View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 17 of 185 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast
Results 401 to 425 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Zaboravljas da su na proslim izborima u PG dobili vlast jer im se priklonila jedna malena srpska partija sa 1 odbornikom...

Nije pobjednicka euforija, nego prelomni trenutak.

Ovo se cekalo. Ljudi da idu i da brane da se daju pare, da se dizu krivicne prijave, da se ne trose drzavni resursi u partijske svrhe. A danas je to sve doslo na svoje. Opet mala pobjeda, ali odlican pocetak.

KAD KAZU DA JE TATA KRAOOOOOOOOOOOO

​NIJE TATA KRAOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    ok druze samo neka si ti zdravo i srecan tako
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Dobro je Gandalfe spusti loptu vjeruj mi nosi te euforija.No ja se sad Svetu smijem jer se zamijenise zadnji i prvi haha

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    ok druze samo neka si ti zdravo i srecan tako

Sta je macka ?

Ne mozes ti sa mnom u okrsaj argumentima. Pa onda kad nestane argumenata sta se radi onda? Onda se cuti ?

Problem sa simpatizerima DPS je sto su zadojeni i nekako su jednolicni. Da kaze neko iz tog DPS-a da se ne kupa po 20 dana svi bi pricali, jes i mi se ne kupamo zdravije nam je da smrdimo, svi vi sto se kupate svaki dan ste budale

To je otprilike neka takva logika.

Ovom prilikom pozdravljam Tarzana Milosevica i pitam ga dje mu je banana? Ceka ga krivicna prijava pa ce mu trebati nesto da prezalogaji kad bude davao izjavu

I pozdravljam velikog gospodina Sveta Marovica, kao sto ga je El Re nazvao Zlatousti Ni on svojim lomilicama mozgova nije mogao natjerati narod da glasa
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@lucke91 nam je noćas tužan, ne zamjerite mu. Srce kuca za ove šarenolike zastave, a naređenje kaže - za DPS. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    212
    Thanked in
    77 Posts

Jel mora uvijek da se nadje neko da zamuti sa pricom o srbima i crnogorcima. KADA CE OVOM TUPAVOM NARODU BITI PRECI ZIVOT I STANDARD OD SRBA I CRNOGORACA MUSLIMANA.. Beranci su htjeli promjene jer ovakav nacin zivota je neizdrziv. Pustite podjele po nacionalnosti makar jednom u zivotu ljudi...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Sta je macka ?

Ne mozes ti sa mnom u okrsaj argumentima. Pa onda kad nestane argumenata sta se radi onda? Onda se cuti ?

Problem sa simpatizerima DPS je sto su zadojeni i nekako su jednolicni. Da kaze neko iz tog DPS-a da se ne kupa po 20 dana svi bi pricali, jes i mi se ne kupamo zdravije nam je da smrdimo, svi vi sto se kupate svaki dan ste budale

To je otprilike neka takva logika.

Ovom prilikom pozdravljam Tarzana Milosevica i pitam ga dje mu je banana? Ceka ga krivicna prijava pa ce mu trebati nesto da prezalogaji kad bude davao izjavu

I pozdravljam velikog gospodina Sveta Marovica, kao sto ga je El Re nazvao Zlatousti Ni on svojim lomilicama mozgova nije mogao natjerati narod da glasa
    samo ti kazem da nije vrijeme za ovu pricu, ubrzo ce drugi izbori dje ce se vidjet pravo stanje... niti sam ulazio u raspravu sa tobom pa da mi argumenti trebaju niti ista protiv tebe kazem, samo kazem da se opustis malo ali vidim da si bas ekstreman mrzitelj dps-a samim tim nisi objektivan sagovornik za nepristrasnu argumentaciju

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    @lucke91 nam je noćas tužan, ne zamjerite mu. Srce kuca za ove šarenolike zastave, a naređenje kaže - za DPS. :mrgreen:
    cujes ti ovog kralja bas me ono poznajes da bi ovako nesto zakljucio, no ajd sad
    Last edited by lucke91; 09-03-14 at 23:56.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

samo ti kazem da nije vrijeme za ovu pricu, ubrzo ce drugi izbori dje ce se vidjet pravo stanje... niti sam ulazio u raspravu sa tobom pa da mi argumenti trebaju niti ista protiv tebe kazem, samo kazem da se opustis malo ali vidim da si bas ekstreman mrzitelj dps-a samim tim nisi objektivan sagovornik za nepristrasnu argumentaciju

Naravno da sam mrzitelj DPS-a. Neko ko gusi moju zemlju dvije ipo decenije. Kad god se vratim u CG, stanje je sve losije. Ne znam sta je gore, kad imas pa gledas kako ljudi nemaju, ili kad nemas ? Najvjerovatnije ovo drugo...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Naravno da sam mrzitelj DPS-a. Neko ko gusi moju zemlju dvije ipo decenije. Kad god se vratim u CG, stanje je sve losije. Ne znam sta je gore, kad imas pa gledas kako ljudi nemaju, ili kad nemas ? Najvjerovatnije ovo drugo...
    aa ti si jedan od ovih inostranih forum patriota, ne prepoznah te sad mi je dosta toga jasno kod tebe
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Poslata je snažna poruka ostalom narodu, da je moguće pobjediti i to je najbitnije.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

aa ti si jedan od ovih inostranih forum patriota, ne prepoznah te sad mi je dosta toga jasno kod tebe
    Nijesam, nijesam... Ja sam se vratio u CG i ulozio, pa znam o cemu pricam, jer gledam ljude kako zive oko mene i nesto mi svaki put zao... A i ako sam vec tu sto da ne bude bolje i meni i djeci mi $utra... Sto da necije dijete ima samo zato sto mu je Tajo krao?

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Poslata je snažna poruka ostalom narodu, da je moguće pobjediti i to je najbitnije.

To je poenta svega !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ne ne kazem da je DPS nagovorio ljude da masu srpskim zastavama i pjevaju pjesme.

Hocu da kazem da je politika DPS-a zadojila tebe i tebi slicne da vjerujete kako ce Srbi nesto da vam urade i kako ce nesto da se desi. Sto blage veze nema...

Dobili smo drzavu, dobili smo zastavu. Ukoliko se neko osjeca nacionalnom manjinom pusti ga, nece te ni ubiti niti ti uciniti nista lose.
    Sto vi DPS-ovci nista ne kazete kada bosnjaci iznesu zastavu sa ljiljanima na svaki skup ? Zato sto su vam koalicioni partneri? Zasto ne kazete nesto kad se u sred PG na skupovima DPS-a viori albanska zastava?

Tako da opet, to su sve bajke za malu djecu i neke price iz 2006, ko je za DA a ko za NE. Ko je Srbalj a ko Crnogorcina. Te su price prosle, izborili smo se za zemlju, e sad ta zemlja treba da bude bolja. Sa njima na vlasti ne moze biti.

Imali su 25 godina nesto da odrade. E vidi ako za 25 godina nijesu mogli nista odraditi. Zasto da im dajemo jos 4? Kakva je tu logika?

Druga stvar, da ponovim jos jednom, prije bih se samospalio pa glasao Meda ili Vojvodu. Ali isto bih tako prije sebi ***** jeo svako jutro za dorucak nego zaokruzio DPS.
    kao prvo odakle tebi da smo mi DPS ovci, ajde nadji i jednu jedinu moju rijec dje ja branim DPS ja ili bilo ko od nas sto pomenusmo to slavlje.
    ti si se malo zanio ocigledno u prici pa mjesas neke stvari.
    mene nije DPS zadojio i pokusaj da budes bar pristojan u razgovoru bar u onoj mjeri koliko sam ja pristojan sa tobom i nemoj da podmeces neke stvari.

ja tebi pricam jednu stvar ti okreces na drugo.
    kazem ti da sa ovakvim ponasanjem DF nece nikada skinuti DPS sa vlasti, jer ne postuje Crnu Goru pa to takozvano pomirenje koje su pokusali je prica za malu djecu.
    svako njihovo slavlje se zavrsi sa cetnickim pjesmama i srpskim zastavama. a znas koja je razlika izmedju njih i bosanske stranke ili stranke albanaca.
    bosnjacka stranka i albanska stranka predstavljaju manjinu u Crnoj Gori i za njih glasaju te manjine. e sada jel ti zelis meni da kazes da DF predstavlja srpsku manjinu u CG i da samo Srbi glasaju tu stranku. hoces da kazes da je to cetnicka stranka u kojoj nema crnogoraca pa se zato ore cetnicke pjesme i srpske zastave, ako je tako onda totalno razumijem to.
    mada sam ja nesto mislio da je to pomirenje Srba i Crnogoraca.
    Last edited by lepetanac; 10-03-14 at 00:04.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Izborni dan, inače, protekao je u prilično napetoj atmosferi, a u pojedinim trenucima za dlaku su izbjegnuti i teži fizički obračuni kao, primjera radi u Mjesnoj zajednici Dapsići. Prije toga, iz DPS je stiglo saopštenje u kojem se kaže da u mini štabove upadaju frontovski aktivisti, a da je grupa funkcionera i odborničkih kandidata napala kandidata DPS Ervina Mandžukića. Intervenisala je i policija, privela napadače i protiv njih podnijela prijave.
    ne valja a-a...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Dobro je Gandalfe spusti loptu vjeruj mi nosi te euforija.No ja se sad Svetu smijem jer se zamijenise zadnji i prvi haha
    Ne znam jeste li procitali dje...
    Kupio Sveto novog mercedesa, ful sve, i njegov sin se hvali po gradu kako ima najjaci auto ovo, ono, i kazu mu drugovi da trazi auto. Ovaj otisa kod oca, sveto mu drzao govor i vraca se poslije pola sata kod drugova i pitaju ga ovi - sto bi, jel ti dao? Bogami ja ne znam.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

Sto vi DPS-ovci (i ostali što komentarišete i pametujete nešto - ovo sam ja dodao) nista ne kazete kada bosnjaci iznesu zastavu sa ljiljanima na svaki skup ? Zato sto su vam koalicioni partneri? Zasto ne kazete nesto kad se u sred PG na skupovima DPS-a viori albanska zastava?

Tako da opet, to su sve bajke za malu djecu i neke price iz 2006, ko je za DA a ko za NE. Ko je Srbalj a ko Crnogorcina. Te su price prosle, izborili smo se za zemlju, e sad ta zemlja treba da bude bolja.
    Tebi svaka čast! NEKA MU NEKO ODGOVORI NA OVO AKO UMIJE!
    Last edited by SpellStealer; 10-03-14 at 00:06.
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

i da ne bude zabune, meni je milo sto je DF dobio. samo kazem nacin slavlja im nije bio dobar jer im se lako moze odbiti za neke druge gradove.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SpellStealer View Post
    Tebi svaka čast! NEKA MU NEKO ODGOVORI NA OVO AKO UMIJE! E NIJE SE TAJ RODIO!!!
    a znas koja je razlika izmedju njih i bosanske stranke ili stranke albanaca.
    bosnjacka stranka i albanska stranka predstavljaju manjinu u Crnoj Gori i za njih glasaju te manjine. e sada jel ti zelis meni da kazes da DF predstavlja srpsku manjinu u CG i da samo Srbi glasaju tu stranku. hoces da kazes da je to cetnicka stranka u kojoj nema crnogoraca pa se zato ore cetnicke pjesme i srpske zastave, ako je tako onda totalno razumijem to.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Sto vi DPS-ovci nista ne kazete kada bosnjaci iznesu zastavu sa ljiljanima na svaki skup ? Zato sto su vam koalicioni partneri? Zasto ne kazete nesto kad se u sred PG na skupovima DPS-a viori albanska zastava?
    ovo mi lici na propagandu prikrivenog pro-cetnickog aktiviste....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    a znas koja je razlika izmedju njih i bosanske stranke ili stranke albanaca.
    NEMA RAZLIKE.
    Svi smo mi ljudi.
    A da bi to i ostali, trebaju stvari da se mjenjaju.

Blago tvom mladom umu ako tako razmišljaš. E brate moj...
    Last edited by SpellStealer; 10-03-14 at 00:18.
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kao prvo odakle tebi da smo mi DPS ovci, ajde nadji i jednu jedinu moju rijec dje ja branim DPS ja ili bilo ko od nas sto pomenusmo to slavlje.
    ti si se malo zanio ocigledno u prici pa mjesas neke stvari.
    mene nije DPS zadojio i pokusaj da budes bar pristojan u razgovoru bar u onoj mjeri koliko sam ja pristojan sa tobom i nemoj da podmeces neke stvari.

ja tebi pricam jednu stvar ti okreces na drugo.
    kazem ti da sa ovakvim ponasanjem DF nece nikada skinuti DPS sa vlasti, jer ne postuje Crnu Goru pa to takozvano pomirenje koje su pokusali je prica za malu djecu.
    svako njihovo slavlje se zavrsi sa cetnickim pjesmama i srpskim zastavama. a znas koja je razlika izmedju njih i bosanske stranke ili stranke albanaca.
    Da se razumijemo ovako. U CG po popisu iz 2011 ima 178k srba i 278k crnogoraca. Ja npr. upravo iz razloga sto je Mandic tamo nikada ne bih glasao DF, ali mi ne bi smetalo da bilo koja opcija koju bih ja glasao sjutra udje u koaliciju sa njima.

Jednostavno ljudima ne smetaju stvari kao sto je mahanje zastavama i pjevanje pjesama. U tom DF koji je koalicija stranaka imas srpsku nacionalnu stranku i oni isto tako kao ti albanci i bosnjaci imaju pravo da vijore zastavama i pjevaju pjesme koji oni hoce. Mogu ti isto tako reci da se ni u jednoj toj pjesmi ne spominje klanje Crnogoraca, ili bilo kakvo skrnavljenje Crnogorske drzave kao takve.
    A onda glasaci DF-a koji se ne osjecaju kao srbi vec zele neku gradjansku opciju, njih nece zanimati to puno jer su gradjani a i ako ih zanima uvijek mogu glasati neku manju partiju gradjanskog toka.
    Najbolje su to pokazali predsjednicki izbori.
    Sto Albanci pjevaju ne bih ti znao jer ne zborim albanski.

S' druge strane ima demagogija Mila Djukanovica, koji je od 2006 do prosle godine pokusao nametnuti tu pricu da smo mi ugrozeni od strane srpske manjine, da nam ne daju jezik, ne crkvu ne drzavnost. I onda je u redovima vjernih DPS-ovaca postao taj strah. Ja iskreno ne volim Srbe jer su mi pobili skoro svu familiju posle podgoricke skupstine zamalo su nas istrazili, a sto se tice ostalog puno se ne zanimam, za razliku od ljudi koje je strah.

Mi smo multietnicka, multikonfesionalna zemlja kao npr. Amerika. Tamo imas zastavu Amerike na skoro svakom koraku, ali isto tako kad odes u Chajna town u bilo kom gradu, istaknute zastave kine. Pa onda kompletno nasumicno razne zastave Kuba, Peru, Argentina, Srbija, cak imas i Crnogorske zastave u sred Njujorka, i niko se puno na to ne obrce.

E sad sto su odredjeni ljudi opet kazem zadojeni to je malogradjanstina i njihova stvar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve će to doći na svoje...

Potrebno je još samo da narod shvati da za CG ne valja ni DF-SNP, ni DPS...

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,070
    Thanked in
    2,316 Posts

Chetnici se rijetko kriju, obichno je to zaduzheno za dps-ovce jer vecina njih nema dovoljno obraza da prizna koga podrzhavaju...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SpellStealer View Post
    NEMA RAZLIKE.
    Svi smo mi ljudi.
    ja pricam o strankama a ne o ljudima, kao sto se i vidi. nidje nisam napisao koja je razlika izmedju Albanca, Srba, Bosnjaka. a ti si nesto pokusao ali ti ne ide

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

DPS štetočine zamijenjene nazadnom pročetničkom opcijom. Destruktivci zamijenili destruktivce. Nikakvog razloga za radovanje ne vidim, osim ako nisu pobijedili "vaši".
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Chetnici se rijetko kriju, obichno je to zaduzheno za dps-ovce jer vecina njih nema dovoljno obraza da prizna koga podrzhavaju...
    Ovo je sutina.Ljudi koji se predstavljaju kao Crnogorci i na vlasti su daju imena ulicama po srpskim vladarima,na ulaz u stari grad u Budvu imamo tablu kako je Budvu oslobodila srpska vojska od okupatora,otvaraju se hramovi itd..Ti ljudi koketiraju sa SPC i prave ovakvu atmosferu i oni su krivac za sve ovo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Činjenica je da samo glasači dps-a (malim slovima naravno) non stop pozivaju na podjele i da jedino njima smetaju zastave koje nisu crnogorske.Takodje očigledno je da je to njima jedina preostala slamka za koju se hvataju kako bi spasili svoje korumpirane fotelje (odnosno prljave pozadine).Ali na njihovu žalost a na radost većeg, zdravijeg i multietničkog dijela Crne Gore, ta slamka vam je premala da bi se izvukli iz blata koje vas guta.
    Ad astra.

Page 17 of 185 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)