Originally Posted by
BAR
Ја говорим о званичним анкетама које мјере јавно мишљење народа.Што се анкета на овом форуму тиче, оне не показују ништа, већ сам раније предлагао да се анкета или ресетује или уклони.
Знам ја добро историју Црне Горе.
Ја сам говорио о периоду од формирања НАТО пакта 1949, до данас, и односу чланица према Црној Гори, и током сукоба са коминтерном, и током ових недавних догађаја.
Лобирање је мајка политичког положаја једне мале земље.Значи треба копати, обијати прагове, промовисати, само да Црна Гора тј. Црногорски народ оствари свој интерес.
Интереси других народа и других земаља, и како ће они гледати на остваривање наших интереса, нас не треба да занимају.
Ако мислиш да ће било ко долазити да се клања Црној Гори, да нас моли да уђемо у НАТО, мислиш погрешно.
Ti si predlagao da se anketa ukloni ili resetuje? A ko si ti? Zvanicnije ankete od ankete najposjecenijeg crnogorskog foruma nema.
Oko interesa Crne Gore se naravno necemo sloziti. Kao sto anketa pokazuje ti i tebi slicni ste u manjini. I to zamisli ja jos nisam glasao.
Znaci vecina vidi interese Crne Gore u nekom ljepsem drustvu kakvo joj po istoriji i pripada. A da ti tu istoriju iole znas kao sto kazes da znas ne bi joj za prikladno drustvo odabirao pse rata sa zapada. Mada za jednog nadobudnog narcisoidnog nacistu ja sam ocekivao i gore. Nesto tipa kao tvoji ideoloski drugari u Ukrajini da sipkama i molotovljevim koktelima prepravljas bajate ankete?
Well dont u dare...
Last edited by Byk-e; 13-05-14 at 23:53.
...ashes to ashes, dust to dust.
Bookmarks