View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 119 of 185 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... LastLast
Results 2,951 to 2,975 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

a sta radi lucke sa kombinatorikom i DPS-ovim anketarenjem... Odakle ti podatak da ce DPS tako proci? Koliko su albanci imali na proslom sazivu?

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto vise vremena prolazi ja mislim da se ovi iz DF sve vise kaju sto im je Medojevic tu, iako sluzi da izigrava crnogorca u toj gradjanskoj koaliciji on im vise stete napravi nego koristi. da mogu kako da ga se odreknu sjutra bi to uradili, ovako moraju da cute na njegove raznorazne gluposti.
    cak nekad pomislim da je ubaceni elemenat DPSa, jedino je to logicno objasnjenje za ove autogolove.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Pratim ovog Medojevica na Twiter i FB... Ja ne mogu da vjerujem prvo koliko je covjek nepismen, pa onda koliki je idiot... Nevjerovatno.
    http://www.telegraf.rs/vesti/1075405...vljenoj-srbiji
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    a sta radi lucke sa kombinatorikom i DPS-ovim anketarenjem... Odakle ti podatak da ce DPS tako proci? Koliko su albanci imali na proslom sazivu?

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    Evo trcim da ti objasnjavam svoje izvore ne brini bice ti sve jasno 25-tog uvece ili u sledecih par dana kad se objave post-izborne koalicije.... a onda nemoj da places po forumu
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Evo trcim da ti objasnjavam svoje izvore ne brini bice ti sve jasno 25-tog uvece ili u sledecih par dana kad se objave post-izborne koalicije.... a onda nemoj da places po forumu
    Nema sta ja da placem. Meni za razliku od tebe egzistencija ne zavisi od toga kako ce DPS ili bilo koja druga partija proci na izborima. Moji razlozi podrzavanja/ne podrzavanja bilo koje partije su cisto patriotski i oportunisticki.

A onda sa druge strane ne zaboravi da je DUA u koaliciji sa DPS-om u PG a ove ostale albanske stranke ujedinjene. DUA je zajedno sa Demokratskim savezom Albanaca imala nekih 1800 glasova na proslim lokalnim izborima tako da ne racunam da ce i ove izbore imati ista vise, tako da je slaba ta slamka spasa.

A i iskreno na sta je spao DPS kad ceka manjine da bi mogli formirati lokalnu samoupravu. I tu se mora ukrasti po koji mandatcic "afirmativnom" akcijom. Cekaju se romi sa konika i albanci da donesu DPS-u vlast. Mislim da ste se malo preracunali.
    Rad DPS-a na lokalnom i drzavnom nivou nije bio nevjerovatan pa da im izborno tijelo PORASTE 10-15% a evo da se prisjetimo predsjednickih izbora na koje SDP nije izlazio i gdje je Lekic imao oko 5000 glasova vise od Vujanovica. Nemojmo zaboraviti da su Albanci, Romi i Bosnjaci glasali za Vujanovica.
    A onda da se vratimo do 2010 godine i lokalni izbori u PG:

DPS-LP-BS = 43 372
    BOLJA PG - BOLJA CG - 37 279
    SDP - 8758
    Koalicija za Malesiju - 1866
    SSN - 1096

E sad ovo su izbori bez ujedinjenog DF-a, bez pozitivne i bez price da ce da se smijeni vlada. Ovi brojevi meni dovoljno govore. Ne treba mi partijski trener da me bodri i prica mi bajke za laku noc.
    Ne treba mi niko da me tjesi kako ce DPS pobijediti jer me je strah posto ukoliko izgube doci ce do revizije gradjevinskih dozvola i ugovora, revizije uplacenog poreza, inspekcije i naravno meni omiljeno kadrovi UDG nece moci da se zaposljavaju

Tako da razmislimo opet ko ce plakati 25og uvece. Meni ko god da pobijedi je svejedno, no se ti razmisli

P.S.

Gledam ovamo rezultate izbora iz 2010 po izbornim mjestima u PG.

Izborno mjesto Konik 84c od 400 izaslih 350 glasalo DPS

Na svakom izbornom mjestu gdje su Romi vecina na spisku DPS uzimao po 80% glasova
    Najlakse je gancije kupiti za 50e, mada mislim da su i oni poskupjeli posle ovoga u Berane
    Last edited by Gandalf_White; 18-05-14 at 16:52.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Gandalfe prskalice, kao prvo ne poznajes me tako da ne znas od cega zivim pa cu ti odbit na glupost, meni egzistencija ne zavisi od DPS-a ili bilo koje vlasti u zivotu jer to sto ja imam i od cega zivim i cime se bave moje firme veoma uspjesno su iskljucivo zasluga moje porodice i mene tako da zao mi je ali ne radim u drzavnu sluzbu niti bilo ko iz moje porodice kao sto ti potenciras za svakog glasaca vlasti razlozi zbog kojih sam ja dje jesam u strukturi DPS-a su moji potpuni drugi razlozi i stavovi...

drugo, jedno je sigurno ima da places kao mala beba posle 25-tog kad vidis rezultat i kad se formira vlast, tako da nema potrebe da mucis svoj mozak i razmisljas, vlast ce biti opet u rukama DPS-a

na ove ostale nebuloze nema porebe da komentarisem na kraju ces pojesti sam svoje rijeci
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Samo o DF-u se priča, tako vas volim :love_heart:
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sa gnušanjem odbacujem prljavu kampanju režima u Podgorici uz pomoć nekih sebi sličnih ortaka u Beogradu, koja ima za cilj da tešku tragediju građana Srbije zloupotrijebi u dnevno političke svrhe, saopštio je poslanik DF Nebojša Medojević
    n je najoštrije demantovao "podlu izimišljotinu da sam ja danas na svom Twitter nalogu pravio morbidne i neuksune aluzije na katastrofu koja je zadesila Srbiju".
    "Istina je da sam u utorak sa svojim prijateljima na Twitteru razmjenio par stavova o projektu Beograd na vodi, ali tada niko ni u Srbiji, a ni u Crnoj Gori nije imao nikakve najave da ce poplave imati ovakve katasrofalane posljedice. Kao veliki i iskreni prijatlj Srbije i aktivni učesnik u mnogim fazama njene demokatske, političke, ekonomske, institucionalne tranzicije od 90-ih do danas, izražavam svoje duboko zgražavanje sa neljudskim pokušajima režima u Podgorici i dijela kontrolisanih medija u Beogradu da mene predstave kao čovjeka i politicara koji, zloupotrebljava i ne saosjeca sa tragedijom velikog broja ljudi u Srbiji", navodi se u saopštenju.

dzaba ti sad. kad si glup i muska alapaca pa ne razmislis prije nego napises nesto
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

Oće li mi objasnit ko što je DPS naslagao par hiljada praznih koverti na spotu sa Migom i Badžom, ili je bila direktiva da svaki član mora poslati pismo...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

http://www.cdm.me/politika/becic-kri...ickim-trgovcem

Nesto mi najvise zao ovog Becica... kukavca ni krivog ni duznog ga gurnuli ovi matori sto drze konce, on ovako mlad neiskusan dosao u `big boys league`, vidim apsolutno svi pricaju cak i opozicionari kako je neozbiljno tako mladog covjeka staviti za nosioca, p[rosto nije prirodno da glavni grad vodi momce bez radnog iskustva od 20 i kusur godina.... Mislim da ce zbog toga proci kao bosi po trnju i ispod svake granice ocekivanja... opet ponavljam zao mi Becica, posle kolapsa koji ga ceka, nema mu spasa u politici i bice sklonjen...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Sa gnušanjem odbacujem prljavu kampanju režima u Podgorici uz pomoć nekih sebi sličnih ortaka u Beogradu, koja ima za cilj da tešku tragediju građana Srbije zloupotrijebi u dnevno političke svrhe, saopštio je poslanik DF Nebojša Medojević
    n je najoštrije demantovao "podlu izimišljotinu da sam ja danas na svom Twitter nalogu pravio morbidne i neuksune aluzije na katastrofu koja je zadesila Srbiju".
    "Istina je da sam u utorak sa svojim prijateljima na Twitteru razmjenio par stavova o projektu Beograd na vodi, ali tada niko ni u Srbiji, a ni u Crnoj Gori nije imao nikakve najave da ce poplave imati ovakve katasrofalane posljedice. Kao veliki i iskreni prijatlj Srbije i aktivni učesnik u mnogim fazama njene demokatske, političke, ekonomske, institucionalne tranzicije od 90-ih do danas, izražavam svoje duboko zgražavanje sa neljudskim pokušajima režima u Podgorici i dijela kontrolisanih medija u Beogradu da mene predstave kao čovjeka i politicara koji, zloupotrebljava i ne saosjeca sa tragedijom velikog broja ljudi u Srbiji", navodi se u saopštenju.

dzaba ti sad. kad si glup i muska alapaca pa ne razmislis prije nego napises nesto
    Evo o tome kako nije znao.... lazov i alapaca muska klasicna... Juce nakon ovog skadala, bas sretoh druga iz porodice Lakusic koji su porodicno aktivisti u frontu,cak mu je stric i 3 ili 4 na listi fronta za pg izbore, kaze da su on, njegova porodica i jos dosta drugova njegovih napustili kampanju fronta sve zbog medojevica jer ga ne mogu gledat vise a ne podnosi ga 90% fronta... kaze glasacemo za njih, ali dok je medojevic tamo mi vise aktivno necemo djelovati da se brukamo zbog njegovih izjava i da pokusavamo da ga opravdavamo svaka dva dana zbog nebuloznih izjava za vucica, i drugih mnogo skandala... Ja mislim da bi front imao i vecu podrsku da nema medojevica....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    vidim apsolutno svi pricaju cak i opozicionari kako je neozbiljno tako mladog covjeka staviti za nosioca, prosto nije prirodno da glavni grad vodi momce bez radnog iskustva od 20 i kusur godina.
    Ma što mi reče. Koliko su godina imali ovi tvoji kada su došli na vlast? Je li ovo ona priča ka Popajeva, "Puštite ga sad, sad umije"? Možbit da si mislio da se ne može lupežat u tim godinama?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Ima li večeras ove debate ili ne? Učestvuje li Lekić?
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Ima li večeras ove debate ili ne? Učestvuje li Lekić?
    U 21h je na RTCG nocas.... ne znam da li ucestvuje Lekic....

EDIT: http://www.portalanalitika.me/politi...avanju-na-rtcg
    Ucestvuje ipak PR cetnickog vojvode i potrcka zemunskog klana
    Last edited by lucke91; 19-05-14 at 13:08.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Znači svi su tu samo njega nema.
    Dobro, bar će čitač pisama biti prisutan.

Zahvaluem.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dok jedni tumaraju, drugi računaju i sabiraju babe i žabe, treći vele da je treći prije prvog... Ima i onih koji rade PRAVE STVARI, i naravno, opet dobijaju još jednu podršku u nizu, od PRAVIH I DOKAZANIH LJUDI:

SDP Bar: Veliki humanista Zade Đurović - Di Maio podržala listu "Čist izbor"

19. maj 2014.

P
    odršku listi “Čist izbor” SDP Bar pružila je Zade Đurović - Di Maio, predsjednica i osnivač Humanitarne organizacije "Danube" - "Dunav", rođena Dobrovođanka, jedna od najvećih dobrotvorki i humanitarki prepoznatih na cijelom jugozapadnom Balkanu, saopštio je SDP.

"Gospođa Đurović je svojim nesebičnim radom u proteklim decenijama obezbjedila preko 150 šlepera humanitarne pomoći kako Crnoj Gori tako i Srbiji i Bosni i Hercegovini. Kao istaknuti humanista i pravi promoter Crne Gore obezbjedila je da mnogi ljudi sa naših prostora nađu lijeka i spasa za svoj život u raznim klinikama u Francuskoj, a njene donacije u ljekovima spasile su mnoge živote širom regiona, a posebno u Crnoj Gori", kaže se u saopštenju.

Kako se ističe, za pomoć koju je pružala drugima, nijednom nije pitala ni za ime, ni za političko opredjeljenje onog kome se pomoć šalje, ni za vjeru, ni za naciju. Zade je bila član tima bivšeg francuskog predsjednika Širaka prilikom njegove prve posjete Balkanu 2001. godine , nakon ratnih dešavanja. Zadin pariški dom, gdje živi od 1970. godine, širom je otvoren za sve kojima treba pomoći. Posebno ako su iz Crne Gore, što joj rodni Bar i Crna Gora, „najljepša zemlja na svijetu“, nijesu zaboravili. Dobitnik je ordena zasluga za narod 2003. godine, nagrade „24. novembar“- najvećeg opštinskog priznanja Bara, kao i specijalnog priznanja “ISKRA” za filantropiju na Cetinju.

Nakon dobijene nagrade “24. Novembar” poručila je: “Dobila sam jugoslovenski orden, dobijala i druga priznanja, ali sam od uzbuđenja plakala jedino kad sam dobila tu nagradu, jer me moj Bar nagrađuje. Prošla mi je kroz glavu slika djevojčice Zade koja je doživjela da njen grad smatra da je učinila nešto veliko. Stalno dolazim u Bar, ovdje mi je dom, u Parizu živim. Gdje god poš'o, doma doš'o. Moja je Crna Gora - sad pričam kao političar - ali je stvarno volim bezgranično. Što sam starija, to me više vuče da što češće dolazim na ognjište.”

Ono što naročito raduje predstavnike SDP Bara je činjenica da politiku ove partije prepoznaju kao dobru i najčistiju od svih oni ljudi koji su ponos grada Bara. Koji su svojim nesebičnim radom i zalaganjem zaslužili da se o njima govori kao pravim humanim ljudima, koji nikada za svoj rad nijesu tražili ništa, dovoljno im je bilo da vide sreću kod onih ljudi kojima su pružili pomoć, kaže se u saopštenju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naslusacemo se gluposti koje nece odrediti ishod izbora, u terminu koji bi bilo racionalnije iskoristiti za anketu i reportazu o Podgorici i potrebama zajednice i grada. Ili, umjesto da u emisiju pozovu i aktivno ukljuce kao sagovornike politicarima: arhitektu/urbanistu, predstavnika privrede-biznisa, ekonomistu, sportistu, predstavnika romske populacije, studenta, uticajnog predstavnika iz oblasti kulture, jednog obicnog gradjanina, jednog stranca koji privremeno, kao diplomatski predstavnik ili poslovan covjek, boravi u Podgorici... a kojima bi bilo dozvoljeno da kandidatima postave po jedno pitanje i ravnopravno sa njima diskutuju, RTCG je odlucila da kazni publiku jos jednom ispraznom debatom nekompetentnih kandidata, koju ce voditi jednako nekompetentan voditelj. A, poslije emisije euforija medju navijacima:"Vidje li kako ga _________ razbi!"

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Default d

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Dok jedni tumaraju, drugi računaju i sabiraju babe i žabe, treći vele da je treći prije prvog... Ima i onih koji rade PRAVE STVARI, i naravno, opet dobijaju još jednu podršku u nizu, od PRAVIH I DOKAZANIH LJUDI:

Da opet ponovim,
    pokazali su se prethodnih godina sa "pravim" stvarima.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Završna konvencija Koalicije "Za evropsku Podgoricu- Milo Đukanović" održaće se u četvrtak, 22. maja u 19 časova u Sportskom centru Morača, saopšteno je CdM-u iz DPS-a.

Završna konvencija Demokratskog fronta u Podgorici biće održana sjutra, 20. maja, u 20 časova na platou kod spomenika Sv. Petru Cetinjskom.

Umjesto završne konvencije, Evropsko lice Podgorice poklanja Podgoričanima za Dan nezavisnosti koncert Crvene jabuke na Stadionu malih sportova sjutra u 22 gdje će biti postavljeni punktovi za prikupljanje priloga za žrtve poplava u regionu.

http://www.cdm.me/politika/zavrsna-k...ak-u-sc-moraca
    Vidi se ko je gospoda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve mogu da zamislim ali ovoga (Lekića) kao gradonacelnika nikako.Volio bih iskreno Migo da bude gradonačelnik,jeste da je čovjek seljak al mislim da će bolje obavljat tu funkciju i od Lekića i Bogojevića...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Evo Bečić se razbolio.
    Last edited by mok4; 19-05-14 at 20:34.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Viđi Miga, oće na poplave u Srbiji da izvuče koji glas.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

Je li mogu ovo da pricha tip ahahhahahahahahahahaha...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Ahahah na što se spalo, da DPS brani Srbe od Srba.
    Ad astra.

Page 119 of 185 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)