View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 103 of 185 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113153 ... LastLast
Results 2,551 to 2,575 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Crna Gora je uvijek kroz svoju istoriju posebnu pažnju poklanjala knjizi. Tako je i danas. Ovaj sajam pokazuje da se Crna Gora i Podgorica svrstavaju u red evropskih država i gradova i na ovaj način. Mi smo i do sada imali veoma bogat i razvijen kulturni život ali mislim da možemo u narednom periodu i dalje da ga unapređujemo", rekao je Stijepović, koji je kandidat DPS za gradonačelnika. Podgorice.

M. Stijepovic

Lise sto smo imali prvu stampariju u Juznih Slovena i Njegosa do drugog svjetskog rata 80%(slobodna procjena) populacije bilo je nepismeno Pismeni su bili svestenici i rijetki uceni ljudi...

Fking ministar obrazovanja

Quote Originally Posted by guest View Post
    http://www.cdm.me/politika/lekic-pri...?comments=true

Pogledajte retardirane komentare. Koje lopovcine komentarisu na ovakve tekstove.
    Nevjerovatno je kako ljudi opravdavaju DPS-ov lopovluk.
    Sa kim si takav si.
    Kako su naredili omladini DPS-a da spamuje portale Prekidoh se od smijeha citam komentare svaki isti. Ipak se tresu gacice I ja ucestvovah sa mojim misljenjem

P.S.

Obrisase odmah
    Last edited by Gandalf_White; 10-05-14 at 10:18.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

Vjerovatno su pali sa 95% sigurnosti na 94%... Mora se malo oštrije da se povrati to...
    Last edited by MeDo_JE; 10-05-14 at 12:42.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,610
    Thanked in
    2,718 Posts

Sviđa mi se retorika vladajuće partije. Tačno se vidi da im svejedno.....

Ahhh nije...

Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nekoliko puta vraćah jednu Milovu izjavu da bih bila sigurna šta je čovjek rekao: "Dajte nam dovoljan mandat da bi mogli da preuzmemo odgovornost". Pa u nastavku kaže, onako kako bi se moglo protumačiti, da za sve mandate koji su im dati do sada ne mogu da preuzmu odgovornost, jer im je smetalo tih 5% SDP-a. A cijelo vrijeme provlači kroz razgovor da neće da dozvole da ih tih 5% uslovljava za bilo šta.

Čekaj: nije im smetalo tih 5% da bi dobijali mandate kako bi nesmetano vladali toliko godina, ali ne mogu da preuzmu odgovornost samo zato što im je trebalo tih 5% da bi došli do vlasti? Koga onda treba kriviti za osmogodišnju krizu (da se ogranicim na period od referenduma do danas), porast siromaštva, državni dug? DPS koji bez 5% ne moze formirati vlast, pa ovom izjavom pokusava da "opere ruke", SDP koji opstruira vladavinu DPS-a svojim ucjenama zbog svojih 5% (ali, opet, sam Milo reče da ih ne mogu uslovljavati), građane koji im do sada nisu dali tih potrebnih 5%... Znači li to da sve ove godine njihovog vladanja treba baciti u vodu, jer se "ne važi"?

Il' nisam pametna, il' ovo mogu da shvatim kao sprdnju

Sent from my  9790

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Botovi su softverski roboti koji služe za reklamiranje proizvoda, sajtova itd. Najcesce djeluju tako sto automatski postavljaju postove ili stavljaju pretpostavljeno odgovore. U novije vrijeme služe za promociju političkih partija tako što ostavljanjem podrške ispod tekstova stvaraju privid da je neka politička opcija zastupljenija nego šta zaista jeste.

Internet botovi su i pogrdan izraz za ljude koji to rade, najviše u jeku predizbornih kampanja, jer predstavljaju osobe bez stava, ideje i kreacije. Obični propagandisti koji lijepe unaprijed smišljene i dostavljene komentare i ponašaju se onako kako im je naredjeno. Najbolji primjer su kako to izgleda internet botovi Vučićeve SNS.

U Crnoj Gori jedini koji su se time bavili su botovi iz Fronta i bliski Frontu. To je dovodilo do toga da recimo najave protest i prave kampanju i po komentarima bi se reklo biće ih na hiljade minimum a pojave se stotinu. Zadnjih mjeseci zatrpavaju portale jednoličnim komentarima, često usljed zabune više nikova postave iste postove i u skladu sa instrukcijama trebaju svima koji nisu za DF se nasprdati a kako im fali duhovitosti to je uglavnom hahaha i hihihi. Takodje jedan od zadataka im je zarad očigledne prosrpske orijentacije i nacionalističkih ispada sa njihove strane sve to banalizovati tako što će širiti priču o nekakvom crnogorskom nacionalizmu, čak i fašizmu.

Kako se sad ulazi u finiš kampanje tako se priključuju i ostale partije koje tek otkrivaju efekte i takvog djelovanja, sa svojim aktivistima na internetu pa df-ovci gube dominantnost na tom polju te idu sada sa time da druge optužuju za ono šta oni već rade odavno.

Poslato sa moje cukalice

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bolje se držat recepta koji je već prošao

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Crna Gora je uvijek kroz svoju istoriju posebnu pažnju poklanjala knjizi. Tako je i danas. Ovaj sajam pokazuje da se Crna Gora i Podgorica svrstavaju u red evropskih država i gradova i na ovaj način. Mi smo i do sada imali veoma bogat i razvijen kulturni život ali mislim da možemo u narednom periodu i dalje da ga unapređujemo", rekao je Stijepović, koji je kandidat DPS za gradonačelnika. Podgorice.

M. Stijepovic

Lise sto smo imali prvu stampariju u Juznih Slovena i Njegosa do drugog svjetskog rata 80%(slobodna procjena) populacije bilo je nepismeno Pismeni su bili svestenici i rijetki uceni ljudi...

Fking ministar obrazovanja

Kako su naredili omladini DPS-a da spamuje portale Prekidoh se od smijeha citam komentare svaki isti. Ipak se tresu gacice I ja ucestvovah sa mojim misljenjem

P.S.

Obrisase odmah
    Stijepović na Sajmu: Veliki sam ljubitelj knjige, čitam istoriju

www.vijesti.me/Vijesti/208328-clanak-208328

Koliko je ispod ovog teksta komentara botova Fronta a koliko DPS?

Briga me i za jedne i za druge jer izmedju njih stavljam znak jednakosti. Čak su svi u raznim periodima i bili zajedno. Jednostavan recept za sve bi bilo da se više druže sa istinom i činjenicama.

Usput, jedan sam od mnogih kome su ovi vicevi na račun Stijepovića tako dosadni i nesuvisli pa ne znam ko pokazuje veće odsustvo duha. Usiljeni kreatori tzv. pošalica ili ovaj na čiji račun pokušavaju biti smiješni.

Poslato sa moje cukalice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Botovi su softverski roboti koji služe za reklamiranje proizvoda, sajtova itd. Najcesce djeluju tako sto automatski postavljaju postove ili stavljaju pretpostavljeno odgovore. U novije vrijeme služe za promociju političkih partija tako što ostavljanjem podrške ispod tekstova stvaraju privid da je neka politička opcija zastupljenija nego šta zaista jeste.

Internet botovi su i pogrdan izraz za ljude koji to rade, najviše u jeku predizbornih kampanja, jer predstavljaju osobe bez stava, ideje i kreacije. Obični propagandisti koji lijepe unaprijed smišljene i dostavljene komentare i ponašaju se onako kako im je naredjeno. Najbolji primjer su kako to izgleda internet botovi Vučićeve SNS.

U Crnoj Gori jedini koji su se time bavili su botovi iz Fronta i bliski Frontu. To je dovodilo do toga da recimo najave protest i prave kampanju i po komentarima bi se reklo biće ih na hiljade minimum a pojave se stotinu. Zadnjih mjeseci zatrpavaju portale jednoličnim komentarima, često usljed zabune više nikova postave iste postove i u skladu sa instrukcijama trebaju svima koji nisu za DF se nasprdati a kako im fali duhovitosti to je uglavnom hahaha i hihihi. Takodje jedan od zadataka im je zarad očigledne prosrpske orijentacije i nacionalističkih ispada sa njihove strane sve to banalizovati tako što će širiti priču o nekakvom crnogorskom nacionalizmu, čak i fašizmu.

Kako se sad ulazi u finiš kampanje tako se priključuju i ostale partije koje tek otkrivaju efekte i takvog djelovanja, sa svojim aktivistima na internetu pa df-ovci gube dominantnost na tom polju te idu sada sa time da druge optužuju za ono šta oni već rade odavno.

Poslato sa moje cukalice
    Dobro je da si to objasnio i mozda će poneki od nasih forumasa shvatiti sta odje pokusavaju prenositi i odje komentarisati sto pise na drugim forumima....
    Ako su nekom vulgarne slike smijesne i ośeća potrebu da se ukljuci u takvu diskusiju neka to cini tamo dje to nadje jer na ovom forumu takvoj diskusiji nije mjesto.
    Zahvaljujući takvim botovima svaka anketa na forumima je malo vjerodostojna, a posto nasi admini dosta uspjesno blokiraju "botovanje" ima i onih koji nijesu "bot" ali vole glasati iako ih anketa kao anketa malo interesuje. Sta mislite koliko u nasoj anketi ima onih koji stvarno imaju pravo glasanja u Podgorici?

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedva jedna trećina (gruba predpostavka)

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Sta mislite koliko u nasoj anketi ima onih koji stvarno imaju pravo glasanja u Podgorici?
    I ti koji nemaju pravo glasa u PG su najglasniji, evo recimo Gandalf može da glasa samo u Zimovrelu
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Dobro je da si to objasnio i mozda će poneki od nasih forumasa shvatiti sta odje pokusavaju prenositi i odje komentarisati sto pise na drugim forumima....
    Ako su nekom vulgarne slike smijesne i ośeća potrebu da se ukljuci u takvu diskusiju neka to cini tamo dje to nadje jer na ovom forumu takvoj diskusiji nije mjesto.
    Zahvaljujući takvim botovima svaka anketa na forumima je malo vjerodostojna, a posto nasi admini dosta uspjesno blokiraju "botovanje" ima i onih koji nijesu "bot" ali vole glasati iako ih anketa kao anketa malo interesuje. Sta mislite koliko u nasoj anketi ima onih koji stvarno imaju pravo glasanja u Podgorici?
    Kakva je statistika kad se iz glasanja izuzmemo mi koji nemamo pravo glasa?

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dejane, tesko je tu statistiku odrediti jer mi ne znamo ko dje ima pravo glasa samo simptomaticno da je masa onih koji glasaju na sve moguce ankete i za sve gradove. Na forumu ne treba ni prodati ni kupiti licnu da bi se glasalo. Kad bi se kod nas uvelo kao u Estoniji online glasanje sve babe i djedovi bi bili internet pismeni

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

prodajem svoj glas na forumu, moze i placanje da ne glasam. obavezan video snimak dogovora li makar audio zapis.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Dan sa nikad vise saopstenja i aktivnosti na sve strane, a nikad manje aktivnosti forumasa na ovom topiku
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nesto kontam oko one poruke g. Djukanovica sto ste vec komentarisali - DPS u kompletu sami da dobiju vecinu ili "nista"... Ima smisla.. Koji ce im prisipetlje i ucjenjivanje sa funkcijama i cudesima, a nista od zajednicke - jednake odgovornosti, planova, rada itd...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lijep je dan, pa su svi aktivni van foruma

Gledam nešto današnje članke na portalima i, iskreno, ne vidim ništa zanimljivo: Migo obišao Staru Varoš, dao intervju za CDM i izjavio da su jedini pravi kandidati za izbore, armija komentara: "Migo do pobjede", reakcije opozicionara u vezi sa destabilizacijom CG u slučaju da DPS izgubi... Bzvz. Da - jedino možda vrijedno komentarisanja je izjava Lekića da će primijeniti "beranski recept", ali to je unaprijed ispričana priča i bez nekih rezultata, bojim se. Ionako će biti osuđeni oni koji iznesu to na vidjelo, a ne oni koji to i rade.

Sent from my  9790

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Molim Harija da ne obrise ovu pjesmu eto

One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Nesto kontam oko one poruke g. Djukanovica sto ste vec komentarisali - DPS u kompletu sami da dobiju vecinu ili "nista"... Ima smisla.. Koji ce im prisipetlje i ucjenjivanje sa funkcijama i cudesima, a nista od zajednicke - jednake odgovornosti, planova, rada itd...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da, i da dodam, ako DPS dobije PG, ladno ce traziti parlamentarne izbore da se definitivno oslobode SDP-a.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Dali mi prospekt iz DFa u Baru i ima par stvari koje mi se mnogo sviđaju, realne su i bitne, a DPS nije previše mario za to, pojedine stavke nisam gledao kod ostalih...

-Izgradnja otvorenog i zatvorenog bazena (ovo je malo ozbiljnije obećanje)
    -Izgradnja dječijeg vrtića kod OŠ BJO
    -Restauracija Starog Grada (mnogo zahtjevno i skupo)
    -Renoviranje bioskopa (nije skupo, više truda i rada nego novca)
    -Pokrenuti postupak vraćanja imovine Baru (Luka, Marina...), gotovo nemoguće osim ako se ne smijeni komplet uprava...

Posebno mi se svidjelo

-Rekonstrukcija puta Bar-Sutorman-Virpazar (Zajebano )
    -Uređenje korita rijeke Željeznice (svaka čast na ovome)
    -Izgradnja skloništa za napuštene životinje u cilju zaštite prostora i građana (šta reći osim, Amin)
    -Kulturnu ponudu Bara proširiti sa glavne turističke sezone na cijelu godinu
    -Kroz restauraciju u oživljavanje Starog Bara napraviti ambijent za likovne manifestacije

I još mnogo toga zanimljivog i prije svega izvodljivog... Ko naiđe na full neka postavi, muka mi je da ga slikam...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

evo kad se programi postavljaju, evo ga program moje partije za PG

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Imate problem (sto bi rekao vas g. Migo).. Niste rekli hocete li traziti vanredne parlamentarne izbore u CG ako dobijete PG, i da li cete se osloboditi SDP-a...
    To pojasnite ljudima..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Imate problem (sto bi rekao vas g. Migo).. Niste rekli hocete li traziti vanredne parlamentarne izbore u CG ako dobijete PG, i da li cete se osloboditi SDP-a...
    To pojasnite ljudima..

Hvala Lepo
    NIje niko ni pitao do tebe ovdje pa nemam kome da kazem, inace ni ne citam tvoje postove ali evo da ti odgovorim posto si se makar djelimicno meni obratila.
    Nece se ici na vanredne parlamentarne izbore. Ostale su jos 2 ipo godine mandata. A na izbore redovne parlamentarne ce se ici samostalno sto se tice DPS-a i to upravo po zelji SDP-a... oce li biti post izborne koalicije vidjecemo za 2 ipo godine...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Steta onda, bas steta....

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Gledam nešto ovaj flajer gore i odlučio sam da ako mi Milo garantuje životom da će se ovo destiti glasam za DPS i na lokalnim i na parlamentarnim
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Page 103 of 185 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113153 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)