Evo nesto od mene:
Real 2
Hambrug 1
K'lautern 1
oko 5 kvota
Milan 2.
Fiorentina-Milan GG 1.78 ili rizičnije D2+ 2.20 ili 3+ 1.98 (rupe od odbrana, prije svega Milana, dovoljan razlog za ove igre)
Liverpool-Sunderland pp2+ 1.94 (dosta utakmica ove sezone Liverpool je kretao jako od starta, dobra kvota za ovu igru, još moraju da nastave niz pobjeda ako žele da ostanu u trci za titulu)
Sassuolo-Sampdoria X2 1.45 ili rizičnije 2 2.80 (Sampdoria igra sjajno od kad je došao Mihajlović, iako bodovi više trebaju Sassuolu, ne vidim kako bi mogli da dobiju).
Mislim da bi valjalo probat Reala dp2 @ 3.70
Samo mi je krivo sto sam lijen da odem do kladionice. Ovaj Lovcen je danas bio poklon 2-2. Najjaca su ekipa u ligi trenutno. Treba ih forsirat do kraja.
rayo vallecano d2+, ried gg, west ham dnb1, sevilla gg, porto gg kvota 14i sitno
i jedan tiket sa jacom kvotom:
leverkusen g2+, lazio 3+, juve gg, salisbury 2-3 kvota 24.5
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Oce li Mehengladbah ikad vise pobjedit nekog?
Samdoria 3+
Milan 0-2
Moze li ovo?
Sent from my SHV-E110S using Tapatalk 2
je li moguce da kosarku zvezdu niko ne prenosi, imam 4 arene, sve sportklube, eurosport,srpski kanali i niko nista, o cemu se radi?
B92 i Eurosport2 prenose.
ps, nadjoh na net![]()
http://www.eurocupbasketball.com/
TV INFO
Crvena Zvezda Telekom vs. Budivelnik Kiev - 19:30 CET
EUROSPORT 2 : Europe
B92: Serbia
SPORT-1 : Ukraine
Don't shoot the messenger![]()
kako me zakla Salcburg , gube 2-0 na poluvrijeme a stavih ih samo da mi kvotu pojacaju e pa ..
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Ja sam ga poslušao za Mgladbah, a i nisam provjerio tu info. X2 sam stavio, baciće nas, keksa ne mogu izgleda.![]()
Love, peace and respect.
Kako se bojim ovoga Liverpula da ce me ukopat nocas, no sam ja jos ludji sto igram na kvotu 1.15 te invalide
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks