Mozda trese jer nijesu felne original. Drug mi je imao isti problem i morao je da tokari od plastike pa da umetne da bi felna nalegla...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
lolčina
TAKUMI
Je li stvarno od naredne zimske sezone ukidaju obavezu za zimske gume? Zna li neko pouzdan odgovor jer mi je izuzetno bitno. Sad imam zimske pa bi ih zamijenio i kupio ljetnje ako ce taj zakon jos uvijek postojati i mogu prodat lako ove zimske kad im dodje sezona, ako ga vise nece biti onda bih ove zimske gume drao sad preko ljeta pa naredno ljeto da kupim nove ljetnje jer ce se ove pojest preko ljeta..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
To jedino konjevica da pitas... Bice predlozi izmjene zakona koje kasnije treba da usvoji skupstina ,e sad hoce li I sta ce predlagati to samo ptice na grani znaju
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Drugu se zakljucao jedini kljuc u auto. Passat b5.5 je u pitanju. Ima li neka fora da ga moze on sam otvorit ili mora zvat nekoga? I ako imate broj nekoga ko moze otvorit javite mi. On je nasao valjda nekog ali mu trazi 25e. Je li mnogo to?
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Nije. Bolje taj na lagan način, nego da obija ili da se još više nervira čekajući
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
Imam ti ja broj lika za 10e ce ti ga otvorit za 3 minuta.
069 029 567 mislim da se ivica zove, ja sam mu 10 davao lagano dodje i za 3 min otkljuca.
Hvala svima zavrsio mu je neko sa pumpicom :-D
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
To je taj prejaka je forakad vidis kako ih otvori, ne moras zakljucavat uopste..
Da znaš... Jedino što alarm pišti kada je ta pumpica u pitanju...
Mene su tako Astru 2007 otvorili kada je akumulator izdušio. Ona nema ono na ključ otvaranje.
Poslije toga u auto držim samo jelkicu za miris.
Poslato sa ultra-moćne pisaće mašine i9502
Kolko kosta elektormotor centralne za Opel Astru ?
---Chelsea Fc---
drugar to su ti diskovi krivi ali diskovi se ne krive sami od sebe vec moze da ih iskrivi glavcina na kojoj ostane prljavstina posle zamjene diskova a vjerova ili ne parce papira izmedju diska i glavcine moze da iskrivi disk na vrhu za nekoliko desetih. ponesi ih na provjeru i ako bude moras mijenjat i glavcine. ovo ti pricam iz iskustva jer sam imao 3 covjeka u servisu sa istim problemom i kontaktirao sam porsche da mi pomaze jer sam bio zapjenio...
cepovi za felge od audija ? neko kaze ima na gintas
f6
Koji audi? Imas li bar jedan da procitas kataloski broj pa cu ti rec kako ces ih nabavit...
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
audi je a3 06. a felga je 17 ( ono kao replika rs6) aj pogledacu danas kad dodjem kući mada mi treba jedan komad, u roksped su u krv
f6
Skini chep i procitaj kataloski. Trebalo bi da ide 4b0601... Mada ne mora
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Da ne zna neko gdje bih mogao da nadjem zadnji most i prednje amortizere za opel astru h 2004 1.7cdti ?
Pomagajte ljudi
But if you never try, you'll never know..
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks