cinjenicom da su mu rekli da ne moze jer nema 21.
Ima li kod nas da se kupi TIME ADJUSTING RELAY od 12V? To je relej koji bi posle trigerovanja nastavio da snabdjeva parking sensore 15-20 sekundi.
TAKUMI
Cisto sumljam
fabioni imas taj relej za vremenskom zadrskom u srbiji ugradjuju ih za automatska svjetla i sl.
Sta kupiti do 2500/3000 e u ok stanju?
Limuzina/benzinac/rega do 350e?
Ima li ista za te pare?
Alfu jtd 147/156 :-)
Koji ce ti benzinac?:-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks