Onda pitanje za ove iz Telekoma sto ofijavaju ovuda...Zasto MTV Dance ode u dodatni paket moze li se znati ?
Jel realno da su tolki g*vnari??
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Onda pitanje za ove iz Telekoma sto ofijavaju ovuda...Zasto MTV Dance ode u dodatni paket moze li se znati ?
Ja im placam 50e, stvarno bi trebalo da mi daju hbo ili nesto slicno, a ne da stalno micu kanale jb ih magarac
Tu es mon héro!
^ Aha, prije ćeš dobit zelenu kartu na lutriji za Ameriku.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne znam cime je to mtv dance "zasluzio" da predje u dodatni paket, ali u svakom slucaju, ovo nije prvi put da se radi...i da niko ne objasni zasto. Umjesto da se prosiruje spisak kanala, oni rade na smanjivanju...logika vs interes = interes uvijek.
Juce sam primijetio da je MTV Dance prebacen u Plus paket... To je britanska verzija MTV koji emituje najnovije hitove, pa i hitove iz proslih godina, pa i decenija...
Moje je misljenje da to nijesu trebali uraditi, iz prostog razloga, sto na ETV platformi ima svega 4 muzicka kanala!
DM SAT ne gledam, jer nijesam ljubitelj narodnjaka i ostalih kafanskih zanrova...
MTV Adria nije po mom ukusu, jer se tu emituju mnogi muzicari sa ovih prostora, sto je, priznacete, nekvalitetno! Takodje se tu prikazuju razne kratke zabavne serije/filmovi, kojima nije mjesto na muzickom kanalu.
Jedine koje sam preferirao su MTV Dance i VH1 koji su dobri! Jer stalno imate dobre hitove na njima.
Ako je Telekom htio da popularise Plus paket (na sta ima pravo), onda je to mogao uraditi tako sto je trebao dodati neki novi muzicki kanal u tom paketu! Pa ko hoce da i taj kanal da ima u ponudi, neka aktivira Plus paket, a ko nece, ima ovih 4 kanala.
Vidim da nema ni bosanske BN TV, odjednom nestala...
Takodje, jeste li primijetili da vise ne rade ni portali Antene M kao i Extra Zabava? Kad ulazite u prvi, izbacuje vam sivu pozadinu i to je to, dok kod drugog izbacuje informaciju "Error 400"...
Nadam se da ce nadlezni u Telekomu ispraviti ovaj problem.
@Bugi, znam dobro sto pricam (jer u suprotnom ne bih ni rijec o tome izgovorio/napisao) i stvarno ubuduce (na vec ispricanu temu) nemam namjeru se s tobom raspravljat, jeli Telekom iz komercijalnih ili tehnickih razloga uvodio ISDN sa ADSL tehnologijom. Pozz.
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Tacno tako. Treba podesiti internet i video profile na broju., trazite to od tehnicke podrske. Cini mi se da je profil od 18Mbps ili mozda 15Mbps maximum. To ce vam garantovati da kad gledate i snimate imate full brzinu interneta, ali ne i ako gledate HD kanal, bez obzira sto u prostom zbiru ima lufta(makar nije moglo dok sam bio na bakru) video profil im nije bio prilagodjen. Sve ovo pada u vodu, ako je parica losa, jer ako stave jaci profil, a parica ne trpi veza puca. Sve u svemu dok ne stigne optika trpite...
Dobio sam obavestenje da od 14. oktobra do 28. oktobra mogu aktivirati i gledati pinkove kanale besplatno. Ukljucio sam pink paket 15. i iskljucio sam ga 26. jer znam da deaktivacija paketa moze da potraje, ali isti dan se deaktivirao, dakle nije 28. ili 29. i prije neki dan gledam na racunu obracunat pink paket.
I sto kazete, nema sta da se gleda, a nema sta ni da se slusa sad.
Uskoro se prebacujem na drugu kablovsku, ovo je sprdnja.
Nisam 100% siguran ali mislim da nije pisalo da mozes da aktiviras nego da ce biti aktivirani i stvarno jesu..
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sto ti prozivas napalma da je gay?Sad ce te sprzit napalmom...
Forever young, i want to be forever young
O kakvim "stranama" ti pricas? Ja sam iznio stav da nijesu trebali prebacivati MTV Dance iz osnovnog u plus paket, jer sam stvarno taj kanal cesto gledao/slusao! Dakle, nijesam (kao ovdje neki) sirio dezinformacije i uvrede!
To da sam shvatis i razlikujes!
Ali, nema veze... Aktiviracu plus paket pa cu ga i dalje imat...
Ovo u vezi "Error 400" je problem koji traje duze vrijeme, pa se nadam da ce se to rijesiti, a to nije samo moj problem... Ili makar, da Antenu M i Extra Zabavu uklone sa liste, dok to ne poprave, kao prije sa Vijestima...
I sebe bih ispravio, u Extra TV postoji vise od 4 muzicka kanala, jer imamo Pink paket! Previdio sam to i izvinjavam se...
Moje misljenje je da bi trebalo pakete razvrstati ne po emiter-u/ima, vec po sadrzini/zanru nekog kanala... Dakle da imamo muzicki paket, gdje cemo imati sve kanale koji su muzickog karaktera! Isto tako i za ostale.... Trebali bi u Telekomu da i o tome razmisle!
I da, moje "negodovanje" (prije bih to nazvao ZALJENJE) zbog kanala MTV Dance NE MIJENJA MOJ STAV, a to je; EXTRA TV JE NAJBOLJA TV PLATFORMA U CG!!!
Znam da cu neke spamere sa ovom porukom "politi lednom vodom", ali sto cete kad nemam tople vode....![]()
Extra TV ima pretplatnika koliko Total i njegovo mezimce u posrtanju BBM ZAJEDNO.... Meni to nesto govorka....
Tvoja greska! Paket se SAM aktivirao, i SAM deaktivirao! Posto si ti sam aktivirao, sistem je to prepoznao kao da si ukljucio paket do kraja mjeseca, a ne do 27. oktobra... Pokusaj da napises u pismenoj formi prigovor i isti posalji u bilo kojoj poslovnici Telekoma! Uradi to pa nam javi! Pozz.
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
I sta bi za MTV Dance, pojeo vuk magarca i to je to? Moze li se pisati, tj. ima li se okosta pisati kakva peticija da se vrati, posto ako i ovo prodje, necemo imati 10 kanala u osnovnom paketu.
Da su bar kanal MTV Adria prebacili tamo, nikakve stete....
Mislim da cemo tesko uticati na Telekom da vrate MTV Dance u osnovni, jer je to njihova interna odluka....
Najgledanije kanale prebacuju u dodatne pakete, zbog popularizacije istih, a najmanje gledane jednostavno sklone sa liste...
Pored MTV Dance, cesto sam gledao i Zone Reality koji je davno izbacen iz ponude.... Ali tu je statistika neumoljiva! Najmanje je gledan i leti iz ponude....
Evo za vracanje MTV Dance imas moj glas, dakle u startu 2 glasa.... Podrzite i ostali....
Samo bih zamolio nedobrocudne ljude da ne zloupotrebljavaju ovu mini peticiju, tako sto ce da krenu u orkestrirani napad na Telekom i njihove zadovoljne korisnike, vec da je bar podrze....
Potrudite se... Nije tesko!
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Svima je jasno sta ti ovdje siris a cisto radi polemike, moram ti reci da tvoje "zaljenje" ide pravo na ruku T-coma. Umjesto da im ciljna grupa budu korisnici koji zele nove kvalitetnije kanale/servise, t-com ciljna grupa je ta da ti uskrate nesto sto si imao/koristio i da ti to dodatno naplate jer si navikao da to koristis. I tu tvoje negodovanje/zaljenje meni izgleda zalosno, svoj muzicki ukus (koji si obrazlozio na nivou diplomskog rada) ces dodatno placati t-com-u aktivacijom dodatnog paketa. Bas kao sto T-com zeli da to uradis (ovo cisto da ti to sam shvatis i razlikujes)! Pa ti negoduj i zali, predlazi muzicke pakete ali ne i sportske sa najboljim sportskim kanalima, organizuj peticije, glorifikuj T-com na racun konkurencije, plati dodatno i budi srecan, sta god...
Nije mi jasno kako i zasto nemaju FOX kanale. Veliki minus!
Pogledajte fb stranicu pi coma i sve ce vam biti jasno. "Stotine" zadovoljnih korisnika...prezla bi trebao da uzme i moderira tu stranicu i objasni ljudima neke stvari.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ako vec vode racuna o gledanosti kanala...sto koji moj jos onda imaju u ponudi tv monde i teutu koje niko ne otvori ni iz znatizelje. No...Eto i od Prezle glas, ajde da probamo uciniti nesto svi zajedno, pa ako ne mogne, idemo na pivo nedje i da jadikujemo sto nas je*u sa ponudom kanala
I ja sam to pitao vec ranije, za SK i FOX....jednostavno...SBB iz Srbije im ne dozvoljava, jer imaju prava na njih oni, a ovi nasi se i ne trude - MOŽDA - da to zaobidju, posto mi vise nemamo sa Sr. nista zajednicko, sem granice.
Kolko treba vremena T-comu da extra trio start pretvori u extra trio maxi...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks