Najvishe zavisi od zdravlja Djokovica i vremenskih prilika,inache nece dugo trajati nishta u ned.
...
Sad ili nikad. Ubjedjen sam da Nole ovo uzima.
Forever young, i want to be forever young
Potpisujem sve napisano sem da pobjedi Rafa :tears_of_joy: Sto se kladionica tice uvijek sam bio misljenja da su oni najveci strucnjaci (naravno ne nepogresivi i ultimativni) za prognozu pobjednika. Koliko ce samo ljudi igrati ovaj mec sirom planete a oni to isplacivati, tako da je odabir kvota vise nego bitan a oni odlucise skoro egal. Forma im je dosta uravnotezena, vremenske prilike naginjace na Djokovicev mlin (ocekuje se vlazno sa pomalo kise) koji ce zasigurno biti vise psihicki opterecen. Nista nije vjecno to znam ali ko razmislja kockarski a ne navijacki treba znati da igra protiv Rafinog skora 64-1 i nije lako baciti ozbiljnije pare pogotovo ne na Djokovica. Licno cu igrati vodjen mozda i sa malom dozom navijanja na Rafu i mislim da ce prevagnuti. Sto bi englezi rekli a vazi za Rafu na RG ''business as usual'' :semi-twins:
Ocekujem jedan dobar mec...
i peti trijumf Novaka...
![]()
Nadalu je ovo poslednja linija odbrane-praktično je u 3 seta na šljaci nepobjediv.
Đoković sa druge strane želi da se upiše u malobrojne igrače koji imaju titule sa 4 velika turnira.
Pored tih uloga u igri je i naziv prvog reketa svijeta-dakle mnogo para je na stolu.
Neko ovđe napisa i ja se sa tim potpuno slažem da je trenutno Đokovićev maksimum veći od Nadalovog maksimuma ali je veliko pitanje koliko će ko od njih pokazati u duelu.
Dajem prednost Nadalu jer je čovjek na ovom turniru domaći a šansu Đoković ima u tom smislu što ukoliko Nadal doživi poraz mislim da njegova karijera bespovratno bi krenula silaznom putanjom i da više nikad ne bi bio prvi reket svijeta.
Dakle Nadal ima mnogo više da izgubi ja mislim-eto tu je Novakova šansa.
Navijam naravno za njega![]()
Simona i Rafa su blizi tituli.
NE MOGU da gledam i slusam ovu Sarapovu, ovo lukavo i namazano, ne mogu!
Zelim da Simona osvoji!
Nista novo od nje. Para usi ko i uvjek.
Forever young, i want to be forever young
Odje ce neka mentalno da popushti... Da im se dovatit sa gemom na svoj servis...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
usi me bole od sarapove...ajmo halep
Zalim one ljude sto gledaju i moraju da slusaju tamo, a sta Simoni sad uradise sudije... sramota.
Ako moze neko od ovih koji znaju bolje da pojasne sto se desilo prilikom ove sudijske intervencije...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
32 gema - 16 brejkova
Poslato sa tastature
Koliko ja vidjeh, sudija je zvao aut pošto je ona odigrala poen, tako da je ispravna odluka.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
Ona mora da bude prezadovoljna sto je izgubila finale. E paaa..![]()
Kakva djevojka. <3
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
Što bi sa onim kažnjavanjem zbog vike/vriske, čime se dekoncentriše protivnik? Kako joj neće popucati te glasne žice, pa da se i taj tenis malo dovede u normalu, a ne što je kao cirkus. Vrišti kao da joj reket svakim udarcem kožu dere.
Brito vs Sarapova
![]()
![]()
Last edited by METZ; 07-06-14 at 17:54.
No1e !!!
Konacno da ona osvoji nesto bitno, iznenadjen sam. Mislio sam da nikad vise nece biti stara dobra Shara od prije 8-9 god
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks