Na maloj brzini od 40 do 60 na sat.volan mi trese,a cim predjem tu brzinu sve je ok.Auto sam vodio kod vulkanizera i balansiro sam gume, i kaze da nije do njih .
Ako je samo ujutro i na prvo paljenje onda pretpostavljam da su grijaci otisli. A alternator kad ode auto ti izgubi struju jer nema sta da je proizvodi i vozis dok ne iscrpis akumulator. A da je alanser ne bi ga palio ni drugi put lako ili ga ne bi palio nikako. Tako da ja mislim da su ti grijaci otisli. Ne svaki vec neki. To mozes i sam da privjeris
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Na maloj brzini od 40 do 60 na sat.volan mi trese,a cim predjem tu brzinu sve je ok.Auto sam vodio kod vulkanizera i balansiro sam gume, i kaze da nije do njih .
Ima li neko vise informacija u vezi kia proceed 1.6 benzinac. Koliko trosi , kako se pokazao ? Sve informacije dobro dosle![]()
Alternator proizvodi struju za cijeli automobil, i puni akumulator, dok alnaser pokreće zupčanike i inicira paljenje/pokretanje motora.
Koje auto? Ako je dizel da nisu grijači loši? Možda ti je i akumulator oslabio pa grijači ne mogu da se ugriju ako je dizel.
Porvjeri četkice, regler i bendiks.
Na kraju na google će se već nać neko rješenja za taj model auta
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mercedes A170cdi, svakako uvijek čekam da se grijači izgase pa onda okrenem ključ, pošto živim u bd temperaturu ujutro uopšte nisu mnogo niske, a akumulator mu je mijenjan prije godinu dana tako da da ne vjerujem da je to. Čekam sad pauzu na poslu pa ću da ga odvedem do majstora. Hvala.
www.dpfservis.rs
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Gledao sam i ranije njihov web site, sve super pise samo cijenu nidje na vidjeh![]()
Gde je najbolje odraditi veliki servis za Opel Corsu u Podgorici?
Ne treba mi za sada, nadam se da mi nece trebati nikada![]()
poceo si i ti napamet da pises,vidis da je balansirao gume
Ne pricam napamet.
TAKUMI
Možda su mu krive felne? Džabe balansiraš ako su udarane moraju da tresu....
Prodao sam jedno auto prije skoro 2 god u PG, a ti ljudi ga nisu registrovali od tad znaci da se jos uvjek vodi na moje ime, a ladno voze kroz PG(vidio sam auto par puta u prolazu). Moze li meni stic neka kazna zbog bilo kakvog prekrsaja?
A, kad već optužujete kočnice, može li biti da je problem u dobošima pozadi? Jer, na zadnjem tehničkom su mi rekli da je smanjena sila kočenja na zadnjim točkovima, ali nešto malo, u svakom slučaju ne toliko da se ne može proći tehnički. I rekako mi slobodno da vozim. Od tada je prošlo 9 mjeseci, a ja nikad ne primijetih da mi auto slabije koči.
In vino veritas
To je najjaca stvar - prodas auto, kupac ne prevede auto, parkira se gdje stigne, prolazi na crveno itd.......i kad odes da uzmes dokument neki tvoj (licna/vozacka/saobracajna/pasos...) a tebe ona gospodja sa saltera doceka sa spiskom kazni koje nisi platio!? Ahhaahah
I jos ti kaze: ne morate da platite.....ali ne mozete dobiti dokumenta dok ne platite.....
Ne moze bit zato sto prednji tockovi koče sa odprilike sa nekih 70% a zadnji sa nekih 30%..samim tim se prednje kočnice i više troše i češće mijenjaju od zadnjih,i svakako ne bi mogao volan da ti se trese zbog zadnjih kočnica,ako ti nisu diskovi skupi kupi nove a ako jesu uradi ovo sto ti je fabia predlozioa usputno provjeri i te zadnje kočnice(u tvom slučaju gurtne),nema za.ebancije sa kočnicama
Edit:Meni se desilo na ženinog klija 2002 godiste(u kojeg sjedem jednom u 3mjeseca) prije par godina da mi se gurtna u sred vožnje odlijepila(nije bila portošena ali je bila stara,nikad mijenjanja)i da mi je točak zablokirao srećom što se to meni desilo i što se to desilo u gradskoj vožnji na nekih 40-50km/h inače katastofa je mogla da bude..do tad nisam ni ja mnogo obraćao pažnju na takve stvari ali sad vjeruj mi pratim to dobro i ne čekam da se potrosi da bih stavio nove..
Treba to pogledat nisu to neke mnogo skupe stvari a glavu čuvaju![]()
Last edited by METZ; 15-05-14 at 16:41.
Hvala puno, Metz, već sam bukirao servis, da mi to provjere i zamijene novim.
In vino veritas
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks