Page 182 of 729 FirstFirst ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... LastLast
Results 4,526 to 4,550 of 18201

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    9,689
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by davorp View Post
    Problem je sto su u CG kazne samo deklerativne i ne primjenjuju se kako bi trebalo. U Crnoj Gori kao plemenskoj drzavi kada policajac nekoga zaustavi zbog prekrsaja, ide " Dje si brate", malo procakulaju i tu se sve zavrsava. Tako da vrlo malo ljudi koji cine saobracajne prekrsaje zapravo i plati kaznu koja deklarativno jeste visoka, ali posto se ne primjenjuje u praksi, nema efekta na vozace.
    Iako ima dosta slučajeva pomenutog, ne bih rekao da je generalno stanje takvo... Baš sam prije neki dan gledao, preko 90% vozača koje sam sreo u putu su imali vezan pojas i poštovali ograničenja... Nevjerovatna razlika u odnosu na prije 6-7 godina...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by davorp View Post
    Problem je sto su u CG kazne samo deklerativne i ne primjenjuju se kako bi trebalo. U Crnoj Gori kao plemenskoj drzavi kada policajac nekoga zaustavi zbog prekrsaja, ide " Dje si brate", malo procakulaju i tu se sve zavrsava. Tako da vrlo malo ljudi koji cine saobracajne prekrsaje zapravo i plati kaznu koja deklarativno jeste visoka, ali posto se ne primjenjuje u praksi, nema efekta na vozace.
    o cemu se ovdje prica, ajte vozi malo brze pored policije ili ne upali svjetla pa ces vidjeti sto se ne primjenjuju kako treba. eto ima tema saobracajne kazne pa ces vidjeti tamo sto se narod ne kaznjava.
    ne moze biti policajac na svaku raskrsnicu i onda onog nekulturnog sto ne postuje prvenstvo prolaza, ili predice u sred krivini kazniti. to ce se kod nekih vozaca tesko iskorjeniti , tu kazne ne pomazu ni malo
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Evo konkretno o čemu se radi. Dakle ja sam se navikao na to, ali ljudi koje vozim nisu i neće jer im je to obično prvi (ogromnoj većini i zadnji) put da idu u Crnu Goru. Vozim normalno, poštujem ograničenja, prednost prolaza i tako to, ali na 10-15 metara ispred mene upadaju sa strane, sa sporednih cesta, često uopće ne gledaju, a ako i gledaju boli ih kita što ja vozim i što imam prednost. Valjda se vode onom "nije lud koliko sam ja". Danas u Zelenici (ono gdje je raskopano) ja idem u smjeru HN, drugi sam u koloni od barem dvadeset automobila i autobusa, dolazimo do samog kraja onoga raskopanog dijela, a iz suprotnog smjera upada lik sa poluraspadnutom Zastavom 128, ne ide onom obilaznicom nego zabranjenim smjerom direkt na nas. Ovaj ispred mene se nekako provlači (s desne strane je stijena), ali ja s Vianom nemam šanse, a iza mene autobus pogotovo, lik iz 128 galami, maše rukama, ovi moji turisti gledaju i ne vjeruju....ej....ide suprotnim smjerom na cijelu kolonu, svima nam hebe majku i neće da se makne. Meni viče da vozim, a ja nemam gdje osim direktno u njega ili u stijenu. Na kraju krene malo naprijed ali upadne u onaj iskop. Ja sam nekako prošao, ma u centometar. Autobus i ostali su ostali. Nemam pojma kako je to riješeno, ali ružna slika do bola.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

za CG primorje treba nabaviti jedno 15 BMW-ovih standardnih policijskih motora i da su stalno mobilni i da krstare i da zavode red.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    za CG primorje treba nabaviti jedno 15 BMW-ovih standardnih policijskih motora i da su stalno mobilni i da krstare i da zavode red.
    Neka ti ih na Cetinje, ništa nam ne trebaju.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Vidim niko ne pominje Ulcinj. Najstresnija gradska vožnja i traženje parkinga u mojoj vozačkoj karijeri. Budva je vozački raj za Ulcinj.

Skoro sve ulice su jednosmjerne, što ne bi bio neki problem da se to iole poštuje. Naime, lokalci i oni koji se očigledno tako osjećaju (UL, RKS i AL tablice) redovno idu tim uskim uličicama u pogrešnom smjeru i neka što njeguju takvu praksu, nego se po cijenu fizičkog obračuna ne bi pomjerili - naprotiv, umjesto toga tjeraju vas da se vraćate rikvercom (bolje rečeno, provlačite) i po 500m, uz sirene, psovke itd. Što kaže Braco, stres sam doživio, a sezona nije ni počela. Ne želim da zamišljam kako je u avgustu. Što se parkinga tiče - luda kuća takođe. Rijetke dvosmjerne ulice su pretvorene u jednosmjerne tako što se jedna traka u cjelosti koristi za parking. Postoji samo jedan (koliko ja primijetih) pravi parking kod Male plaže, na kome je naravno u 90% slučajeva nemoguće naći mjesto. Policije nigdje, ali apsolutno nigdje! Bukvalno vlada totalna anarhija. Obišao sam skoro cijelu Crnu Goru, vozio po raznim makadamima, selima, planinskim putevima, uz i niz kanjone, ali ovo (prije svega, ponašanje) nigdje dosad nisam vidio.
    Last edited by johnny bravo; 12-05-14 at 01:21.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Default I naravno, nikome ništa.

EKOLOŠKI INCIDENT

Tone zemljišta sa "Lušticinog" gradilišta zamutile more

Zemlja se rasula u vodi i zamutila jednu od najljepših uvala na Crnogorskom primorju

Zaliv Trašte nakon što je zemlja dospjela u more (Foto: Siniša Luković)

U dijelu zaliva Trašte, odnosno u uvali Oblatna na dijelu poluostrva Luštica došlo je do ozbiljnog ekološkog incidenta kada je više tona zemlje sa gradilišta lukobrana prve od dvije marine komplaksa Luštica Bay, dospjelo u more i zamutilo morsku površinu na više od nekoliko stotina hiljada kvadrata.
    Udari talasa nošenih snažnim južnim vjetrom u početni dio lukobrana ispred tzv. Marina Villagea budućeg turističkog resorta Luštica Bay, sa gradilišta su u more oborili više desetina kubika zemlje-crvenice. Zemlja se rasula u vodi i zamutila jednu od najljepših uvala na Crnogorskom primorju, na čijem je dnu inače, kristalno bijeli i sivi izuzetno sitan pijesak.

Cijela uvala Oblatno, posebno dio ispred elitnog kupališta „Almara Beach“ koje važi za jedno od najljepših i najotmenijih na Crnogorskom primorju, juče je pružala tužnu sliku opšte nebrige ljudi prema prirodi i potrebe da se građevinski radovi odvijaju uz minimalne štetne uticaje na okolinu.

Foto: Siniša LukovićIz kompanije „Luštica Development“ „Vijestima“ je saopšeno da je priroda radova na izgradnji lukobrana nove marine takva da se slični događaji mogu očekivati do njegovog završetka, a što je po njihovom tumačenju, pokazala i Studija uticaja na životnu sredinu koju su napravili prije početka izgradnje marine i na nju dobili saglasnost nadležnih državnih organa.

„Iako su mu bočne strane, glava lukobrana i pokrov, od kamena ili armiranog betona, sama osnova i središte lukobrana je od krša i zemlje, pojedinačne težine izmedju 4 i 100 kilograma. I u samoj procjeni uticaja na životnu sredinu, navedeno je da je gotovo neizbježno da će tokom gradnje lukobrana, povremeno dolaziti do rasipanja dijela ovog materijala u obliku sedimenta u more. Tokom određenih vremenskih prilika, pojava širenja tog sedimenta može zahvatiti i šire područje, a sam intenzitet zamućenja vode zavisi od materijala koji se u tim momentima bude koristio na gradilištu“, kazao je „Vijestima“ Omar Farid, direktor projekta i razvoja u kompaniji „Luštica Development“.

Foto: Siniša LukovićNa pitanje kakve će mjere predostrožnosti ubuduće preduzeti da zemljom i blatom potpuno ne unište pjeskovito podmorje uvale Oblatna, Farid je odgovorio da su oni to već učinili.

„Uspostavli smo projektovani sistem mjera na smanjenju negativnog uticaja ovih radova na okolinu, kako more tako i obalu. “Luštica Development“ je preduzela sve neophodne mjere zaštite, ali ipak radovi na ovakvom tipu objekata će neizbježno dovesti do pojave određene količine vidljivog sedimenta u morskoj vodi i to se ne može u potpunosti izbjeći.Moram naglasiti da je ovaj efekat kratkotrajan i da ne soatvlja nikakve negativne posljedice na životnu sredinu“, ističe Farid naglašavajući da se prilikom gradnje lukobrana „ne koriste nikakve toksične materije, već samo materijal od iskopa sa gradilišta golf-terena na Luštici“.

Mještani Krtola koji su se zgražavali i protestovali zbog izgleda mora u Obaltnoj, „Vijestima“ su ukazali i na činjenicu da uvalu opet dodatno zagađuje kanalizacioni sistem Kotor-Tivat-Trašte, jer je cjevovod opet, po ko zna koji put za redom, pukao neposredno ispod velikog betonskog tornja na Oblatnoj. Stoga sadržaj kanalizacije dva grada, umjesto da bude odveden u more podvodnim ispustom dugim oko 3 kilometra, curi na samoj obali i hridinama, na oko pola kilometra južno od mjesta gdje Luštica Development završava prvih 10 stambeno-poslovnih objekata svog kompleksa Luštica Bay.

Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

http://www.tripadvisor.com/ShowTopic...ontenegro.html

Molim vas procitajte oba posta...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    635
    Thanks Thanks Received 
    1,254
    Thanked in
    916 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    EKOLOŠKI INCIDENT

Tone zemljišta sa "Lušticinog" gradilišta zamutile more

Zemlja se rasula u vodi i zamutila jednu od najljepših uvala na Crnogorskom primorju

Zaliv Trašte nakon što je zemlja dospjela u more (Foto: Siniša Luković)

U dijelu zaliva Trašte, odnosno u uvali Oblatna na dijelu poluostrva Luštica došlo je do ozbiljnog ekološkog incidenta kada je više tona zemlje sa gradilišta lukobrana prve od dvije marine komplaksa Luštica Bay, dospjelo u more i zamutilo morsku površinu na više od nekoliko stotina hiljada kvadrata.
    Udari talasa nošenih snažnim južnim vjetrom u početni dio lukobrana ispred tzv. Marina Villagea budućeg turističkog resorta Luštica Bay, sa gradilišta su u more oborili više desetina kubika zemlje-crvenice. Zemlja se rasula u vodi i zamutila jednu od najljepših uvala na Crnogorskom primorju, na čijem je dnu inače, kristalno bijeli i sivi izuzetno sitan pijesak.

Cijela uvala Oblatno, posebno dio ispred elitnog kupališta „Almara Beach“ koje važi za jedno od najljepših i najotmenijih na Crnogorskom primorju, juče je pružala tužnu sliku opšte nebrige ljudi prema prirodi i potrebe da se građevinski radovi odvijaju uz minimalne štetne uticaje na okolinu.

Foto: Siniša LukovićIz kompanije „Luštica Development“ „Vijestima“ je saopšeno da je priroda radova na izgradnji lukobrana nove marine takva da se slični događaji mogu očekivati do njegovog završetka, a što je po njihovom tumačenju, pokazala i Studija uticaja na životnu sredinu koju su napravili prije početka izgradnje marine i na nju dobili saglasnost nadležnih državnih organa.

„Iako su mu bočne strane, glava lukobrana i pokrov, od kamena ili armiranog betona, sama osnova i središte lukobrana je od krša i zemlje, pojedinačne težine izmedju 4 i 100 kilograma. I u samoj procjeni uticaja na životnu sredinu, navedeno je da je gotovo neizbježno da će tokom gradnje lukobrana, povremeno dolaziti do rasipanja dijela ovog materijala u obliku sedimenta u more. Tokom određenih vremenskih prilika, pojava širenja tog sedimenta može zahvatiti i šire područje, a sam intenzitet zamućenja vode zavisi od materijala koji se u tim momentima bude koristio na gradilištu“, kazao je „Vijestima“ Omar Farid, direktor projekta i razvoja u kompaniji „Luštica Development“.

Foto: Siniša LukovićNa pitanje kakve će mjere predostrožnosti ubuduće preduzeti da zemljom i blatom potpuno ne unište pjeskovito podmorje uvale Oblatna, Farid je odgovorio da su oni to već učinili.

„Uspostavli smo projektovani sistem mjera na smanjenju negativnog uticaja ovih radova na okolinu, kako more tako i obalu. “Luštica Development“ je preduzela sve neophodne mjere zaštite, ali ipak radovi na ovakvom tipu objekata će neizbježno dovesti do pojave određene količine vidljivog sedimenta u morskoj vodi i to se ne može u potpunosti izbjeći.Moram naglasiti da je ovaj efekat kratkotrajan i da ne soatvlja nikakve negativne posljedice na životnu sredinu“, ističe Farid naglašavajući da se prilikom gradnje lukobrana „ne koriste nikakve toksične materije, već samo materijal od iskopa sa gradilišta golf-terena na Luštici“.

Mještani Krtola koji su se zgražavali i protestovali zbog izgleda mora u Obaltnoj, „Vijestima“ su ukazali i na činjenicu da uvalu opet dodatno zagađuje kanalizacioni sistem Kotor-Tivat-Trašte, jer je cjevovod opet, po ko zna koji put za redom, pukao neposredno ispod velikog betonskog tornja na Oblatnoj. Stoga sadržaj kanalizacije dva grada, umjesto da bude odveden u more podvodnim ispustom dugim oko 3 kilometra, curi na samoj obali i hridinama, na oko pola kilometra južno od mjesta gdje Luštica Development završava prvih 10 stambeno-poslovnih objekata svog kompleksa Luštica Bay.

Pih... Uzas!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Odma sam zna da je Pelikan haha, i što bi na kraju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/kultura/salive...-clanak-212812

Knjiga „The Austro-Hungarian Fortresses of Montenegro“ nova je verzija Salivenove u inostranstvu objavljene publikacije „The Austro-Hungarian Fortresses of Montenegro - a Hiker`s Guide“. To je vrlo detaljan vodič za posjetioce Boke i njenog zaleđa kakav nisu napravile ni Nacionalna turistička organizacija Crne Gore ni lokalne turističke organizacije bokeljskih opština.
    Knjiga sa preko 240 crno-bijelih fotografija, ilustracija i mapa, sadrži detaljno opisanih 12 ruta za planinarenje i jednu izletničku turu čamcem do ukupno 17 tvrđava u širem reonu Boke.

Ovaj penzionisani radnik britanskih televizija BBS i B Sky B, odlučio je da jača veze Velike Britanije i Crne Gore, pa je uputio pismo rukovodstvu Kraljevskog podmorničkog muzeja britanske mornarice u Gosportu u kojem im predlaže saradnju sa Zbirkom pomorskog nasljeđa u Tivtu.

Thanks Thanks Given 
    1,452
    Thanks Thanks Received 
    5,773
    Thanked in
    2,712 Posts

Slijedi teška sezona, ceh će platiti privatni smještaj

Višegodišnje oslanjanje na rusko i ukrajinsko tržište i upozorenje turističkih stručnjaka da smo zapostavili Zapadnu Evropu, sada nas je sustiglo kao bumerang. Buking sa ukrajinskog tržišta bukvalno nula, a pad sa ruskog i do 50 odsto, potvrđuje predsjednik sektora turističkih agencija pri CTU i vlasnik agencije „Cipa travel" Petar Ivković

Kriza traje i prilično je neizvjesno do kada. Rusko-ukrajinska kriza nam je donijela velike probleme, jer je od početka godine buking mnogo slabiji nego prošle i pretprošle godine. Ono što je očigledno je da nijesmo preduzeli sve mjere da bismo ublažili efekte krize i pad bukinga. Slijedi teška sezona i vrlo je teško procijeniti da li će se nešto ekstremno popraviti“, kazao je Ivković.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

REZEVICI...Raskopani
    KRASICI....Raskopani
    BECICI...Kod plaza...kopa se...traze nesto...
    KAMENOVO...Bager kopa na sred plaze i silaze ogromni kamioni do plaze
    PETROVAC...Nikako da montiraju sve ploce...bice ne stiska dobro beton...
    ZELENIKA...Kopaju...
    KUMBOR...Ne kopaju jer je sve raskopano....isto vazi i za donji dio BJELE
    HERCEG NOVI....I kopa se i ne kopa se...radi se...
    TRSTENO I PLOCE...Na svake dva minuta po jedan-dva velika kamiona prolaze...sjebace i onaj novi asfalt koji je skoro stavljen
    RADOVICI....Danas konacno asfaltiraju...ali jedan dio...umorni su pa dako zavrse do 1 jula
    TIVAT....Pine raskopane....ali dobro radi se....

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

neće ti sezona početi još najmanje 10-15 dana bio sam do sutomora malo a tamo radovi i radovi...edit a ni šušanj isto tako.kasni se mnogo

Thanks Thanks Given 
    1,452
    Thanks Thanks Received 
    5,773
    Thanked in
    2,712 Posts

Paradajz turisti su poplavljeni.. A jesu li kritičari ove ozloglašene turističke varijante sad konačno došli na svoje?
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Svakog dana u svakom pogledu sve više nazadujete

Vozio grupu od 6 vrlo, vrlo uglednih Njemaca (da ne nabrajam titule i zvanja) na poslovni ručak u Sveti Stefan. Naravno rezervacija je bila tu, gosti očekivani i dočekani kao kraljevi, ali otišli s gorkim okusom u ustima. Naime parking smo za Mercedes Viano na Svetom Stefanu za 2 sata i 40 minuta platili ni manje ni više nego 30 (trideset) eura. Ne znam nijedan jedini dubrovački hotel ili restoran koji bi svojim gostima naplatio parking. Dovoljno je pokazati (dakle POKAZATI) račun iz restorana (robne kuće, hotela....) nakon čega momak na naplatnim kućicama zapiše broj računa te račun vrati njegovom vlasniku nakon čega otvara rampu i poželi vam sretan put. Na Svetom Stefanu toga nema. Ili ostavi račun iz restorana (dakle OSTAVI ga momku na naplatnoj kućici), ili plati punu cijenu parkinga (30 eura). Naravno, radilo se o poslovnom ručku pa je mojim gostima taj račun trebao da bi pravdali troškove tako da sam ja lijepo i uredno platio 30 eura. Rađe ne bih o tome kako su to moji gosti komentirali. Nije nimalo ugodno.

Lijep pozdrav

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e kukala nam majka.. eto busamo se kako smo se zeznuli s Rusima i co. (paradajz turistima) i kako pucamo na elitu..

Thanks Thanks Given 
    9,689
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Svakog dana u svakom pogledu sve više nazadujete

Vozio grupu od 6 vrlo, vrlo uglednih Njemaca (da ne nabrajam titule i zvanja) na poslovni ručak u Sveti Stefan. Naravno rezervacija je bila tu, gosti očekivani i dočekani kao kraljevi, ali otišli s gorkim okusom u ustima. Naime parking smo za Mercedes Viano na Svetom Stefanu za 2 sata i 40 minuta platili ni manje ni više nego 30 (trideset) eura. Ne znam nijedan jedini dubrovački hotel ili restoran koji bi svojim gostima naplatio parking. Dovoljno je pokazati (dakle POKAZATI) račun iz restorana (robne kuće, hotela....) nakon čega momak na naplatnim kućicama zapiše broj računa te račun vrati njegovom vlasniku nakon čega otvara rampu i poželi vam sretan put. Na Svetom Stefanu toga nema. Ili ostavi račun iz restorana (dakle OSTAVI ga momku na naplatnoj kućici), ili plati punu cijenu parkinga (30 eura). Naravno, radilo se o poslovnom ručku pa je mojim gostima taj račun trebao da bi pravdali troškove tako da sam ja lijepo i uredno platio 30 eura. Rađe ne bih o tome kako su to moji gosti komentirali. Nije nimalo ugodno.

Lijep pozdrav
    Kod nas možeš pravdati da si bio do Tajlanda iako si pekao rakiju na selu... Šta će ljudi, nijesu navikli...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Kod nas možeš pravdati da si bio do Tajlanda iako si pekao rakiju na selu... Šta će ljudi, nijesu navikli...
    Ma sramota prijatelju. Naplaćivat parking gostima koji su u restoranu ostavili brat bratu 200-300 eura? Pa ja to još nikad i nigdje nisam doživio. Na kraju meni ni u džep ni iz džepa (oni će sve to pokrit na završnom računu), ali ne valja vam rabota

Thanks Thanks Given 
    1,712
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Muka izdati kupon za parking

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    253
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ma sramota prijatelju. Naplaćivat parking gostima koji su u restoranu ostavili brat bratu 200-300 eura? Pa ja to još nikad i nigdje nisam doživio. Na kraju meni ni u džep ni iz džepa (oni će sve to pokrit na završnom računu), ali ne valja vam rabota
    To ti je tako u cg braco. Oce za 2 mjeseca da se uzmu pare pa da se od toga zivi cijelu godinu. Nikakve ideje nema da se produzi sezona. Infrastruktura bolja nego prije ali u poredjenju sa Turcima,vama i ostalim konkurentima nemamo sanse.
    A tek avionske veze, da ne pricam. Doci do cg je kutara,skoro svi turisti sa zapada i preko okeana slijecu na cilipe.
    Sirovi smo, nekulturni, ljudi koji rade u turizmu slabo znaju jezike...Sve u svemu lose nam se pise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitanje za Braca - kolko košta 24h parkinga u Dubrovniku?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Swedish_House_Mafia View Post
    Pitanje za Braca - kolko košta 24h parkinga u Dubrovniku?
    Za goste hotela 0 kuna kao i za goste restorana. Inače dan je od 80 do 200 kn maksimalno osim na vip parkingu na Pilama gdje je preko 100 eura. Što pitaš?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam đe pročitah da je 24h parkinga tamo 120e

Page 182 of 729 FirstFirst ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)