Evo nesto od mene:
Real 2
Hambrug 1
K'lautern 1
oko 5 kvota
Milan 2.
Fiorentina-Milan GG 1.78 ili rizičnije D2+ 2.20 ili 3+ 1.98 (rupe od odbrana, prije svega Milana, dovoljan razlog za ove igre)
Liverpool-Sunderland pp2+ 1.94 (dosta utakmica ove sezone Liverpool je kretao jako od starta, dobra kvota za ovu igru, još moraju da nastave niz pobjeda ako žele da ostanu u trci za titulu)
Sassuolo-Sampdoria X2 1.45 ili rizičnije 2 2.80 (Sampdoria igra sjajno od kad je došao Mihajlović, iako bodovi više trebaju Sassuolu, ne vidim kako bi mogli da dobiju).
Mislim da bi valjalo probat Reala dp2 @ 3.70
Samo mi je krivo sto sam lijen da odem do kladionice. Ovaj Lovcen je danas bio poklon 2-2. Najjaca su ekipa u ligi trenutno. Treba ih forsirat do kraja.
rayo vallecano d2+, ried gg, west ham dnb1, sevilla gg, porto gg kvota 14i sitno
i jedan tiket sa jacom kvotom:
leverkusen g2+, lazio 3+, juve gg, salisbury 2-3 kvota 24.5
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Oce li Mehengladbah ikad vise pobjedit nekog?
Samdoria 3+
Milan 0-2
Moze li ovo?
Sent from my SHV-E110S using Tapatalk 2
je li moguce da kosarku zvezdu niko ne prenosi, imam 4 arene, sve sportklube, eurosport,srpski kanali i niko nista, o cemu se radi?
B92 i Eurosport2 prenose.
ps, nadjoh na net![]()
http://www.eurocupbasketball.com/
TV INFO
Crvena Zvezda Telekom vs. Budivelnik Kiev - 19:30 CET
EUROSPORT 2 : Europe
B92: Serbia
SPORT-1 : Ukraine
Don't shoot the messenger![]()
kako me zakla Salcburg , gube 2-0 na poluvrijeme a stavih ih samo da mi kvotu pojacaju e pa ..
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Ja sam ga poslušao za Mgladbah, a i nisam provjerio tu info. X2 sam stavio, baciće nas, keksa ne mogu izgleda.![]()
Love, peace and respect.
Kako se bojim ovoga Liverpula da ce me ukopat nocas, no sam ja jos ludji sto igram na kvotu 1.15 te invalide
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks