Dobro je Gandalfe spusti loptu vjeruj mi nosi te euforija.No ja se sad Svetu smijem jer se zamijenise zadnji i prvi haha
Dobro je Gandalfe spusti loptu vjeruj mi nosi te euforija.No ja se sad Svetu smijem jer se zamijenise zadnji i prvi haha
Sta je macka ?
Ne mozes ti sa mnom u okrsaj argumentima. Pa onda kad nestane argumenata sta se radi onda? Onda se cuti ?
Problem sa simpatizerima DPS je sto su zadojeni i nekako su jednolicni. Da kaze neko iz tog DPS-a da se ne kupa po 20 dana svi bi pricali, jes i mi se ne kupamo zdravije nam je da smrdimo, svi vi sto se kupate svaki dan ste budale
To je otprilike neka takva logika.
Ovom prilikom pozdravljam Tarzana Milosevica i pitam ga dje mu je banana? Ceka ga krivicna prijava pa ce mu trebati nesto da prezalogaji kad bude davao izjavu
I pozdravljam velikog gospodina Sveta Marovica, kao sto ga je El Re nazvao ZlatoustiNi on svojim lomilicama mozgova nije mogao natjerati narod da glasa
![]()
One Ring to Rule them all...
@lucke91 nam je noćas tužan, ne zamjerite mu. Srce kuca za ove šarenolike zastave, a naređenje kaže - za DPS. :mrgreen:
Jel mora uvijek da se nadje neko da zamuti sa pricom o srbima i crnogorcima. KADA CE OVOM TUPAVOM NARODU BITI PRECI ZIVOT I STANDARD OD SRBA I CRNOGORACA MUSLIMANA.. Beranci su htjeli promjene jer ovakav nacin zivota je neizdrziv. Pustite podjele po nacionalnosti makar jednom u zivotu ljudi...
samo ti kazem da nije vrijeme za ovu pricu, ubrzo ce drugi izbori dje ce se vidjet pravo stanje... niti sam ulazio u raspravu sa tobom pa da mi argumenti trebaju niti ista protiv tebe kazem, samo kazem da se opustis maloali vidim da si bas ekstreman mrzitelj dps-a
samim tim nisi objektivan sagovornik za nepristrasnu argumentaciju
cujes ti ovog kraljabas me ono poznajes da bi ovako nesto zakljucio, no ajd sad
![]()
Last edited by lucke91; 09-03-14 at 23:56.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Poslata je snažna poruka ostalom narodu, da je moguće pobjediti i to je najbitnije.
Ad astra.
Nijesam, nijesam... Ja sam se vratio u CG i ulozio, pa znam o cemu pricam, jer gledam ljude kako zive oko mene i nesto mi svaki put zao... A i ako sam vec tu sto da ne bude bolje i meni i djeci mi $utra... Sto da necije dijete ima samo zato sto mu je Tajo krao?
To je poenta svega !
kao prvo odakle tebi da smo mi DPS ovci, ajde nadji i jednu jedinu moju rijec dje ja branim DPS ja ili bilo ko od nas sto pomenusmo to slavlje.
ti si se malo zanio ocigledno u prici pa mjesas neke stvari.
mene nije DPS zadojio i pokusaj da budes bar pristojan u razgovoru bar u onoj mjeri koliko sam ja pristojan sa tobom i nemoj da podmeces neke stvari.
ja tebi pricam jednu stvar ti okreces na drugo.
kazem ti da sa ovakvim ponasanjem DF nece nikada skinuti DPS sa vlasti, jer ne postuje Crnu Goru pa to takozvano pomirenje koje su pokusali je prica za malu djecu.
svako njihovo slavlje se zavrsi sa cetnickim pjesmama i srpskim zastavama. a znas koja je razlika izmedju njih i bosanske stranke ili stranke albanaca.
bosnjacka stranka i albanska stranka predstavljaju manjinu u Crnoj Gori i za njih glasaju te manjine. e sada jel ti zelis meni da kazes da DF predstavlja srpsku manjinu u CG i da samo Srbi glasaju tu stranku. hoces da kazes da je to cetnicka stranka u kojoj nema crnogoraca pa se zato ore cetnicke pjesme i srpske zastave, ako je tako onda totalno razumijem to.
mada sam ja nesto mislio da je to pomirenje Srba i Crnogoraca.
Last edited by lepetanac; 10-03-14 at 00:04.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ne valja a-a...Izborni dan, inače, protekao je u prilično napetoj atmosferi, a u pojedinim trenucima za dlaku su izbjegnuti i teži fizički obračuni kao, primjera radi u Mjesnoj zajednici Dapsići. Prije toga, iz DPS je stiglo saopštenje u kojem se kaže da u mini štabove upadaju frontovski aktivisti, a da je grupa funkcionera i odborničkih kandidata napala kandidata DPS Ervina Mandžukića. Intervenisala je i policija, privela napadače i protiv njih podnijela prijave.
Hvala Lepo
Ne znam jeste li procitali dje...
Kupio Sveto novog mercedesa, ful sve, i njegov sin se hvali po gradu kako ima najjaci auto ovo, ono, i kazu mu drugovi da trazi auto. Ovaj otisa kod oca, sveto mu drzao govor i vraca se poslije pola sata kod drugova i pitaju ga ovi - sto bi, jel ti dao? Bogami ja ne znam.
i da ne bude zabune, meni je milo sto je DF dobio. samo kazem nacin slavlja im nije bio dobar jer im se lako moze odbiti za neke druge gradove.
a znas koja je razlika izmedju njih i bosanske stranke ili stranke albanaca.
bosnjacka stranka i albanska stranka predstavljaju manjinu u Crnoj Gori i za njih glasaju te manjine. e sada jel ti zelis meni da kazes da DF predstavlja srpsku manjinu u CG i da samo Srbi glasaju tu stranku. hoces da kazes da je to cetnicka stranka u kojoj nema crnogoraca pa se zato ore cetnicke pjesme i srpske zastave, ako je tako onda totalno razumijem to.
mada sam ja nesto mislio da je to pomirenje Srba i Crnogoraca.
Da se razumijemo ovako. U CG po popisu iz 2011 ima 178k srba i 278k crnogoraca. Ja npr. upravo iz razloga sto je Mandic tamo nikada ne bih glasao DF, ali mi ne bi smetalo da bilo koja opcija koju bih ja glasao sjutra udje u koaliciju sa njima.
Jednostavno ljudima ne smetaju stvari kao sto je mahanje zastavama i pjevanje pjesama. U tom DF koji je koalicija stranaka imas srpsku nacionalnu stranku i oni isto tako kao ti albanci i bosnjaci imaju pravo da vijore zastavama i pjevaju pjesme koji oni hoce. Mogu ti isto tako reci da se ni u jednoj toj pjesmi ne spominje klanje Crnogoraca, ili bilo kakvo skrnavljenje Crnogorske drzave kao takve.
A onda glasaci DF-a koji se ne osjecaju kao srbi vec zele neku gradjansku opciju, njih nece zanimati to puno jer su gradjani a i ako ih zanima uvijek mogu glasati neku manju partiju gradjanskog toka.
Najbolje su to pokazali predsjednicki izbori.
Sto Albanci pjevaju ne bih ti znao jer ne zborim albanski.
S' druge strane ima demagogija Mila Djukanovica, koji je od 2006 do prosle godine pokusao nametnuti tu pricu da smo mi ugrozeni od strane srpske manjine, da nam ne daju jezik, ne crkvu ne drzavnost. I onda je u redovima vjernih DPS-ovaca postao taj strah. Ja iskreno ne volim Srbe jer su mi pobili skoro svu familiju posle podgoricke skupstine zamalo su nas istrazili, a sto se tice ostalog puno se ne zanimam, za razliku od ljudi koje je strah.
Mi smo multietnicka, multikonfesionalna zemlja kao npr. Amerika. Tamo imas zastavu Amerike na skoro svakom koraku, ali isto tako kad odes u Chajna town u bilo kom gradu, istaknute zastave kine. Pa onda kompletno nasumicno razne zastave Kuba, Peru, Argentina, Srbija, cak imas i Crnogorske zastave u sred Njujorka, i niko se puno na to ne obrce.
E sad sto su odredjeni ljudi opet kazem zadojeni to je malogradjanstina i njihova stvar.
Sve će to doći na svoje...
Potrebno je još samo da narod shvati da za CG ne valja ni DF-SNP, ni DPS...
DPS štetočine zamijenjene nazadnom pročetničkom opcijom. Destruktivci zamijenili destruktivce. Nikakvog razloga za radovanje ne vidim, osim ako nisu pobijedili "vaši".
In vino veritas
Ovo je sutina.Ljudi koji se predstavljaju kao Crnogorci i na vlasti su daju imena ulicama po srpskim vladarima,na ulaz u stari grad u Budvu imamo tablu kako je Budvu oslobodila srpska vojska od okupatora,otvaraju se hramovi itd..Ti ljudi koketiraju sa SPC i prave ovakvu atmosferu i oni su krivac za sve ovo.
Činjenica je da samo glasači dps-a (malim slovima naravno) non stop pozivaju na podjele i da jedino njima smetaju zastave koje nisu crnogorske.Takodje očigledno je da je to njima jedina preostala slamka za koju se hvataju kako bi spasili svoje korumpirane fotelje (odnosno prljave pozadine).Ali na njihovu žalost a na radost većeg, zdravijeg i multietničkog dijela Crne Gore, ta slamka vam je premala da bi se izvukli iz blata koje vas guta.
Ad astra.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks