O kakvim "stranama" ti pricas? Ja sam iznio stav da nijesu trebali prebacivati MTV Dance iz osnovnog u plus paket, jer sam stvarno taj kanal cesto gledao/slusao! Dakle, nijesam (kao ovdje neki) sirio dezinformacije i uvrede!
To da sam shvatis i razlikujes!
Ali, nema veze... Aktiviracu plus paket pa cu ga i dalje imat...
Ovo u vezi "Error 400" je problem koji traje duze vrijeme, pa se nadam da ce se to rijesiti, a to nije samo moj problem... Ili makar, da Antenu M i Extra Zabavu uklone sa liste, dok to ne poprave, kao prije sa Vijestima...
I sebe bih ispravio, u Extra TV postoji vise od 4 muzicka kanala, jer imamo Pink paket! Previdio sam to i izvinjavam se...
Moje misljenje je da bi trebalo pakete razvrstati ne po emiter-u/ima, vec po sadrzini/zanru nekog kanala... Dakle da imamo muzicki paket, gdje cemo imati sve kanale koji su muzickog karaktera! Isto tako i za ostale.... Trebali bi u Telekomu da i o tome razmisle!
I da, moje "negodovanje" (prije bih to nazvao ZALJENJE) zbog kanala MTV Dance NE MIJENJA MOJ STAV, a to je; EXTRA TV JE NAJBOLJA TV PLATFORMA U CG!!!
Znam da cu neke spamere sa ovom porukom "politi lednom vodom", ali sto cete kad nemam tople vode....![]()
Extra TV ima pretplatnika koliko Total i njegovo mezimce u posrtanju BBM ZAJEDNO.... Meni to nesto govorka....
Tvoja greska! Paket se SAM aktivirao, i SAM deaktivirao! Posto si ti sam aktivirao, sistem je to prepoznao kao da si ukljucio paket do kraja mjeseca, a ne do 27. oktobra... Pokusaj da napises u pismenoj formi prigovor i isti posalji u bilo kojoj poslovnici Telekoma! Uradi to pa nam javi! Pozz.

Reply With Quote
Bookmarks