Jole,toliko si glup brate da nemam kad 2 sata da ti objasnjavam i najobicniju stvar...Cus golf2 omg
Jole,toliko si glup brate da nemam kad 2 sata da ti objasnjavam i najobicniju stvar...Cus golf2 omg
Ako mu treba auto da se zavrsava posao uz minimalna ulaganja golf 2 je pravo auto, eventualno golf 3, ostalo do 1000e samo o jadu da te zabavlja..
A brat kupio bih prije ficu nego golf2,toliko je to auto odvratno ...Samo mi nisu jasni pojedinci koji kantu od golfa prodaju po 1500-2000...
A dbr to je posebna prica, ali kome treba za trcaniju i posao najisplativije auto.
Kakav je 918 :shock:
niujedne mi gace lastike nema
I to RWD.
TAKUMI
E jbg porsche je to
sent from my dick
Dajte mu one daske...
TAKUMI
Ahaha i ovaj je jedinac nema burazere da pomognu
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Pa do*****lo mi je to vise, "ovaj auto ima alu trapove i stradaju".
TAKUMI
hahahah a skoro svako to pominje![]()
She is only here to annoy herself!
na ovoj slici desna kugla je sa mazalicom i moze se podmazati kad dodje vrijeme za mali servis ulja filtera i sl. plus ova opruga iznad mazalice ima ulogu da usiljava koliko toliko da plastika bude uz kuglu,vecina ovih kugli imaju dzipovi i jace optereceni trapovi....
Je li realno da su ovi na tehnicke preglede svi podigli cijene? Sad bih u castelanu da odradim tehnicki 50e cijena
I Radulovici? Skoro sam u Sava Car produzio registraciju i bili su malo skuplji od Radulovica, a i polisa je bila skuplja u odnosu na proslu godinu - taman za 20 eur (mrzni zeleni)...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
polisa je skocila, pa je i sama registracija skuplja za 15-20e svuda..
Nije polisa u pitanju nego samo tehnicki polisa je poskupila odavno, a ovo su izgleda sad poskupljali tehnicki jer su im uveli kontrole itd.. jos se mora zakazivat po dan dva unaprijed..
Ima li ovo neki novi trend da se ne postuje semafor kod podvoznjaka u masline? U dva dana me dvoje zaobidjose da bi prosli na crveno.
ima - kad vidis da nema nidje zive duse, prolazi slobodno.
ka i kod trgovinske isto
policajac vjerovatno
Ili lopov trecega nema
sent from my dick
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks