Page 68 of 620 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168568 ... LastLast
Results 1,676 to 1,700 of 15483

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Cinjenica je da covjek u sopstvenoj organizaciji moze da utanachi dosta povoljne varijante... Ja sam, npr, svojim ocima vidjeo rezervaciju u hotelu Sheraton (****) u Briselu (na Rogier-u) 4 noci za 2 osobe 294 € sa gradskom taksom uracunatom. 25 € noc u takvom hotelu?!?!?
    E sad, dosta ljudi ne zeli da se bakce sa tim vec zele kad nedje idu da s potpuno iskljuce i da se prepuste nekome drugome...
    Zato je dobro sto imamo mogucnost izbora, pa ko sto voli nek izvoli...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Ja sam putovao u sopstvenoj organizaciji za Amsterdam iz Podgorice.
    Let je bio preko Ljubljane i kartu smo platili oko 210 € srijeda ponedeljak.
    Hotel sa 4 zvjezdice na Rembrant trgu 71 € dvokrevetnu sobu.
    U dolasku 5-6 € sa aerofroma do centra redovnim prevozom a kad smo išli kuci 35 € taksi ispred hotela do aerodroma.
    Sve nas je ispalo po 400 € let transport sa aerodroma i nazad i 5 noćenja u hotelu Hampshire Hotel - Rembrandt Square.

E sad tio kažeš da je smještaj u Amsterdamu 70 € (ovo za polupansion neću komentarisati jer još nikad nisam vidio ponudu sa polupansionom u Amsterdamu) ali zaboravio si da naglasiš da je to cijena za dvoje a po osobi ispada 35€.
    Plus sto agencije vode po pravilu u hotele u 3 lijepe materine od centra grada a nije bez znacaja napomenuti da je karta za prevoz tamo u jednom pravcu minimum oko 3 € a mi je kupili nismo sem jednom kad smo išli na utakmicu da gledamo Ajaks.
    Nikad nisam vidio ni približnu ponudu od neke agencije-ponoviću povratni let iz Podgorice za Amsterdam 5 noćenja u hotelu sa 4 zvjezdice u sred centra od srijede do ponedeljka i transferi za za 400 €
    Nema agencije koja ovo oće da ponudi ispod 600 € i to u gorem hotelu a nas četvorica smo za tu razliku štošta priuštili
    Evo sam ti podesio search na 1 osobu za 20 maj - znaci mjesec dana od danas. http://www.booking.com/searchresults...ng_dormitories
    Za jednu osobu je smjestaj. Molim te nadji ispod 75e normalan hotel pa onda nadji igdje blizu centra za manje od 150 posto ocigledno poznajes Amsterdam. Znaci cijena je za jednu a ne za dvije osobe.
    Druga stvar, u ovom trenutku nema ponuda iz PG/BG avionom ali ima autobusom 8nocenja(1 u busu) 170e.
    Znaci vi ste samo za smjestaj i avion dali po 400e sto je iskreno za mene van svake pameti(nemoj sta zamjeriti).

Pitao si me sta ima doticna osoba od toga. Odgovorio sam ti. Kao radnik u turizmu mene sunce ogrije kada mi agencije dovode ljude. Das im ispod cijene i ne zanima te. Da li ce on da proda kompletnu turu ili ne. Njemu je u interesu sto vise da proda. Moje je da te goste odradim kako treba da bi ih agencija opet dovela kod mene. Onda istoj toj agenciji je u interesu da ponudi sto manju cijenu kako bi privukla sto vise gostiju itd.
    Imas ovaj forumaski sindrom, pricas o stvarima o kojima ne znas puno

Ja opet kazem obicno ne putujem preko agencija, vise volim sebi da isplaniram putovanje. Ali iz iskustva znam da su gradovi koje sam naveo iz prethodnog posta jeftiniji i pametniji preko agencije. Iz regiona kada putujem koristim isljucivo usluge Jungle travela. Barselona - Amsterdam - Prag - Krakov(4 razlicita putovanja), svaki put sam kupio aranzman u hotelima a ne hostelima i svaki put sam bio smjesten na 5-15min pjeske od centra. Svaki sam put imao dorucak i veceru ukljucenu. D

Za to 400e sto si ti ostao 5 dana u Amsterdamu ja bih otisao na Majorku u sred sezone 10 nocenja ))

Majorka 2014.
    polasci jun, jul, avgust 465 eur
    avion+transferi+hotelski smeštaj 11 dana

Udaljenost od mora i plaže: oko 700 metara. Hotel se nalazi u mirnijem delu veoma živog i bučnog letovališta Arenal, na brdu. Od grada Palme udaljen je oko 15 km.

Smeštaj:
    Hotel ima 109 soba. Sve sobe imaju: kupatilo, TV, telefon, fen za kosu na upit, balkon. Najviše osoba u sobi: 3 odrasle ili 2 odrasle i 2 deteta (do 12 godina).

Dodatni sadržaj:
    Gostima je na raspolaganju restoran, bar, mali bazen, sef na recepciji.

EL ERENAL, Hotel Reina Isabel 2*

cene su izražene po osobi, usluga je na bazi polupansiona

Sta da ti kazem. Sam si sebe ranio )))

P.S.

Velika vecina CG agencija zbog malog obima putnika, kolje i ujeda. Ako vam se ide preko agencije iskljucivo srbi i hrvati ...

Last edited by Gandalf_White; 23-04-14 at 22:10.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Evo sam ti podesio search na 1 osobu za 20 maj - znaci mjesec dana od danas. http://www.booking.com/searchresults...ng_dormitories
    Za jednu osobu je smjestaj. Molim te nadji ispod 75e normalan hotel pa onda nadji igdje blizu centra za manje od 150 posto ocigledno poznajes Amsterdam. Znaci cijena je za jednu a ne za dvije osobe.
    Druga stvar, u ovom trenutku nema ponuda iz PG/BG avionom ali ima autobusom 8nocenja(1 u busu) 170e.
    Znaci vi ste samo za smjestaj i avion dali po 400e sto je iskreno za mene van svake pameti(nemoj sta zamjeriti).

Pitao si me sta ima doticna osoba od toga. Odgovorio sam ti. Kao radnik u turizmu mene sunce ogrije kada mi agencije dovode ljude. Das im ispod cijene i ne zanima te. Da li ce on da proda kompletnu turu ili ne. Njemu je u interesu sto vise da proda. Moje je da te goste odradim kako treba da bi ih agencija opet dovela kod mene. Onda istoj toj agenciji je u interesu da ponudi sto manju cijenu kako bi privukla sto vise gostiju itd.
    Imas ovaj forumaski sindrom, pricas o stvarima o kojima ne znas nista

Ja opet kazem obicno ne putujem preko agencija, vise volim sebi da isplaniram putovanje. Ali iz iskustva znam da su gradovi koje sam naveo iz prethodnog posta jeftiniji i pametniji preko agencije. Iz regiona kada putujem koristim isljucivo usluge Jungle travela. Barselona - Amsterdam - Prag - Krakov(4 razlicita putovanja), svaki put sam kupio aranzman u hotelima a ne hostelima i svaki put sam bio smjesten na 5-15min pjeske od centra. Svaki sam put imao dorucak i veceru ukljucenu. D

Za to 400e sto si ti ostao 5 dana u Amsterdamu ja bih otisao na Majorku u sred sezone 10 nocenja ))

Majorka 2014.
    polasci jun, jul, avgust 465 eur
    avion+transferi+hotelski smeštaj 11 dana

Udaljenost od mora i plaže: oko 700 metara. Hotel se nalazi u mirnijem delu veoma živog i bučnog letovališta Arenal, na brdu. Od grada Palme udaljen je oko 15 km.

Smeštaj:
    Hotel ima 109 soba. Sve sobe imaju: kupatilo, TV, telefon, fen za kosu na upit, balkon. Najviše osoba u sobi: 3 odrasle ili 2 odrasle i 2 deteta (do 12 godina).

Dodatni sadržaj:
    Gostima je na raspolaganju restoran, bar, mali bazen, sef na recepciji.

EL ERENAL, Hotel Reina Isabel 2*

cene su izražene po osobi, usluga je na bazi polupansiona

Sta da ti kazem. Sam si sebe ranio )))
    Nije to lijepo niti pristojno da obmanjuješ ljude i izokrećeš stvari .
    Zašto polaziš od cijene jednokrevetne sobe kad lijepo znaš da je sveka cijena istaknuta za turistička putovanja agencijska određena za boravak u dvokrevetnoj sobi a ako ćeš jednokrevetnu plaćaš dodatno od 40 do 60 % na tu cijenu.
    Kažeš nema ponuda iz Pg/Bg avionom-kako nema kad svako može ukucati Amsterdam avionom i izaći će ponude ali sa paprenim cijenama pa ih ignorišeš.
    Ubacaš ponudu Jungle tribe za Majorku ničim izazvan da skreneš priču sa Amsterdama a moj povod je i bio da se javim tvoja izričita tvrdnja DA JE BOLJE U AMSTERDAM IĆI PREKO AGENCIJE-što je čista laž.
    Ja sam bio 6 dana i 5 noćenja u Amsterdamu avionom iz Podgorice i ajde mi pokaži i približnu ponudu koja je bila,ne mora da bude aktuelna,može prije godinu dvije - put Amsterdam avionom da vidimo koliko je koštalo to.
    Kad već tvrdiš da je bolje agencijom i isplativije.
    Nego sad vidim da si pominjao na nekim drugim temama da radiš u turizmu i imaš turističku agenciju pa mi je onda i jasno zašto širiš dezinformacije.
    Da sam to ranije uočio ne bih riječ progovorio

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Valja li ova kombinacija WizzAir-om do Ajndhovena pa onda do Amsterdama?
    Ne planiram da nosim neke pretjerane džidžumidže.

http://www.hostelbookers.com/hostels...nds/amsterdam/

?

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Od koje će cijene poći ako putuješ sam...? Sa agencijom sigurno nijesi sam tako da možeš birati sa koliko ćeš ljudi biti u sobi... Ako ti sistem puno za prazno nije jasan, u kom ste na dobitku i ti i agencija nema ti se šta dalje objašnjavati...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Nije to lijepo niti pristojno da obmanjuješ ljude i izokrećeš stvari .
    Zašto polaziš od cijene jednokrevetne sobe kad lijepo znaš da je sveka cijena istaknuta za turistička putovanja agencijska određena za boravak u dvokrevetnoj sobi a ako ćeš jednokrevetnu plaćaš dodatno od 40 do 60 % na tu cijenu.
    Kažeš nema ponuda iz Pg/Bg avionom-kako nema kad svako može ukucati Amsterdam avionom i izaći će ponude ali sa paprenim cijenama pa ih ignorišeš.
    Ubacaš ponudu Jungle tribe za Majorku ničim izazvan da skreneš priču sa Amsterdama a moj povod je i bio da se javim tvoja izričita tvrdnja DA JE BOLJE U AMSTERDAM IĆI PREKO AGENCIJE-što je čista laž.
    Ja sam bio 6 dana i 5 noćenja u Amsterdamu avionom iz Podgorice i ajde mi pokaži i približnu ponudu koja je bila,ne mora da bude aktuelna,može prije godinu dvije - put Amsterdam avionom da vidimo koliko je koštalo to.
    Kad već tvrdiš da je bolje agencijom i isplativije.
    Nego sad vidim da si pominjao na nekim drugim temama da radiš u turizmu i imaš turističku agenciju pa mi je onda i jasno zašto širiš dezinformacije.
    Da sam to ranije uočio ne bih riječ progovorio
    Nemam razloga da sirim dezinformacije uopste. Na ovom PDF-u sam svaki put dosao da pomognem ljudima da nadju jeftin smjestaj ili avio karte. Za domace trziste nemam interesa i nikome nista pokusao nijesam da prodam vec da pomognem ljudima da ih ne kolje domaca stoka.
    Iz svog iskustva sam pokusao da Vam objasnim zbog cega je bolje ici sa agencijama. Jer te ispadne jeftinije ali ne sa mesarima koji ti naplacuju takse 150e po osobi nego sa agencijama kao sto su jungle kontiki itd. Koji na mjesecnoj bazi imaju 50-70 tura sa po 1000+ putnika.

To sto je tebe samo smjestaj i avio do amsterdama ispalo 400e to je tvoj problem. Hrana, putnicko osiguranje, transfer od aerodroma i nazad, ulaznice i ostale stvari. Ti to 5 dana po osobi nijesi mogao proci ispod 800e samo da si zdravo.
    Za te pare si preko agencije mogao da odes na ibicu 20 dana

Nego ti samo da si mi zdravo drug...

Quote Originally Posted by Saruman View Post
    Valja li ova kombinacija WizzAir-om do Ajndhovena pa onda do Amsterdama?
    Ne planiram da nosim neke pretjerane džidžumidže.

http://www.hostelbookers.com/hostels...nds/amsterdam/

?
    Ovo sto ti pise prices from klikni na svaki hostel ponaosob. Jer to ti je marketinski trik. Ode na neki mrtvi dan u godini tipa 6Decembar i stavi dorm 21e. I onda mu na ovoj pocetnoj strani stoji 21e a u stvari taj dan je 35e. Cuvaj se vikenda i izbjegni ako ikako mozes jer ce te masakrirati.
    Koristi hostelworld jer se koristi masu vise i komentari ne mogu da se brisu kao na HB
    Last edited by Gandalf_White; 23-04-14 at 22:38.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Kad se govori o tako nekakvim "egzotičnim" putovanjima koja se uglavnom tiču provoda, smatram da je besmisleno govoriti o isplativosti istih. Mislim, dobro je proći što jeftinije, ali sad praviti raznorazna poređenja i svađat se, nonsense. Nek' me zakolju cijenama, ne ide se svakoga dana u Amsterdam.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

A agencija nudi u sklopu aranžmana ulaznice,puni pansion karte za prevoz za manje para.
    Pa ajde evo izrekao si da je bolje agencijom-daj link ili bilo kakav program za Amsterdam avionom za manje para a više dana i da je uključeno još nešto osim avion i transfer do hotela i noćenje sa doručkom.
    Da vidimo,a?
    Nemaš jer ne postoji pa se ljutiš na mene kao da sam ja tvrdio nešto-ti si savjetovao ljude da im je bolje ići agencijom-ja pitam kako to,da vidimo te ponude a ti pišeš o Majorki i Ibici.
    Za koliko mi ti nudiš smještaj u centru i avion do Amsterdama-evo pronađi mi ti preko koje god oćeš agencije u koje god oćeš doba godine 5 noćenja u Amsterdamu i avion sa svim taksama za manje od 400 € ajd da vidimo.
    Može u zadnjih 5 godina bilo koji link bio kad iz Crne Gore ili Beograda-prosto na osnovu nečega si valjda ustvrdio da je bolje agencijom ići u Amsterdam.
    Ako to ne navedeš jasno je svakom da si svjesno obmanjivao ljude ovđe.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

A agencija nudi u sklopu aranžmana ulaznice,puni pansion karte za prevoz za manje para.
    Pa ajde evo izrekao si da je bolje agencijom-daj link ili bilo kakav program za Amsterdam avionom za manje para a više dana i da je uključeno još nešto osim avion i transfer do hotela i noćenje sa doručkom.
    Da vidimo,a?
    Nemaš jer ne postoji pa se ljutiš na mene kao da sam ja tvrdio nešto-ti si savjetovao ljude da im je bolje ići agencijom-ja pitam kako to,da vidimo te ponude a ti pišeš o Majorki i Ibici.
    Za koliko mi ti nudiš smještaj u centru i avion do Amsterdama-evo pronađi mi ti preko koje god oćeš agencije u koje god oćeš doba godine 5 noćenja u Amsterdamu i avion sa svim taksama za manje od 400 € ajd da vidimo.
    Može u zadnjih 5 godina bilo koji link bio kad iz Crne Gore ili Beograda-prosto na osnovu nečega si valjda ustvrdio da je bolje agencijom ići u Amsterdam.
    Ako to ne navedeš jasno je svakom da si svjesno obmanjivao ljude ovđe.
    http://www.heliostravel.rs/item/amst...a-avionom.html

Evo ti bez taksi od 260 - 270 - 290 pa sve do 400. Sa taksama znaci 380 - 390 - 410 pa sve do 520. I ovo ti je ono bez ikakvog popusta i ostalih zezalica. Iskipaju te pred hotel. I to sam nasao tako sto sam izguglao. A stalno agencije daju neke popuste. Ne daj boze da ufatis neku last minute ponudu.

Opet ponavljam, nema hostela da je iole da valja a da je ispod 35-55e a ne hotel... Nego eto ti o svom iskustvu ja o svom.

Evo ti jos jedna na prvu loptu 405e sa taksama

http://www.love2travel.rs/evropski-gradovi/amsterdam
    Last edited by Gandalf_White; 23-04-14 at 22:52.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Bio sam ja u Amsterdam za 50e sa sve avionskom kartom i 15 noćenja... No tih 5 noćenja za 150e u tom hotelu što kažeš da si ostao, možeš li mi naći ja ti dajem duplo...? Zaradiš 150e za par minuta...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Ok da privodimo kraju- 4 noćenja iz Beograda u hotelu 6 kilometara od Dam skvera je bolje platiti agenciji 268+130=398€ plus transfer do hotela(to je najjeftinija ponuda za noćenje u dvokrevetnoj sobi) dakle bolje to nego 5 noćenja u hotelu na Rembrant skveru let iz Podgorice i transfer sa i do aerodroma za takođe 400 €.

Ja mislim da je ipak bolje sam a ne sa agencijom a neka svako izmjeri ponude i odluči za sebe.
    Po mom mišljenju tvrdnja da je bolje ici agencijom nije ničim potkrijepljena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja bih 4x u A'dama.

Prvi put sam isao sa agencijom iz Ljubljane, autobusom, Stay Okay hostel sa doruckom u centru grada, 5 nocenja 6 dana i to je sve kostalo 200€.

Ostala 3x bih u svojoj reziji. Svaki put sam se opucio da nadjem hostel u 6-8krevetne sobe i nisam mogao nac cijenu ispod 30-40€ za noc po osobi.

Kako sam sa agencijama putovao samo 4x u zivot (Egipat, Grcka 2x i Amsterdam) a ostala putovanja (40 zemalja na 5 kontinenata) u svojoj (samo sam) verziji, to govori o tome koliko praktikujem agencije

Poenta je da za Amsterdam znam toliko ljudi koji su isto iskusili kao ja, da im je bukvalno ispadalo mnogo jeftinije sa agencijama nego u solo verziji.
    Cudno jeste, naravno, ali to je realnost koju sam ja iskusio i jos dosta ljudi koje poznajem.

Za prevoz iz PG: RyanAir do Brisela, a onda Eurolines busem za 5-10€ u jednom pravcu za 3-4h.
    (nalazio sam cak i jeftinije preko Megabus-a cini mi se)

Ps. oko Queen's tj. sad se zove King's Day cijene smjestaja ne da su brutalne nego je to nehumano!
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Ok da privodimo kraju- 4 noćenja iz Beograda u hotelu 6 kilometara od Dam skvera je bolje platiti agenciji 268+130=398€ plus transfer do hotela(to je najjeftinija ponuda za noćenje u dvokrevetnoj sobi) dakle bolje to nego 5 noćenja u hotelu na Rembrant skveru let iz Podgorice i transfer sa i do aerodroma za takođe 400 €.

Ja mislim da je ipak bolje sam a ne sa agencijom a neka svako izmjeri ponude i odluči za sebe.
    Po mom mišljenju tvrdnja da je bolje ici agencijom nije ničim potkrijepljena.
    Oćeš naći ti tih 5 noćenja za 150e koja toliko pominješ, tj 30e za jednu noć... Evo visim pola sata po ponudi tog hotela, ja ništa ispod 100e naći ne mogu...

Oprosti ali moram ti reći da lažeš, nema potrebe da ljude zavlačiš zbog svog tripa...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Bio sam ja u Amsterdam za 50e sa sve avionskom kartom i 15 noćenja... No tih 5 noćenja za 150e u tom hotelu što kažeš da si ostao, možeš li mi naći ja ti dajem duplo...? Zaradiš 150e za par minuta...
    Ja umijem da čitam i pišem za razliku od tebe izgleda-napisao sam evo da ti ponovim da nas je dvokrevetna soba koštala dnevno 71€ ili 35,5 € po osobi a kad to pomnožiš sa 5 dobija se cifra od 177,5 € po osobi. Sobe se inace izdaju na svim sajtovima za bukiranje smjestaja ne po osobi nego cijela soba košta toliko i toliko.
    Naša je još jednom ponavljam koštala 71 € dnevno .

Thanks Thanks Given 
    4,309
    Thanks Thanks Received 
    8,325
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by ThaHool View Post
    Ja bih 4x u A'dama.

Prvi put sam isao sa agencijom iz Ljubljane, autobusom, Stay Okay hostel sa doruckom u centru grada, 5 nocenja 6 dana i to je sve kostalo 200€.

Ostala 3x bih u svojoj reziji. Svaki put sam se opucio da nadjem hostel u 6-8krevetne sobe i nisam mogao nac cijenu ispod 30-40€ za noc po osobi.

Kako sam sa agencijama putovao samo 4x u zivot (Egipat, Grcka 2x i Amsterdam) a ostala putovanja (40 zemalja na 5 kontinenata) u svojoj (samo sam) verziji, to govori o tome koliko praktikujem agencije

Poenta je da za Amsterdam znam toliko ljudi koji su isto iskusili kao ja, da im je bukvalno ispadalo mnogo jeftinije sa agencijama nego u solo verziji.
    Cudno jeste, naravno, ali to je realnost koju sam ja iskusio i jos dosta ljudi koje poznajem.

Za prevoz iz PG: RyanAir do Brisela, a onda Eurolines busem za 5-10€ u jednom pravcu za 3-4h.
    (nalazio sam cak i jeftinije preko Megabus-a cini mi se)

Ps. oko Queen's tj. sad se zove King's Day cijene smjestaja ne da su brutalne nego je to nehumano!
    Ako bude Ryan letio iz Pg u oktobru, obrnuo bi put Amsterdama. Povratna je 50e i busom 20e u oba pravca od Sarloe. To je dzabe prevoz. Hostel za 30e za noc 4-5 noci, pa ce se za 200e moc iskombinovat prevoz i smjestaj. To je dosta prihvatljivo.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Stay Okay hostel sa doruckom u centru grada, 5 nocenja 6 dana i to je sve kostalo....
    Jedan momak iz moje zgrade je neko vrijeme radio u tom hostelu

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Ja umijem da čitam i pišem za razliku od tebe izgleda-napisao sam evo da ti ponovim da nas je dvokrevetna soba koštala dnevno 71€ ili 35,5 € po osobi a kad to pomnožiš sa 5 dobija se cifra od 177,5 € po osobi. Sobe se inace izdaju na svim sajtovima za bukiranje smjestaja ne po osobi nego cijela soba košta toliko i toliko.
    Naša je još jednom ponavljam koštala 71 € dnevno .
    Pa šta sam pogriješio...? Rekoh nađi mi tu cijenu u tom hotelu, evo ja tražim i cijena za jednu osobu je preko 100e za noć... Moguće da si ti u nekom snu bio tamo...

Ajde da se ne ograničimo na taj hotel, nađi bilo koji hotel u Amsterdamu đe je cijena za noćenje 30-35e i priznaću da sam pogriješio...

edit: Da ne bih u prazno pričao, evo cijena za kraj septembra-oktobar ove god...

Najjeftinija dvokrevetna soba je 743e/2, 370e za jednu osobu...
    Last edited by MeDo_JE; 23-04-14 at 23:14.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ako bude Ryan letio iz Pg u oktobru, obrnuo bi put Amsterdama. Povratna je 50e i busom 20e u oba pravca od Sarloe. To je dzabe prevoz. Hostel za 30e za noc 4-5 noci, pa ce se za 200e moc iskombinovat prevoz i smjestaj. To je dosta prihvatljivo.
    Grad je bonbona, mali, uz duz i poprijeko ces ga obic za 3-4 dana.

Nezgodna stvar je to da je bas skup.

Pogledaj ovaj Stay Okay hostel, ostao mi je u pamcenju kao 1 od boljih hostela u koje sam bio, ikad.
    (mada mislim da je on dosta skup-lji )

Nego, momcovi i princeze, nadjite mi neki dobro-locirani a jeftin-iji smjestaj u Londonu za 3 osobe, datum 7-13 maj!
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Evo ovaj je uvjek bio najjeftiniji bez promocija i akcija 278 € 5 noćenja za dvije osobe

http://www.venere.com/golden-tulip/a...&sm=06&sy=2014

Evo ovaj bliži za oko 70 € soba za dvoje dnevno

http://www.booking.com/hotel/nl/qbic...343ce92b746fX1
    Last edited by kurogane; 23-04-14 at 23:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Evo ovaj je uvjek bio najjeftiniji bez promocija i akcija 278 € 5 noćenja za dvije osobe

Al mu je lokacija u mp3

Dajte nesto za Londzu ljudovi!
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    4,309
    Thanks Thanks Received 
    8,325
    Thanked in
    3,171 Posts

Grad je bonbona, mali, uz duz i poprijeko ces ga obic za 3-4 dana.

Nezgodna stvar je to da je bas skup.

Pogledaj ovaj Stay Okay hostel, ostao mi je u pamcenju kao 1 od boljih hostela u koje sam bio, ikad.
    (mada mislim da je on dosta skup-lji )

Nego, momcovi i princeze, nadjite mi neki dobro-locirani a jeftin-iji smjestaj u Londonu za 3 osobe, datum 7-13 maj!
    Poslije Dubaija nista nije skupo Kad placas pivo 10 i kafu 5e, tesko da ti evropa moze bit skupa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Poslije Dubaija nista nije skupo Kad placas pivo 10 i kafu 5e, tesko da ti evropa moze bit skupa
    Dodji odje u Stockholm ili podji do Amsterdama, ces vidis
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Sjajan hotel, mogao si naći nešto i u Briselu, otprilike je ista udaljenost...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Ti rece bilo koji-ovi su za ono što agencije nude svijet izmislili.
    Ja te nisam vukao za jezik-što pišeš pa oćeš da brišeš ??
    Reče li lijepo bilo koji hotel ? Ja evo nađoh sa 3 zvjezdice hotel Tulip in i ti opet zakeraš-idi brate preko agencije pa mi javi đe si smješten bio i za koliko para pa onda da upoređujemo.
    Tvrdim da nema te agencije koja će 5 noćenja u Amsterdamu avionom ponuditi za manje od 500 € a da hotel ne bude 5 ili više kilometara daleko od centra grada-a neka me neko demantuje ako može .
    Laka vam noć ljudi.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

http://www.hostelworld.com/hosteldet...avdc&sc_pos=42

25e za trokrevetnu sobu ni malo lose. Lokacija vam nije centralna ali sta znam dobra cijena

Ti rece bilo koji-ovi su za ono što agencije nude svijet izmislili.
    Ja te nisam vukao za jezik-što pišeš pa oćeš da brišeš ??
    Reče li lijepo bilo koji hotel ? Ja evo nađoh sa 3 zvjezdice hotel Tulip in i ti opet zakeraš-idi brate preko agencije pa mi javi đe si smješten bio i za koliko para pa onda da upoređujemo.
    Tvrdim da nema te agencije koja će 5 noćenja u Amsterdamu avionom ponuditi za manje od 500 € a da hotel ne bude 5 ili više kilometara daleko od centra grada-a neka me neko demantuje ako može .
    Laka vam noć ljudi.
    Evo te je covjek uvatio u laz da u hotel koji kazes da si bio cijele godine nema twin room ispod 120 - 150e. Mada si i sam rekao da si isao sa jos 3 tipa pa ste mozda dijelili troskove i spavali po cetvorica na jedan krevet. Svercovali se ka' imigranti

Lako je traziti smjestaj za 2 ljudi ili vise. Za solo travelera je nemoguce naci normalan smjestaj
    Last edited by Gandalf_White; 23-04-14 at 23:37.

Page 68 of 620 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168568 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)