Page 602 of 1169 FirstFirst ... 1025025525925985996006016026036046056066126527021102 ... LastLast
Results 15,026 to 15,050 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadal zasluzeno pobijedio. Ono prenemaganje onesvescivanje na klupu ide mi na zivce. Sportom sam se bavio 10tak godina igrao omladinsku ligu. Imali smo treninge na 40 stepeni po sat i po i svako zna da sportisti to podnose lagano. Trening i ishrana od organizma prave masinu i to cak i na amaterskom nivou na kojem smo mi tada bili. A on profesionalni sportista se onesvescuje na 30 stepeni prolecenjeg Pariskog Sunca. Ma daj bre foliraj nekog drugog mene ne mozes. Upravo tu je publika presla na Nadalovu stranu jer publika uvijek navija za srcanijeg za onog koji se bori. Uvijek. Podnesi poraz budi musko stisni ruku boljem ili Vaya con Dios.
    Last edited by Byk-e; 08-06-14 at 19:05.
    ...ashes to ashes, dust to dust.

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts

Ovo je vjerovatno najveca pobjeda Rafaela Nadala posle onog finala Vimbldona 2008e.
    Kako djeluje sad blizu Federerovih 17.. Vamos!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li iko primijetio da se Novak jedva kretao OD POČETKA meča, sem ja?! Ili ćemo svi da svršavamo na RAFU? A bejale tamo, čoek malaksao igra 4 sata. Đovak šampion!

Crven u facu, poluotvorene oči, jedva diže ruku, nema snage da potrči, predaje se nakon dugih poena.. Zar je to baš sad moralo da se desi. Užas, mislim da bi ga Nole izdominirao da je normalan bio.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Je li iko primijetio da se Novak jedva kretao OD POČETKA meča, sem ja?! Ili ćemo svi da svršavamo na RAFU? A bejale tamo, čoek malaksao igra 4 sata. Đovak šampion!

Crven u facu, poluotvorene oči, jedva diže ruku, nema snage da potrči, predaje se nakon dugih poena.. Zar je to baš sad moralo da se desi. Užas, mislim da bi ga Nole izdominirao da je normalan bio.
    28 stepeni ga je onesvijestilo treba je doci u Podgoricu na toplotne pripreme onda mu ni 35 ne bi zasmetalo.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    509
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post

E nemoj vala zajebavat, prvi set se krecao, u drugi isto normalno, onda je uslijedio pad, slaba kretnja, cak u jednom trenutku cini mi se da je povratio nesto..
    Rafa ga je zasluzeno dobio, nema tu sad analiza, pogadja je forhend odlicno i malo je grijesio iz bekhenda..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Te price da je Novak bio umoran macku o rep, vidjelo se krajem 4. seta posle par dugih poena da Nadalu treba vise odmor od Novaka. Nadal je nevjerovatno podigao nivo igre tokom meca, prvi set i pola drugog je grijesio neke glupe stvari, poklonio par poena koje inace ne bi. Treci set ga je razbio, a u cetvrtom je bilo cupavo, pogotovo nakon onog ribrejka i servisa Nadala za 5:4

Novak je imao 49 neiznudjenih greska (od cega 23 ili 24 iz bekhenda a to mu je mozda i najjace oruzje), par puta je na drugi servis Novaka lagane ritern udarce slao ili u aut ili u mrezu. I za kraj kao i '12 RG je izgubio tako sto je napravio duplu servis gresku. Ako hoce da osvaja ponovo GS, mora da povrati psihu iz 2011. Zato je Djokovic izgubio. A ne zbog umora.

Al' za sve drugo je tu najbolji momak koji je ikad igrao na ovoj podlozi:

I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

https://vine.co/v/MDQZYi0hz0w

kad se ovo desilo,nisam uhvatio ovaj detalj ?

ovo nije prvi put da se desilo.sjetite duela protiv čilića u trećem setu kad je odjednom potpuno pao...

u toku meča mislim da je temperatura bila negdje oko 28,29 stepeni a vlažnost oko 75 %.mislim da je ovdje razlog gdje je No1e pao i bio van sebe.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Izgubio od danas mnogo boljeg Nadala-sezona se nastavlja i tako turnir za turnirom damas jedan sjutra drugi.
    Treba samo pogledati rezultate ostalih vrhunskih tenisera u duelima sa Nadalom pa je lako zakljuciti da mu se Novak jedini primakao a ostali nisu svi zajedno dobijali meceve kao Djokovic.
    Da nema Novaka Nadal bi po svim parametrima bio isto sto i Dzordan u kosarci

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Evo i ja sad kad sam se ohladio da kazem da je Nadal zasluzio da osvoji ovo po 9 put i svaka mu cast na tome, najjaci igrac ove podloge ikad a mozda i uopste.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    8,758
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Najvishe zavisi od zdravlja Djokovica i vremenskih prilika,inache nece dugo trajati nishta u ned.
    Na zalost tako i bi,ali zasluzio je Djokovic ovo i uzece !
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    https://vine.co/v/MDQZYi0hz0w

kad se ovo desilo,nisam uhvatio ovaj detalj ?

ovo nije prvi put da se desilo.sjetite duela protiv čilića u trećem setu kad je odjednom potpuno pao...

u toku meča mislim da je temperatura bila negdje oko 28,29 stepeni a vlažnost oko 75 %.mislim da je ovdje razlog gdje je No1e pao i bio van sebe.
    Pao je i jednom na stolicu danas, ovo je bilo u 3. setu, a kako je izjavio posle meca zadjih dana je dosta cestro povracao. Odje pojedini misle da je lako igrati na suncu , 2, 3, 4 sata . Sve sami strucnjaci, pa i po nadalu se vidjelo u 4. setu da je i njega sunce dobro iscrpilo. Ne treba traziti opravdanje u ovome naravno , ali kad ti tijelo ne funkcionise onda dzaba sve.
    Mene interesuje jedno , kad je Nadalu sudija potrvrdio aut a hawk eye pokazao dobru loptu, zasto se na roland garosu ne promjenjuje isti kad ga vec imaju nego sudija mora da silazi sa stolice i da vaga je li bio ili nije bio aut ?

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Jako mi je žao što Novak nije ostvario ovaj san na ovogodišnjem RG-u. Danas je protiv sebe imao nevjerovatnog protivnika. Nadala je nevjerovatno služio servis tokom cijelog meča, bio je jako dobro koncentrisan, veoma dobro fizički spreman i u odlučujućim poenima ofanzivniji i generalno u cijelom meču bolji igrač. Sa druge strane, Novak je uobičajeno za finale jako puno griješio. Pravio je dosta grešaka koje ne pravi tokom svojih igara ka finalu i na veoma slab način završio finalni meč duplom servis greškom. Lično i dalje mislim da Novak igra raznovrsniji i ljepši tenis ali za ovakve mečeve mora povratiti samopuzdanje. Moj utisak je da on definitivno nije posvećen kako treba pristupu za važne turnire. Definitivno mora bolje da poradi na fizičkoj spremnosti. Mora da još više poboljša servis i rezultati se moraju iz toga izroditi.

Kao njegov navijač, veoma sam razočaran ali Bože moj.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Novak generalno lose igra finala GS sto je za analizu.

Thanks Thanks Given 
    8,758
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Ne bih da obezvrijedjujem Rafin uspjeh,naprotiv,sve najljpehse mu zelim,ali kako mogu vidjeti ...Djokovic od petka i treceg seta sa Gulbisom nije zdravstveno kako treba,ali svakako ponavljam Rafi svaka chast i srecno naravno
    ...

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Pa ukoliko se ne omrsi na nekom od preostala dva velika turnira onda bi u nekom svođenju prethodnih 3 sezone došli do zaključka da je osvojio 2 puta Australian open i to je sve od mogućih 12 titula.
    I jedna titula je nevjerovatan uspjeh,da se pogrešno ne razumijemo ali kad pogledamo kako je igrao Djoković i koliko je turnira drugih osvojio to je baš slabo.
    I na olimpijadi ništa-sezona može da se spasi jednim Grand Slemom ili makar jedinim mastersom koji mu nedostaje Sinsinatijem.
    Ako ne uzme nešto od ovoga zalud mu je i da ponovo bude broj jedan što nije nemoguće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Ne znam o kakvim zdrastvenim problemima pricate!?
    Vjerovatno vi bolje znate od samog novaka koji je izjavio nakon meca da je fizickih problema imao tokom drugog seta, treci i pogotovo cetveti je bio ok...ali ne, bolje vi (pojedini) iznate od njega samog.
    No, to je generalno problem svih navijaca djokovica: kad izgubi kriv je los dan, publika, sudija, losa sreca, visoka temperatura i milion drugih razloga...nikako to sto je protivnik bolji u tom trenutku...
    Pocnite da ucite od njega samog. Ne cuh ga ni jednom danas u svim izjavama da razloge za poraz trazi u losem zdravlju, nedostatku srece, slaboj fizickoj spremi...uglavnom je govorio o tome da je dao sve od sebe al da to nije bilo dovoljno da pobijedi svog protivnika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Ne znam o kakvim zdrastvenim problemima pricate!?
    Vjerovatno vi bolje znate od samog novaka koji je izjavio nakon meca da je fizickih problema imao tokom drugog seta, treci i pogotovo cetveti je bio ok...ali ne, bolje vi (pojedini) iznate od njega samog.
    No, to je generalno problem svih navijaca djokovica: kad izgubi kriv je los dan, publika, sudija, losa sreca, visoka temperatura i milion drugih razloga...nikako to sto je protivnik bolji u tom trenutku...
    Pocnite da ucite od njega samog. Ne cuh ga ni jednom danas u svim izjavama da razloge za poraz trazi u losem zdravlju, nedostatku srece, slaboj fizickoj spremi...uglavnom je govorio o tome da je dao sve od sebe al da to nije bilo dovoljno da pobijedi svog protivnika.
    Nismo ludi da pricamo napamet ...
    "U poslednjih četiri, pet dana, nešto se čudno događalo sa mojim zdravljem", rekao je Đoković na konferenciji za medije.
    "To je bilo prisutno i protiv Gulbisa (u polufinalu, prim. aut). U međuvremenu sam povraćao više puta..."

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ja mislim da su danas presudili Nadalov servis i nevjerovatno kako ga je sluzio top spin forhend, cak i izmjesta.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da je Novak osvojio niko odje ne bi pominjao probleme sa zdravljem.
    Novak samo mora da povrati onaj mentalitet koji je imao tokom 2011. godine. Tad je osim sjajne igre sva ona finala protiv Rafe dobio i jer je psihicki bio jaci kad se mec lomio. Ako to uradi, osvojice on RG i jos neke GS. Ne smije teniser njegovog kvaliteta da pravi onakve greske iz forhenda i bekhenda i da na mec loptu protiv Nadala u finalu GS ima duplu servis gresku.
    Mozda treba ozbiljno da razmisli o promjeni trenera, o nekom ko bi ga malo psiholski "digao'.
    Volio bih da ova dvojica sjajnih momaka igraju i finale W, to bi bio previse dobar mec.

Sent from Paris
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Pricam o izjavama nakon samog meca u kojima je rekao da je problema (fizickih) imao samo u drugom setu...
    No, ako ce vam biti lakse drzite se teorije da bi sigurno pobijedio da nije bilo tih zdrastvenih problema...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Naravno da se ja ne drzim te teorije, nadal je zasluzeno pobijedio i to je to, neka mu je srecno , vjerovatno nikad niko nece postici na jednom grand slam-u sto je on postigao na RG, cini mi se skor 62-1 . To niko ne spori. Ovo se vec moze nazvati krizom djokovica u finalima grand slam turnira, jer previse gubi u njima, i pod hitno mora da radi na tome. Brzo ce W pa cemo da vidimo.

Thanks Thanks Given 
    8,758
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Pricam o izjavama nakon samog meca u kojima je rekao da je problema (fizickih) imao samo u drugom setu...
    No, ako ce vam biti lakse drzite se teorije da bi sigurno pobijedio da nije bilo tih zdrastvenih problema...
    Uz duzno poshtovanje,znam da i ti a i vecina ovdje pratite tenis ali neke stvari NE vidite i NE znate,ja svakako ne opravdam niti omalovazavam Rafin uspjeh,ali rekoh kako stvari stoje,a ako si pratio shta sam napisao u petak ovaj moj post sad ne bi bilo potrebe da pishem.
    ...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Al no brate dobri koje su to stvari ?

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Pa ne znam za druge igrače ali mislim da nije često da jedan veliki igrač ima više izgubljenih mečeva nego titula na grand slemovima a Đoković ima skor 7 poraza i 6 titula. Federer ima 17 titula i 7 poraza u finalima a Nadal 14 titula i 6 poraza. i dalje Sampras 14:4 itd.

Tu je trenutno najsličniji Lendlu koji ima 8 titula i 11 izgubljenih finala.
    Čak je i ukleti Marej svoje dvije grand slem titule uzeo protiv Đokovića i ubijeđen sam da on u finalu ne bi nikoga mogao dobiti sem Novaka.

Page 602 of 1169 FirstFirst ... 1025025525925985996006016026036046056066126527021102 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)