Da
Ne
Mozda je poenta u tome da se zapitamo da li su te drzave u NATO![]()
Ne!!!!!
Анкете су ти бајате, народ у Црној Гори је за НАТО.
Кад се то НАТО понашао према Црној Гори и Црногорцима као отмичар!?
Већ смо објаснили на овој теми како нам је НАТО помогао да се у периоду 1998-2000, одбранимо од Милошевића, као и да 2006те у миру изгласамо Државу.
НАТО, и земље чланице су биле и остале пријатељ и савезник Црне Горе и Црногорског народа.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pazi kad je reko "bajata anketa"...A mogo bi ti da razmislis da kupis sebi jedne kvalitetne naocare cim ne vidis zvanicnu CDM anketu! (MouseWheelUp x3) A po njozi je vecina ucesnika ovog cijenjenog foruma protiv ulaska u NATO. Ili je i ona bajata? Dal je reko bajata!!!?
Istorija Crne Gore ne pocinje 1998 kako bi to ti bas volioIli ne daj Boze 2006
Nego pocinje malo ranije. A to malo ranije je 4 vijeka prije otkrica Amerike a 6 vjekova prije americkog ustava i 9 vjekova prije nastanka Evropske Unije. U svakom slucaju istorija sasvim duga i dovoljna da ne mora da se u 21 vijeku imenom i ugledom Crne Gore njena vlada voda i otrca po bijelom svijetu ko sto majka voda ludu cerku po vasaru ne bi li je konacno udala.
Last edited by Byk-e; 13-05-14 at 15:00.
...ashes to ashes, dust to dust.
Ја говорим о званичним анкетама које мјере јавно мишљење народа.Што се анкета на овом форуму тиче, оне не показују ништа, већ сам раније предлагао да се анкета или ресетује или уклони.
Знам ја добро историју Црне Горе.
Ја сам говорио о периоду од формирања НАТО пакта 1949, до данас, и односу чланица према Црној Гори, и током сукоба са коминтерном, и током ових недавних догађаја.
Лобирање је мајка политичког положаја једне мале земље.Значи треба копати, обијати прагове, промовисати, само да Црна Гора тј. Црногорски народ оствари свој интерес.
Интереси других народа и других земаља, и како ће они гледати на остваривање наших интереса, нас не треба да занимају.
Ако мислиш да ће било ко долазити да се клања Црној Гори, да нас моли да уђемо у НАТО, мислиш погрешно.
Nocas u 21 h emisija na TV u vezi Nato-a...
Neutralnost kao opciju tj ideju branice Marko ja sam najpametniji i naljepsi Milacic sa druge strane bice predstavnik Vojske i UP...
Konacno da gradjani vide kakva je propast ideja neutralizma.
Koja TV?
Hvala Lepo
TV Vijesti
Permutovah to...
Hvala. Interesantni gosti - bar po funkcijama (prvi put vidim ljude pa...)...
Hvala Lepo
Vanredne situacije, ništa to, još jedan izgovor za tv Vijesti da nastavi snažnu NATO kampanju. Pravdaju se kako smo mali i nemamo sredstava, a ne spominju da se imalo novca za sve to i da su u svakoj zemlji ta ulaganja normalna stvar koliko i recimo, obrazovanje...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ovaj decko je po rodjenju dobio sve cinove i ordenja od strane dede, babe, i sire familije?
Hvala Lepo
Žao mi je i vojske i policije, i ove 'objektivne' voditeljke, ovaj Milačić mi ne djeluje kao neki ekspert i nije mi baš simpatičan, ali, OPRAO ih je bez vode i sapuna...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Onda je dugo pio "mamino mleko" pa je mladolik cika..
Nasalih se pa procitah biografiju. Nisam ga prepoznala zbog pustene kosice.. Inace vidim da je bio novinar RTCG.. Kako li je prosao konkurs na drzavnoj TV tako mlad, gdje se tesko ko moze zaposliti -posebno sto znamo da kubure finansijski decenijama.. Nakon zaposlenja u RTCG i malo "dreke" protiv istih i svih drzavnih "izrabljivaca, nepotizma, partijskog zaposljavanja bla bla" (jedino oni takvi savrseni im se omakli u izborukako ne
), sigurno je najlakse naci posao u CG u opozicionim medijima pa i u srbijanskom Press-u ..
Dobra odskocna daska - jedina moguca u CG. Toliko je mladih zavrsilo politicke nauke i zeljeli bi da se zaposle bilo gdje kao novinari - ali nista...
No, poznajuci CG i kako se ko prvi put zaposljava... vjerujem da je ista prica kao i sa g. Bogojevicem..
https://forum.cdm.me/showthread.php?...77#post3730277
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 13-05-14 at 21:41.
Нисам гледао емисију, мислим да је има у видеотеци па ћу погледати и онда коментарисати.
Last edited by BAR; 13-05-14 at 22:08.
Ti si predlagao da se anketa ukloni ili resetuje? A ko si ti? Zvanicnije ankete od ankete najposjecenijeg crnogorskog foruma nema.
Oko interesa Crne Gore se naravno necemo sloziti. Kao sto anketa pokazuje ti i tebi slicni ste u manjini. I to zamisli ja jos nisam glasao.Znaci vecina vidi interese Crne Gore u nekom ljepsem drustvu kakvo joj po istoriji i pripada. A da ti tu istoriju iole znas kao sto kazes da znas ne bi joj za prikladno drustvo odabirao pse rata sa zapada. Mada za jednog nadobudnog narcisoidnog nacistu ja sam ocekivao i gore. Nesto tipa kao tvoji ideoloski drugari u Ukrajini da sipkama i molotovljevim koktelima prepravljas bajate ankete?
Well dont u dare...
Last edited by Byk-e; 13-05-14 at 23:53.
...ashes to ashes, dust to dust.
Многе су анкете до сад биле на овом форуму и већина њих је показивала резултате који су се драстично разликовали у односу на стварност.
Овај форум није неко званично тијело, већ само окупљалиште форумаша који укрштавају ставове.Ја као један од активних форумаша на овој теми могу да предложим модераторима што год хоћу.Ипак је на њима да одлуче.
Мјеродавне су само анкете које спроводе релевантне истраживачке куће међу становништвом.Да ми је жеља и воља врло брзо бих преокренуо ситуацију са овом анкетом.
А ко би то био прикладно друштво Црној Гори!? Пси рата са запада нису, можда пси рата са истока, Руска или Кинеска империја!?
Или да се самоизолујемо као Албанија за вријеме Енвера Хоџе?
А што се мене тиче ја сигурно нисам као њемачки националисти 30тих и 40тих.Али њима сличних итекако има у Црној Гори, као и њихових поклоника, који ових дана полажу вијенце на партизанском споменику, да би сакрили своје трагове.
.................................................. .....................................
Кратко освртање на емисију вечерас.
Два госта из Војске и МУП-а јако добри.Господина из Војске треба разумјети јер човјек не може да вам каже конкретне ствари, колико, шта, јер једноставно не смије да износи такве ствари.
Што се тиче Милачића, види се да се ради о аматеру (завршио курс за пружање прве помоћи у Србији и Црној Гори, молим лијепо), који своја сазнања о војсци и ситему одбране лови по чланцима ДАН-а и београдске (жуте) штампе.
Сама прича о хеликоптерима је апсурд.Ми8 са Голубоваца су биле кршине, неисправне, старе, истеклих ресурса и продате као секундарна сировина.
Један једини који је могао да се ремонтује је задржан и дан данас је на аеродрому Голубовци, мада су мале шансе да ће икад више полетјети, јер се много више исплати купити нови, и због новца и због малог рока за продужење ресурса.
Уосталом ЦГ је од војне технике преузела углавном само кршине, или израубовану и неисправну опрему и оруђе.ЦГ је 2006 морала изнова да гради систем који је 17 година прије тога био максимално кориштен и то без икаквих улагања.Али то је заборавио да помене, помјерајући фокус на Војску Црне Горе да је у расулу и неспособна, иако није да није било и да нема грешака.
Но мислим да народ није тако мислио кад је Восјка а посебно Планинска чета прије пар година свакодневно спашавала животе, или кад су пилоти Војске и Полиције ризиковали животе да по немогућим условима евакуишу људе.
Посебну глупост је извалио да су Хрвати нама можда помагали са тим истим хеликоптерима; а сва јавност која се бави одбраном зна да су то потпуно други хеликоптери Ми17 набављени недавно од Русије.
Или прича о поређењу Малте и Црне Горе.
Причао је о птреби за бољом организацијом и ту је потпуно у праву, али за то треба и вријеме и новац, јер су сви ти ситеми прије 25 година срушени и много времена и новца треаба да би се обновили.И то није само случај са Црном Гором, већ са свим земљама покојне СФРЈ.
Last edited by BAR; 14-05-14 at 01:52.
http://www.portalanalitika.me/politi...a-u-crnoj-gori
Nadam se da ovaj tip ne dolazi tek tako. Ovo je njegov drugi susret sa drzavnim zvanicnicima u kratkom vremenskom razmaku, sto bi moralo da bude (dobar) indikator.
Dva puta susret sa najvecim zvanicnikom NATO-a , pogotovo pred samit u Velsu trebalo bi da donosi dobre vjesti!!!!!!
Last edited by djordje1990; 20-05-14 at 19:43.
Nije meni upućeno ali ...
Da je anketa sprovedena za vrijeme bombardiranja vjerovatno bu 90% bilo protiv ulaska u NATO
Da se 1950 pravila anketa da li ući u savez u kojem je jedan od osnivača Njemačka 100% bi linčovalo predlagača, a danas nam je to cilj( EU )
Daaaa, mjesto nam je uz braću Ruse koji su uvjek bili tu da gledaju sta nam se događa i da nas po nekad prodaju okupatoru
Daaaaa, psi rata sa istoka su bolje društvo
Sent from my Lenovo P780 using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ја сам већ рекао да се све припрема за улазак ЦГ у НАТО и да сам оптимиста.
Иначе ове поплаве у Србији су дефинитивно показале колико су ови наши системи неспособни за брзу тј. прву реакцију, и колико је непоходно да буду дио неког већег система, тј. НАТО-а.
Rusija se pretgrla poslala je 70 ljudi ....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks