Evo sam ti podesio search na 1 osobu za 20 maj - znaci mjesec dana od danas. http://www.booking.com/searchresults...ng_dormitories
Za jednu osobu je smjestaj. Molim te nadji ispod 75e normalan hotel pa onda nadji igdje blizu centra za manje od 150 posto ocigledno poznajes Amsterdam. Znaci cijena je za jednu a ne za dvije osobe.
Druga stvar, u ovom trenutku nema ponuda iz PG/BG avionom ali ima autobusom 8nocenja(1 u busu) 170e.
Znaci vi ste samo za smjestaj i avion dali po 400e sto je iskreno za mene van svake pameti(nemoj sta zamjeriti).
Pitao si me sta ima doticna osoba od toga. Odgovorio sam ti. Kao radnik u turizmu mene sunce ogrije kada mi agencije dovode ljude. Das im ispod cijene i ne zanima te. Da li ce on da proda kompletnu turu ili ne. Njemu je u interesu sto vise da proda. Moje je da te goste odradim kako treba da bi ih agencija opet dovela kod mene. Onda istoj toj agenciji je u interesu da ponudi sto manju cijenu kako bi privukla sto vise gostiju itd.
Imas ovaj forumaski sindrom, pricas o stvarima o kojima ne znas puno
Ja opet kazem obicno ne putujem preko agencija, vise volim sebi da isplaniram putovanje. Ali iz iskustva znam da su gradovi koje sam naveo iz prethodnog posta jeftiniji i pametniji preko agencije. Iz regiona kada putujem koristim isljucivo usluge Jungle travela. Barselona - Amsterdam - Prag - Krakov(4 razlicita putovanja), svaki put sam kupio aranzman u hotelima a ne hostelima i svaki put sam bio smjesten na 5-15min pjeske od centra. Svaki sam put imao dorucak i veceru ukljucenu. D
Za to 400e sto si ti ostao 5 dana u Amsterdamu ja bih otisao na Majorku u sred sezone 10 nocenja))
Majorka 2014.
polasci jun, jul, avgust 465 eur
avion+transferi+hotelski smeštaj 11 dana
Udaljenost od mora i plaže: oko 700 metara. Hotel se nalazi u mirnijem delu veoma živog i bučnog letovališta Arenal, na brdu. Od grada Palme udaljen je oko 15 km.
Smeštaj:
Hotel ima 109 soba. Sve sobe imaju: kupatilo, TV, telefon, fen za kosu na upit, balkon. Najviše osoba u sobi: 3 odrasle ili 2 odrasle i 2 deteta (do 12 godina).
Dodatni sadržaj:
Gostima je na raspolaganju restoran, bar, mali bazen, sef na recepciji.
EL ERENAL, Hotel Reina Isabel 2*
cene su izražene po osobi, usluga je na bazi polupansiona
Sta da ti kazem. Sam si sebe ranio)))
P.S.
Velika vecina CG agencija zbog malog obima putnika, kolje i ujeda. Ako vam se ide preko agencije iskljucivo srbi i hrvati ...

Reply With Quote

Bookmarks