View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 721 of 942 FirstFirst ... 221621671711717718719720721722723724725731771821 ... LastLast
Results 18,001 to 18,025 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

ajde da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj raspravi...

Ima tu puno komentara, neki na vruce, neki na hladno , ali generalno opleli smo po nasima maksimalno. Opravdano ili ne ali opleli

evo mog vidjenja... Gledam ono predstavljanje, nasi svi nesto smrknuti, kao koncentrisani, niko himne ne pjeva , mislim se koncentracija na nivou bice svasta. I pocnu , Leka cuva Mandica, andriju ni ne konstatuju, onaj pijetlovic sve sto mu dodje sutne tri metra pored gola, a nasi jeli bog dao sve sto im dodje u ruku u gol pospreme. Vjerujete li mi da me nista od toga nije iznenadilo osim Caprove reakcije na nase golove.. LJudi pa on je na malte ne bio zacudjen sa nasim golovima. Blago uznemirena faca sa uzdignutim rukama. Ali sve je ulazilo u go i nema problema. I tako dvije ipo cetvrtine. Ali stari, pa nije savic pao sa kruske , vidi covjek da mu ne mogu njegovi nista pogoditi sa krila sa igracem vise i prebaci teziste na stative, ovaj nas umjesto da onda skupe, uff......
    I onda dodjosmo na dva razlike i sta bi onda, sve se raspalo? Prvo radic odbrani peterac , pa nikola onu sraubu uvali sa 10 metara, usput onaj doktor od komentatora dozivi blagi orgazam, i mi sa dva ralzike u zadnju ulazimo.
    I savic ubaci mitrovica koji nije branio polufinale nicega u karijeri, a na evropskog , i on im kao dobije utakmicu? Pa covjek je odbranio dvije lopte u zadnjoj cetvrtini, nije lopta do njega ni stigla. Sve ostalo je zavrsilo na blokovima i preko gola. i tako oni nama jedan sa devet metara uvale i jos dva sa igracem vise s a stativa i to ti zavrsi kako vidjesmo sinoc.
    A zasto to tako bi?
    Pa vjerovatno zato sto smo mi bili spremniji u zadnje dvije cetvrtine, kako je to slikovito najavio Mladjan uoci utakmice. Pa jeste bili smo spremniji ali ne izgleda da dobijemo tekmu. Ti stari ako si spreman i ako vodis cetri razlike, pa nema te stvari koja moze da te poremeti. Onda ti grizes jos vise ,ali jedno je gristi da razbijes gruziju 15 razlike, a drugo polufinale na deset minuta prije kraja i 4 razlike. Elem onaj talijan ih jeste dobro spremio, skidam mu kapu, ali njima nije bio on sinoc ptreban, vec neko da psiholoski pripremi ekipu za onakvu utakmicu. Jer ako ti na pocetku zadnje ne vjerujes da mozes da pobjedis onda... Sve je govorilo lice radica kad je nikic dao onaj go za 10 -9, pa sam je govorio `` e u p..m..``.
    Zao mi je momaka, ali kao sto sam rekao , nije sve u pohvalama u igri u dva pravca i tome slicno protiv grka rumuna i gruzijaca, kada je trebalo nas najbolji strjelac na turniru je dao 1 gol i sutnuo jos dva puta. Da NIkola nije dao one golove , uh, ali njemu svaka cast, on je jedini sinoc bio na visini zadatka cjelu utakmicu.KApiten kapitenski. Steta sto nema ko da ga prati.
    Rjec dvije o sudijama. Prvo moram da se izvinim margeti i onom spancu sto sam mislio da ce neki anonimusi da sude polufinale. Stavridis i Naumov, su relativno kvalitetno odradili posao, uz ogradu da nije bilo sankcionisanja udaranja preko vode u dva- tri navrata . Capro je dao jasan zadatak, nema gola sa dva metra, i to su nasi decidno poslusali, svi sem pedje koji dva puta uspio da uzme loptu bez faula, ostali se nisu ni trudili, nego kragna i cao. I ne znam sto se Vido skakao? Da bi opravdao sjedanje ne klupi? I tu je po meni onaj rus napravio glupost, okrene se da da karton a ne gleda bazen, pa sacekas prekid pa mu ga onda das.. Ali ni to ne iskoristimo da se odbranimo kada su im vec ponistili go.....
    Nadam se da ce doci do smjene generacija, ali tu nam problem dolazi, ko ce to da udje u reprezentaciju i da zamjeni nikolu pedju ... Ne znam , jer ovi vicevicevi su ajde da budem blag `` nedisciplinovani``.
    A o capru i njegovoj sudbini... nemam sud, mozda zato sto smo u polufinale stigli.
    Toliko sada pa ako bude komentara onda dalje
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Druze hiper lijepo si ovo objasnio,bas strucno,sto se tice smjene generacije ona ce doci sama po sebi posle olimpijade a to je brzo za nepune 2god,neznam ko ce onda igrati kad ode 7,8 igraca,mladjan,leka i jos neko od najboljih,ali do tada imamo svjetsko,evropsko u bg i olimpijadu,bez zlokovica se ne moze i mora se vratiti,onda radovic sa sutem i sekulic ljevak i bit ce to ekipa za finala sva,zao mi je momaka ali valjda cemo uzeti medalju....

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

A dje da se vrati kakav smo mi mentalitet samo se svadjamo i ceramo jedni druge.
    Bas me zanima taj smjena generacija kad srbija i dalje nastavlja da uzima igraca nase i mladjih kategorija
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Meni nije jasno zasto se ovjde jos lljudi zanose mislju da ce zlokovic igrati za reprezentaciju.. Iskreno nakon svega sto se dessava ne bi me npr iznenadilo da se on pojavi u reprezentaciji Brazila za olimpijadu...

Na temu smjene, znaci idu u prvom turnusu nikola, pedja, milos , zdravko i toni je tu, jasno zlokvica vise ne racunam. Znaci u startu 5-6 igraca manje. Znaci ako racunamo da su popovic i markovic neupotrebljivi, draskovic , saric ni blizu potrebog, znaci imamo samo murisica koji tu moze nesto i gomilu osrednjih igraca koji nisu jos u karijeri nista znacajno ni na nivou klupskog vaterpola postignuli....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vaterpolisti

Mađarska ima šansu da objedini titule evropskog i svetskog prvaka. Prošle godine u Barseloni osvojili su svetsko zlato posle 10 godina (Barselona 2003), sad imaju priliku da osvoje evropsko posle 15 godina (Firenca 1999). Takođe, imaju priliku da konačno pobede Srbiju u meču sa velikim ulogom, da ''ukradu'' Srbiji titulu evropskog prvaka i da je pobede 2 puta na jednom prvenstvu. Mađarska se definitivno vraća, lutali su dosta posle Pekinga... Rim, Zagreb, Šangaj, London, bez medalje...

Srbija će ukoliko osvoji zlato odbraniti i drugo takmičenje ove godine, i imaće sjajnu priliku da u Kazahstanu sledećeg meseca odbrani i SK. Pošto je sledeće EP u Beogradu za dve godine, to bi bila idealna prilika da ova generacija ponovi ono što je uradila generacija Šefik, Savić, Šapić, Vujasinović, Ikodinović... a to su 3 evropska zlato zaredom (zanimljivo, poslednje od ta 3 takođe u Beogradu 2006. godine). Ali to je sve šta bi kad bi... Ono što je sigurno, Srbija nastavlja taj niz osvajanja medalja na svakom EP od samostalnosti (2(3)-1(2)-1), i Srbija igra treće finale na poslednja 4 EP. Jedini put kad nije došla do finala, u polufinalu je igrala sa domaćinom (Zagreb 2010).

Prilika za sedmo zlato zaredom, za neku od selekcija sa ovih prostora (sve je počelo baš u Budimpešti, 2001. godine).

Crna Gora će posle 2 finala zaredom igrati za bronzu. Prilika da se nastavi sa osvajanjem medalja, ako padne Italija biće to 4 od 4 posle Londona. Takođe, prilika za 5 od 5 na SK u avgustu. Prilika da se podignu (mada će biti teško) i pokažu da nisu luzeri kako ih mnogi krstiše.

Kad je reč o tri navedene selekcije, treba reći da su poslednja 2 finalna turnira SL završena istim poretkom: Srbija, Mađarska, Crna Gora. U Ajndhovenu na EP: Srbija, Crna Gora, Mađarska. Iste selekcije imaju priliku da budu na postolju sutra u Budimpešti i u Kazahstanu sledećeg meseca. I sve to u poslednje 2 godine. Usudiću se čak da kažem i to, da bi Srbija sigurno osvojila medalju na SP prošle godine da nije udarila u 1/4 finalu na Crnu Goru.

Italija želi medalju posle 2 takmičenja bez medalje, Ajndhoven i Barselona. Na oba prvenstva nije imala nikakvu šansu (bar po rezultatima). Bez Tempestija porazi od Srbije i Mađarske na EP, odnosno CG i Hrvatske na SP. Istina, protiv Mađara su prokockali prednost u poslednjoj četvrtini ali su zato na SP bili prosto razbijeni. Na sve načine su gospoda pored bazena pokušali da ih vrate u mečeve protiv CG i Hrvatske ali nije išlo. Ove godine deluju mnogo bolje, žele medalju i žele da se revanširaju CG za poraz na SP.

Za pola sata počinje meč za 5. mesto između Grka i Hrvata, pobednik ide na SP 2015. Nisam siguran, ali čini mi se da su Grci ove godine oba puta savladali Hrvatsku u SL.

Vaterpolistkinje

U finalu Španija i Holandija, za bronzu Italija i domaćin Mađarska.

Španija je svetski prvak i olimpijski viceprvak. Italija je još uvek aktuelni evropski prvak. Mađarska ima bronzu sa prošlog EP.

Holandija se vraća (poslednja medalja bronza u Zagrebu, pre toga olimpijsko zlato u Pekingu). Holanđanke igraju odličan turnir, imaju sve pobede. Pre 2 godine su kao domaćin eliminisane u 1/4 finalu od kasnije prvaka Italije.

Ruskinje na još jednom takmičenju ostaju bez medalje, a Grkinje su izgubile u 1/4 finalu od Italije. Upravo su te 2 ekipe igrale finale u Ajndhovenu, a Grčka je igrala finale i u Zagrebu.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Sad se treba skupiti i uzeti tu bronzu. Nek pokazu prkos i izdignu se jer nije u pitanju samo bronza vec bi neuspjeh ugrozio sve buduce akcije. Zato od mene puna podrska za momke pa valjda napokon izvucemo neke pouke. Na kraju kako kaza Capro '"Ovi momci rade maksimalno korektno, i mislim da nemamo boljih igrača koji hoće da igraju za Crnu Goru. Problema imamo jako puno... "

Poslato sa moje cukalice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

E sto rade ove sudije na utakmici Hrvatska - Grcka... Ovaj talijan Bianchi nije znao sto vise sudi, dva metra, nije dva metra, s pravom zamjene, katastrofa.... Da je on kojim slucajem sudio sinoc, to bi bila festa

Cisto sto se tice komentatora, ako neko ko je naucio pravila waterpola prije dvije godine treba da prenosi utakmice, to je po meni uzas. A da ne govorim da se ne sjecam da su nekada pozvali strucnog komentatora , pa kakav god da je samo daje iz svjeta waterpola da bude co komentator. Sve strucnjak do strucnjaka , i u samoj televiziji. A sto se tice snimka, a mozda i bolje sto ne prikazuju da se narod ne nervira jos vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

I jos jedna dopuna .. Nesto sam jutros inspirisan.. Ako je zaista CApro izjavio to sto napisa kolega forumas, da nemamo boljih igraca koji zele da igraju za reprezentaciju, i treba neko da kaze tu opstepoznatu cinjenicu koju svi prenebregavaju...

A zasto momci nece da igraju za svoju reprezentaciju? Ajde sad neka mi neko kaze zasto igra Crep za gruziju i zasto je Misic igrao za Makedoniju,sto sekulica nema u ekipi i tome slicno...

A evo sacekat cu da Cattaro kaze dvije o tome da ne bude da samo ja filozofiram. Samo cu napomenuti da ne moze biti da je sve do patriotizma ...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dakle, link: http://www.cdm.me/sport/vaterpolo/pe...u-za-crnu-goru
    Sto kome odje nije jasno?
    Da li ijedan igrac (osim Ticica, ali on je i tako nakon OI batalio vaterpolo) ikada rekao zasto ne igra za reprezentaciju? Naravno, ne mislim na ,,patriote'' Prlainovica i Mandica.
    Da li je Zlokovic ili bilo ko ikad rekao da je Capro problem? I meni se cini da je Zlokovic za CG gotova prica, pogotovo sada kada je sasvim jasno da je za Nikolu, Jokica i Radica ovo zadnje takmicenje. Crepulja je imao sve preduslove da bude i vise od onog sto nama treba. Problem je bio u njegovoj glavi. A to ne zna niko bolje od Capra. Sto je sa Sekulicem? Naljutio se jer je izgubio jedno (proslo) ljeto?
    I na kraju, Radovic ,,lijeci'' povredu igrajuci na Malti.
    Ne ocekujem od Novljana sa ovog foruma da pljuju po svojim sugradjanima, ali me nemojte zajebavat', zivota vam. Ja te kojih nema nikad nisam osudjivao, iskljucivo sam zalio, jer su nam trebali za vece domete. Eh da smo sinoc imali Radovica... Vidjeli ste sto nam je od desne strane ostalo kad je Brga dobio 3. licnu. Jedini klasicni igrac desne strane.
    A ljudi odje bi zlato, pljuju ih svi na svim mogucim portalima, zao mi ih je... Obavezno procitajte navedeni text, sve vam tu pise. Nas trener i igraci nisu poput kolega iz Srbije, pa da uvijek i svuda kukamo na sudije, njihovi igraci su nakon slicnog odnosa u iskjucenjima (17-10 u korist Srbije!!!) na mecu sa Madjarima pominjali sudjenje...
    Ljudima koji ne prate vaterpolo danas govorim da ni fudbalska utakmica nije gotova ako se u 70. minutu vodi 2:0. Problem je sto se ovo ponavlja? Jeste. Kompleks? Ja ga ne prihvatam, neko drugi kaze da jeste. Valjda smo ih zato izbacili sa proslog svjetskog, dje su bili jos jaci...

Grijesili smo sinoc, ali su im sudije pomogle da budu u igri, da se potpuno vrate. Tek nakon preokreta nama se sudilo kao njima 3 i po cetvrtine. Bilo je kasno, svi smo znali. Ako su nasi igraci krivi sto nisu iskoristili te situacije sa igracem vise na kraju - onda O.K. Meni ta posljednja cetvrtina ne moze pokvariti dojam koji sam stekao u prve tri cetvrtine.
    Igrali smo najbolje sto smo mogli!!
    Ljudi, brutalno su nas iskljucivali, sramno im poklonili gol za 8:5...da nisu preokrenuli i da se eventualno uslo u produzetke pitanje ko bi ostao kod nas u igri...

E sad, vidjeh statistiku meceva iz Londona i Ajndhovena. Imate to nekoliko stranica unazad, nema to veze sa vezom, na oba ta takmicenja ukupan broj iskljucenja, duplih iskljucenja i peteraca bio je max. 1 razlike u nasu korist. To je sustina. Natezanje za onog koji gubi, na kraju se to gotovo izjednaci.
    Sinoc 18-13 u korist Srba. Kome to ne govori nista neka gleda...neki drugi sport.

Mislim da nam sada slijede bas krizne godine...kada ce nam polufinale biti veliki uspjeh. Mada, vec smo se mi dizali kad smo mislili da nam slijedi pad...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo šta sam našao pa da prepravim i dopunim.

Crna Gora - Italija, nedelja 18:30 - meč za bronzu.

Crna Gora - Italija 9-1-4 (EP, 0-1-1)

Medalje na EP: Crna Gora 1-1-0, Italija 3-2-5.

Od 14 utakmica, 11 je odigrano u SL, 2 na EP (računajući meč odigran pre nekoliko dana), a prošle godine je odigran prvi meč na SP između ovih reprezentacija. Od 2007-2010 odigrano je 10 mečeva, posle toga nijedan 3 godine, do Barselone. Bilo je nekih pripremnih/prijateljskih utakmica. Možda je interesantan taj podatak o čak 11 mečeva u SL, ali je još interesantniji da je od 5 mečeva u Italiji, Crna Gora dobila 3.

2007 SL, Novi Sad - preliminarna runda
    Italija - Crna Gora 13-11
    2007 SL, Peskara - preliminarna runda
    Crna Gora - Italija 12-11
    2008 SL, Budva - preliminarna runda
    Crna Gora - Italija 9-7

2008 SL, Atina - preliminarna runda
    Crna Gora - Italija 11-10 (pet)
    2008 SL, Đenova - finalni turnir (grupa)
    Crna Gora - Italija 16-15 (pet)
    2009 SL, Trst - preliminarna runda
    Crna Gora - Italija 8-6
    2009 SL, Herceg Novi - preliminarna runda
    Crna Gora - Italija 9-4

2010 SL, Breša - preliminarna runda
    Italija - Crna Gora 8-7

2010 SL, Budva - preliminarna runda
    Crna Gora - Italija 6-5

2010 EP, Zagreb - grupa

Italija - Crna Gora 11-10 ( 3-2, 3-4, 3-3, 1-1 )
    Igrač više: Italija 3/5, Crna Gora 4/6
    Peterci: Italija 0/1, Crna Gora 2/2
    Italija: Felugo 3/6, Figlioli 2/6, Luongo 2/2, Aicardi 1/1, Gitto 1/2, Fiorentini 1/2, Presciutti 1/4, ( Gallo 0/4 )
    Crna Gora: M. Janović 5/7, Gojković 1/2, Jokić 1/2, Petrović 1/2, N. Janović 1/2, Ivović 1/6, ( Zloković 0/1, Vukčević 0/1 )
    Golmani: Tempesti 3/13, Radić 3/6, Šefik 4/12

Italijani su imali 1 asistenciju na meču, CG 5 ( Ivović 3 ). Uspeli su da zaustave Leku šuterski, ali je ipak imao 3as i 4ukl. Zato nisu uspeli Mlađana. Interesantno je da se mnogo bolji centri od Klikovca i Mišića, kao što su Boris i Nikola nisu proslavili protiv njihovih bekova. Ovaj poraz je bio veliko iznenađenje jer je CG tada još uvek bila aktuelni evropski prvak, kolo pre toga je savladala domaćina Hrvatsku 11-9, a Italijani se nisu proslavili godinu ranije kao domaćin SP. Međutim, kasnije se ispostavilo da je to daleko od iznenađenja jer su žabari osvojili srebro, a CG je eliminisana u 1/4 finalu. Upravo u Zagrebu je počeo uspon Italijana posle 7-8 godina. U poslednje 3-4 godine imaju svetsko zlato, evropsko i olimpijsko srebro.

1/4 - 1:0 Felugo (6:33), 1:1 M. Janović (5:48, 1:2 Gojković (4:13), 2:2 Luongo (0:53), 3:2 Gitto (0:06).
    2/4 - 4:2 Fiorentini (7:29), 4:3 Jokić (6:45), 5:3 Figlioli (6:25), 5:4 M. Janović (5:31), 5:5 M. Janović (4:45, pet ), 6:5 Figlioli (4:15), 6:6 Petrović (1:51)
    3/4 - 7:6 Felugo (6:37), 7:7 M. Janović (3:50), 7:8 N. Janović (2:58, 8:8 Luongo (2:27), 9:8 Aicardi (1:44), 9:9 Ivović (1:19)
    4/4 - 9:10 M. Janović (5:11), 10:10 Felugo (4:51), 11:10 Presciutti (2:07)

Prošle godine ubedljiva pobeda CG i potpuna kontrola meča, iako krajnji rezultat 10-8 ne govori tako. Bilo je 3-0, 5-1, 8-3, 10-4.
    http://waterpolo.sportresult.com/pdf/WCH2013/M40.pdf

Čučković/Crousillat, odnosno Perez, Gitto, Felugo, Presciutti, Napolitano, D. Fiorentini/Di Fulvio, Velotto, Luongo, Fondelli, Baraldi, Giaccopo.

Ove godine, pobeda CG 11-8 odnosno Italije 10-9 u SL, i remi u Budimpešti 6-6.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dve dopune.

Quote Originally Posted by Maksa View Post
    Još nešto da dodam... Crna Gora još nije dobila meč za bronzu na velikim takmičenjima. Ne računam ovogodišnju SL kad ste učestvovali sa B timom. Mislite i o tome. Neočekivane eliminacije u Rimu, Zagrebu i Šangaju, zlato u Malagi i Podgorici, srebro u Nišu i Ajndhovenu, 4. mesto u Pekingu i Londonu. Zbog toga je značaj sutrašnje utakmice još veći.
    I dalje je tako jer je prošle godine igrano finale.

Vaterpolistkinje

U finalu Španija i Holandija, za bronzu Italija i domaćin Mađarska.

Španija je svetski prvak i olimpijski viceprvak. Italija je još uvek aktuelni evropski prvak. Mađarska ima bronzu sa prošlog EP.

Holandija se vraća (poslednja medalja bronza u Zagrebu, pre toga olimpijsko zlato u Pekingu). Holanđanke igraju odličan turnir, imaju sve pobede. Pre 2 godine su kao domaćin eliminisane u 1/4 finalu od kasnije prvaka Italije.

Ruskinje na još jednom takmičenju ostaju bez medalje, a Grkinje su izgubile u 1/4 finalu od Italije. Upravo su te 2 ekipe igrale finale u Ajndhovenu, a Grčka je igrala finale i u Zagrebu.
    Ovo sam upravo pročitao. Kako je evropski prvak eliminisan u polufinalu ?

''BTW. jučer kod žena Italija vodi 8-7 nekih 7-8 sekundi do kraja, imaju loptu i onda u bazen pošalju igračicu koja je imala tri isključenja. Rezultat toga je bio penal za Nizozemsku, realizirale su to i onda u raspucavanju prošle u finale.'' Žene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto mislis cataro da je ovo janovicu,jokicu i radicu zadnje takmicenje,blizu je olimpijada,zar im nije zelja da donesu tu medalju vise olimpijsku,ja samo govorim kao navijac,mozda ti imas neke informacije,ja bi volio da odigraju jos ove 2god pa nek zavrse svoje,svakom igracu je olimpijada najbitnija...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Stari vidi ovo opet nisi rekao sve , ne zato sto ne znas , vec mozda ne zelis u ovom trenutku da potpirujes vatru ili sto god..

Da se zlokovicu nije igralo za reprezentaciju on ga ne bi nikada skocio u bazen za crnu goru, isto vazi i za vlada, pedju, milosa,radovica, crepa, damjana tako da odje patriotizam nema veze sa nicim.

Ne mozes mi reci da muro nije bolji sidrun od klikovca, ja sam ubjedjen da je muro bolji i od klikovca i od misica, ali ako on njega na vodi zato sto misli da muro nema kredita kod sudija, ili zato sto je klikovcu tata to sto jeste...... I sta je to uradio na ovom turniru drugi brguljan? POpovic ili markovic pa cak i saric bi sigurno uradili isto ako ne i bolje.
    Aj necu vise dok ne zavrsi prvenstvo pa cu onda detaljnije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post

Grijesili smo sinoc, ali su im sudije pomogle da budu u igri, da se potpuno vrate. Tek nakon preokreta nama se sudilo kao njima 3 i po cetvrtine. Bilo je kasno, svi smo znali. Ako su nasi igraci krivi sto nisu iskoristili te situacije sa igracem vise na kraju - onda O.K. Meni ta posljednja cetvrtina ne moze pokvariti dojam koji sam stekao u prve tri cetvrtine.
    Igrali smo najbolje sto smo mogli!!
    Ljudi, brutalno su nas iskljucivali, sramno im poklonili gol za 8:5...da nisu preokrenuli i da se eventualno uslo u produzetke pitanje ko bi ostao kod nas u igri...

E sad, vidjeh statistiku meceva iz Londona i Ajndhovena. Imate to nekoliko stranica unazad, nema to veze sa vezom, na oba ta takmicenja ukupan broj iskljucenja, duplih iskljucenja i peteraca bio je max. 1 razlike u nasu korist. To je sustina. Natezanje za onog koji gubi, na kraju se to gotovo izjednaci.
    Sinoc 18-13 u korist Srba. Kome to ne govori nista neka gleda...neki drugi sport..
    Ne pričaj... Navlačili su za Crnu Goru tokom većeg dela utakmice. Sudije su vam krive jer ste nesposobni da završite posao a u prvoj četvrtini povede 5:1, pa posle 8:4? Ne, sami ste krivi. Sudije jesu lošije sudile, ali ne na štetu CG, a to što si napisao da je CG imala četiri-pet isključenja više nema nikakve veze. Ne prođe utakmice (svejedno, klubovi ili reprezentacija) a da ti ne kukaš kako je tim za koji ti navijaš oštećen. Samo gledaš ko sudi itd.

Ukratko...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Звезда ле! View Post
    Ne pričaj... Navlačili su za Crnu Goru tokom većeg dela utakmice. Sudije su vam krive jer ste nesposobni da završite posao a u prvoj četvrtini povede 5:1, pa posle 8:4? Ne, sami ste krivi. Sudije jesu lošije sudile, ali ne na štetu CG, a to što si napisao da je CG imala četiri-pet isključenja više nema nikakve veze. Ne prođe utakmice (svejedno, klubovi ili reprezentacija) a da ti ne kukaš kako je tim za koji ti navijaš oštećen. Samo gledaš ko sudi itd.

Ukratko...
    Argument za svu ovu pricu (ovaj post)?
    Neki statisticki detalj, video clip...slika? Ovo sa Radicem to sigurno nije...
    Ali, pazi, sprema se finale, pa onda mozes sam sebi skociti u usta
    Mozda ti je pametnije da sacekas da zavrsi finale?
    Svaku rijec koju napisem mozes da analiziras, ja cu ti je argumentovat (sto ti mozes i ne moras da prihvatis), sto cu, komuniciram na taj nacin.
    Ma neka nisam nikad u pravu, ali dacu argument za to sto kazem.
    A ovo boldovano mi je top... Ne znam ni kako sam izdrzao da procitam ista nakon toga.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Stari vidi ovo opet nisi rekao sve , ne zato sto ne znas , vec mozda ne zelis u ovom trenutku da potpirujes vatru ili sto god..

Da se zlokovicu nije igralo za reprezentaciju on ga ne bi nikada skocio u bazen za crnu goru, isto vazi i za vlada, pedju, milosa,radovica, crepa, damjana tako da odje patriotizam nema veze sa nicim.

Ne mozes mi reci da muro nije bolji sidrun od klikovca, ja sam ubjedjen da je muro bolji i od klikovca i od misica, ali ako on njega na vodi zato sto misli da muro nema kredita kod sudija, ili zato sto je klikovcu tata to sto jeste...... I sta je to uradio na ovom turniru drugi brguljan? POpovic ili markovic pa cak i saric bi sigurno uradili isto ako ne i bolje.
    Aj necu vise dok ne zavrsi prvenstvo pa cu onda detaljnije
    Ja mogu da nagadjam, ali sto se tacno desilo izmedju Zlokovica i Capra ne znam. Znamo sto je zvanicno - da je htio da se odmori. Pa je otisao u srpsku ligu, koja ispade najjaca u Evropi te godine...
    Muro nije bolji od Klikovca. Igrac (Muro) kome Kovacic iz tri kontre da tri gola u Kotor nije za ovaj nivo. Mora da popravi odbranu! A da ima prostora da bude bolji od oba centra koja trenutno igraju - ima. Nazalost, visinu nema, tako da neka extremna karijera nije sigurno pred njim.
    Popovica i Markovica ne bih komentarisao. Rekoh nesto na pocetku prosle sezone (tad su bili reprezentativci, igrali SL...), pa mi je Budvanin poludio...

Ajmo sjutra uzet medalju. Da mi je ko ponudio bronzu (narocito kad sam vidjeo kako izgledamo u SL) - objerucke bih prihvatio.
    Iako, zbog svega, mislim da su nam u tom mecu manje sanse od njihovih.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Argument za svu ovu pricu (ovaj post)?
    Neki statisticki detalj, video clip...slika? Ovo sa Radicem to sigurno nije...
    Ali, pazi, sprema se finale, pa onda mozes sam sebi skociti u usta
    Mozda ti je pametnije da sacekas da zavrsi finale?
    Svaku rijec koju napisem mozes da analiziras, ja cu ti je argumentovat (sto ti mozes i ne moras da prihvatis), sto cu, komuniciram na taj nacin.
    Ma neka nisam nikad u pravu, ali dacu argument za to sto kazem.
    A ovo boldovano mi je top... Ne znam ni kako sam izdrzao da procitam ista nakon toga.
    Nema to veze sa statistikom. Možete vi da imate i 20 isključenja i da svako bude zasluženo, kao što možemo i mi da imamo 20 isključenja i da svako bude zasluženo. Nemam klip ni sliku jer nema nigde cele utakmice. Ovo boldovano nije bilo ozbiljno. Normalno su sudili. Bilo je grešaka, ali nije bilo navlačenja za Srbiju kao što ti pišeš. Nekoliko puta nisu svirali faul nad Pijetlovićem, jednom nisu svirali faul nad Ranđelovićem. Ovo sa Radićem nije imalo veze sa suđenjem i nisam zbog toga postavio. Neću više o njemu, cela Srbija (i pola Crne Gore) mu se smeje.

Što se tiče finala, nisam veliki optimista jer su domaćini, mi smo fizički i mentalno istrošeni. Ali posle onakvog preokreta u polufinalu ne može im niko ništa zameriti. Ali znam da ćete vi navijati za Mađarsku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ce shvatiti kad je limitiran?

Korektna izjava Perovica. Momcima zaista ne treba zamjeriti, borili su se posteno, od mene imaju puno postovanje, uprkos porazu. Mislim da je bilo precerivanja kad se pricalo o preokretu, 4 gola prednosti u vaterpolu se lako moze nadoknaditi. Uostalom, pred zadnju cetvrtinu prednost je bila 2 gola. Nista spektakularno se nije desilo. Naravno, zal ostaje, jer se mec mogao i trebao dobiti. Sta da se radi, ovakve stvari se desavaju.

Da sam na mjestu selektora, ne da ih vise ne bih zvao, nego Radovoicu i Zlokovicu ne bi dopustio da ikad vise zaigraju za reprezentaciju. Ostavilu su momke na cjedilu i to treba jasno kazati. Pokazali su da vaterpolo igraju samo zbog novca, a to znaci da nijesu pravi sportisti. Jer, za pravog sportistu trebalo bi da postoji neke vaznije stvari.

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Звезда ле! View Post
    Ali znam da ćete vi navijati za Mađarsku.
    ti to sudiš po sebi, a?

problem je u tome što vi ne navijate za protivnika crne gore nego navijate protiv cg.

a ko će pobijediti, srb ili hun, uopšte me nije briga, zabolje me ćoše ko god da pobijedi...svejedno...ne hranim se time kao vi da svoju energiju usmjeravam u mrziteljsko navijanje protiv

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po ko zna koji put ova je ekipa pokazala da je dominantno karakterise psiholoska barijera koja ju je limitirala u cijelom prethodnom periodu (a i ubuduce ce).
    Srbija je opet pokazala da je bolja ekipa od nas i tu nema dvojbe.

Uspjeh je polufinale.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da malo skrenemo sa ''teme''.

Malo o istorijatu duela finalista EP. Od samostalnosti je 10-2 za Srbiju. Obe pobede Mađara su u grupnoj fazi, Zagreb i Budimpešta. Srbija takođe ima 2 pobede u grupi, London i Barselona. Preostalih 8 je u eliminacionoj fazi redom: finale EP u Beogradu (prvi meč), finale SL u Berlinu, 1/2 finale EP u Malagi, 1/4 finale SP u Rimu, meč za bronzu na EP u Zagrebu, 1/2 finale SP u Šangaju, finale SL u Čeljabinsku i finale SL u Dubaiju.

Neke od tih pobeda su ostvarene prilično lako, Čeljabinsk, Dubai i London (grupa). Ni meč iz Barselone nije daleko od te kategorije. U Dubaiju je bilo 10-3 posle 3/4 a završilo je 10-6, uz realizaciju igrača više 1/9 od strane Mađara. U poslednjem meču u Budimpešti, Srbija je bila katastrofalna sa igračem više, samo 25% (4/16).

Uopšte nisam stekao utisak da su Mađari do sada imali domaćinsko suđenje, ni protiv Srbije, ni protiv Hrvatske, ni protiv Italije. Nadam se da će tako biti i večeras, a neću se žaliti ako ne bude.

Idealna prilika za Mađare da dobiju važan meč protiv Srbije, jer nisu dobili nijedan. Videlo se u prvom meču koliko im je značila pobeda. Ako se ode malo dalje (do nastupa zajedničke selekcije), poslednji meč koji su dobili je u Atini, finale OI 2004. godine. Gubili su 7-5 posle 3/4 a pobedili sa 8-7. Posle toga su izgubili 4 meča zaredom od čega 3 finala: SL u Beogradu, SP u Montrealu i SK u Budimpešti. Posebno bolan je poraz iz Beograda 16-6, 7 golova Šapića a 6 Mađarske. To je znači 11-0 u mečevima eliminacione faze, porazi od SCG i Srbije.

Na EP je 3-2 za Srbiju (Beograd, Malaga, Zagreb/Zagreb, Budimpešta).

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Maksa, vidim da se razumijes u vaterpolo - ako moze tvoje misljenje ko dobija u borbi za bronzu (ista kvota 2.15 i na It i na Mne), kao i za finale (Madjarima se daje prednost 2.1 a Srb 2.2).

hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Španija posle evropskog osvojila i svetsko zlato, za 12 meseci. To su im jedina zlata na tim takmičenjima, imaju samo zlato na SP, a na EP pored zlata imaju i srebro. Trenutno su i olimpijski vicešampion. Nova sila u ženskom vaterpolu.

Ubedljiva pobeda u finalu protiv Holandije, 10-5. Mađarska osvojila novu bronzu na EP pobedom nad bivšim prvakom Evrope Italijom, 9-8.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Flexbux View Post
    Maksa, vidim da se razumijes u vaterpolo - ako moze tvoje misljenje ko dobija u borbi za bronzu (ista kvota 2.15 i na It i na Mne), kao i za finale (Madjarima se daje prednost 2.1 a Srb 2.2).

hvala
    Pa eto vidiš, teško je bilo šta reći, čak ni kladionice nikoga ne favorizuju. Crna Gora je bolja ekipa, prošle godine je prilično lako savladala Italiju (u jačem sastavu) u 1/2 finalu SP, ali je pitanje da li se mogu oporaviti od teškog poraza. Italija igra bolje nego prošle godine a uvek može da računa i na odlično suđenje, ima i motiv više zbog tog poraza od prošle godine. Teško je bilo šta prognozirati.

P.S. Navijaš za CG a uplatiš na pobedu Italije.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

P.S. Navijaš za CG a uplatiš na pobedu Italije.
    Win-win situacija sto god da bude..

Page 721 of 942 FirstFirst ... 221621671711717718719720721722723724725731771821 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)