Dakle, link: http://www.cdm.me/sport/vaterpolo/pe...u-za-crnu-goru
Sto kome odje nije jasno?
Da li ijedan igrac (osim Ticica, ali on je i tako nakon OI batalio vaterpolo) ikada rekao zasto ne igra za reprezentaciju? Naravno, ne mislim na ,,patriote'' Prlainovica i Mandica.
Da li je Zlokovic ili bilo ko ikad rekao da je Capro problem? I meni se cini da je Zlokovic za CG gotova prica, pogotovo sada kada je sasvim jasno da je za Nikolu, Jokica i Radica ovo zadnje takmicenje. Crepulja je imao sve preduslove da bude i vise od onog sto nama treba. Problem je bio u njegovoj glavi. A to ne zna niko bolje od Capra. Sto je sa Sekulicem? Naljutio se jer je izgubio jedno (proslo) ljeto?
I na kraju, Radovic ,,lijeci'' povredu igrajuci na Malti.
Ne ocekujem od Novljana sa ovog foruma da pljuju po svojim sugradjanima, ali me nemojte zajebavat', zivota vam. Ja te kojih nema nikad nisam osudjivao, iskljucivo sam zalio, jer su nam trebali za vece domete. Eh da smo sinoc imali Radovica... Vidjeli ste sto nam je od desne strane ostalo kad je Brga dobio 3. licnu. Jedini klasicni igrac desne strane.
A ljudi odje bi zlato, pljuju ih svi na svim mogucim portalima, zao mi ih je... Obavezno procitajte navedeni text, sve vam tu pise. Nas trener i igraci nisu poput kolega iz Srbije, pa da uvijek i svuda kukamo na sudije, njihovi igraci su nakon slicnog odnosa u iskjucenjima (17-10 u korist Srbije!!!) na mecu sa Madjarima pominjali sudjenje...
Ljudima koji ne prate vaterpolo danas govorim da ni fudbalska utakmica nije gotova ako se u 70. minutu vodi 2:0. Problem je sto se ovo ponavlja? Jeste. Kompleks? Ja ga ne prihvatam, neko drugi kaze da jeste. Valjda smo ih zato izbacili sa proslog svjetskog, dje su bili jos jaci...
Grijesili smo sinoc, ali su im sudije pomogle da budu u igri, da se potpuno vrate. Tek nakon preokreta nama se sudilo kao njima 3 i po cetvrtine. Bilo je kasno, svi smo znali. Ako su nasi igraci krivi sto nisu iskoristili te situacije sa igracem vise na kraju - onda O.K. Meni ta posljednja cetvrtina ne moze pokvariti dojam koji sam stekao u prve tri cetvrtine.
Igrali smo najbolje sto smo mogli!!
Ljudi, brutalno su nas iskljucivali, sramno im poklonili gol za 8:5...da nisu preokrenuli i da se eventualno uslo u produzetke pitanje ko bi ostao kod nas u igri...
E sad, vidjeh statistiku meceva iz Londona i Ajndhovena. Imate to nekoliko stranica unazad, nema to veze sa vezom, na oba ta takmicenja ukupan broj iskljucenja, duplih iskljucenja i peteraca bio je max. 1 razlike u nasu korist. To je sustina. Natezanje za onog koji gubi, na kraju se to gotovo izjednaci.
Sinoc 18-13 u korist Srba. Kome to ne govori nista neka gleda...neki drugi sport.
Mislim da nam sada slijede bas krizne godine...kada ce nam polufinale biti veliki uspjeh. Mada, vec smo se mi dizali kad smo mislili da nam slijedi pad...

Reply With Quote
Bookmarks