Sa gnušanjem odbacujem prljavu kampanju režima u Podgorici uz pomoć nekih sebi sličnih ortaka u Beogradu, koja ima za cilj da tešku tragediju građana Srbije zloupotrijebi u dnevno političke svrhe, saopštio je poslanik DF Nebojša Medojević
n je najoštrije demantovao "podlu izimišljotinu da sam ja danas na svom Twitter nalogu pravio morbidne i neuksune aluzije na katastrofu koja je zadesila Srbiju".
"Istina je da sam u utorak sa svojim prijateljima na Twitteru razmjenio par stavova o projektu Beograd na vodi, ali tada niko ni u Srbiji, a ni u Crnoj Gori nije imao nikakve najave da ce poplave imati ovakve katasrofalane posljedice. Kao veliki i iskreni prijatlj Srbije i aktivni učesnik u mnogim fazama njene demokatske, političke, ekonomske, institucionalne tranzicije od 90-ih do danas, izražavam svoje duboko zgražavanje sa neljudskim pokušajima režima u Podgorici i dijela kontrolisanih medija u Beogradu da mene predstave kao čovjeka i politicara koji, zloupotrebljava i ne saosjeca sa tragedijom velikog broja ljudi u Srbiji", navodi se u saopštenju.
dzaba ti sad. kad si glup i muska alapaca pa ne razmislis prije nego napises nesto
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks