Bolje uzmi za 400-500€ golfa dvojku. Uloži 150€ da generalno središ motor i neke sitnice koje budu trebale i za ostalo ga ofarbaj čisto da bude fin na oko. I miran si 4-5 godina s njim.
Bolje uzmi za 400-500€ golfa dvojku. Uloži 150€ da generalno središ motor i neke sitnice koje budu trebale i za ostalo ga ofarbaj čisto da bude fin na oko. I miran si 4-5 godina s njim.
Juce sa drugom iz Bp gledasmo 2-3 auta tu do 1000e, bili i do Nk medjutim mrka kapa.. Tesko naci pristojno auto za taj cjenovni rang izgleda.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
varaš se koleZahttp://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/234790
To jedino ako mu drug drži kakve pumpe po BP pa da ovo uzme :P A da ne pričamo o registraciji![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Za iljadu tesko a4 u stanju u kakvom moze 80ku. Jbg to nije budzet za kur.enje i dzabe prica zato je moj prijedlog isao ovako. Moze i laguna tu upast ali to onda otvara druge price za i protiv
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Mogu zamislit kakva je kanta bio taj A4.Sto ce tice budzeta od 1000e,mozes audi 80,audi coupe,reno clio,mozda se nadje i neka honda.A golf 2 ne bih vozio pa da bi pjeske isao
Ništa gora kanta od tvojeg S4
![]()
Pa da posebno sad,a kako si ga strucno slika da se ne vide defekti
Ako te ne mrzi da tražiš imaš oglas ođe islikan sa svih strana čak i unutra. Plin je komplet sređen bio ništa od ulaganja nije bilo sem da se sipa i voziČak je i klima bila ispravna
![]()
Pa koja je muka onda na auto kad je posao za tolko para?Jer je to daleko od njegove vrijednosti ako je bio iole dobar
Realno to auto ne vrijedi preko 1400€ samo što su na autodiler i svuda napumpane cijene. Auto je bilo odlično al ga godine pregazile. Staro je to dosta i skupo održavat.
Ne bih rekao da je skupo za odrzavat,i to mu nikako nije realna cijena,mada je ovaj 1996,al ko mu stavi ove ocajne felme...
Skupo je to imash okasha 99 bez tachkice dizela za te pare
sent from my dick
Bolji je b4 nego ovaj a4 sa alu trapom. Drugo a4 tijesan unutra, ne moze cetvoro normalno sjesti.
niujedne mi gace lastike nema
A4 je kanta
sent from my dick
Lose za dzep, dobro za sve ostalo.
Ne znam za zglobove ali mislim da ima 8 alu ramena kao passat b5 koja cesto stradaju.
Pa ne stradaju zato sto su od aluminijuma, tijelo je od alu, ali zglobovi su isti kao kod celicnog trapa.
Mislim na ovaj dio, bez obrzira koji materijal se koristi za tijelo ramena, ovo se pravi od istog materijala:
![]()
TAKUMI
Archi golfčinu dvojku i da te bog vidi, samo gorivo sipaš i bucaš. Ove primitivne priče John Scene, da kupuješ matirana kola kao njegova da ti leže po brda ne bi li se pofalio u pod volat i kristal da imaš tri auta čija je tržišna vrijednost 300 eura. BTW: moja ponuda i dalje stoji, 100 eura, razmisli.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks