Vjerovatno su pali sa 95% sigurnosti na 94%... Mora se malo oštrije da se povrati to...![]()
Crna Gora je uvijek kroz svoju istoriju posebnu pažnju poklanjala knjizi. Tako je i danas. Ovaj sajam pokazuje da se Crna Gora i Podgorica svrstavaju u red evropskih država i gradova i na ovaj način. Mi smo i do sada imali veoma bogat i razvijen kulturni život ali mislim da možemo u narednom periodu i dalje da ga unapređujemo", rekao je Stijepović, koji je kandidat DPS za gradonačelnika. Podgorice.
M. Stijepovic![]()
Lise sto smo imali prvu stampariju u Juznih Slovena i Njegosa do drugog svjetskog rata 80%(slobodna procjena) populacije bilo je nepismenoPismeni su bili svestenici i rijetki uceni ljudi...
Fking ministar obrazovanja
Kako su naredili omladini DPS-a da spamuje portalePrekidoh se od smijeha citam komentare svaki isti. Ipak se tresu gacice
I ja ucestvovah sa mojim misljenjem
P.S.
Obrisase odmah![]()
Last edited by Gandalf_White; 10-05-14 at 10:18.
One Ring to Rule them all...
Vjerovatno su pali sa 95% sigurnosti na 94%... Mora se malo oštrije da se povrati to...![]()
Last edited by MeDo_JE; 10-05-14 at 12:42.
#fakenews
Sviđa mi se retorika vladajuće partije. Tačno se vidi da im svejedno.....
Ahhh nije...
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Nekoliko puta vraćah jednu Milovu izjavu da bih bila sigurna šta je čovjek rekao: "Dajte nam dovoljan mandat da bi mogli da preuzmemo odgovornost". Pa u nastavku kaže, onako kako bi se moglo protumačiti, da za sve mandate koji su im dati do sada ne mogu da preuzmu odgovornost, jer im je smetalo tih 5% SDP-a. A cijelo vrijeme provlači kroz razgovor da neće da dozvole da ih tih 5% uslovljava za bilo šta.
Čekaj: nije im smetalo tih 5% da bi dobijali mandate kako bi nesmetano vladali toliko godina, ali ne mogu da preuzmu odgovornost samo zato što im je trebalo tih 5% da bi došli do vlasti? Koga onda treba kriviti za osmogodišnju krizu (da se ogranicim na period od referenduma do danas), porast siromaštva, državni dug? DPS koji bez 5% ne moze formirati vlast, pa ovom izjavom pokusava da "opere ruke", SDP koji opstruira vladavinu DPS-a svojim ucjenama zbog svojih 5% (ali, opet, sam Milo reče da ih ne mogu uslovljavati), građane koji im do sada nisu dali tih potrebnih 5%... Znači li to da sve ove godine njihovog vladanja treba baciti u vodu, jer se "ne važi"?
Il' nisam pametna, il' ovo mogu da shvatim kao sprdnju![]()
Sent from my 9790
Botovi su softverski roboti koji služe za reklamiranje proizvoda, sajtova itd. Najcesce djeluju tako sto automatski postavljaju postove ili stavljaju pretpostavljeno odgovore. U novije vrijeme služe za promociju političkih partija tako što ostavljanjem podrške ispod tekstova stvaraju privid da je neka politička opcija zastupljenija nego šta zaista jeste.
Internet botovi su i pogrdan izraz za ljude koji to rade, najviše u jeku predizbornih kampanja, jer predstavljaju osobe bez stava, ideje i kreacije. Obični propagandisti koji lijepe unaprijed smišljene i dostavljene komentare i ponašaju se onako kako im je naredjeno. Najbolji primjer su kako to izgleda internet botovi Vučićeve SNS.
U Crnoj Gori jedini koji su se time bavili su botovi iz Fronta i bliski Frontu. To je dovodilo do toga da recimo najave protest i prave kampanju i po komentarima bi se reklo biće ih na hiljade minimum a pojave se stotinu. Zadnjih mjeseci zatrpavaju portale jednoličnim komentarima, često usljed zabune više nikova postave iste postove i u skladu sa instrukcijama trebaju svima koji nisu za DF se nasprdati a kako im fali duhovitosti to je uglavnom hahaha i hihihi. Takodje jedan od zadataka im je zarad očigledne prosrpske orijentacije i nacionalističkih ispada sa njihove strane sve to banalizovati tako što će širiti priču o nekakvom crnogorskom nacionalizmu, čak i fašizmu.
Kako se sad ulazi u finiš kampanje tako se priključuju i ostale partije koje tek otkrivaju efekte i takvog djelovanja, sa svojim aktivistima na internetu pa df-ovci gube dominantnost na tom polju te idu sada sa time da druge optužuju za ono šta oni već rade odavno.
Poslato sa moje cukalice
bolje se držat recepta koji je već prošao![]()
Stijepović na Sajmu: Veliki sam ljubitelj knjige, čitam istoriju
www.vijesti.me/Vijesti/208328-clanak-208328
Koliko je ispod ovog teksta komentara botova Fronta a koliko DPS?
Briga me i za jedne i za druge jer izmedju njih stavljam znak jednakosti. Čak su svi u raznim periodima i bili zajedno. Jednostavan recept za sve bi bilo da se više druže sa istinom i činjenicama.
Usput, jedan sam od mnogih kome su ovi vicevi na račun Stijepovića tako dosadni i nesuvisli pa ne znam ko pokazuje veće odsustvo duha. Usiljeni kreatori tzv. pošalica ili ovaj na čiji račun pokušavaju biti smiješni.
Poslato sa moje cukalice
Dobro je da si to objasnio i mozda će poneki od nasih forumasa shvatiti sta odje pokusavaju prenositi i odje komentarisati sto pise na drugim forumima....
Ako su nekom vulgarne slike smijesne i ośeća potrebu da se ukljuci u takvu diskusiju neka to cini tamo dje to nadje jer na ovom forumu takvoj diskusiji nije mjesto.
Zahvaljujući takvim botovima svaka anketa na forumima je malo vjerodostojna, a posto nasi admini dosta uspjesno blokiraju "botovanje" ima i onih koji nijesu "bot" ali vole glasati iako ih anketa kao anketa malo interesuje. Sta mislite koliko u nasoj anketi ima onih koji stvarno imaju pravo glasanja u Podgorici?
jedva jedna trećina (gruba predpostavka)
Dejane, tesko je tu statistiku odrediti jer mi ne znamo ko dje ima pravo glasa samo simptomaticno da je masa onih koji glasaju na sve moguce ankete i za sve gradove. Na forumu ne treba ni prodati ni kupiti licnu da bi se glasalo. Kad bi se kod nas uvelo kao u Estoniji online glasanje sve babe i djedovi bi bili internet pismeni![]()
prodajem svoj glas na forumu, moze i placanje da ne glasam. obavezan video snimak dogovora li makar audio zapis.![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dan sa nikad vise saopstenja i aktivnosti na sve strane, a nikad manje aktivnosti forumasa na ovom topiku![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nesto kontam oko one poruke g. Djukanovica sto ste vec komentarisali - DPS u kompletu sami da dobiju vecinu ili "nista"... Ima smisla.. Koji ce im prisipetlje i ucjenjivanje sa funkcijama i cudesima, a nista od zajednicke - jednake odgovornosti, planova, rada itd...
Hvala Lepo
Lijep je dan, pa su svi aktivni van foruma
Gledam nešto današnje članke na portalima i, iskreno, ne vidim ništa zanimljivo: Migo obišao Staru Varoš, dao intervju za CDM i izjavio da su jedini pravi kandidati za izbore, armija komentara: "Migo do pobjede", reakcije opozicionara u vezi sa destabilizacijom CG u slučaju da DPS izgubi... Bzvz. Da - jedino možda vrijedno komentarisanja je izjava Lekića da će primijeniti "beranski recept", ali to je unaprijed ispričana priča i bez nekih rezultata, bojim se. Ionako će biti osuđeni oni koji iznesu to na vidjelo, a ne oni koji to i rade.
Sent from my 9790
Molim Harija da ne obrise ovu pjesmu eto![]()
One Ring to Rule them all...
Da, i da dodam, ako DPS dobije PG, ladno ce traziti parlamentarne izbore da se definitivno oslobode SDP-a.
Hvala Lepo
Dali mi prospekt iz DFa u Baru i ima par stvari koje mi se mnogo sviđaju, realne su i bitne, a DPS nije previše mario za to, pojedine stavke nisam gledao kod ostalih...
-Izgradnja otvorenog i zatvorenog bazena (ovo je malo ozbiljnije obećanje)
-Izgradnja dječijeg vrtića kod OŠ BJO
-Restauracija Starog Grada (mnogo zahtjevno i skupo)
-Renoviranje bioskopa (nije skupo, više truda i rada nego novca)
-Pokrenuti postupak vraćanja imovine Baru (Luka, Marina...), gotovo nemoguće osim ako se ne smijeni komplet uprava...
Posebno mi se svidjelo
-Rekonstrukcija puta Bar-Sutorman-Virpazar (Zajebano)
-Uređenje korita rijeke Željeznice (svaka čast na ovome)
-Izgradnja skloništa za napuštene životinje u cilju zaštite prostora i građana (šta reći osim, Amin)
-Kulturnu ponudu Bara proširiti sa glavne turističke sezone na cijelu godinu
-Kroz restauraciju u oživljavanje Starog Bara napraviti ambijent za likovne manifestacije
I još mnogo toga zanimljivog i prije svega izvodljivog... Ko naiđe na full neka postavi, muka mi je da ga slikam...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
evo kad se programi postavljaju, evo ga program moje partije za PG![]()
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Imate problem (sto bi rekao vas g. Migo).. Niste rekli hocete li traziti vanredne parlamentarne izbore u CG ako dobijete PG, i da li cete se osloboditi SDP-a...
To pojasnite ljudima..
Hvala Lepo
NIje niko ni pitao do tebe ovdje pa nemam kome da kazem, inace ni ne citam tvoje postove ali evo da ti odgovorim posto si se makar djelimicno meni obratila.
Nece se ici na vanredne parlamentarne izbore. Ostale su jos 2 ipo godine mandata. A na izbore redovne parlamentarne ce se ici samostalno sto se tice DPS-a i to upravo po zelji SDP-a... oce li biti post izborne koalicije vidjecemo za 2 ipo godine...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Steta onda, bas steta....
Hvala Lepo
Gledam nešto ovaj flajer gore i odlučio sam da ako mi Milo garantuje životom da će se ovo destiti glasam za DPS i na lokalnim i na parlamentarnim
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks