Evo konkretno o čemu se radi. Dakle ja sam se navikao na to, ali ljudi koje vozim nisu i neće jer im je to obično prvi (ogromnoj većini i zadnji) put da idu u Crnu Goru. Vozim normalno, poštujem ograničenja, prednost prolaza i tako to, ali na 10-15 metara ispred mene upadaju sa strane, sa sporednih cesta, često uopće ne gledaju, a ako i gledaju boli ih kita što ja vozim i što imam prednost. Valjda se vode onom "nije lud koliko sam ja". Danas u Zelenici (ono gdje je raskopano) ja idem u smjeru HN, drugi sam u koloni od barem dvadeset automobila i autobusa, dolazimo do samog kraja onoga raskopanog dijela, a iz suprotnog smjera upada lik sa poluraspadnutom Zastavom 128, ne ide onom obilaznicom nego zabranjenim smjerom direkt na nas. Ovaj ispred mene se nekako provlači (s desne strane je stijena), ali ja s Vianom nemam šanse, a iza mene autobus pogotovo, lik iz 128 galami, maše rukama, ovi moji turisti gledaju i ne vjeruju....ej....ide suprotnim smjerom na cijelu kolonu, svima nam hebe majku i neće da se makne. Meni viče da vozim, a ja nemam gdje osim direktno u njega ili u stijenu. Na kraju krene malo naprijed ali upadne u onaj iskop. Ja sam nekako prošao, ma u centometar. Autobus i ostali su ostali. Nemam pojma kako je to riješeno, ali ružna slika do bola.