View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,258
    Thanked in
    837 Posts

Nema veze to su punoljetni momci, nisu đeca od 12, 13 godina pa da godine igraju ulogu. 94 godište, 20 godina, konju bi rep iščupali.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Realno Petkovic je napravio 2 kardinalne greske,mislim na onaj penal,potpuno bespotrebno i onaj slobodni,mislim da nije smio da primi onakav go,lose se postavio,tako da nije ni trepnuo a kamoli da je uspio da napravi paradu...samim tim i ja mislim da je ovakav rezultat samo zbog toga,mislim na visinu poraza,sto ne znaci da nisu trebali da nas dobiju,bili su mnogo bolji....i samo mi nije jasno stavljanje Raickovica u prvu postavu,igrac koji koliko znam nije standardan u Buducnosti,to mi bas nije jasno.
    Petković je kiksao, ali dešava se. On je budućnost našeg fudbala. Ipak, ne bih se složio da je rezultat samo zbog toga. Rezultat je realan. Ništa strašno, ovo je potpuno novi sastav, ali znajući kakva ih spodoba vodi, iskreno žalim ove momke. Tvrdim da našu mladu reprezentaciju samo suvi kvalitet još uvijek drži u borbi za baraž, a priča se da Rumuni podmlađuju sastav pa se možda i to čudo desi. Koliki je Vlaisavljević gmaz, dovoljno govori i to što nije ni pokušao da nađe zamjenu za Jankovića koji ima parne kartone. O sastavu koji je izveo (ponovo Marko Vukčević bek!!!) ne bih ni trošio riječi, ali ono što si primijetio, a to je pozivanje Miloša Raičkovića je kretenizam samo njemu svojstven. Momak nema pravo nastupa u narednom ciklusu jer je 1993 godište, a za Budućnost je povezao svega nekih možda 5 mečeva od starta, a sve je još nevjerovatnije kad se tome doda da iz Budućnosti ima Hočka koji je em 1994 godište, em uvijek bio starter za Budućnost. A nije ga ni pozvao.

Slušam talijanskog komentatora kako govori o zalaganju njihovih igrača
    "Con il motivatore come Di Biagio non poteva essere diversamente"
    E sad pokušajmo da istu rečenicu primijenimo i mi kad je naš selektor u pitanju.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Di Biagio je i na 3:0 pozivao na ozbiljnost do kraja, možemo samo da sanjamo istu stvar od Duškija.
    Gigi nas je u izjavi posle meča pohvalio, naglasio je da ovo nije prvi tim, da su bili mlađi momci na terenu, i da naš prvi tim dobro stoji u kvalifikacijama.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kako vec rekoh prije mjesec i nesto :

Aleksandar Boljević "filipsovac" tri godine

Mladi crnogorski reprezentativac Aleksandar Boljević nosiće u naredne tri godine dres holandskog velikana PSV Ajndhovena

Uvecaj!

Mladi crnogorski reprezentativac Aleksandar Boljević nosiće u naredne tri godine dres holandskog velikana PSV Ajndhovena! Boljević, koi je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici iz Zete u mladi tim PSV-a, nametnuo se legendarnom igraču "lala" i Barselone a sada treneru, Filipu Kokuu, sjajnim igrama u drugoj holandskoj ligi.
    Boljević je u zimskom prelaznom roku pozajmljen PSV, a za maldi tim ove ekipe odigrao je 16 utakmica i postihao je tri gola. Krilni napadač, 18-godišnji Boljević je u prvom dijelu prethodne sezone odigrao za Zetu 11 utakmica na kojima se dva puta upisao u strijelce.
    Holandski "De Telegraf" navodi da je Boljević supertalentovani napadač, koji je u Prvoj crnogorskoj ligi debitovao sa 15 godina, dok je za najjaču A crnogorsku reprezentaciju debitovao sa 17 godina! List navodi da je Boljević odigrao sjajnu sezonu u Eerste diviziji, i da je igrama, zalaganjem i ponašanjem zaslužio ugovor.

Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Svaka mu cast!!!!

Neka je ovo putokaz ostalim zvijezdicama iz T com lige, da samo trudom i zalaganjem mogu da napreduju...

A neki namjestaju frizuricu dok igraju mec za reprezentaciju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

bravo za boljevica, idealan tim - liga da napravi finu karijeru.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Svaka mu cast!!!!

Neka je ovo putokaz ostalim zvijezdicama iz T com lige, da samo trudom i zalaganjem mogu da napreduju...

A neki namjestaju frizuricu dok igraju mec za reprezentaciju...
    Ocigledno pojma nemas ni o cemu vezano za ovog Boljevica... Ako ko namjesta frizuricu dok igraju mec za reprezentaciju to je on , ali posto ocigledno nisi ispratio protiv Njemacke na 1:0 za nasu reprezentaciju Boljevic je usao , 3 minuta namjestao frizuricu kako ti kazes i onda trupacke uletio u Njemca , dobio crveni i napravio prekid posle kojeg (centarsut) smo mi primili go... Ako sam pogrijesio sto , prastajte , ali ako se dobro sjecam o njemu je rijec

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Valjda će ga vaspitati tamo malo.
    http://cg-fudbal.com/archives/32709
    Napredovasmo tri mjesta, sad smo na 51-om, a imali smo poraz i remi. Super.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Auh, fino je počela ova generacija 1996

http://fscg.me/selekcije-2/7545-u19-...azeni-u-ceskoj
    http://fscg.me/selekcije-2/7552-u19-...irali-sokolice

Nije ovo uopšte dobro. Bojim se da je Miljenović pogubio sve konce, ukoliko ih je ikad držao.

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kako vec rekoh prije mjesec i nesto :

Aleksandar Boljević "filipsovac" tri godine

Mladi crnogorski reprezentativac Aleksandar Boljević nosiće u naredne tri godine dres holandskog velikana PSV Ajndhovena

Uvecaj!

Mladi crnogorski reprezentativac Aleksandar Boljević nosiće u naredne tri godine dres holandskog velikana PSV Ajndhovena! Boljević, koi je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici iz Zete u mladi tim PSV-a, nametnuo se legendarnom igraču "lala" i Barselone a sada treneru, Filipu Kokuu, sjajnim igrama u drugoj holandskoj ligi.
    Boljević je u zimskom prelaznom roku pozajmljen PSV, a za maldi tim ove ekipe odigrao je 16 utakmica i postihao je tri gola. Krilni napadač, 18-godišnji Boljević je u prvom dijelu prethodne sezone odigrao za Zetu 11 utakmica na kojima se dva puta upisao u strijelce.
    Holandski "De Telegraf" navodi da je Boljević supertalentovani napadač, koji je u Prvoj crnogorskoj ligi debitovao sa 15 godina, dok je za najjaču A crnogorsku reprezentaciju debitovao sa 17 godina! List navodi da je Boljević odigrao sjajnu sezonu u Eerste diviziji, i da je igrama, zalaganjem i ponašanjem zaslužio ugovor.
    Evo odmah i izjava:
    http://topfudbal.me/index.php/domaci...m-cekacu-sansu

Pohvale za topfudbal. Baš su lijepo krenuli sa sajtom. Pohvale i za sve ostale sajtove koji obrađuju domaći sport.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

slovenci sa Argentinom, Srbi sa Brazilom a mi sa Iranom . provjere su nam do bola. ne mozemo igrati sa to 20 reprezentacijama ako nam u kvalifikacije ne dopadnu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogli smo i mi u južnu ameriku na prijateljske sa kolumbijom ja mislim ali su naši odustali od toga... Bilo tako nešto prije 2-3 mjeseci u vijesti

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

http://www.cdm.me/sport/fudbal/fifa-...hiljada-dolara
    Na Kongresu ove organizacije u Sao Paulu odlučeno je i da naš savez bude jedan od 209 koji su pod okriljem FIFA-e koji će dobiti dio kolača od prihoda sa predstojećeg Svjetskog prvenstva.
    Planirano je da savezi dobiju po 250 hiljada dolara sljedećeg mjeseca, a ostatak od pola miliona zelenih novčanica početkom 2015. godine.
    Finansijski direktor Svjetske kuće fudbala Markus Kutner rekao je da će svaka od šest kontinentalnih federacija inkasirati po dva i po miliona dolara tokom jula nakon Mundijala, dok će po još četiri i po miliona dobiti na startu sljedeće godine.
    Novac će sigurno dobro doći našem savezu jer su uložili prilična finansijska sredstva u rekonstrukciju terena Gradskog stadiona u Podgorici, kako bi u novom ruhu sačekao kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. i duel sa Moldavijom 8. septembra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Evo Ćiro Blažević krenuo da trenira nižerazredne klubove po regionu. Jes da je sad već prestar i polu lud, ali bi i takav bio milion puta bolji od Brne majstora.

Ajde Brna, nemoj upropastit poslednju šansu ovoj generaciji. Zaslužili su toliko da im ne smetaš. Naće kumara neki drugi posa.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mi imamo problem regrutovanja i neznanja odakle koji igraci (vani) poticu..najmanje 4-5 igraca igra za BiH nasi nisu ni znali da imaju neke korijene iz CG (juzni sandzak) pa onda onaj Radoncic azdaha sto igrao u Koreji nikad ga nisu zvali itd sigurno ima jos nego znamo samo za neke igrace necu reci otpadak iz Srbije koje oni nikad nebi ni zamisli da igraju za njih a mi uzimamo...
    http://www.avaz.ba/sport/sp-brazil-2...ezentaciji-bih

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,258
    Thanked in
    837 Posts

Tacno tako. Hajrovic (Galatasaraj) i Spahic (Leverkuzen) su iz Bijelog Polja. Medunjanin (neki turski klub) i Kolasinac (Shalke) su iz Plava. Kakvi samo igraci...
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Namjerno se ne zovu Muslimani.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Okle sad to?recimo meni je zverotic najdrazi igrac,i definitivno najsrcaniji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I meni Beciraj.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    6,214
    Thanks Thanks Received 
    13,856
    Thanked in
    5,252 Posts

http://www.portalanalitika.me/sport/...za-pet-miliona
    Njega ne bismo prodavali ni da nam ponude pet miliona eura.

Duplo manje od toga da ti ponude bi ga lično pakova

Thanks Thanks Given 
    109
    Thanks Thanks Received 
    125
    Thanked in
    73 Posts

V. Boljevic presao u kiparski AEK.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Tacno tako. Hajrovic (Galatasaraj) i Spahic (Leverkuzen) su iz Bijelog Polja. Medunjanin (neki turski klub) i Kolasinac (Shalke) su iz Plava. Kakvi samo igraci...
    Hajrovic je rodjen u Svici. Roditelji mu jesu iz BP ali su odselili kao mladi u Sarajevo i postali Bosanci. http://en.wikipedia.org/wiki/Izet_Hajrovi%C4%87
    Spahicu je stari iz BP ali je zivio u Dubrovniku http://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Spahi%C4%87
    Medunjanin, rodjen u Sarajevu, izbjego u NED i igrao za njihove mlade. Jeste prezime iz PV ali budimo realni http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Medunjanin
    Kolasincu je stari rodjen u NK ili je davne 1969 otisao u BIH i ozenio se. Rodjen u GER i igrao za njihove mlade http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Medunjanin

Nije da nema nidje veze ali tesko je ocekivati da ovi momci prihvate da igraju za nas kad su im i sami roditelji vise vezani za BIH. I jos im se nudi selekacija koja je, realno govoreci, jaca od nashe.
    Pretpostavljam da ih je savez kontatirao ali da je dobio negativan odgovor
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dobro je kad ne navijaju za Inter.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Valjda nasi reprezentativci gledaju ovo SP, i vide kakve sve ekipe dobijaju, prolaze medju 8 najboljih...valjda ih to motivise da se plasiraju na sledece EP.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by suponik View Post
    V. Boljevic presao u kiparski AEK.
    Ne mogu da razumijem sto tog momka ne zovu u reprezentaciju (mada ovu sezona nije bas nesto ispala) ali jos manje sto ga nije uzela Buducnost

Page 1556 of 2251 FirstFirst ... 55610561456150615461552155315541555155615571558155915601566160616562056 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)