View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Uzmi moje mišljenje sa rezervom jer bi na to pitanje bolje mogli odgovorit navijači Lovćena, ali koliko sam ja bio u prilici da vidim, najčešće nijesu starteri, ali kad im se pruži šansa odigraju sjajno.
    Ja sam ih gledao vise puta,Marko igra stopera,Nikola je na krilu...obojica su dobri igraci,igrali su i mladjim selekcijama reprezentacije...dobro si rekao,minutaza ove sezone u Lovcenu bila im je bas bas mala pogotovo Marku koji prakticno ne znam da li je poceo neki mec,mozda jeste 2 meca,ne vjerujem vise a ulazio sa klupe isto toliko puta.Nikola je bio nesto "redovniji" ali daleko da je bio standardan....ali dobro,znamo kakav je posao Lovcen odradjivao ove sezone.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Provjerih sad. Marko je odigrao 10 utakmica u prvenstvu, od koga u 4 bio starter. No, podatak koji je bitan jeste što su sve odigrane u drugom dijelu prvenstva, što se poklapa sa Lovćenovim usponom. Dao i 1 gol, mada taj podatak i nije toliko važan s obzirom na poziciju.
    Nikola je odigrao 22 utakmice, 9 od starta i dao 4 gola. Mislim da prave stvari od njih možemo očekivati naredne sezone.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

uz pravi razvoj i dobre reprezentaitvne role mnogo se lakse pronalazi inostrani angazman, jer se jedino u inostranstvu moze napredovat na reprezentativnom nivou
    ali najveci problem je kumara Dule, jer gledajuci samo kod komsija svaki njihov veci uspjeh mlade reprezentacije odmah dolazi do prodaje igraca.
    a mi smo vjecito treci i to je vjecito veliki uspjeh.

jos bi dodao da je Nikola Drincic uvrsten u idealan tim Srpke lige. odlican mu je potez bio sto je tu dosao.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Počela rekonstrukcija terena Gradskog stadiona

Bušenjem odvodnih bunara i proširenjem postojećih drenažnih kapaciteta, danas su počeli radovi na rekonstrukciji terena Gradskog stadiona pod Goricom koji finansira UEFA u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore.

Radovi predviđaju uklanjanje postojećeg terena sa svim podlogama, postavljanje novog drenažnog sistema i sistema za automatsko navodnjavanje terena sa novim dovodima vode, kao i postavljanje nove prateće infrastrukture (klupe, golovi, mašine za održavanje terena). Izvođač radova je Mađarska kompanija "Sport pažit" koja će radove na postavljanju nove zemljane podloge završiti do 20. jula. Novi teren sa prirodnim busenom biće spreman za upotrebu najkasnije do 20. avgusta, na vrijeme za početak kvalifikacija za odlazak na Euro 2016. godine.
    Novi kvalifikacioni ciklus crnogorska reprezentacija će početi 8. septembra u Podgorici protiv Moldavije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a vrijeme je vise

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Calcio: Nazionale Under 21 Italia - Montenegro
    In onda: 16:50 - 19:00Durata: 130 minuti

Nazionale Under 21 Nazionale Under 21

Srijeda, 4. jun. Rai 3, ipak, što znači da samo Cabling i eventualno Total imaju. Moraću u goste da bih gledao
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

http://www.olimpiazzurra.com/2014/05...il-montenegro/

Portieri
    : Bardi (Livorno), Cragno (Brescia), Provedel (Pisa);
    Difensori: Antei (Sassuolo), Biraghi (Catania), Ceccherini (Livorno), De Col (Virtus Lanciano), Goldaniga (Pisa), Liviero (Juve Stabia), Rugani (Empoli), Zappacosta (Avellino);
    Centrocampisti: Baselli (Atalanta), Battocchio (Watford), Benassi (Livorno), Busellato (Cittadella), Schiavone (Siena), Sturaro (Genoa);
    Attaccanti: Belotti (Palermo), Berardi (Sassuolo), Improta (Padova), Trotta (Fulham), Verdi (Empoli).

Evo spiska što ostadoh dužan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledajte kako teku radovi na rekonstrukciji terena pod Goricom

Radovi predviđaju uklanjanje postojećeg terena sa svim podlogama, postavljanje novog drenažnog sistema i sistema za automatsko navodnjavanje
    (Foto: FSCG)

Bageri, kamioni i buka mašina - takva je slika stadiona pod Goricom ovih dana.

Mađarksa kompanija "Sport pažit", koju je angažovao FSCG, počela je prije četiri dana radove na rekonstruckiji terena najvećeg crnogorskog stadiona, koji bi u novom ruhu trebao da dočeka kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u septembru naredne godine.

Radovi predviđaju uklanjanje postojećeg terena sa svim podlogama, postavljanje novog drenažnog sistema i sistema za automatsko navodnjavanje terena sa novim dovodima vode, kao i postavljanje nove prateće infrastrukture (klupe, golovi, mašine za održavanje terena).

Očekuje se da će novi teren sa prirodnom travom biti spreman najkasnije do do 20. avgusta. Kako se odvijaju radovi, pokazuju slike postavljene na Fejsbuk stranici Fudbalskog saveza Crne Gore.

A do rekontsrukcije terena, svi evropski mečevi crnogrskih klubova igraće se u Nikšiću i u Petrovcu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potencijalni naslednici Brnovica

Trenerske licence bivšim reprezentativcima

Škola za trenere Fudbalskog saveza Crne Gore izdala je UEFA "A" licence Radoslavu Bataku, Milanu Jovanoviću, Vladu Jekniću i Nenadu Brnoviću.

Batak, Jovanović, Jeknić i Brnović su na Cetinju odbranili diplomske radove i uspješno obavili praktičan dio ispita sa seniorskom ekipom FK "Lovćen" pred komisijom koju su sačinjavali dr Niko Raičković, dr Nikola Rakojević i Miodrag Radulović.

Kandidati su diplomirali na sljedećim temama:

- Radoslav Batak: Metodika rada zadnje linije u sistemu 1-4-4-2;

- Milan Jovanović: Metodika rada i saradnja igrača zadnje linije i veznog reda po lijevom boku u sistemu 1-4-4-2;

- Vlado Jeknić: Saradnja četiri igrača zadnje linije i dva centralna vezna igrača u sistemu 1-4-4-2;

- Nenad Brnović: Metodika rada i uloga veznih igrača u sistemu 1-4-4-2 (vezni igrači u rombu).

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Mogu misliti njihove 4-4-2 sisteme.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Radoslav Batak: Metodika rada zadnje linije u sistemu 1-4-4-2;

zamisli njegovo postavljanje ekipe u odbrani kad sami znamo kakav je on sam bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li ko kakav link za taj Rai 3

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to i ja trazim

Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    13 Posts

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

BRAVO DULE!!!!

Necemo tri ocemo pet

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Neke postavke i izbor igraca koje je stavio da pocnu mec nisu mi bas najjasniji,ali ajde

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

s obzirom da je moglo do sada 5 da bude, nije lose ovo 3:0

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

opet ce biti brice kako ce da razmisli dal ce neke pozivati vise u reprezentaciju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

4 komada, svaka cast Dule.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

"Nije bilo loše kako to rezultat govori, imali smo nekoliko šansi ali njihovi golmani su odlično reagovali i sačuvali mrežu. Italijani su iskoristili loš dan Petkovića, koji nas je čuvao kroz kvalifikacije odličnim odbranama... Ipak, bolje je što se to danas desilo nego da se desi na meču sa Rumunijom. Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme i žao mi je što nismo uspjeli da postignemo makar jedan gol. Zadovoljan sam sa nekim igračima, debijem njih sedmorice ali ubjedljiv poraz baca sjenku na stvari kojima sam zadovoljan", rekao je Vlaisavljević za sajt FSCG.
    uvijek je neko drugi kriv, vazda neki igrac ima los dan

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Realno Petkovic je napravio 2 kardinalne greske,mislim na onaj penal,potpuno bespotrebno i onaj slobodni,mislim da nije smio da primi onakav go,lose se postavio,tako da nije ni trepnuo a kamoli da je uspio da napravi paradu...samim tim i ja mislim da je ovakav rezultat samo zbog toga,mislim na visinu poraza,sto ne znaci da nisu trebali da nas dobiju,bili su mnogo bolji....i samo mi nije jasno stavljanje Raickovica u prvu postavu,igrac koji koliko znam nije standardan u Buducnosti,to mi bas nije jasno.

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

A niko od vas ne spominje fizičku spremu naših ljubimaca, a kuku njima kad ne mogu da trče. Ima tu talenata, samo da trče.
    Kosović je budućnost našeg fudbala, ima i on dosta da radi ali ima pravi mentalitet da postane veliki igrač.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    A niko od vas ne spominje fizičku spremu naših ljubimaca, a kuku njima kad ne mogu da trče. Ima tu talenata, samo da trče.
    Kosović je budućnost našeg fudbala, ima i on dosta da radi ali ima pravi mentalitet da postane veliki igrač.
    A dobro,to je vec poznato...kako se radi u nasim klubovima to je tragikomicno

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,258
    Thanked in
    837 Posts

Ovi naši treba da su zadovoljni što su igrali protiv Italijana a ne da razmišljaju da ih zakinu. Gledam sastav Azzurra, to su sve momci koji igraju u Atalantu, Livorno, Parmu, Kataniju, Veronu...znači nimalo naivno.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ovi naši treba da su zadovoljni što su igrali protiv Italijana a ne da razmišljaju da ih zakinu. Gledam sastav Azzurra, to su sve momci koji igraju u Atalantu, Livorno, Parmu, Kataniju, Veronu...znači nimalo naivno.
    A jos bih dodao,sasvim slucajno veceras pogledam na internetu,vidim da od 20 Italijanskih igraca (na teren+klupa) mnogo vise od 10 igraca je 1992 godiste,ostalo su 1993 i eventualno 1 ili 2 igraca 1994 godiste...a velika vecina sto su igrali u prvoj postavi su 1992 godiste...taj podatak nije zanemarljiv s obzirom da je nama jedna velika vecina 1994 god. i da su stvarno ovo igraci koji su po 2 godine stariji,a to nije bas mala razlika u ovim godinama.

Page 1555 of 2251 FirstFirst ... 55510551455150515451551155215531554155515561557155815591565160516552055 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)